Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Porady bukmacherskie (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Bukmacherki nadszedł czas... czyli nasze kupony (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=104)

Wiślak178 30.11.2009 18:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślak178 (Post 823219)
Na dzisiejsze popołudnie Bayer Leverkusen i Wisła.

Na dziś Unirea i Braga pomimo że w poniedziałki podobno zawsze się przegrywa :]

rocco_1906 30.11.2009 19:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LuKaS TSW (Post 823978)

Carolina-Washington X2 i gol Oveczkina:D

ja mam Ovce plus over 5,5 :D

i mam nadzieje zem kur.. nie zapeszył sobie chwaląc sie typem :D

Fuks 01.12.2009 11:03

Sporting Braga - Uniao Leiria (Typ) 1 1,50 2:0
Carolina Hurricanes - Washington Capitals (Typ) 2 1,90 2:3
Milwaukee Bucks - Chicago Bulls (Typ) 1 1,65 99:97
Dallas Mavericks - Philadelphia 76ers (Typ) 1 1,10 104:102
Utah Jazz - Memphis Grizzlies (Typ) 1 1,15 120:93

za 30 zł ,ładnie weszło, ale troche na farcie, wiec jestem w koncu na plus :D

gris 01.12.2009 11:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rocco_1906 (Post 824199)
ja mam Ovce plus over 5,5 :D

i mam nadzieje zem kur.. nie zapeszył sobie chwaląc sie typem :D

No to żeś kur.. zapeszył

Farjestads BK - Djurgarden LB 5,5 1 1,55
Po trzech meczach overowych Djurgardenu pora na under :D

1q2 01.12.2009 11:49

Mi Atlanta Thrashers na mega farcie weszła - decydujący gol na 6 sek przed końcem:D , no i drugi fart co do Waszyngton C. - na szczęście w sportingbecie nie ma strzelców a także był tylko over 6 na który się nie zdecydowałem

Na dziś Slavia-Litvinov - ostatni bilans 5 porażek na 6 meczów u siebie ,może w końcu się przełamią;)

Zwierze 01.12.2009 12:08

Mi w końcu weszło coś w hokeju a mianowicie Detroit ale drugi kupon był z tym over 5,5 i zwyczajowo jednej bramki zabrakło:/

hunter 01.12.2009 12:25

Ciężko było niestety żeby Ovi coś ustrzelił bo go prawie znieśli z lodu w 8. minucie pierwszej tercji.

Kontuzja kolana i nie wiadomo kiedy wróci do gry.

Na dzisiaj odradzam granie Man Utd.

L U Z N Y 01.12.2009 17:00

szukam jakiś typów od speców z hokeja na dziś , pomożecie?

Wiślak178 01.12.2009 17:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślak178 (Post 824154)
Na dziś Unirea i Braga

Weszło. Na dziś i jutro Sampdoria, Huddersfield, Leeds, Genoa, Fulham, Villarreal, PSV Eindhoven. Nie zagralem tego wszystkiego na jednym kuponie bo pewnie jeden mecz by mi nie wszedł i dupa. Dwa ostatnie typy z X bo Villareal gra dramatycznie słabo na wyjazdach a PSV już ma raczej zapewniony awans i gra z będącą w dobrej formie Spartą Praga (5 zwycięstw w 5 ostatnich meczach). Wolałem nie ryzykować to zagrałem tylko dla podbicia kursu.

grzesiek632 01.12.2009 18:42

Na jutro:

Boulogne - PSG kurs: 1.75
Xerez (+1) - Barcelona kurs: 1.82
Sheriff T. - Steaua under 2,5 kurs: 1.60

Jakieś spostrzeżenia? Mile widziane uwagi.

maciek777 01.12.2009 19:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 824556)
Na jutro:

Boulogne - PSG kurs: 1.75
Xerez (+1) - Barcelona kurs: 1.82
Sheriff T. - Steaua under 2,5 kurs: 1.60

Jakieś spostrzeżenia? Mile widziane uwagi.

Barcelone jak to Barcelona,na Camp Nou moze strzelic i 8 bramek,na wyjazdach gra w kratke.Jak dotad 3 wygrane i 3 remisy wcale nie z jakimis topowymi druzynami,ale ze srodkiem tabeli. Jak dla mnie skonczy sie 0-1 albo 0-2 dla Katalonczykow. Watpie,aby po wygranej z Realem i skasowaniu ciezkich 3 pkt nagle dali sobie je odebrac na wyjezdzie z cienkim xerezem.Sam bede ten typ grał,czy z hc to zobacze.

PSG śmierdzi i to strasznie,zobacz sobie ich statystyki wyjazdowe i jeszcze raz sie zastanow,na wyjezdzie 2-2-3. Bolougne ostatnio gra fatalnie,ale jak dla mnie u siebie sie przelamie i moze byc remis,jezeli PSG nie wykaze sie czyms niezwyklym,a prawda taka ze jest obecnie ligowym sredniakiem.

Zwierze 01.12.2009 20:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hunter (Post 824400)

Na dzisiaj odradzam granie Man Utd.

Zobaczymy w jakim składzie wyjdą ale MU to jest coś zwłaszcza u siebie

maciek777 01.12.2009 20:24

Już sie mozna domyslic :
W podstawowym składzie Czerwonych Diabłów nie zabraknie dzisiaj młodych graczy.

Carling Cup od zawsze był okazją dla mniej doświadczonych i rzadziej grających graczy Manchesteru United. Nie inaczej będzie dzisiaj. Zaczynając od linii ataku o miejsce w składzie rywalizować dzisiaj będą Federico Macheda, Danny Welbeck oraz Michael Owen.

Wiec hunter ma racje odradzajac granie,nawet u siebie.

grzesiek632 01.12.2009 20:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maciek777 (Post 824605)
Barcelone jak to Barcelona,na Camp Nou moze strzelic i 8 bramek,na wyjazdach gra w kratke.Jak dotad 3 wygrane i 3 remisy wcale nie z jakimis topowymi druzynami,ale ze srodkiem tabeli. Jak dla mnie skonczy sie 0-1 albo 0-2 dla Katalonczykow. Watpie,aby po wygranej z Realem i skasowaniu ciezkich 3 pkt nagle dali sobie je odebrac na wyjezdzie z cienkim xerezem.Sam bede ten typ grał,czy z hc to zobacze.

PSG śmierdzi i to strasznie,zobacz sobie ich statystyki wyjazdowe i jeszcze raz sie zastanow,na wyjezdzie 2-2-3. Bolougne ostatnio gra fatalnie,ale jak dla mnie u siebie sie przelamie i moze byc remis,jezeli PSG nie wykaze sie czyms niezwyklym,a prawda taka ze jest obecnie ligowym sredniakiem.

Może i masz racje, napisałes sensownie. Ale warto dodać że PSG ostatnio wygrało z liderem z Auxerre i mysle że to jest ten moment w którym zacznie się ich marsz w góre tabeli. Pamiętam jak oglądałem jakiś turniej towarzyski z udziałem PSG w przerwie letniej. Wtedy na kazdym kroku komentatorzy podkreślali że to jest drużyna która w przyszłym sezonie ( tzn juz tym ) będzie bardzo mocna i bedzie walczyła o jak najwiecej. Wiem ze w PSG nie zagra kontuzjowany GregoryCoupet ( bardzo mocny punkt w druzynie ) oraz Hoarau. Ale zobaczmy na drużyne Boulogne.. przecież to są murowani kandydaci do spadku to jest taka francuska Odra Wodzisław.. jako ze sledze Ligue 1 bardzo dogłębnie ( gdyż jet to moja najfajniejsza liga i lubie patrzec na gre francuskich druzyn ) uważam że Boulogne które ma bardzo bardzo słaba obrone nie da rady z PSG. Czytałem gdzies tez ze możliwa jest tam ponowna zmiana trenera ( Boulogne ). Boulogne wygrało tylko jeden mecz w tym sezonie na Stade de la Liberation - czyli własnym boisku a ostatnio wygrali w lidze jak czytam 22 sierpnia w Saint-Etienne gdzie wyciułali 1:0. Pozytywnie nastrajaja mnie tez wypowiedzi trenera PSG Kombouarea który zapowiada walke o jak najwyższy wynik i ze jego druzyna jest skoncentrowana na 100%. Warto jescze wpomniec jakim potencjałem dysponuje PSG... Makelele, Giuly, Luyindula,Clement czy magik Sessegnon.
Według mnie to może byc łatwy mecz dla PSG ale nie musi.. Bolougne ma w składzie drwali ktorzy moga zamurowac i tynkowac bramke.. byle by obronic jeden punkt.

Przewidywany skląd PSG: ( według mnie )
Edel
Ceara
Camara
Sakho
Armand
Giuly
Clément
Makelele
Sessegnon
Luyindula
Erding albo Maurice

Barcelony to jestem natomiast pewny na 99% ze wejdzie mi handi.

Dzieki za opinie.

Zwierze 01.12.2009 20:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maciek777 (Post 824635)
Już sie mozna domyslic :
W podstawowym składzie Czerwonych Diabłów nie zabraknie dzisiaj młodych graczy.

Carling Cup od zawsze był okazją dla mniej doświadczonych i rzadziej grających graczy Manchesteru United. Nie inaczej będzie dzisiaj. Zaczynając od linii ataku o miejsce w składzie rywalizować dzisiaj będą Federico Macheda, Danny Welbeck oraz Michael Owen.

Wiec hunter ma racje odradzajac granie,nawet u siebie.

Jak mam możliwość oglądać (DSF jak by ktoś chciał) to gram live. Do tego jest i 2ga strona medalu. Skład przeciwnika!

pan Dudi 01.12.2009 20:55

Leeds w ofensywie raczej nie gra najmocniejszym zestawieniem. :/ Ale może to i lepiej, bo ostatnio raczej zawiedli jeśli idzie o strzelanie bramek, więc może jak Beckford czy Snodgrass wyjdą na podmęczonego przeciwnika to efekt będzie dobry...

ebi 01.12.2009 21:05

a co proponujecie na jutro ?:)

gris 01.12.2009 21:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gris (Post 824382)

Farjestads BK - Djurgarden LB 5,5 1 1,55

Nie ma to jak strzelić 6-stego gola na dwie sekundy przed końcem meczu :-/:-/

Fuks 01.12.2009 21:23

Ja mam teraz Sampdorie, Aston Ville, podparty Man U i Huddersfield .. narazie srednio to wyglada, chociaz zadna nie przegrywa :P

pan Dudi 01.12.2009 21:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fuks (Post 824667)
i Huddersfield

Ja mam singla na Tranmere po kursie 8 :D

Edit: Heh, niestety i dla mnie i dla Ciebie skończyło się 3-3. Tranmere 3 razy przegrywało, ale wyrównywali za każdym razem. Weszlo.com oczywiście dało typ na 1 jako swój główny na dziś :lol: Cóż, ważne, że Leeds powtórzyło swój wynik z FA Cup.

Speedy 01.12.2009 23:07

u mnie wreszcie zła passa przełamana, MU, Aston, Norwich :)

na noc zagram chyba Montreal i Chicago

pan Dudi 02.12.2009 09:45

Jak widzę wynik Montrealu nie tylko mnie zaskoczył. Cóż- całe nhl. ;) Na dziś ManCity- Arsenal 1.

Fuks 02.12.2009 10:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 824640)
Przewidywany skląd PSG: ( według mnie )
Edel
Ceara
Camara
Sakho
Armand
Giuly
Clément
Makelele
Sessegnon
Luyindula
Erding albo Maurice
.

Ceara jest kontuzjowany, a Sessegnon zawieszony za kartki, ale w sumie ja tez stawiam w tym meczu na PSG..

hunter 02.12.2009 12:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 824764)
Jak widzę wynik Montrealu nie tylko mnie zaskoczył. Cóż- całe nhl. ;) Na dziś ManCity- Arsenal 1.

Próbowałbym ten mecz DNB. City zremisowali zdaje się sześć ostatnich meczów w lidze, więc te remisy sobie szczególnie upodobali.

Największym wałkiem nocy jest wynik Phoenix w Nowym Jorku :/

pan Dudi 02.12.2009 13:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hunter (Post 824802)
Próbowałbym ten mecz DNB. City zremisowali zdaje się sześć ostatnich meczów w lidze, więc te remisy sobie szczególnie upodobali.

Największym wałkiem nocy jest wynik Phoenix w Nowym Jorku :/

Fakt, że ostatnio tylko remisowali, ale strzelali bramki, co jak widać Arsenalowi nie przychodzi łatwo, kiedy mierzą się z "miarowymi" drużynami, co w połączeniu z najmocniejszym możliwym składem ManC+ osłabionym Arsenalem daje w miarę pewną 1 ;)

hunter 02.12.2009 13:42

Racja. Dopiero teraz zobaczyłem jaka kadra Arsenalu na mecz z City.

Zauważyłem też inny ciekawy typ na dzisiaj. HSV Hamburg potężnie osłabione, więc dwójeczka w zakładzie bez remisu, za 4.50, na Austriaków wygląda kusząco ;-)

pan Dudi 02.12.2009 13:51

Na tobecie masz typ na 2 dnb na ten mecz za 5,34. ;) Skusiłem się za dyszkę- zobaczymy co to będzie ;)

LuKaS TSW 02.12.2009 13:59

Ciekawy kurs jest też dziś na Wisłę z Salamancą chociaż mam jakieś dziwne przeczucie że będzie pierwsza porażka w Eurolidze...
City-Arsenal zagrałem na x2 tak samo jak HSV-Rapid:)

maciek777 02.12.2009 14:46

Na dzis :
Xerez-Barcelona(-1) 2 1 .62
Man City-Arsenal 1 1.85
Anderlecht-Dinamo 1 1.50

Ako:4.50

Dlaczego tak,a nie inaczej :

Barcelona-pisalem juz wyzej cos na ten temat.Gram jednak hc,Barcelona ostatnio w meczach z Realem i Interem nie mogla rozwinac skrzydeł,dzis jada do Xerez,co prawda bez Pique i Busquetsa,ale w koncu bede mogli pograc ta swoja pilka,bo rywal najslabszy z mozliwychl.Licze na przelamanie tej niemocy na wyjazdach i ostre strzelanie.
Man City-ostatnio caly czas seria remisow.Dzis graj u siebie z Arsenalem,ktory wychodzi młodzikami i jak zwykle Wenger robi sobie poligon doswiadczalny w pucharze..W koncu u siebie musza wygrac,a dzis jest do tego bardzo dobra okazja :)
Anderlecht-na swoim obiekcie gra bardzo dobrze,widac roznice pomiedzy umiejetnosciami graczy belgijskiej druzyny,a Dinama,ktore w lidze na swoim stadionie spisuje sie także swietnie,a na wyjazdach juz roznie. Warto przypomniec,iż Anderlecht wygral juz z Dinamem na wyjezdzie 2-0 :)

felipe 02.12.2009 14:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LuKaS TSW (Post 824824)
Ciekawy kurs jest też dziś na Wisłę z Salamancą chociaż mam jakieś dziwne przeczucie że będzie pierwsza porażka w Eurolidze...

Też mam takie przeczucie... Wisła ma duże wahania formy, Salamanka to ponadto dość solidna ekipa także wyjazdowe zwycięstwo Krakowianek w I meczu traktowałbym w kategorii niespodzianki. Mecz jak dla mnie loteria, ale gdybym musiał już go obstawić to zagrałbym 2.

gris 02.12.2009 18:24

Olympiakos Piraeus - Trentino 2 1.4

Zwierze 02.12.2009 22:24

LE i Carling Cup dzisiaj na +. Napiszcie coś na noc z NHL albo NBA bo trzeba pociągnąć tą dobrą passę. W sumie co bym dzisiaj nie postawił to bym wygrał ale po ostatnich niewypałach grałem ostrożnie.

Tylko_Wisła! 02.12.2009 23:09

http://images44.fotosik.pl/234/0f663e6b5b8dffeamed.jpg A niech tą Valencie szlag jasny trafi 93 minuta i tracą bramkę na 3:1. Niezła kasa poszła się jebać.No nic dzisiaj na bardzo lekki plus

Fuks 02.12.2009 23:21

jakies typy na hokej i nba dzisiejsze?

Speedy 03.12.2009 00:00

u mnie dziś na plus, Ajax, Celtic, Valencia i Barca.

NHL chyba odpuszczę, bo zapewne będzie jak wczoraj ;p

jakbym miał grać to pewnie Boston i Devils

pan Dudi 03.12.2009 07:48

Wiadomo, że nie ma się co chwalić kuponami po fakcie, ale w nocy na dużym farcie mi się udało trafić:

Cytat:

1. Cleveland Cavaliers - Phoenix Suns
1.88
Wygrane
Koszykówka - NBA
Wynik gości , Stawiasz na:poniżej 103.0 punkty
Wynik: (107-90)
2. Atlanta Hawks - Toronto Raptors
1.91
Wygrane
Koszykówka - NBA
Handicap ( 0 : 9 ) , Stawiasz na:1
Wynik: (146-115)
3. Sacramento Kings - Indiana Pacers
1.97
Wygrane
Koszykówka - NBA
Liczba punktów , Stawiasz na:poniżej 215.5 punkty
Wynik: (110-105)

:D

maciek777 03.12.2009 14:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maciek777 (Post 824838)
Na dzis :
Xerez-Barcelona(-1) 2 1 .62
Man City-Arsenal 1 1.85

Anderlecht-Dinamo 1 1.50

Ako:4.50

Dlaczego tak,a nie inaczej :

Barcelona-pisalem juz wyzej cos na ten temat.Gram jednak hc,Barcelona ostatnio w meczach z Realem i Interem nie mogla rozwinac skrzydeł,dzis jada do Xerez,co prawda bez Pique i Busquetsa,ale w koncu bede mogli pograc ta swoja pilka,bo rywal najslabszy z mozliwychl.Licze na przelamanie tej niemocy na wyjazdach i ostre strzelanie.
Man City-ostatnio caly czas seria remisow.Dzis graj u siebie z Arsenalem,ktory wychodzi młodzikami i jak zwykle Wenger robi sobie poligon doswiadczalny w pucharze..W koncu u siebie musza wygrac,a dzis jest do tego bardzo dobra okazja :)
Anderlecht-na swoim obiekcie gra bardzo dobrze,widac roznice pomiedzy umiejetnosciami graczy belgijskiej druzyny,a Dinama,ktore w lidze na swoim stadionie spisuje sie także swietnie,a na wyjazdach juz roznie. Warto przypomniec,iż Anderlecht wygral juz z Dinamem na wyjezdzie 2-0 :)

Nosz kurr,tego sie po Anderlechcie nie spodziewalem...

Na dzis trzeba by sie odkuc,ale z glowa. Macie jakies rozsadne typy na dzis ?

LuKaS TSW 03.12.2009 14:53

Gdynia-Fenerbahce 1
Płock-Śląsk 1 (1 połowa)
PSV-Sparta 1
HV 71-Sodertejle 1
kurs 3,99

Pawel.Busko 03.12.2009 15:02

Ja dziś zagrałem Vive - Puławy over 58.5 bramki kurs 1,8

Wiślak178 03.12.2009 15:52

Po ostatnich niepowodzeniach dziś musi wejść Fulham, Roma i PSV.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl