![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
po ogladnieciu tego filmiku na youtubie wyroznia sie tam ten ich napastnik z dlugimi wlosami, wie ktos kto to ?
rozumieja sie widac dobrze.. co mu poda to wpada a jak wiadomo w pakiecie zawsze taniej ;-) |
zaczynamy podkręcać atmosferę
Cytat:
|
Cytat:
|
Oficjalna na Facebooku
Cytat:
|
No to teraz po tym wpisie na FB dopiero się zacznie :P
|
http://www.facebook.com/pages/Wisla-Krakow/185885066281
a jednak... :D |
Aż mnie dreszcze przeszły :D Kocham takie informacje na FB :D Pozostaje czekać :D
|
Dawid Janczyk?:D
|
Wisła Kraków Czekamy, aż 150 osób będzie to lubiło. Wtedy wrzucimy info na stronę, o co chodz ;-)
Z Facebooka. Kto ma - KLIKAĆ ! http://www.facebook.com/permalink.ph...d=185885066281 |
Zaraz Mielcarski wypatrzy, że po bramce Polacy cieszą się osobno, obcokrajowcy osobno a Boukhari napie.rdala się z Meliksonem wrzeszcząc Allah Akbar.
Wygląda na to ze trafia nam się swietny piłkarz za przystępną cenę. Zastanawia mnie tylko jak grają ci lepsi od niego, skoro Maor zagrał tylko jeden mecz w kadrze Izraela. Mam nadzieję że początek Meliksona będzie równocześnie końcem Łobodzińskiego. |
Sie bawia na FB i mowia ze 150 osob musi lubic i dopiero info bedzie ;p
|
Mają zabawe ;)
Cytat:
|
Messi??
A gadałem z jego agentem, mówił że Leo z Barcy jak na razie się nie rusza... |
Mam nadzieje, że coś poza Meliksonem nam podadzą ;>
|
Cytat:
co do.... Cytat:
On już ma Polski paszport już. |
Jest 149, jeszcze jedna :)))
|
|
no to można śmiało powiedzieć! Witamy nowego zawodnika Wisły Kraków! Sukcesów życzę z Białą Gwiazdą na piersi! :D
Lord jesteś mizerny... |
Ciekawe gdzie malkontenci poszli?Czyżby poszli do sklepu po papierowe ręczniki i kremy do rąk?
|
O testy medyczne możemy być raczej spokojni. Gdyby zawodnik był jakiś felerny, to Hapoel nie robił by takich problemów z jego sprzedaniem.
PS. Równiez proszę o "nagrodę specjalną" dla LoRda |
To można powiedzieć że skoro oficjalna podaje taką informacje to Melikson jedną nogą w Wiśle. Mnie zastanawia jedno, jaki defekt u niego znajdzie wolfy? Bo to że znajdzie to oczywista oczywistość. Ewentualnie jak braknie inwencji będzie to zapowiedź sprzedaży Kirma, Małeckiego i spadku lige niżej.
|
Chciałbym zauważyć, że to również Polak :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Do dzieci płaczących,gdzie teraz jesteście? siedziałem cicho i byłem spokojny o transfery po prostu trzeba czasami zachować spokój...
|
tak sie zastanawiam
kupujemy środkowego pomocnika a potrzebujemy na gwałt środkowego obrońcy i z dwóch napastnikow. Mam nadzieje ze nikt nie okłamał Naszych wmawiając z Moher jest napastnikiem. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl