Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

mcovalski 08.12.2009 20:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bondTSW (Post 827466)
ostatnio na YT widziałem, jak podczas wymiany spojrzeń jeden drugiemu buziaka dał...

a co do tematu to typy z weszło.com muszą mieć radochę jak czytają ten temat, że udało im się wywołać znów burzliwą dyskusję nt. Małego... gorsze wyzwiska każdy sam słyszał jak i używał..różnie bywa.
To powiedzcie, co gorsze?.. że Patryk komuś pocisnął.. czy jak tam któryś z Ruchu w meczu z Lechem mógł nogę urwać S. Garncarczykowi? Wyzwiska nie bolą... :)

I się skończyło nokautem przed rozpoczęciem walki, co jest dowodem że lepiej nazwać kogoś pedałem niż kogoś robić ciotę całując go.Nawet i w dupę.

Kao 08.12.2009 21:20

Żeby Małecki tu na bohatera nie wyrósł. I żeby się za wielu z was nie przejechało, mówiąc o innych zawodnikach. Jest paru takich zawodników, choćby Sobol, co na boisku urwą ci nogę, a poza boiskiem sami by ją zszywali przy piwie czy czym tam.

Grantar 08.12.2009 21:41

Sorki ale odróżniajmy nerwy i przeklinanie od chamskiego obrażania ludzi ....
Skończy się to kiedyś na strzale w makówkę Patryczka bo któż lubi być wyzywany ...
Energię P. na grę zostaw.

Tak na marginesie: w relacjach TV można by ustawiać mikrofony tak by było słychać piłkarzy i trenera gdyby nie ... to "mięso" przerywane słowami od biedy nadającymi się dla ogółu .....
Trzeba to powoli zmieniać.

QBAS 08.12.2009 22:10

Nie ma sensu dywagować o czymś co nie wiemy czy się nawet wydarzyło.

Kto grał w piłkę lub uprawiał jakikolwiek sport (poza szachami ;) ten wie, że emocje mogą być przy tym ogromne. Moim zdaniem jest jednak ogromna różnica między rzuceniem k#%*@, ale mi zeszło, k@#$% dlaczego mi nie podałeś, a ale z Ciebie ch^& pier$%^*ony. Czym innym jest rzucanie mięsem "w eter", a czym innym obelgi kierować bezpośrednio do zawodnika przeciwnej drużyny.
Pierwsze jest wg mnie normalnością. Drugie ociera się wg mnie o buractwo i prędzej czy później skończy się plaskaczem

Tak jak napisałem na początku, nie wiem czy konkretnie ta sytuacja miała miejsce. Natomiast jeśli chodzi o Patryka to mam nadzieję, że dorośnie w końcu i całą sportową agresję będzie wyładowywał na dodatkowych treningach strzałów, przyjęć piłki i rzutów wolnych. Bo takim "kozaczeniem" jego osoba jedynie traci, nawet przy dobrej grze...

KOMINEK 08.12.2009 22:14

Długo jeszcze będziecie rozwijać ten niezmiernie frapujący temat??

element 08.12.2009 22:14

A najlepiej przyczepić każdemu z trenerów mikrofony do kołnierzy i słuchać co mówią do grajków na boisku przy linii bocznych, ławki rezerwowej, współpracowników i z jaką taktyką wyjeżdżają w danym momencie.
I za każdy wulgaryzm przerywać mecz. Czyli tak co parę sekund.
Po jakże fantazyjnej pomysłowości Anglików nie spodziewałbym się takich ruchów.
Niektórzy ich przebijają w zwalczaniu wszystkiego co możliwe i przez co piłka nożna ma jeszcze jakiś sens.
Jeszcze trochę i zaczną nakazywać piłkarzom golić głowy na łyso.
Niedawno o tym bodaj Jerzy "dementuję iż dementowałem jakobym dementował" Jurczyński mówił,
"..długie ma włosy i on chcę zrobić karierę na zachodzie. Niech się stuknie w łeb"
Czy jakoś tak.

Robert_wislak 08.12.2009 22:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kibic_1906 (Post 827428)
Małecki już taki jest.. Na ostatnim spotkaniu z kibicami w Brzeźnicy piłkarze ledwo usiedli a Małecki już wyżłopał całego Tymbarka (z gwinta! :O) , żarł paluszki garściami , podrzucał do góry pustą butelkę , żuł gumę jak odpowiadał na pytania i pojechał trochę łaciną w prywatnej rozmowi( kur*a to dla niego przecinek)..

Bo to prosty człowiek ii tyle :D Zresztą czego można sie spodziewać po człowieku którego edukacja skończyła się na gimnazjum.

KOMINEK 08.12.2009 22:25

Przepraszam Mały nadal się uczy

it 08.12.2009 23:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 827555)
Przepraszam Mały nadal się uczy

tylko jakoś słabo mu to wychodzi...

zbymak 08.12.2009 23:52

Tak sie bawi mlodzież http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...krakow,1408452

element 09.12.2009 00:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zbymak (Post 827599)

Dodam że Janik w tym meczu zdobył 2 gole. Jedyne dla MFK.

Wojtas 09.12.2009 00:14

to jest najlepsze

Cytat:

Dziwne rzeczy dzieją się ostatnio z młodymi wiślakami. A to jeden z członków pierwszego zespołu po meczu Ligi Mistrzów dostaje takiego przypływu emocji i energii, że taksówką zamiast do siebie, udaje się pod dom trenera Macieja Skorży i w środku nocy puka mu w balkonowe drzwi.
:lol: :lol:

moze chial dodatkową rozpiske treningów :lol:

dj_ibutti 09.12.2009 00:20

Stawiam na Wojtka, bo zajebany był i pomylił adres.

Afgan1906 09.12.2009 00:28

Hmmmm młodzi chcą grac i uczestniczyc wszędzie :) Nie robiłbym z tego większej afery,choc oczywiście rozmowa wychowawcza się jak najbardziej należy... Większym problemem jest to,że z ich powodu musiał w polu grac bramkarz...To daje mi naprawdę do myślenia gdzie jest nasze ...zaplecze,młodzież,szkolenie,aż w końcu...PRZYSZŁOŚC... Gdy nie można uzbierac 11 chłopaków na mecz w WIŚLE KRAKÓW ... Wiem,że takich przypadków jest wiele ale ja np.najwięcej takich znam z lig juniorów okręgowych ...

buczo1985 09.12.2009 01:00

Skąd dziennikarze mogą wiedzieć, że jakiś zawodnik wpadł nocą w niewiadomym celu do trenera?:P Mają takie dojścia czy dom Skorży jest obserwowany 24h przez paparrazich?:P I jeśli to prawda ciekawe, który to grajek był:)

sandbender 09.12.2009 01:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Afgan1906 (Post 827621)
Nie robiłbym z tego większej afery,choc oczywiście rozmowa wychowawcza się jak najbardziej należy...

Tak, tak. Dzisiaj ściemnił i nie pojechał z WISŁĄ jako jej zawodnik na mecz tylko z kumplami, jutro wystartuje do trenera, że ćwiczenia ch.jowe, taktyka niedobra i w ogóle to on będzie grał po swojemu.

Afgan1906 09.12.2009 01:24

A ja nie widzę tutaj żadnego ściemniania ... Chłopaki są młodzi chcą się pokazac ... Może uznali,że większą dla nich szansą są MP ... Jak widac udało im się " zasłynęli "... i piszemy o nich już 8-go posta :)
Pozdro

Bronex 09.12.2009 03:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandbender (Post 827631)
Tak, tak. Dzisiaj ściemnił i nie pojechał z WISŁĄ jako jej zawodnik na mecz tylko z kumplami, jutro wystartuje do trenera, że ćwiczenia ch.jowe, taktyka niedobra i w ogóle to on będzie grał po swojemu.

albo gdzie innego łebstera nam wywinie... jak swego czasu jeden jegomość

Baala 09.12.2009 10:42

Wyjebałbym obu, już mam dość lekceważenia obowiązków przez tych kopaczy. Przynajmniej pozostali mieliby o czym rozmyślać. Następnym razem zamiast treningu będzie wolał wyjście z kolegami na piwo. To nie jest zawodostwo tylko gówniarzeria, trzeba mieć jakiś szacunek do wykonywanego zawodu a jak ktoś ma gdzieś klub w takim wieku to wypad. Pomyście jak taka sytuacja miałaby miejsce w normalnej firmie.

AYALA 09.12.2009 11:19

prasa wciąż poluje na Małego.Drobne zdarzenie jakich jest pełno podczas każdego meczu urasta do rangi skandalu.
http://www.efakt.pl/Malecki-bluzgal-...y,59139,1.html

palczi 09.12.2009 11:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 827700)
prasa wciąż poluje na Małego.Drobne zdarzenie jakich jest pełno podczas każdego meczu urasta do rangi skandalu.

czego mozna sie spodziewac po ``fakcie``........

szprotson 09.12.2009 11:22

ja .......e

szukajcie a znajdziecie tak mówi księga

Pan Jotka 09.12.2009 11:26

Cytat:

Tu nie chodzi o to co "powiedział"--chodzi raczej o to, że powiedział. Teraz rozpocznie sie polowanie na nóżki naszego kopacza, bo chyba trzeba być naiwnym, żeby nie wierzyć iż co niektórzy postaraja sie wyprostować chłopaka. Ja rozumiem ferwor walki, ale nabluzganie przeciwnikowi nie zrobi z ciebie mocniejszego. A ze wiochą pojechał to co innego.

szark 09.12.2009 11:30

Kto kiedykolwiek grał w piłkę i nigdy nie zbluzgał przeciwnika niech pierwszy rzuci kamień w Małego. Choćbyś nie wiem jak miał mocne nerwy i zimna krew, w ferworze walki skacze ciśnienie do tego dochodzi wysiłek który również sprawia że serce zaczyna mocniej bić, a w takich monetach trudno żeby coś się nie wymsknęło. Nawet jeśli to jest tylko zwykłe ****a.

kristos 09.12.2009 11:32

Już go osądziliście ?
Na Darka też szybko zapadł wyrok .
Trochę powściągliwości by się przydało.

dedi_krk 09.12.2009 11:33

fuckt podłapał temat z weszło.com.
Dzieciaki poskarżyły się wujkowi Andrzejowi.
Z Niedzielana śmieją się że się wypuścił z tym okazywaniem radości po bramce.
Zbłaźnił się koleś bo podrażnił LWA, próbuje odwrócić uwagę od swojej błazenady.

dedi_krk 09.12.2009 11:36

http://www.weszlo.com/news/4146

Poczytajcie komentarze.

dedi_krk 09.12.2009 11:51

A co do Janika i Jelenia oraz ............... to skomentuję tylko że w sztabie Wisły Kraków powinien zostać zatrudniony psycholog.

Ikki 09.12.2009 13:23

Cytat:

Fakt złapał temat i sensację robią. Jestem ciekaw, że nie ma ani słowa jak była reakcja piłkarza Ruchu?
Nic nie zrobił, odpowiedział?? Tylko się skarżą. Najlepsi umieli sobie w takich sytuacja radzić:
http://www.youtube.com/watch?v=8yMlSRIPSxE :D

Kluvi 09.12.2009 13:29

jest taka niepisana zasada, że to co na boisku się dzieje tam zostaje!!
dla mnie ciotą okazał się Brzyski płaczek nie z tej ziemi jak widać, tylko jakby Małecki go tak naszedł to na pewno Brzyski by powiedział "oj spoko nic się nie stało" haha co za ludzie grają w tej lidze ;/

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:51.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl