![]() |
Cytat:
|
Cytat:
O kluby patronackie raczej łatwiej w klubach o wiele słabszych niż Wisła:p |
To są jaja. Potrafię z GÓRNIKIEM wygrywać 5:0 i przegrać 7:6 tracąc 7 goli w drugiej połowie... Motywuje ich, cofam się albo ofensywa ale i tak na końcu przegrywam...
|
Cytat:
Sporo to czasu mi zajęło ale było warto, naprawdę. |
Gram Wisłą.Kupiłem właśnie Gołębiewskiego z Poloni Warszawa i jest zajebisty w klasyfikacji strzelców na pierwszych trzech miejscach są moi zawodnicy:
Gołębiewski Paweł Brozek Adam Szalai-wziołem go z Realu Madryt za darmo i jest naprawde dobry.Najbardziej cieszy mnie zakup Khune z RPA wyciągłem go za 16 milionów zł.Po pierwszym sezonie miałem na transfery 40 milionów zł od zarzadu noi to co tam sprzedałęm takich pawełków i takich tam. Ja w pierwszym sezonie pozmienialem wszystko i wygrałem lige i puchar w LM było gorzej w grupie takie firmy jak AZ alkmar Ac Milan Chelsea i wiadomo jak się skończyło. |
A dokąd Toficzuku doszedłeś w LM? : )
|
Witam! Panowie ma taki problem. Gram BATE Borisov. W pierwszym sezonie awansowałem do LM. Chciałem wzmocnić zespół, więc poprosiłem zarząd o dodatkowe fundusze na transfery. Dostałem ponad 3 mln euro, jednak nie mogę sprowadzić żadnego w miarę "dobrego" zawodnika(Brożek,Lewandowski) ponieważ nikt z nich nie chcę do mnie przyjść. Chodzi im o za niską pensję podstawową- która jest faktycznie bardzo niska bo jest to max 1.400euro tygodniowo. Co mam zrobić aby ci zawodnicy zechciel do mnie przychodzić? Macie może jakieś sposoby? Bo mimo iż na wielu ciekawych zawodników mnie teoretycznie stać, to mogę o nich tylko pomarzyć. Pozdro
|
Spróbuj w okienku zarządu zamienić trochę gotówki na transfery na fundusz płac
|
Wystarczy zredukować budżet i przeznaczyć odpowiednią sumę na pensję.
|
Cytat:
|
Zmieniałem fundusz na transfery na -> fundusz płac, i mogę oferować o 400 euro więcej.:D Nie bardzo mnie to ratuje...
|
Jak w reprezentacjach ustawić własny sztab??pytam bo prowadze naszą U-21 i chciałbym zmieńić sztab i wrzucić kilka nazwisk swoich kandydatów do sztabu
|
Miał ktoś A. Sobiecha w polskiej lidze ? Jak się sprawował ? Jakie polecenia mu ustawić ?
Wracając do Gołębiewskiego, to również ponawiam pytanie jakie przydzielić mu polecenia ? |
Ja mam Sobiecha w BATE. Nie polecam. 16 spotkań, 0 bramek, 0 asyst. Kibice uważają ten transfer za mój największy błąd...
|
A jakiś duet napastników polecacie ?
|
Ja gram 4-3-3 i mam Brożek-Żuraw-Łobokop
Łobodziński 3 mecze 4 bramek Brożek 3 mecze 5 bramek Żuraw 3 mecze 1 gol Łobo forma niesamowita :D |
No ja mam
Brożek 8 meczy 12 bramek Gołębiewski 8 meczy 14 bramek Adam Szalai 8 meczy 7 bramek Licze na jakiś rekord bramkowy |
Cytat:
Duet marzeń z CSKA Moskwa :) |
A jakby ich odpowiedni ustawić, tzn. środkowy napastnik, klasyczna 10 itp. ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja siedziałem 3 godziny męcząc się i robiąc taktykę a ty teraz mówisz, że gram taktyką ściągniętą z neta...
Pozdro... |
Cytat:
Ciekawostka: Wisła w sezonie 2019/2020 gra taktyką 3-1-4-2. Ograła właśnie na wyjeździe Real w 1 Rundzie Kwalifikacji LM. |
Wojtator, Łobo w fm jest zdecydowanie za dobry ;D łatwo idzie go opchnąć za 1,5 mln, cieszy sie dużym zainteresowaniem. Własna taktyka to jest udręka, raz wyjdzie fantastyczna, potem pare kolejnych nie wyjdzie :P Mogę sie pochwalić, że w fm 2010 w 3 sezonie byłem w półfinale Ligi Mistrzów Wisłą ;) odpadłem z Realem dopiero, screena niestety już nie mam (save jeszcze w poprzednim roku)
|
Łobo w tej grze robi jako NP, jako nie zły NP.
|
Dobrzy skrzydłowi do 1,6 mln euro którzy przejdą do Wisły ;)
|
Pavel Nekhaychik - Białorusin BATE, super gość, lewe, prawe skrzydło.
Spas Delev - Bułgar skrzydło i napad Ivan Stoyanov - Bułgar, również skrzydło, atak i of. śr. pom. |
Mógłby mi ktoś wysłać folder z moich dokumentów ze skinem rl4 (czy jakoś tak) i herbami ekstraklasy? Bardzo bym prosił, coś mi się nie udaje skina załadować...
|
Rozmawiałem dziś z moim dobrym znajomym, zapalonym graczem FM'a. Miał miejsce mały spór, bowiem on twierdzi, że gdy odszarzymy piłkarzom polecenia indywidualne, każda zmiana ustawień drużynowych będzie miała wpływ na grę. Ja jestem innego zdania- wówczas instrukcje drużynowe nie mają najmniejszego znaczenia.
Jakie jest Wasze zdanie? :-) |
Co do Łobo u mnie ławeczka ale transferek :P wolę innych :] Kirm :P lub ktoś nowy.A co do Bate Brożek i Lewy chcą tam iść? według mnie krok w tył...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl