![]() |
Cytat:
BTW ten parkingowy tam to brat bliżniak Majchrowskiego? jak dwie krople wody... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wisla - Skonto 2001: Ryga (ilość Wiślaków): 58 osób Kraków: około 5 tys (młyn był wielkości dziesiątki wypełnionej do barierki tej co była w połowie) Wisła - Skonto 2011: Ryga: prawie 1 tys. Kraków: pewnie ok 17-18 tys. jak chodzi o wyjazd to wzrost frekwencji o prawie 2000 % ! jak chodzi o mecz u siebie to około 350% w tym roku skonto "zawiodło"... ostatnio to chyba z 50 ich było z tego co pamiętam. |
Cytat:
Miałem o tym samym pisać :D Naprawdę bardzo podobni.. :shock: |
Nie wiecie czy są kolejki pod kasami? Pozdrawiam
|
małe kojeki są teraz kolega kupował przed chwilą bilety
|
Nie ma już biletów na C !
|
Wlasnie stoje w kolejce liczy ok 100 osob jakies 10-15 minut stania
|
Kolejka coraz wieksza, wychodzi na deptak stania na minimum 30 minut. Moze bedzie 20 tysiecy :-)
|
Cytat:
|
właśnie wróciłem, stałem 40 minut na środkowe sektory E zostały pojedyncze miejsca po 5-10 na sektor.
|
A jak z biletami na G i narożniki?
|
Cytat:
|
Cytat:
za oficjalną |
Mam nadzieje ze koło 19 jeszcze bilety będą bo wyjeżdzam z kolegami o 17:30. Ma ktos info ile sie biletów sprzedało ?
|
Na pewno będą, tylko możecie ewentualnie postać sobie w kolejce.
Myślę że będzie ~19 tys. |
Jak kupowałem na sektor G, to została resztka na niskie rzędy G2 oraz trochę więcej na G1.
|
Czy na stadion można wnosić swoje napoje??(może głupie pytanie, ale będę pierwszy raz na meczu)
|
Dołączam się do pytania? można wnosić Kanapki/batoniki? idę z małym dzieckiem w związku z czym chciałbym żeby nie zabrakło mu energii
|
Oczywiście, że można ;DD
|
Cytat:
Chciałeś zabłysnąć ale Ci się nie udało...Żadnych napojów wnosić nie można. |
Cytat:
|
Cytat:
Można za to zakupić 0,5l Pepsi (rozlewają z butelek) za 5zł lub hot-doga, również za 5zł. Innych wynalazków tam chyba nie próbowałem :P |
Cytat:
|
A jest jakas woda na stadionie czy tylko pepsi? ;)
|
http://wislakrakow.com/forum/images/...n/post_old.gif Dzisiaj, 15:11 Dołączam się do pytania? można wnosić Kanapki/batoniki? idę z małym dzieckiem w związku z czym chciałbym żeby nie zabrakło mu energii
Jedzenie oczywiście można. Nie odpowiedałem na pytanie czy wode można bo znam odpowiedź nia jest NIE! Nie zabłysłeś ty... |
Cytat:
Rzeczywiście, nie 'ZABŁYSŁEM' :shock: |
po pepsi nie ma co stać bo zawsze są duże kolejki
no chyba, że wyjdziesz 15 min przed końcem połowy :P |
To jest temat o biletach!
|
Jak sytuacja z biletami na G ??
|
czy mozna przed kupnem biletu wyrobic identyfikator ?
|
Ja wiem że większość kupuje bilet pod kątem ceny... Na pewno jak nie kupicie na G czy C to jeszcze macie sektory D lub E... do kas!
|
....a mać!! wczoraj podano, że zeszło 16 tys biletów. To ....a logiczne, że sytuacja z biletami jest taka, że będą i zostanie ich po pierwszym gwizdku w ....u. Użyjcie niektórzy myślenia. Butelek z wodą nie można wnosić, kanapki w papierze śniadaniowym można. Jedyny problem jaki będziecie mieli to jak długa jest kolejka...
Cytat:
Biletów na G jest najwięcej. Zaczynam tęsknić za starym stadionem... :/ |
Cytat:
Koszt 10 zł. |
Szacunek dla ludzi cierpliwie odpisujących w tym temacie , mamy w tym sezonie wysyp januszy , ale to dobrze . Może kilka procent połknie bakcyla i stanie się fanatyczna :)
|
Cytat:
|
Panowie i Panie nie rozwalajcie kolejnego tematu, po co te zaczepki.
Nie masz nic konkretnego do napisania o biletach - nie pisz! Trzymajcie się tej zasady. |
Cz do zakupu biletu zarówno na puchary jak i na mecze ligowe w tyn sezonie potrzebna jest karta kibica?
|
Jeżeli jeszcze nie masz Karty Kibica konieczne jest podanie imienia nazwiska i numeru pesel. 2 strony wcześniej o tym pisali :] |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl