![]() |
Lidera mamy!!!!!!!!!! Jasny gwint, drugi raz ucieczka spod gilotyny sie udala. Ale trzeba sie wziasc do roboty. Walczyc Wisła walczyc!!!!!!
|
dokładnie farciarze do potęgi... mój wynik sie sprawdził... ;]
|
Uffff dobry wynik Bełchatów-Lech 1-1. Jakby nie było ciągle jesteśmy liderem:D
Myślałem że GKS pęknie a tu proszę, jakże lubię się mylić kiedy jest to z korzyścią dla Wisły. |
Więcej prezentów od losu chyba już nie będzie..
Tym bardziej że Legia się posypie bez Urbana zupełnie. |
A jakby w naszej sytuacji była Legia i gdyby warszawiacy mieli takiego farta jak my to wszyscy zaczęli by mówić że to jest jedno wielkie gówno i ustawiona cała liga :lol:
|
z taki fartem to może mistrza obronimy :)
Mam nadzieje ,że w końcu się przebudzimy i już nie odpuścimy do końca. |
Pora spiąć dupska i w końcu coś pokazać, bo więcej takich cudów zapewne nie będzie.
Szczególnie że już nie tylko Legia i Lech ale też Ruch i GKS są coraz bliżej. |
Wynik dla nas bardzo dobry. Trzeba jednak pamiętać, że nie jest to skutek (tak jak w przypadku naszym czy Legii) żałosnej gry Lecha bądź GKSu.
Nie mogę się już doczekać aż Pyrki zawitają do Krakowa! |
Cytat:
|
Jak nie wygramy z Lechią to Skorże raczej zwolnią ,pozniej mamy wyjazd z Polonia Bytom gdzie latwo tez nie bedzie
|
Cytat:
Z taką formą możemy i Lechią przegrać za tydzień... |
ma ktos linka do LIGI +
|
Cytat:
I tak największa niespodzianką (dla mnie) jest ostatnie miejsce drugiego klubu z Warszawy. Hahah, Wojciechowski ma rękę do piłki! |
ta liga przypomina wyscigi kolarskie na dochodzenie. :)
gdyby mi ktos miesiąc temu powiedział ze nie strzelimy gola przez 3 mecze i dalej bedziemy liderem to smiechem w twarz |
Geniuszowi Maciusiowi znowu się udało i powodem wylotu nie będzie strata lidera. Mimo to patrząc na mecz Bełchatowa i Amicy można było nabawić się kompleksów. Jak widać w naszej lidze da sie grać z jakąś koncepcją, można wymienić na szybkości kilka podań, można stworzyć kilka okazji pod bramką przeciwnika. A my chyba gramy w tej samej lidze i nawet (jeszcze) jesteśmy wyżej w tabeli niż drużyny grające od nas obecnie klasę lepiej. Jeżeli Cupiał siedzi jeszcze za granicą może rozwiąże sprawę telefonicznie tak jak to w Legii zrobiono?
|
to wszystko ustawione, mamy kryzys to i prezesi musza zarobic w zakładach, sporo kasy ;) <zart>
a powaznie jestesmy pieprzonymi fartuchami, jakies niebiosa czuwaja nad wisla... czy to mozliwe (teoretycznie) aby rywale grali tak ze wisla do konca sezonu nie ebdzie musiala wygrywac i zdobyc mistrza? ;p |
Lech i Belchatów a nawet Cracovia czy Polonia Bytom ,ma lepiej przygotowanych kondycyjnie i technicznie do sezonu od Wisły
|
kto wie, czy na naszą wpadkę 1-0 w Bełchatowie po tym dzisiejszym meczu GKS nie należałoby ciut inaczej spojrzeć :)
Dobra, żarty na bok, niech się do roboty wezmą bo prócz meczu Lecha z Legią więcej prezentów z Poznania może już nie być. |
Ja powiedziałem przed rozpoczeciem rundy rewanzowej ze po 5 kolejkach powinno sie wszystko wyklarowac. tzn wiadomo kto bedzie sie liczył a kto nie. wiec jeszcze sie wstrzymuje z ocena przez 2 kolejki
|
jak tak patrzę na to co się dzieję to myślę, że zdobycie 50 pkt powinno wystarczyć do miejsca, które gwarantuję grę w pucharach...
|
Cytat:
Nie chodzi tu o obronę Skorży ale nawet jak przyjdzie nowy trener będzie musiał poczekać aż naszym kopaczom siły wrócą. Niestety bez szybkości i startu do piłki gra się stojanowa... |
Cytat:
|
Nasi piłkarze powinni ruszyć swoje dupy i iść podziękować piłkarzom Bełchatowa,Poloni Bytom oraz Odrze bo już dawno powinno być po liderze.A do tego jakby doszły zwycięstwa Wisełki to już dawno byśmy im odjechali no ale jak się nie chce grać gwiazdeczkom to co poradzić.
|
widac nie tylko my chcemy zeby liga była ciekawsza
|
Zal,żal,że nie uciekliśmy na te naście punktów. Bidne te Amiki i Legie,a my teraz do tej nędzy równamy.
Tak jak mówi Szymkowiak w lidze+,że "prędzej czy później Wisła zaskoczy". W końcu mamy najlepszych kopaczy w tej lidze. Tylko żebyśmy zaskoczyli w samą porę,bo te panny co nas gonią w swej fajtłopowatości,siłą rzeczy coś tam zdobędą i nas przegonią. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ć? A tak a propos,przyjęte jest,że 10 mistrzostw to jedna gwiazdka nad herbem. A Amica za co sobie to coś przypina? Wiem,że zrobili bo inni tak mają,oni lubią naśladować innych,ale tak naprawdę to za to sobie przypisują. |
W Polsce z tymi gwiazdkami jest inaczej, jakies kolory wprowadzono.
|
jest gwiazdka za 1,za 8 i za 10
3 kolory sa platynowa, złota i cos jeszczqe chyba |
Marszałek, ależ ty się czepiasz tych Poznaniaków, wyluzowałbyś trochę...
|
Marszałek co daje ci ta spina ? nie możesz przeboleć, że obecnie jesteśmy w głębokiej dupie a Lech wygrywa i trzeba z bólem przyznać, że grają najefektowniej.
|
To już nic napisać nie można o tym zespole,bo zaraz,że spina?Co z Wami?Ciekawią mnie te ich gwiazdki i tyle. I co mnie to interesują,że grają najefektowniej?Rzecz gustu. Niech zdobędą te 10 MP to wtedy będę brał ich na serio. Póki co to twór medialny. To mniej więcej tak jakbym się spinał na Bełchatów.
|
dokladnie nie ma co na lecha nagadywac bo jako jedyny zespol z czolowki potrafia grac ladnie dla oka, a to raczej powod do niepokoju kibicow Wisły a nie nasmiewania sie. Dzis grali wieksza czesc meczu w oslabieniu a i tak zdolali pewien czas prowadzic, nawet kilka razy postrzaszyli bramkarza GKSu.
Z całym szacunkiem ale nie mow ze kwestia gustu jest to ze ktos twierdzi ze lech gra efektownie. Zachowujac obiektywizm to w obecnej formie na mecze Wisły nie da sie patrzec bo sa tak slabe (to samo legii) a na lecha sie da |
A czy ja gdzieś napisałem,że gramy efektownie?To samo Legiunia?
Nie imputujcie mi niczego,bo to nieładnie. Po drugie efektownie to gra Barcelona. No, chodź nasza liga już tak bidna,że wymiana dwóch podań z rzędu nazywana jest efektowną grą. Wow |
Dlatego życzę sobie żeby po dramatycznie słabej grze piłkarzy Wisły, wręcz żenującej zdobyli mistrzostwo Polski, odbierając je zajebistym piłkarzom z Wronek - którzy są zajebiści we wszystkim co robią.
Zaczęło się od gola Murawskiego w 3876476 minucie z Austrią. I z tego powodu poprzednie MP zajebiście mi smakowało. Wszak kto by pomyślał że ekipa z Wronek, która ma wszystko najlepsze - począwszy od opróżnionych kubłów na śmieci nieopodal stadionu skończywszy na równo przystrzyżonej murawie może nie zdobyć upragnionego majstra? Oby i tym razem się udało. Będzie smakować dużo lepiej niż poprzednie, a rywalom śnić się będą mecze Wisły z Arką, Bełchatowem. I nie tylko |
Racja element. Należą się niepodziękowania dla GKS-u. Tak liczyłem , że są w stanie urwać im punkty i dalej będziemy mieli szanse na wyjście z tego dołka będąc liderem. Rywale w tej kolejce grali dla nas. I już w następnej trzeba to wykorzystać !!
|
Cytat:
|
Ciekawe jak Białas poradzi sobie w Legii w Cracovii cudów nie pokazał.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl