![]() |
No to Sparte Prage dostali :)
|
i mają sparte.
|
No to grają ze Spartą Praga. Czesi będą na pewno faworytem, choć Lech nie jest zupełnie bez szans. Mam nadzieję, że Spartanie nie zawiodą. :)
|
Jak dla mnie to taki średniak z tej grupy a zważywszy że będą mieli dosyć ciekawy wyjazd to myślę że w Poznaniu płakać nie będę.
|
Szybko poszlo.
Rewanz u siebie, wyjazd fajny i bliski. Czekamy teraz na LE. |
z piłkarskiego punktu widzenia trudny rywal, kibicowsko rewelacja...
|
Kibicowsko na pewno trafili dobrze, Sparta to jedna z najlepszych ekip w Czechach, dodatkowo bliski wyjazd. Piłkarsko myślę, że Sparta do przejścia, choć na pewno mecze będą wyrównane.
Fajnie jakby Wisła też trafiła na Czechów. |
Mają rewanż u siebie i mimo to,że Sparta jest lepsza to zwiększają się ich szanse na przejście.
|
K... mac! ale im sie poszczescilo !! do tego 1 mecz wyjazdowy :(
tak dla rozluznienia Cytat:
w IV rundzie tez maja lolkow (porownujac ich z reszta na prawde mocnych druzyn) i pewnie trafia znow na zespol pokroju Sparty, a nawet lepiej, jestem dziwnie spokojny ze juz moga sie szykowac na losowanie IV rundy, gdyby 1 mecz byl u siebie mogloby sie to inaczej potoczyc, ale to ma bardzo duze znaczenie, oby tylko Wisla grala 1 mecz na wyjezdzie |
Sparta nieźle cisnęła w tamtym roku w grupie UEFA. Rywal na pewno sportowo lepszy od Amici.
|
Czeskie drużyny, już nie są tak rewelacyjne, jak jeszcze kilka lat temu, gdy regularnie grały w LM.
Jednak na pewno to Sparta jest faworytem. |
Spartan liczymy teraz na szczegółowy raport dot. Sparty Praga. :-)
Wcale bym nie dramatyzował, że trafili łatwego rywala. Wg mnie faworytem jest Sparta. A dla Wisełki chciałbym Tbilisi. Niech Henryk pokaże swój kunszt i zrewanżuje się za 2005 rok. |
Przepraszam,ma ktoś link do listy/listę potencjalnych rywali Ruchu i Jagi?Z góry dzięki.
@SpoXster Dzięki. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
........................... |
Nie będą, nie będą OCZYWIŚCIE:)
Coś czuje że Wisła też będzie miała wyprawę na tereny naszego południowego sąsiada i raczej to byłoby dobre losowanie. Nie kombinowałbym mimo wszystko z żadnym Tibilisi ;] |
Ze Spartą szanse 50/50, dla obu drużyn odpadnięcie w tej fazie będzie znaczącą porażką.
|
Plzeň to niedaleko Pragi, wiec może się spotkamy z nimi :rotfl:
Zarówno kibicowsko jak i marketingowo lepiej trafić na Czechów, niż Tibilisi. |
Rywal dla Lecha trudny, ale do ogrania. Moim zdaniem z ich punktu widzenia lepszy niż Hapoel, Basel czy Dinamo. Wcale tak w tamtym sezonie nie cisnęli w LE, mieli bardzo przeciętnych rywali, jak na tą fazę rozgrywek, przegrali 0:1 i 0:3 z FC Kopenhaga, pokonali przeciętny Cluj 3:2 i 2:0, Cluj który oprócz meczu otwarcia z FCK wszystko wtopił, ładnie powalczyli z PSV - 2:2 i 0:1, ale to już jest półka niżej niż np. HSV, które zostało ograne przez Hapoel. Ogólnie zaprezentowali się podobnie jak Lech dwa lata temu, tyle że z grupy nie wyszli. Ale mają dobrą defensywę, wybieganą ekipę, drużynę solidnych zawodników, na Lecha powinno to wystarczyć, ale szasne Polacy mają.
|
Badzmy dobrej mysli.
2:0 w Pradze powinno zalatwic sprawe. |
Sparte prowadzi znowu Jozef Chovanec co kiedyś już był prawie w Legii.
|
o której godz losowanie LE?
|
Cytat:
http://www.plazacenters.cz/images/pr...plzen-mapa.gif :) miko 007 za godyine http://pl.uefa.com/uefaeuropaleague/draws/index.html |
Cytat:
|
a jak myślicie jaki będzie najgorszy rywal dla wisły w tej fazie rozgrywek?
|
a jak myślicie jaki będzie najgorszy rywal dla wisły w tej fazie rozgrywek?
|
Maccabi i Dynamo Tbilisi. Zydki to dobry zespol plus na ich korzsc przemawia pogoda. Tam w Tel Avivie maja teraz ponad 40 stopni.
A z Tbilisi to nasze gwiazdki ya bardzo chcialyby sie zrewanzowac... |
Jest przeprowadzana transmisja Wideo przez internet ???
|
najgorszy to Karabag, pilkarsko niewiadoma z opcja grajacycyh niezle (wyeliminowali Rosenborg), porazka z nimi odsuwa Levadie, Tbilisi i Valerenge na polke opisana jako "niewinne wpadki meczowe".
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl