![]() |
Ps. gra dzisiaj Bogucki??
|
Gra cały czas Boguski , Jirsak grał ale zmienił go jakaś kontuzja chyba wszedł Łobo
|
Cytat:
Zamiast niego Boguski. PS. Ten sędzia irytuje.. Albo jest kompletnym idiotą albo sędziuje dla Tottenhamu. |
Cytat:
|
moglaby chociaz raz Cyfra plus zrobic relację dla TVP - przeciez jakośc tej transmisji to wstyd przed całą Europą.... a szczególnie Angolami, dalej będa twierdzić że u nas wiocha... zresztą jak widać na ekranie
|
Ta jakosc jest zawsze przy meczach Wisly u siebie w pucharach. Czy to gra Lech,czy Legia to jest ok.
Więc wina raczej po stronie Krakowa... |
Szkoda Jirsaka, teraz smierdzi mi reimsem niestety. ;[
ed: Gdybyśmy mieli jeszcze z jednego czy dwóchy kreatywnych piłkarzy ;/ A tak będzie nerwowo do końca. Trzeba wierzyć... |
Wisła jak narazie gra to co od 1 minuty, czyli nic. Kiedy zaczną cisnąć? w 90 czy 93 minucie?
Tottenham jak narazie zasluguje na ten awans... edit: brawo, zasluzyli... |
****a, no niestety gramy bardzo źle i jest jak jest.
|
Głowacki najbardziej pechowy zawodnik świata. Teraz samobój, a z tego co pamiętam to już kilka razy tak zawalił wszystko w meczach o stawkę. Bo w meczach bez większego znaczenia to on jest świetnym obrońcą.
|
Dwoma gośćmi do mieszania w przodzie Europy nie podbijemy.Ale to od dawna było wiadomo...
Może trzeba było wcześniej wpuścić tego wysokiego napastnika z nr 3...:D Wielkie dzięki za walkę i zaanagażowanie Wiślacy! Teraz naprzód po kolejne Mistrzostwo Polski! |
kompletnie bez wiary...
|
Teraz to już pozamiatane jest. Bez pomysłu w ataku, i jakoś tak ospale. No nie było prawa tego wygrać przy takiej postawie.
Jest bramka, nie idzie, ale walczymy :) |
Nooo!! Paweł!! Jeszcze jedną!!
|
Wreszcie moze Cupial zrozumie ze nie da sie zaisntniec w Europie nie robiac zadnych wzmocniej. Szczerze to gra nam sie nie klei , jedynie pod koniec 1 polowy cos sie ruszylo, ale ogolnei to zal patrzec.
|
Mam pytanie: w jaki sposób mamy odnosić sukcesy,skoro właściciel klubu zupełnie się nim nie interesuje ? Po co się łudzić skoro nie było i nie BĘDZIE żadnych wzmocnień przy obecnym podejściu ? Obecna polityka jest dla mnie zupełnie nonsensowna,pozbawiona jakiegokolwiek celu. Ten klub po prostu trwa,stoi w miejscu,jakie są wogóle jego cele ? Naprawdę,żal mi Skorży...niech chłop jedzie na zachód albo niech zmieni klub. Szkoda go tutaj.
|
mozna sie pocieszyc faktem ze dzisiaj nie mielismy prawa wygrac meczu , sedzia nawet nie ukrywal stronniczosci
|
Zabrakło jeb***go szcześcia. Sędzie troche śmieszne sytuacje gwizdał.
Trudno. Ciekawe na kogo płaczki będą teraz psioczyć. Cupiał/Bednarz/Skorża/Głowacki/Sobolewski ? ;) |
nie no krotko i szczerze , jesli sie zaczyna grac w 80minucie meczu.. nie ma sie pomyslu na gre,to przepraszam
jest mi strasznie smutno ze chlopaki nie powalczyli , poza 10 minutami. Ale mecz trwa 90 minut. Przykro mi panowie piłkarze, ale jest mi za was wstyd. Głowacki... chłopie.. przeraża mnie Twój pech...... smutny i wkur"""ny ide ogladac lecha. |
No cóż i po ptakach :-) trudno się mówi no, mecz nie był zły, chociaż wielkiego widowiska nie było. Nie ma co psioczyć, na rywala dobrego trafiliśmy, chociaż trochę jeszcze w czasie budowy. Teraz trzeba się na lidze skupić i kupić kilku piłkarzy w następnym okienkach ! TYLKO WISŁA !!
EDIT: BTW na jakiej pozycji grał Marcelo ? Czy mi się wydawało czy on jako Napastnik grał O.o |
Niestety limit szczesci juz zostal wykorzystany w meczu z Barca, nie zabraklo nam umiejetnosci, bo mielismy swoich sytuacji naprawde kilka, tylko tego szczescia zabraklo, tej boskiej pomocy.
Glowacki najbardziej pechowy pilkarz swiata. |
Arek nie powinnien grac przeciwko angielskim zespolom
|
jak sie nie ma ambicji to tak wlasnie sie gra ...
KWA mac!!! 0 zadziornosci 0 walki, a wystarczylo przycisnac ich i jestem pewien, że bysmy to wygrali.. |
Wszystko się sprawdziło to co mówiłem. Wisła zaczeła cisnąć od 80 minuty i efekt jest jaki jest.... 0 ambicji,mysleli,ze mecz się sam wygra.
Tottenham jako przyszla 2 ligowa druzyna,zasluzyla na awans. To tyle. Teraz kolejny rok emocjonujacych meczow z Polonia Bytom, Odra Wodzislaw i Piastem Gliwice. A i gra w UEFA stoi pod dużym znakiem zapytania. |
H..j z grą, ale żeby kur... pół szczęścia nie mieć, ja pie...dole co roku to samo.
|
Kurde pod koniec meczu dwie SETKI i żadnej nie wykorzystali... co do sędziego to też miał swój wkład co do wyniku wg mnie jeden karny za rękę się należał... Pozatym nie da się wygrywać grająć przez ostatnie 15 min każdej połowy
|
Podobno szczęście sprzyja lepszym Strzała...
|
Zagrali dzisiaj gorzej, sennie i chaotycznie! Sędzia złodziej jawny!
Jestem i tak dumny, że Wisła to moja ukochana drużyna! Smutny jestem, bardzo, lecz nie będę wygadywał na swoich piłkarzy, bo każdy grał!!!!!! WISŁA! Jesteśmy z Wami dla nas jesteście Mistrzami!!!! |
nie ma co mówic, wyszlo jak zawsze... slupki, zmarnowane sety, z dupy stracony gol, strzelic mozna bylo kilka... no ale zawsze tak jest...rywal w zyciowo slabej formie ale jeszcze raz powiem. jak zawsze...
|
Przed meczem wiadomo było że jesteśmy 1-2 do tyłu, trzeba było cisnąć od początku a nie pod koniec 1 i 2 połowy bo tak to wyglądało. Nie widziałem CHĘCI.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl