![]() |
Cytat:
Podanie kuponu 'przed' to prawie gwarancja nietrafienia , choć wczoraj posiliłem się City i nieźle na tym wyszedłem |
No, City trzeba było grać z handi, skoro była taka jawna okazja, ale i tak nie ma co narzekać. Na dziś walczę ze sobą, żeby się nie skusić na podupconą Ligę Europejską, bo tam nigdy nic dobrego się nie dzieje, a ja mam słabą wolę i zagram na "a nuż" i ****a będzie tył :lol: Narazie nie widzę nic ciekawego oprócz przed chwilą trafionego Omska, ale potrzebuję do pełni szczęścia jeszcze jednej wygranej w KHL (nie powiem kogo, bo się wy.......i na pewno :D ).
Poza tym mam zagrane za 5 zeta przeciw HV71 po kursie 7.00. :D |
Cytat:
A przeciwko to tez zagrałem tyle że Farjestadt;) |
Cytat:
|
Właśnie nie. Zasrane Torpedo, które dostaje 4-0. Jak widać, nie można nawet WSPOMNIEĆ tutaj o swoim typie, bo klątwa nie śpi. ;)
Czyli standardowo skuszę się jednak na jakąś ligę europejską :lol: Co polecacie? :D |
Partizan rezerwą w Tuluzie (kontuzje po derbach z Crveną), więc polecam nawet -1 na Francuzów.
|
Dudi ja gram na pewno Werder,bede robil dubla i wacham sie,czy dodac do tego albo Rome albo PSV albo Kopenhage under 2.5 :)
|
Ruski toną without a trace jak mają francuzi ;) Co się tu wpiszę, że przegrywają tyle i tyle, to dostają kolejną bramkę, także może nic już nie powiem na tamten temat :lol:
Na szybkości zagrałem sobie lekki kupon: Cytat:
Zagram tą Tuluzę chyba i może dorzucę jeszcze, że Bazylea strzeli w meczu z Romą 8) |
ja zagrałem Rome, Tuluze , PSV i Fulham. Werder sie nie zdecydowalem bo wyjdą w rezerwowym składzie...
|
Dziekie hunter za info o Werderze,nie doczytalem tego.
Na dzis bezpieczniejszy kupon za grubiej : PSV-Sparta 1 1.5 Kopenhaga-Cluj under 3,5 1,20 ako:1,8 I taki luzniejszy za drobne :) Kopenhaga-Cluj 1 Werder-Nacional over 2,5 Shaktar-Brugge over 2,5 Austria Wiedeń-Athletic Bilbao x2 ako:5,36 Życze dziś wysokich wygranych :) |
Warto zagrac na Maccabi Telaviv w Eurolidze koszykarzy? Myślę też nad Fulham z handi
|
Wygląda na to, że śmierdząca Sparta Praga mnie oszuka. Liczyłem na identyczną sytuację jak w meczu Werderu, czyli w miarę szybko dwie brameczki gospodarzy, utrata czujności i jakiś farfocel (lub nie ;) ) gości, a tu PSV coś się nie przykłada delikatnie mówiąc.
|
haha, PSV sie przylozylo w ostatniej minucie... uffff
|
Cytat:
AS Roma - FC Basel 1893 over 2,5 1,6 Wie ktoś dlaczego przerwano mecz Austrii Wiedeń? |
No niestety :-/ a myslałem że Szachtar mnie nie zawiedzie
Brema - Nacional 1.44 nr: 847 typ: 1 TAK Fulham - CSKA Sofia 1.30 nr: 853 typ: 1 FC Kopenhaga - Cluj 1.82 nr: 848 typ: 1 TAK Szachtar - FC Brugge 1.45 nr: 850 typ: 1 NIE |
Cytat:
|
Cytat:
|
No, widzę, że Twoja drużyna przynajmniej wygrała po dogrywce. Moja przegrała, ale to i tak chyba niezły wynik patrząc na kursy. Mi wklejony kupon zdupcyła Sparta niestety. Teraz wszystkie oczy zwrócone na Romę :D
|
jakies typy na hokej i nba? musze kontynuowac passe :P
|
Widze,ze duzo osob stawia na Celtów na dzisiejsza noc,warto ?
Na noc : Boston Cletics-San Antonio Spurs 1 1.91 Houston Rockers-Golden State Warriors 1 1.73 ako 3.30 |
ja zagralem
Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche 1 San Jose Sharks - St. Louis Blues 1 kurs: 2,81 za 50 |
Cytat:
Dziś w nocy ciekawe mecze w NBA LA Lakers - Miami, Cleveland - Chicago i Oklahoma - Boston . Miami i Boston grają po 2 meczu z rzędu. |
Cytat:
A nhl nocne to jakis zart :P Sharks u siebie z St. Louis Blues przegralo.... |
Do Kashima ma rywala w dobrej formie( ocena na sucho tylko ze statystyk).
kupony na dzisiaj + Japonia: Besiktas 1.22, 5,00 PLN Singiel Remis lub Unirea Urziceni @ 1.11, 5,00 PLN Singiel AZ @ 1.36, 5,00 PLN Singiel Bayern Monachium @ 1.25, 5,00 PLN Singiel Kawasaki-F @ 1.66 Bayern Monachium @ 1.25 AZ @ 1.36 De Graafschap @ 1.55 Remis lub Unirea Urziceni @ 1.11 Besiktas @ 1.22 4 zdarzenia, 15 Zakłady * 10,00 PLN 150,00 Kawasaki-F @ 1.66, 100,00 PLN Singiel 100,00 0,00 |
Cytat:
Graz 99ers - Klagenfurt 1 1,5 HC Slovan Bratislava - Spisska Nova Ves 1 1,2 AKO 1,8 |
Mi znowu w nocy wlazł dubelek z under/ over na drużynę w nba. Chyba zacznę się interesować tym sportem :lol:
Na teraz mam puszczone australijskie Newcastle 2 dnb, a na potem FC Augsburg i AZ. Potem może pokombinuję coś z drugimi ligami we Francji i Holandii. |
Cytat:
ja mocno zastanawiam sie dzisiaj nad podparciem Zagłębia, bo Legia nie wygra przeciez 3 kolejnego meczu na wyjeździe Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dobrze że przynajmniej Pingwiny siadły bo byłby nocny pogrom. |
Slavia Praga - Sparta Praga
typ:Slavia-koncowe zwyciestwo kurs: 1,80 |
Jak Kamil Kosowski łaskawie nie ruszy dupska i zaraz jego drużyna nie strzeli dwóch bramek, to będą mieli u mnie przejebane.
Edit: ....., strzelili tylko 1. :[ |
Na dzis i jutro :
Jastrzebski Wegiel-AZS Olsztyn over 135.5 pkt 1.55 Ceahlaul Piatra-Unirea 2 1.55 ako 2.40 Zycze wysokich wygranych :) |
Cytat:
Unirea dała rady ale Besiktas na 0:0 :/ teraz reszta tylko na zwrot musi wejsć |
Cytat:
koniec z fatum:-D |
Cytat:
Tak więc tez postaram się przełamać. Noc - Chicago vs wiesniaki z Nashville:) 1 po kursie 1.85 ps Unirea raczej da radę choć z dużymi problemami. |
Ja miałem na dziś tylko Bredę ze Spartą i oczywiście nie wygrali:-/
|
A mi Alkmaar zjebał konkretny kupon....jak ja nie znoszę syndromu ostatniego meczu(nie mylić z jednym meczem, który nie był ostatni;) - podobna sprawa ale o wiele mniej bolesna), szczególnie jak ten ostatni mecz wydaje się być najprostszym.
ps znacie jakąś stronkę gdzie można by prześledzić statystyki meczów ,powiedzmy tych lepszych lig - ilość strzałów,posiadanie itp? |
A mi dzisiaj 2 liga francuska zjebała kupon a konkretnie FC Istres - SM Caen .Lider(Caen) przegrał z przedostatnią drużyną tabeli 2:1 :-/ .
http://www.bet-at-home.com/pic/dot.gif |
jakies typy na noc ?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl