![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
mnie już mocno korciło :lol: żeby nie było offtopa: Czy google gryzą? :> |
Mój problem się rozwiązał, bo znalazłem również starą wieżę i przez nią podpiąłem głośniki do kompa. Nie spodziewalem sie nic wielkiego po tym co tu pisaliście, ale tak z ciekawości i zawziętości chciałem sprawdzić jak to bedzie wyglądało ;). Jakież było moje zdziwienie po tym co usłyszałem - nie wiem czy to solidna polska produkcja, czy może głośniki są lepsze niż napisano na metce, ale brzmi to fajnie.
|
Kończy mi się umowa z neostradą i przepisuje ją na nowe nazwisko. Wszystkie dane zostają tylko nazwisko jest inne. I może mi ktoś wytłumaczyc dlaczego z tego powodu muszą mi odłączyc tą jeba*a neostradę na miesiąc czasu?? Bo to chore jest....
I drugie pytanko, są jakieś koszulki Wisły z angielskim tekstem bądź jakieś z krzyżem celtyckim?? |
|
Odinstalowałem mozille,chce właczyć exporela i pojawia mi się następujący komunikat-Nie można znaleźć serwera lub błąd DNS programu Internet Explorer,co mam zrobić??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dzięki Wam :)
ja tam się głowiłem z jakimiś cudzysłowami czy coś a tu zwykły przecinek miał być ... :D |
Cytat:
10 znaków |
czy GATE 7 ma jakiś układ/zgode z Crvena Zvezda Boegrad ?
|
Cytat:
Owszem ma zgodę. |
Cytat:
Tak mi się wydaje:>. |
Witam, jestem na kupnie paru nowych części do komputera i nasuwa mi się jedno zasadnicze pytanie: Czy nie lepiej kupić Xboxa360( a jak tak to jakiego).. Chodzi mi tu głównie o gry bo na kompie śmigam po necie i na to mi wystarcza.. wydam na te części pewnie z 1500 zł albo i 2000 i po roku znów się denerwować że to czy tamto nie pójdzie i stąd moje pytanie.. BArdzo proszę o pomoc, ewentualni priv.
pozdrawiam |
Cytat:
Bez zastanowienia, kupuj XboXa360, zaoszczędzisz kase, i na grach skorzystasz!! !! |
Wiślacka Kalwaria jaki masz telewizor/monitor na którym chciałbyś grać ?
|
Cytat:
Dzięki za wytłumaczenie:) |
W tym roku skończyłem studia (legitymacja była ważna do końca października), nie pracuję, mam 24 lata. Jeszcze nie obroniłem pracy magisterskiej. Czy w takim wypadku przysługuje mi ubezpieczenie zdrowotne? A jeśli nie to co powinienem zrobić, żeby je dostać (zarejestrować się jako bezrobotny?, czy jakoś rodzice mnie mogą "objąć" ubezpieczeniem?)
|
kiedys znalem ta stronke co bylo tam mnostwo chyba to sie baner nazywa :P te podluzne obrazki kotre np ja mam w podpisie,jakby mi ktos przypomnial adress bo nawet wujek google nie wiem :/
|
Cytat:
znalazłem tę stronę w ciągu 5sekund za pomocą google nie wiedząc dokładnie jak to się nazywa.Kto szuka nie błądzi! |
co najlepsze ze chłop ma w podpisie " google nie gryza " :lol:
W. |
Cytat:
http://www.google.com/search?hl=pl&c...tnG=Szukaj&lr= szefie pokaz gdzie :)nawet nie wiem dokladnie czy tak to sie nazywa wiec bez napinki:) |
Cytat:
Z PS3 nie mialem zadnego kontaktu wiec sie nie wypowiadam ale na Xboxa 360 zlego slowa nie powiem, a mam juz takiego od jakiegos czasu i zadnych problemow nie mam. Jak najbardziej polecam. |
Cytat:
dziesiec****aznakow |
Cytat:
Na PS3 piratów jeszcze nie ma, ale jak bedą to bedą drogie, poniewaz beda na płytka bluerain ( koszt okolo 100 złotych) na XboXa pirat kosztuje max 20 złotych. Kolejnym plusem Xboxa jest to ze nawet po jego "przeróbce" nadal jes ważna gwarancja Microsoftu :) POLECAM XboXa !! !! |
Która stacja wyemituje czwartkową walkę Adamka?
|
Polsat godz. 1:00
google.pl .... |
działa wam gg?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl