Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

Kaan 18.07.2011 12:35

Skąd domniemanie że miałyby się skończyć na C? Są, zreszta jak i na pozostałe sektory.

wizz 18.07.2011 12:53

Mam pewien problem i może będziecie mi mogli pomóc go rozwiązać. Mój tata kupił sobie bilet na skonto na C. Niestety rozchorował się i nie może iść, dlatego zapytał mojego dziadka, czy by się nie wybrał. I teraz pojawia się problem - czy Ci idioci z ochrony mogą nie wpuścić mojego dziadka na sektor, kiedy przedstawi im on całą sytuację? Oczywiście dowód jako potwierdzenie pokrewieństwa. Będą problemy? Wiem, że na E nie proszą o jakieś dokumenty (przynajmniej jak byłem tam jeden raz to nie prosili), ale nie wiem, czy na C też tak jest.
Proszę o odpowiedź kogoś ogarniętego.

szamik 18.07.2011 13:00

Niestety mogą nie wpuścić, mają z góry założenia i muszą się ich trzymać. Choć z drugiej strony warto próbować, może akurat nie będą sprawdzać dokumentów. btw. Wróciłem ze stadionu właśnie około godziny 13 w kolejce czekało pi razy oko 30 osób. Kończą się bilety na E24 i E23

Dean 18.07.2011 14:07

Ktoś dzisiaj kupował na C? Ile zostało wiadomo?

Chakuza 18.07.2011 14:17

Są jeszcze na C więc szybko do kas i kupuj bilet

palikot 18.07.2011 14:36

E tam jakby dzisiaj poszło 3 tys. biletów to spokojnie z 18 tys... mogło by byc. Na takie mecze bilety zawsze szły najlepiej pod koniec...

dynek.pl 18.07.2011 14:41

Ale dziadostwo, ze majac KK, a nie majac jej ze soba nie mozna kupic biletu.
Przeciez bilet i tak jest drukowany, a karta sluzy tylko do identyfikacji danych wiec
rownie dobrze moznaby wyszukac osobe z bazy po numerze Pesel.
Qrwa, zrobili by w koncu sprzedaz online to by czlowiek nie odchodzil z glupia mina od kasy.

Jaroo1 18.07.2011 14:46

No widzisz takie czasy. Raz sie smiejesz, ze ktos uwaza ze stadion to nie teatr a na drugi dzien chcialbys lamac przepisy i dostac bilet nie maja KK. Jak widac nawet Tobie ciezko sie zyje w cywilizowanym kraju

SZYMEK_TSW 18.07.2011 14:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1128756)
Ale dziadostwo, ze majac KK, a nie majac jej ze soba nie mozna kupic biletu.
Przeciez bilet i tak jest drukowany, a karta sluzy tylko do identyfikacji danych wiec
rownie dobrze moznaby wyszukac osobe z bazy po numerze Pesel.
Qrwa, zrobili by w koncu sprzedaz online to by czlowiek nie odchodzil z glupia mina od kasy.

Bilet jest nabijany na kartę, a drukowane tylko potwierdzenie zakupu

kibic221 18.07.2011 15:24

przeszedł by sie ktoś kto ma blisko dzisiaj około 20:00 pod kasy i zapytał ile dzisiaj sprzedali biletów??

dynek.pl 18.07.2011 15:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1128760)
No widzisz takie czasy. Raz sie smiejesz, ze ktos uwaza ze stadion to nie teatr a na drugi dzien chcialbys lamac przepisy i dostac bilet nie maja KK. Jak widac nawet Tobie ciezko sie zyje w cywilizowanym kraju

Bzdura - prawo nic nie mowi o potrzebie posiadania KK do zakupu biletu, a jedynie o identyfikacji osob bioracych udzial w imprezie masowej wiec niczego nie lamie - nie ukrywam swoich danych ani nie falszuje. Chce kupic bilet na swoje dane znajdujace sie bazie danych Wisla S.S.A na co wyrazilem zgode.
A w cywilizowanych krajach kupuje sie bilety bez zadnych kart i potrzeby podawania danych osobowych.

emailowiec 18.07.2011 16:00

Jaka jest szansa, że jutro około 19.30 (wcześniej nie dam rady przybyć) dostanę jeszcze bilet na jakikolwiek sektor? :)

Siemens 18.07.2011 16:03

jak na jakikolwiek sektor to 99,99%

kriswisla 18.07.2011 16:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emailowiec (Post 1128806)
Jaka jest szansa, że jutro około 19.30 (wcześniej nie dam rady przybyć) dostanę jeszcze bilet na jakikolwiek sektor? :)

na luziku dopiero jest ponad 12tys. sprzedanych takze spoko:D:D

SiD1894 18.07.2011 16:04

Kupisz i to spokojnie.Podobno dopiero poszło 12 tysięcy biletów...

futbolnews.pl / wislakrakow.com

szamik 18.07.2011 16:13

12 tysięcy było do wczoraj:) Dzisiaj pod 14 pewno podskoczyło

PawelOzg 18.07.2011 16:16

Bilety

O 14.00 byłem po bilety na Skonto i spodziewałem się że będzie jak zwykle o tej godzinie pusto pod kasami. A tu masz kolejka na 50 osób. Może się okazać że jutro będzie trochę ludu na stadionie.

WiślakMyślenice 18.07.2011 16:22

Bilety na C tylko na C5, reszta wyprzedana. :D

CH. 18.07.2011 16:31

niektórzy dalej mają problem ze zrozumieniem tekstu pisanego..

Cytat:

Z uwagi na ciągle powtarzające się pytania i wątpliwości dotyczące zakupu biletów i karnetów na sezon 2011/2012 poniżej prezentujemy kilka wskazówek, które mogą się przydać ich potencjalnym nabywcom.

1. Jeżeli ktoś ma wyrobioną kartę kibica KONIECZNE jest jej okazanie podczas zakupu biletu. Osoba ta nie musi się stawić osobiście - może dać ją komuś za zakup odpowiedzialnemu. Wielokrotnie powtarzają się sytuacje, w których osoby odchodzą od kas z niczym z tego prostego powodu, że o kartach zapominają. Przepisu tego nie da się w żaden sposób obejść - na nic zda się więc proszenie i przekonywanie kasjerów do swoich racji, a także pretensje do nich kierowane i mówienie że w takim razie Karta Kibica jest bez sensu.

Jeżeli jeszcze nie masz Karty Kibica konieczne jest podanie imienia nazwiska i numeru pesel.

Warto jednak ją wyrobić -proces sprzedaży wejściówek trwa wtedy o wiele krócej. Dodatkowo być może już na mecze ligowe osoba jej nieposiadająca po prostu na stadion nie wejdzie. Warto więc zrobić to wcześniej, dopóki nie ma zbyt dużych kolejek.

W przypadku obcokrajowców, którzy nie mają Kart podać należy numer paszportu, dowodu osobistego, karty pobytu lub prawa jazdy. Należy znać także datę urodzenia.

2. Jeżeli masz ukończony 18 rok życia i ubiegasz się o bilet ulgowy KONIECZNE jest okazanie legitymacji podczas zakupu. Tak samo jak w przypadku Kart Kibica - musisz mieć dokument uprawniający do ulgi nie tylko swój, ale także osoby dla której wejściówkę kupujesz. Jeżeli już uda Ci się zakupić bilet ulgowy bez okazania legitymacji bo kasjer okaże się dla Ciebie życzliwy NIE JEST to powód do pochwalania się tą informacją na znanym i powszechnie lubianym forum. Z każdym takim postem szansa na to, że jeszcze raz ktoś w kasie będzie dla Ciebie miły zmniejsza się do minimum. Jednocześnie gratulujemy osobom, które już to zrobiły.

3. SEKTOR C TO NIE LOŻA VIP. Przychodząc po wejściówkę i dokonując zakupu na trybunę z gwiazdą NIE WYBIERA SIĘ miejsc tak jak na sektor E13 czy E14. Jak podano nawet w oficjalnym komunikacie klubu - JEST TO SEKTOR NAJZAGORZALSZYCH KIBICÓW KTÓRZY ZAJMUJĄ SIĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE DOPINGIEM . Jeżeli przychodzisz i prosisz o miejsce w rzędzie 15 na C3, dodatkowo koniecznie tuż przy schodach możesz być pewny że nie każdy potraktuje Cie poważnie. Bilety na sektor G są w tej samej cenie - widok jest identyczny a i komfort oglądania o wiele większy. Ułatw życie sobie i innym i przenieś się na tamtą trybunę.

4. Powierdzenie zakupu biletu, które jest Ci wydawane podczas zakupu NIE JEST BILETEM. Wejściówkę masz nabitą na Kartę Kibica - i to właśnie ją przykładasz do czytnika. Potwierdzenie warto jednak wziąć ze sobą bo ochrona może o nie zapytać.

Jeżeli nie masz wyrobionej Karty Kibica otrzymujesz normalny bilet wraz z kodem kreskowym.

5. Idąc na mecz poza Kartą Kibica powinieneś mieć także inny dokument ze zdjęciem. W związku z ostatnią napiętą sytuacją i powszechną nagonką dowód tożsamości prawdopodobnie będzie sprawdzany przed każdym wejściem na stadion.

6. Dokonując zakupu biletu przemyśl kilka razy czy na pewno wybrana przez Ciebie trybuna jest tą, na którą chcesz się wybrać. KAŻDA ZMIANA DECYZJI JUŻ PO WYDRUKOWANIU BILETU UTRUDNIA ŻYCIE ZARÓWNO TOBIE JAK I KASJEROM. Dodatkowo aby tej zmiany dokonać, konieczne jest okazanie paragonu, który otrzymasz w momencie sprzedaży. Nie możesz tego zrobić też później niż w dniu, w którym zakupisz wejściówkę. Jeżeli zjawisz się następnego dnia na nic zda się tłumaczenie, że feralnego zakupu dokonała dziewczyna/brat/tata lub mama ,a także składanie reklamacji czy zażaleń.

Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania dotyczące dystrybucji wejściówek kieruj je na oficjalnego maila podanego przez klub ( [email protected] ) lub zadzwoń do Strefy Kibica ( (012) 623 95 95 ). Tam osoba, która będzie na nie odpowiadać na pewno nie wprowadzi Cię w błąd - co może się zdarzyć w przypadku ufania osobom udzialającym się na forum.

Z pozdrowieniami,

Uprzejmy kasjer
SKWK

Fuks 18.07.2011 16:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakMyślenice (Post 1128829)
Bilety na C tylko na C5, reszta wyprzedana. :D

aha. Tylko, że ja o 17.25 kupiłem karnet na C4, a bilet na C3. Spokojnie, biletów nie braknie.

Proud 18.07.2011 17:01

Kurde, chciałem zabrać dwóch kumpli na mecz, ale mam bilet na C...
Ciekawe czy uda mi się jeszcze jutro kupić bilety na ten sektor.

Kroq 18.07.2011 17:10

Szybkie pytanie czy będzie możliwość jutro przed meczem wyrobienie karty i kupno karnetu ? Pozdrawiam

Fifiorek 18.07.2011 17:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kroq (Post 1128864)
Szybkie pytanie czy będzie możliwość jutro przed meczem wyrobienie karty i kupno karnetu ? Pozdrawiam

TAK..
10 znaków...

iiYama 18.07.2011 17:21

Teraz kolejka jest na jakieś 200 osób na oko.

palikot 18.07.2011 17:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez iiYama (Post 1128874)
Teraz kolejka jest na jakieś 200 osób na oko.

Masz jakieś foto? :-D

Mówiłem, że w takich meczach im później tym więcej się biletów rozchodzi :) Mam nadzieję, że będzie z 17, 18 tys.

iiYama 18.07.2011 17:31

Nie mam foto, ale sięga od drzwi do strefy kibica do wejścia przez kraty do Parku Jordana. Więc może jest więcej niż 200 nawet. Mam nadzieję że byłem pomocny :)

mkp13 18.07.2011 17:35

Ja dziś byłem około godziny 15.30 to kolejka sięgała do tego deptaku i ciągle się powiększała.

krkgiba 18.07.2011 18:15

za FB:

sprzedano 15200 biletów, kończą się bilety na C

OpEnTaNy 18.07.2011 18:22

no a jutro Ci co czekaja na ostatnio chhwile znowu bedea wchodzic razem z gwizdkiem na druga polowe meczu :]

aha Ci co jutro wybieraja sie na C czyli młyn niech wezma sobie do serca ten artykul
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=25460
a w szczegolnosci to zdanie :" Przypominamy, że na trybunie północnej obowiązuje ciągły fanatyczny doping, preferowane są czerwone koszulki, a numer miejsca wydrukowany na bilecie nie ma znaczenia."

mroozan 18.07.2011 19:40

Wybieram się jutro na mecz z dziewczyną i z tego powodu planuję iść na sektor G - mam dwa pytania

Czy na tym sektorze obowiązuje siedzenie zgodnie z biletem, czy tak jak na C?
Czy potrzebuję jakiegoś dokumentu (dowód, prawo jazdy), że drugi bilet - ulgowy - będzie dla kobiety, czy wystarczy tylko to zaznaczyć przy zakupie?

Jez, AniaD303- dzięki za odp.

Jez 18.07.2011 19:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mroozan (Post 1128968)
Wybieram się jutro na mecz z dziewczyną i z tego powodu planuję iść na sektor G - mam dwa pytania

Czy na tym sektorze obowiązuje siedzenie zgodnie z biletem, czy tak jak na C?
Czy potrzebuję jakiegoś dokumentu (dowód, prawo jazdy), że drugi bilet - ulgowy - będzie dla kobiety, czy wystarczy tylko to zaznaczyć przy zakupie?

Tam już raczej będą "pilnować" swoich miejsc, ale nie jestem tego pewien.
Aby kupić musisz mieć dowód, nie ważne od płci ;-)

AniaD303 18.07.2011 20:10

Nie potrzeba dowodu. Kupowałam parę dni temu bilet dla koleżanki dając kasjerce PESEL oraz imię i nazwisko. Bez problemu bilet ulgowy, zwykle po imieniu można poznać płeć ;)

Krzychu87 18.07.2011 21:14

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_sprzedanych/

El'kabat 18.07.2011 22:05

15800 no całkiem ładnie jak na Skonto,ze 2 koła jeszcze jutro powinno pojsc ;)

Wojtas 18.07.2011 22:10

Mysle ze przed meczem tez troche pojdzie i dobijemy do 20 tysiakow.Wg mnie to dobra liczba,zwlaszcza ze przeciwnik nijaki.

Jaroo1 18.07.2011 22:43

Cytat:

Bzdura - prawo nic nie mowi o potrzebie posiadania KK do zakupu biletu, a jedynie o identyfikacji osob bioracych udzial w imprezie masowej wiec niczego nie lamie - nie ukrywam swoich danych ani nie falszuje. Chce kupic bilet na swoje dane znajdujace sie bazie danych Wisla S.S.A na co wyrazilem zgode.
A w cywilizowanych krajach kupuje sie bilety bez zadnych kart i potrzeby podawania danych osobowych.
No widzisz, ale jak Ci sie mowilo, ze bez sensu jest zamykanie stadionu WKSu za jakies tam piro odpalone piec lat temu, jak sie mowilo, ze głupie jest zamykanie stadionow w Poznaniu i Wawie za Bydgoszcz, jak sie mowilo ze smieszne jest zakazywanie opraw i flag to sie cieszyles jak glupi do sera i udawales madrale. Teraz masz problem z kupnem biletu (czyli powiedzmy, ze dotykaja Cie represje) i nagle jestes obrazony i wstrzasniety. A przeciez dobrze wiedziales jakie sa zasady i ze bez KK nie dostaniesz biletu.
Widac, ze masz w dupie ruch kibicowski ale chciales z glupiej proznosci dopiec kibicom, bo gdybys nie mial spraw kibicowskich w dupie to bys sie tak samo na te wyzej wymienione decyzje oburzal jak na swoja sprawe

Mareq 18.07.2011 22:47

Cytat:

Mysle ze przed meczem tez troche pojdzie i dobijemy do 20 tysiakow.Wg mnie to dobra liczba,zwlaszcza ze przeciwnik nijaki.
4200 w jeden dzień :)?
Nie sądzę.
Maks 18 tys będzie.
Biorąc pod uwagę etap rozgrywek i przeciwnika , to 16-18 tys jest dobrą liczbą.
Nie licząc Dinama które praktycznie rozdawało bilety (ich cena była symboliczna) , to żaden mecz w II rundzie nie obfitował w większą liczbę widzów i raczej żaden już nie będzie.

Wiślak1989 18.07.2011 22:56

Witam, ja będę pierwszy raz na meczu i chciałem się dowiedzieć czy parkingi tu przed bramkami na sektor C będą przyjmowały samochody czy będą zamknięte jutro i ile muszę być przed meczem aby było miejsce i żebym zdążył wejść.

Pozdrawiam

PawelOzg 19.07.2011 06:34

Z własnego doświadczenia radzę zaparkować na alejach albo na Reymonta koło AGH jak zapuścisz się pod sam Stadion to miejsca nie uwidzisz a będziesz wyjeżdżał godzinę.

Jakubus 19.07.2011 10:20

ktoś sie orientuje jak teraz kolejka wygląda?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl