![]() |
Cytat:
|
Kreccie sobie nastepna faze, a potem bedzie placz i wyzywania kazdego ktos sie da bo Malikson nie przyszedl...
Opanujcie sie ludzie |
czytajac wiekszosc wpisow zaczynam sie martwic co bedzie jak Malikson nie przejdzie do Wisly .... zbiorowa histeria ? kilka zawalow ? kilka depresjii ?? ... opanujcie sie dzieciaki
|
A na wikipedii juz sie ktos nie mogl powstrzymac :lol:
|
ostatnie godziny to wyczekiwanie na jakikolwiek news dotyczący rychłego przyjścia Meliksona do Wisły... gość ma wszystko, żeby stać się centralną postacią naszej ofensywy... mogę po obejrzeniu tego meczu (choć oglądało się tragicznie z racji słabej rozdzielczości :/ ) śmiało powiedzieć że takiego zawodnika od czasu odejścia Szymka w naszej drużynie nie było...
a te zdjęcie koszulki i oddanie jej kibicom było wymowne... no ale nie ma się co jarać bo jeszcze się możemy rozczarować. |
Cytat:
każdy popełni Seppuku na stadionie Wisły :D nie no żartuję... a co do tematu... będzie co ma być :pobity: |
liga będzie ciekawsza :D:D hehe proponuję każdemu kupić porządny środek nasenny i obudzić się we wtorek np :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak nic w tym okienku nie wypali ( w co osobiście nie wierzę), to ile będzie narzekania na forum, triumfować będą malkontenci ''a nie mówiłem'', ''wiedziałem, że tak będzie''. Wszystkich sprzedali, nikogo nie kupili, Cupiał na bank się wycofa, Wisła spadnie, itp. Będą transfery to będzie również narzekanie, że taki że innej wiary, że podaje prawą nogą, za niski, no name, z 9 drużyny, ze słabej ligi. Nie da się co po niektórym dogodzić, zawsze będzie źle, zawsze... Każdy pretekst jest dobry, żeby tylko narzekać. Osąd przed końcem okienka już jest wydany - Basałaj blee, Stan blee. |
Nie wiem co wy w tym Meliksonie widzicie, poza 3 akcjami z youtuba :D Ja się tam nie napalam na niego, wg. mnie to taki drugi Jirsak. Wole być zaskoczony niż się zawieść :)
|
Melikson to dobry transfer. Tylko boję się, że Dwaliszwiliego na oczy nie zobaczycie w Krakowie. Co to wtedy będzie, jak wezmą Perrone lub tego Feczesina? Już się boję o komentarze na tym forum - czemu nie Messi, czemu nie Zidane? ;-)
|
Jak chce go wiele klubow lepszych od Wisełki to chyba o czymś świadczy panowie ? tak czy nie ? Pytam się ?
|
No dobra - ale nie podniecajmy się już tak - jak uda się wytransferować Meliksona to czapki z głów, bo ten zawodnik ma papiery na granie, jak nie(choć wydaje mi się, że zostały już szczegóły do dogrania), to trudno. Przyjdzie ktoś inny. Lepiej by było, by ten Melikson pojawił się już w poniedziałek, wtorek, co może uspokoiłoby tych malkontentów na forum. Przyjdzie Melikson i ten Ghanijczyk - zrobi się tutaj spokojniej. Bo narazie zbyt wielka wrzawa na naszym forum panuje.
|
Cytat:
|
Cytat:
Skeba trzeba byc dobrej mysli... Mam nadzieje ze w tym tygodniu beda pierwsze transfery... A czy tak bedzie to sie okaze...:> |
Cytat:
Chyba, że nagle Żurawski przejdzie "odrodzenie", a Rios przepracuje okres przygotowawczy i pokaże, że jednak jego pierwsze spotkania to wypadek przy pracy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do Ghanijczyka i tego Izraelczyka to lepiej żeby na początku lub do końca przyszłego tygodnia byli już podpisani może wtedy by powietrze zeszło większości na tym 4um no ale zawsze będzie ktoś marudził czemu oni czemu tak późno itp. Jeszcze napadziora znaleźć do końca stycznia i ich zgrywać bo nie mam zamiaru patrzec jak na wiosnę będą się zgrywać i będzie Chaos na boisku :-/ Jak to się mówi Nadzieje umiera ostatnia :) |
Cytat:
|
A może to prawda? Nareszcie coś okaże się prawdą? :-) Bądźmy dobrej myśli, bo tutaj cały czas wieje pesymizmem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ktoś tu na forum wspominał że Melikson dostał kwiaty przed meczem. Jeśli to prawda to raczej odchodzi. Może mi to ktoś potwierdzić. PS. Mówimy o Meliksonie a nic nie wiemy o bramkarzu i stoperze a bez defensywy to my sobie możemy.
|
Cytat:
|
Nie chce wychodzić tutaj na jakiegoś proroka, bo nigdy nie pisałem takich postów, i raczej nigdy nie będę, ale tym razem mam akurat dość pewne źródło, z którego dowiedziałem się , że bramkarz jest już ustawiony. Kto to jest nie mam pojęcia, wiem tylko tyle co napisałem.
Wiem, że zaraz będą jakies posty typu " wziales to z powietrza" , " ujawnij źródło " itp. Daleki jestem od wróżenia z fusów, ci ktorzy są na forum juz jakis czas napewno nie znają mnie od tej strony. W kazdym razie ja w tym tygodniu oczekuje kilku transferow, ciekawy jestem co z tego wyjdzie. Od razu mówie, że słyszałem tylko i wyłącznie o bramkarzu. I nie uważam "źródła" informacji za pewne w jakikolwiek sposób, bo nie miałem okazji go zweryfikować jak do tej pory. Nie jestem typem który poszukuje internetowej popularności, po prostu uznalem ze mogę sie taką "wiedzą" podzielić na forum ;) |
Cytat:
|
Czytam sobie o tym Meliksonie na forum Hapoelu (oczywiście wszystko tłumaczone na angielski i polski, więc nie jest idealnie) i sądząc po komentarzach, to on naprawdę musi być dobry. Smutek na forum jest ogromny. Nawet ktoś mu wiersz pożegnalny napisał...
Kibice już są pewni, że odchodzi do Wisły. Co niektórzy mają nadzieje, że zagra jeszcze w ważnym meczu z Beitarem, ale sprowadzenie nowego zawodnika - Razaka może oznaczać, ze wczorajszy mecz był jego ostatnim w barwach Hapoelu. Część osób zamierza oglądać jego grę w Wiśle i pytają, czy są szanse, aby nadawać polską ekstraklasę w Izraelu :D A jeśli dobrze zrozumiałem (albo dobrze przetłumaczył translator), to ktoś napisał, że na kanale Sport 5 mają nadawać... Także wydaje mi się, że jutro transfer zostanie potwierdzony. Cóż, oby się sprawdził i dał nam wiele radości a kibicom Hapoelu wystarczy współczuć takiej straty. My dobrze wiemy jak to jest... |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl