![]() |
Skąd domniemanie że miałyby się skończyć na C? Są, zreszta jak i na pozostałe sektory.
|
Mam pewien problem i może będziecie mi mogli pomóc go rozwiązać. Mój tata kupił sobie bilet na skonto na C. Niestety rozchorował się i nie może iść, dlatego zapytał mojego dziadka, czy by się nie wybrał. I teraz pojawia się problem - czy Ci idioci z ochrony mogą nie wpuścić mojego dziadka na sektor, kiedy przedstawi im on całą sytuację? Oczywiście dowód jako potwierdzenie pokrewieństwa. Będą problemy? Wiem, że na E nie proszą o jakieś dokumenty (przynajmniej jak byłem tam jeden raz to nie prosili), ale nie wiem, czy na C też tak jest.
Proszę o odpowiedź kogoś ogarniętego. |
Niestety mogą nie wpuścić, mają z góry założenia i muszą się ich trzymać. Choć z drugiej strony warto próbować, może akurat nie będą sprawdzać dokumentów. btw. Wróciłem ze stadionu właśnie około godziny 13 w kolejce czekało pi razy oko 30 osób. Kończą się bilety na E24 i E23
|
Ktoś dzisiaj kupował na C? Ile zostało wiadomo?
|
Są jeszcze na C więc szybko do kas i kupuj bilet
|
E tam jakby dzisiaj poszło 3 tys. biletów to spokojnie z 18 tys... mogło by byc. Na takie mecze bilety zawsze szły najlepiej pod koniec...
|
Ale dziadostwo, ze majac KK, a nie majac jej ze soba nie mozna kupic biletu.
Przeciez bilet i tak jest drukowany, a karta sluzy tylko do identyfikacji danych wiec rownie dobrze moznaby wyszukac osobe z bazy po numerze Pesel. Qrwa, zrobili by w koncu sprzedaz online to by czlowiek nie odchodzil z glupia mina od kasy. |
No widzisz takie czasy. Raz sie smiejesz, ze ktos uwaza ze stadion to nie teatr a na drugi dzien chcialbys lamac przepisy i dostac bilet nie maja KK. Jak widac nawet Tobie ciezko sie zyje w cywilizowanym kraju
|
Cytat:
|
przeszedł by sie ktoś kto ma blisko dzisiaj około 20:00 pod kasy i zapytał ile dzisiaj sprzedali biletów??
|
Cytat:
A w cywilizowanych krajach kupuje sie bilety bez zadnych kart i potrzeby podawania danych osobowych. |
Jaka jest szansa, że jutro około 19.30 (wcześniej nie dam rady przybyć) dostanę jeszcze bilet na jakikolwiek sektor? :)
|
jak na jakikolwiek sektor to 99,99%
|
Cytat:
|
Kupisz i to spokojnie.Podobno dopiero poszło 12 tysięcy biletów...
futbolnews.pl / wislakrakow.com |
12 tysięcy było do wczoraj:) Dzisiaj pod 14 pewno podskoczyło
|
Bilety
O 14.00 byłem po bilety na Skonto i spodziewałem się że będzie jak zwykle o tej godzinie pusto pod kasami. A tu masz kolejka na 50 osób. Może się okazać że jutro będzie trochę ludu na stadionie.
|
Bilety na C tylko na C5, reszta wyprzedana. :D
|
niektórzy dalej mają problem ze zrozumieniem tekstu pisanego..
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurde, chciałem zabrać dwóch kumpli na mecz, ale mam bilet na C...
Ciekawe czy uda mi się jeszcze jutro kupić bilety na ten sektor. |
Szybkie pytanie czy będzie możliwość jutro przed meczem wyrobienie karty i kupno karnetu ? Pozdrawiam
|
Cytat:
TAK.. 10 znaków... |
Teraz kolejka jest na jakieś 200 osób na oko.
|
Cytat:
Mówiłem, że w takich meczach im później tym więcej się biletów rozchodzi :) Mam nadzieję, że będzie z 17, 18 tys. |
Nie mam foto, ale sięga od drzwi do strefy kibica do wejścia przez kraty do Parku Jordana. Więc może jest więcej niż 200 nawet. Mam nadzieję że byłem pomocny :)
|
Ja dziś byłem około godziny 15.30 to kolejka sięgała do tego deptaku i ciągle się powiększała.
|
za FB:
sprzedano 15200 biletów, kończą się bilety na C |
no a jutro Ci co czekaja na ostatnio chhwile znowu bedea wchodzic razem z gwizdkiem na druga polowe meczu :]
aha Ci co jutro wybieraja sie na C czyli młyn niech wezma sobie do serca ten artykul http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=25460 a w szczegolnosci to zdanie :" Przypominamy, że na trybunie północnej obowiązuje ciągły fanatyczny doping, preferowane są czerwone koszulki, a numer miejsca wydrukowany na bilecie nie ma znaczenia." |
Wybieram się jutro na mecz z dziewczyną i z tego powodu planuję iść na sektor G - mam dwa pytania
Czy na tym sektorze obowiązuje siedzenie zgodnie z biletem, czy tak jak na C? Czy potrzebuję jakiegoś dokumentu (dowód, prawo jazdy), że drugi bilet - ulgowy - będzie dla kobiety, czy wystarczy tylko to zaznaczyć przy zakupie? Jez, AniaD303- dzięki za odp. |
Cytat:
Aby kupić musisz mieć dowód, nie ważne od płci ;-) |
Nie potrzeba dowodu. Kupowałam parę dni temu bilet dla koleżanki dając kasjerce PESEL oraz imię i nazwisko. Bez problemu bilet ulgowy, zwykle po imieniu można poznać płeć ;)
|
|
15800 no całkiem ładnie jak na Skonto,ze 2 koła jeszcze jutro powinno pojsc ;)
|
Mysle ze przed meczem tez troche pojdzie i dobijemy do 20 tysiakow.Wg mnie to dobra liczba,zwlaszcza ze przeciwnik nijaki.
|
Cytat:
Widac, ze masz w dupie ruch kibicowski ale chciales z glupiej proznosci dopiec kibicom, bo gdybys nie mial spraw kibicowskich w dupie to bys sie tak samo na te wyzej wymienione decyzje oburzal jak na swoja sprawe |
Cytat:
Nie sądzę. Maks 18 tys będzie. Biorąc pod uwagę etap rozgrywek i przeciwnika , to 16-18 tys jest dobrą liczbą. Nie licząc Dinama które praktycznie rozdawało bilety (ich cena była symboliczna) , to żaden mecz w II rundzie nie obfitował w większą liczbę widzów i raczej żaden już nie będzie. |
Witam, ja będę pierwszy raz na meczu i chciałem się dowiedzieć czy parkingi tu przed bramkami na sektor C będą przyjmowały samochody czy będą zamknięte jutro i ile muszę być przed meczem aby było miejsce i żebym zdążył wejść.
Pozdrawiam |
Z własnego doświadczenia radzę zaparkować na alejach albo na Reymonta koło AGH jak zapuścisz się pod sam Stadion to miejsca nie uwidzisz a będziesz wyjeżdżał godzinę.
|
ktoś sie orientuje jak teraz kolejka wygląda?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl