![]() |
no spoko, ale od odejscia Kosy nie widze tutaj kogos kto gra dobrze. wszyscy są jak dla mnie ligową szarówą nadającą sie do w sumie za przeproszeniem (bo darze szacunkiem) np Lechii czy Jagielloni.
|
Cytat:
Kirm, Jirsak - kolesie bez charakteru, zero dryblingu, odwagi czy wrzutki, teraz przyszedł kolejny do kompletu czyli Christow. Małecki może i jest wiejski drybler nos w ziemię, ale przynajmniej nie boi się grać. Za to powinien mieć miejsce w tej drużynie. A reszta jest do pożegnania bo z tych piłkarzy nic nie będzie. |
za te 105 tyś zł co kasuje co miesiąc to Łobo powinien grac znacznie lepiej.Problem w tym że w piłce nie zawsze dwa plus dwa daje cztery.Łobo już ostatnie pół roku w Lubinie miał bardzo słabe, często Michniewicz sadzał go na ławie więc pretensje powinno sie miec do tych co zdecydowali sie go ściągnac też.To samo Jirsak- kosztował fortune jak na nasze możliwości a gra .... szkoda słów
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
dni Pawełka są podobno policzone... oby to była prawda! |
W zasadzie to dobra wiadomość, nawet biorąc pod uwagę że nie mamy jego następcy. Obawiam się jednak, że trudno w tym momencie o kogoś słabszego.
|
ok załóżmy, że odejdzie Pawełek i Juszczyk to co dalej? Kurto pierwszym bramkarzem? szukamy bramkarza 2 lata a teraz co dopiero dwóch....
|
Szukamy od czasów jak tylko zacząłem kibicować Wiśle.czyli od 1991 roku. Skoro mamy 19 sto latka to dakmy mu szanse i tyle.Zamiast szukać Bóg wie czego na okrągło. Pawełek kosztuje za dużo nerwów poza tym zawalił naprawdę sporo meczy!Szkoda czasu dla niego.
|
Myślałem, że go wyrzucili za te fucki. No, ale dobre i to.
|
Teraz na pewno Mariusz będzie miał motywację żeby lepiej bronić :rotfl:
|
Cytat:
105 tys miesiecznie ...o k*** naprawde jak na Polske to kosmiczne pieniadze .....nawet jak na pilkarzy a o zwyklym szarym Polaku to nawet nie pisze.....ten facet powinien gonic jak Messi ,rozgrywac jak Gerrard i strzelac jak Ronney :) |
Głupi by byli jakby zdecydowali się przedłużyć kontrakt z Pawełkiem. Ciekawy jestem ilu kopaczy po sezonie odpali Kasperczak.
A wracając jeszcze do tematu bramkarzy to ja po cichu liczę na Onyszkę. Mówcie co chcecie ale aktualnie nie ma lepszego bramkarza w lidze. Może to byłby ruch krótkowzroczny ale są starsi bramkarze prezentujący dobrą i równą formę, no i z nie małym wpływem na atmosferę w szatni. |
Cytat:
a mamy już kogoś na jego miejsce? czy nawet na rezerwowego? a nasz trzeci dzisiaj 4 bramki dostał... ale młody jest... znaczy usprawiedliwiony :-) |
Cytat:
Zostaniemy z Juszczykiem, Kurto i pewnie na koncu zbawi nas Jarosiński. |
Onyszko miał przyjść do Wisły, tylko pewnych osobom u nas w klubie nie podobała się jego biografia (nie że książka, a życiorys).
|
Cytat:
Niech obejrzy rodzinę bez środków do życia może to mu da motywacje jak go z roboty wyjebią? |
Panowie co Cleberem i Garguła.Wg doniesień Cleber powinien już w tamten poniedziłek zacząc treningi z drużyna ,a Guła w tym....Jest to istotne,bo coś czuję ,ze ktoś z dwójki Marcelo -Głowacki wypadnie przed meczem z Lechem,a i w pomocy na 20 min przydałby sie Guła.
|
Garguła powinien się ogrywać po pare minut w rezerwach, żeby - jak to mawiał Janas senior - coś mu nie .......nęło.
|
Cytat:
|
Cytat:
Co ciekawe piszę to w środku tygodnia, nie wzburzony a racjonalnie podchodząc do tej sprawy :) |
Ta informacja z onetu jest wyssana z palca, Pawełek ma kontrakt do końca roku.
|
Cytat:
|
Cytat:
Tutaj jest do stycznia 2011: http://www.wislaportal.pl/kadra_stat.php?id=38 |
Pawełek 16 stycznia 2006 roku podpisał z Wisłą pięcioletni kontrakt, więc wychodzi na to, że będzie on obowiązywał do końca 2010 roku.
|
No to znaczy że jeszcze trochę nerwów będzie nas kosztował ... Jestem ciekaw ilu gwiazdorom pokażemy wyjściowe drzwi po tym sezonie.
|
a jacy przyjdą :p
PS. wysokokontraktowi to jeszcze nie w tym sezonie :P |
Cytat:
Czy ten Brazilejro, co go testowaliśmy, znalazł gdzieś zatrudnienie? |
Cytat:
|
codziennie otwieram wszystkie mozliwe strony nt Wiselki, by w koncu gdzies przeczytac ze do treningow wrocili Cleber i Garguła. Nie dośc, że nadal nie wracaja (choc juz wg roznych doniesien dawno mieli to zrobic), to zaden portal nawet nie pomysli o tym, by napisac o ich stanie. To dla redaktorow takich serwisow jest 5 minut roboty, a mysle, ze 95% kibicow, ktorzy informacje o Wisle czerpia tylko ze stron jest to bardzo wazny temat... czy ktos z forum moze ma jakies sprawdzone wiadomosci nt wspomnianej dwojki?
|
Cleber od poniedziałku ma zacząć treningi z Bahrem (piłkarskie). Bo obecnie biega, chodzi na siłke ect. Tyle, że mimo że z żebrami już ok praktycznie, to problem taki że boi się trochę kontaktu/starcia ect.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zwłaszcza, że chłop ma oczy i widzi, że "wszystko ok" z ust wiślackich znachorów nie zawsze oznacza, że wszystko ok...
|
Cytat:
A nie piszę tak ot sobie, z gwiazd - tylko po rozmowie z Cleberem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Wg mnie on jest skandalicznie słaby. Jeszcze mówi, że forma jest ok. No może i jest, ale grać nie potrafi.
A jeśli chodzi o Clebera. Co robi obrońca większą część meczu ? Przepycha się z napastnikami, którzy non stop robią łokciami i walą w żebra. Dlatego jak go boli przy skręcie to nie ma co myśleć o grze bo wymięknie po pierwszym "kuksańcu" od napastnika. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl