![]() |
Cytat:
Ogolnie jest tak ze nie wazne ile ty sciagasz a ile od ciebie ciagna.Wiec polecam net limitera i ustawienie limitu tak na 50% uploadu jaki posiadasz. |
Muli strasznie i zazwyczaj konczy sie to "nie znaleziono strony".
Tylko jak mam wlaczonego torrenta, ale nic nie sciagam (chociazby bylo udostepniane) to normalnie działa. Limit uploadu mam ustawiony w torrencie.... :/ |
26 mln euro w niemieckim totku http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...o_wziecia.html
ktos mi powie czy mozna grac w tej loterii z neta? i czy mozna grac z terytorium innych krajow, a jesli szczescie sie usmiechnie czy bede w stanie otrzymac te wygrana? |
Ibutti a nie masz routera ktory moze blokowac polaczenia ?
|
Cytat:
|
azureus jest niezwykle skomplikowanym programem i zeby dzialal w 100% poprawnie nalezy go odpowiednio skonfigurowac co proste nie jest.
uTorrent - chyba najlepsza aplikacja do torków |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A problem jest na wszystkich programach, od FlashGeta, przez uTorrenta, kończąc na Azzureusie... |
ja obstawiam ze to jest to
mialem to samo / router niby nie WIFI , ale byl / i tez moj komputer 'matka' byl podlaczony bezposrednio a i tak bylo mulone , na torrentach predkosc 200-300 kb a strona nie wchodzila . co najlepsiejsze , wchodzac na speedtest.pl predkosc odpowiednia mi wskazywalo, wg mnie router ! |
mam pytanie gdzie mogę kupić koszulkę meczową Lechii?
|
To ja raz jeszcze w temacie telewizorów ;)
Wybór padł na Panasonica TH-42PY80, szukałem, czytałem, a w końcu też porównywałem w różnych sklepach, przy różnych ustawieniach i jak dla mnie w pieniądzach, za które mogę to kupić nic lepszego się nie trafi (3000,-) Teraz pytanko do speców od TV-SAT, muszę zmienić dekoder, bo mój stary Ferguson AF-6318 nie obsługuje HD i potrzebuję go na coś wymienić. Ważne żeby miało dysk twardy i odbiór w HD, no, ewentualnie wyjście USB do którego będę podpinał dysk zewnętrzny- takie rozwiązanie też wchodzi w rachubę. Oczywiście sprzęt musi być w pełni edukowalny :>. Myślałem o Fergusonie 8800, czy 8900 Ktoś może się na jego temat wypowiedzieć? Ewentualnie polecić coś innego? Sprawa kolejna- kino domowe. Tylko nie jakieś plastik "daewo" za 500zł z Mediamarketu, tylko coś z sensem- drewniane głośniki, porządna elektronika, oczywiście wszystko we w miarę normalnych pieniądzach? Znalazłem zestawy głośników: RUBICON RP26, RUBICON RP16fcs, a do tego myślałem o elektronice: DENON avr1509 + dv1740, lub Pioneer 818 + dvd410 Czy i w tym temacie ktoś się może wypowiedzieć? Ewentualnie polecić coś innego? |
potrzebuje błyskawicznej odpowiedzi!!
Dodatkowe informacje n/t zainst. pamięcido 1790 MB całkowitej dostępnej pamięci graficznej przy użyciu technologii HyperMemoryt z 4 GB pamięci systemowej co to znaczy?? że mogę sobie dokupić pamięć grafiki?? jak to się instaluje?? gdzie to mkupić i ile to kosztuje....?? bo mam 256 a chciałbym mieć 512... |
A to nie czasem po prostu system wykorzystujący część pamięci RAM jako pamięci karty graficznej?
Masz kartę, która ma 256mb ramu i jak będzie potrzebowała więcej to skorzysta z pamięci systemowej (ale nie wierz w to, że cokolwiek Ci będzie potrzebowało prawie 2GB pamięci na karcie graficznej) ;) |
aha... ramu mam 4 giga... ale nie chodzi mi o granie w gry które potrzebują 2 giga pamięci graficznej... czyli jak grafika nie będzie wyrabiała to coś tam (nie wiele ale coś) zostanie wykorzystane z pamięci RAM. tak??
|
Czy konto premium na Rapidshare jest przyznawane jezeli osiagnie sie 10 000 pkt ??
|
tak jest :)
a to 256ramu to w ddr3? bo jesli tak to lepsze to niz 512ramu ale ddr2 :) |
Cytat:
|
|
Cytat:
PS: dzieki za porady na PW |
Cytat:
|
I druga sprawa, do narciarzy, ktorzy siedzą w nowinkach sprzętowych-
Volkl Racetiger SL Racing, a Racetiger RC, czym się te nartki różnią od siebie? (prócz różnicy w promieniu skrętu) Do tego, czy ktoś testował Fischerkę RC4 Worldcup SC? Bo szukam sprzętu dla siebie, a nie miałem czasu szukać tego, co teraz jest sensowne. |
Hej , nie wiecie moze czy działa lodowisko na błoniach? czy po ostatnim lekkim ociepleniu zamkneli
|
Isnieje jakiś sposób na szybsze pobieranie plików z rapidshera, bez aktywacji konta premium ?? ??
Czy w noki E66, jest możliwość zmiany rozmiaru czcionki w wiadomościach na duża ?? ?? |
Cytat:
|
Jaki polecacie program do ciecia mp3?? (Najlepiej jakby był prosty w obsłudze;)
|
gdzie jest jakieś tanie ksero w centrum? i jak się teraz prezentują stawki za stronę?
potrzebuję skserować książkę 120 stron, a od czasów studenckich nie jestem w temacie :) |
Cytat:
Windows Movie Maker - masz go w podstawowym pakiecie Windows. |
Cytat:
|
mam sprawe... moze kupowal ktos bilety na "Neonówke" w Rotundzie 15 lutego ? jest interes do zrobienia ;-)
maja dwa wystepy o 17.30 i o 20.00 i teraz sedno sprawy...biletow w kasie juz nie ma i jesli ktos kupil na 17.30 a chcialby sie wymienic dwoma na 20.00 to niech da znak-sygnal chetnie sie wymienie... pytam sie tu bo tu duzo osob zaglada... |
Cytat:
|
kiedyś Ibutti podał adresy do stron z mp3, m.in. ten adres (bardzo fajny serwis z muzyką klubową) :
http://mp3t.info/mp3.html niestety okazało się, że nie jest ona bezpieczna. jakie polecacie strony z mp3 (MUZYKA KLUBOWA, REMIXY) ?? |
Cytat:
http://www.bestmp3.pl/ http://www.djwitek.prv.pl/ |
Dosyć ważne dl mnie pytanie. Jeżeli mam cyfrę ( kabel z anteny do dekodera - do tv) a chciałbym rozdwoić kabel przy wyjściu z anteny ( zwykła rozłączka taka jak np u kablówki w mieszkaniach) jeden kabel do właściwego dekodera a drugi do nowego dekodera w drugim pokoju to czy to będzie hulać i czy to nie pogorszy jakości obrazu na odbiorniku bazowym.
i pytanie typu "nielegal" - czy ktoś się orientuję (ma znajomego) ile kosztuję rozkodowanie karty, gdzie i za ile ? Nie oczekuję odpowiedzi na forum publicznym. proszę o ewentualny pw. |
Stracisz na jakosci, i to sporo, kup nowy konwerter twin i zmien. Ewentualnie kup wiekszy quad to bedzie wiecej wyjssc. A co do kart to chyba jeszcze nie sa rozkodowane te nowe kameleony. Ale to takie moje przypuszczenie. Pamietaj ze zawsze istnieje opcja splittera
|
Cytat:
|
Z tymi kartami jeszcze sie upewnij dokaldnie bo nie chce wprowadzic w blad pozdrawiam.
|
Cytat:
|
Cytat:
nie ma obecnie takiej opcji. darmowa cyfra skonczyla sie we wrzesniu i narazie nic nie zapowiada zmian. p.s. podobnie polsat i eNka. p.s.2. polecam http://forum.dvhk.pl/index.php , trzeba sie rejestrowac, obecnie przerwa techn. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl