![]() |
godz 12:30, kolejka na ok 15 - 20 minut stania.
Są jeszcze bilety na C, (kupowalem na C4 i sporo wolnych miejsc). |
Witam serdecznie. Jestem kolekcjonerem Biletów z Europejskich Pucharów. Zwracam się do Was z prośbą, czy posiadacie może zbędne bilety z meczu SKONTO - WISŁA który moglibyście podarować mi do mojej kolekcji? Podobnie też szukam biletów ze spotkań domowych które Wisła zagra w Lidze Mistrzów na własnym stadionie. Jeżeli mielibyście więcej sztuk to bardzo również by mi się przydały, gdyż dzieki temu mogę dokonywać wymian z kolekcjonerami z zagranicy zdobywając inne bilety do kolekcji. Jeżeli ktoś wyrazi chęć pomocy to proszę o kontakt, najlepiej na gg: 5824205 Zapraszam również do odwiedzenia mojej strony www.warrior-ustron.com pozdrawiam
|
Ja bylem wczoraj przed sama 20. Pani wyświetliła mi miejsca na D i było ich baaaardzo dożo, D24 prawie cały wolny.
Można być spokojnym że przed samym meczem się kupi:) |
Jakie dokumenty musi mieć moja siostra przy wejściu na sektor rodzinny? (nie ma ukończonych 13 lat a bilet na Skonto nabity jest na moją KK).
|
bylem dzis o 10:40 i kolejka na 4 osoby ... dostalem bez problemu bilet na c3.
|
Witam mam pytanie. wybieramy sie z kumplami na mecz z ryga a bilet zalatwia nam osoba z Krakowa jest nas 5 a 4 osoby maja KK jedna nie ma i wejdzie normalnie bez kart kibica??
|
Ile racy jeszcze zadacie to samo pytanie?
KARTA KIBICA NIE JEST POTRZEBNA DO ZAKUPU BILETU ! NALEŻY PODAĆ NUMER PESEL PRZY ZAKUPIE BILETU KARTA KIBICA NIE JEST POTRZEBNA DO ZAKUPU BILETU ! NALEŻY PODAĆ NUMER PESEL PRZY ZAKUPIE BILETU KARTA KIBICA NIE JEST POTRZEBNA DO ZAKUPU BILETU ! NALEŻY PODAĆ NUMER PESEL PRZY ZAKUPIE BILETU |
Wy się nigdy niczego nie nauczycie. Wystarczy dokładnie przeczytać temat, bo takie pytania powtarzają się na każdej stronie. Albo chociaż informację biura prasowego na stronie głownej. Ja jestem cierpliwy, mogę odpowiadać, ale po co zaśmiecać internet tymi samymi pytaniami w kółko?
Do rzeczy. Na mecz ze Skonto nie jest wymagana karta kibica, bilet może zostać normalnie kupiony z podaniem numeru PESEL. Twój kumpel wejdzie normalnie, bez potrzeby wyrabiania KK. E. CH. nie napinaj się tak bo pękniesz, a nie masz do końca racji, bo jak ktoś ma wyrobioną KK to bilet musi zostać na nią nabity. Nie wiem jak to się ma, czy fizycznie musi byc ta karta przy zakupie czy nie, bo zdania są podzielone jedni mówią tak, drudzy inaczej, więc nie chce wprowadzać nikogo w błąd. Karnet to na pewno spore ułatwienie ;) |
Prawie pewny jestem że jeżeli ktoś ma KK i jej zapomni to biletu nie kupi. (nie wiem czy ktoś spotkał się z sytuacją że mając wyrobioną KK idąc do kasy kupił bilet bez niej) ja natomiast znam osoby które takiego biletu kupić nie mogły i musiały wyrabiać na miejscu nową.
|
Przeje.bane jest to ze np chcialem kupic kumplowi bilet na Wisle. Jest poza Krakowem, podal swoje imie, nazwisko i pesel. Chce mu kupic bilet ulgowy, a paniusia prosi o legitymacje. Na moje tlumaczenia odnosnie tego ze jest w tej chwili za granicą i nie ma szans by pokazac a chce isc na mecz odpowiadala 'a mnie to nie obchodzi...'. Kasa 5 jak coś. Przeciez jak podam pani złe dane, zły pesel i ochorniarz to zauwazy ze sie dane nie zgadzaja to go nie wpuszcza. Jakbym mu kupil ulgowy, a nie należałoby się jemu, to też by nie wszedl na stadion. Jak kupuje bilet MPK ulgowy to nie pokazuje w kiosku legitymacji, tylko jak kanarinho sie uprze, to pokazuje swoj dokument uprawniajacy do znizek. Do pracownikow Strefy Kibica: WRZUĆCIE NA LUZ! :)
|
Cytat:
Cytat:
I co to ma wspólnego z napinką to nie wiem. Celowo podkreśliłem litery bo niektórzy najwidoczniej mają problem ze wzrokiem. Co drugi post to pytanie czy potrzebna jest kk przy zakupie biletu. NIE JEST POTRZEBNA! |
Cytat:
|
koleś napisał że 4 osoby mają KK a bilety im załatwia ktoś z Krakowa. czyli tym 4 osobom nie kupi biletu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To widocznie kolego wanol nie jesteś wybrańcem, który nie musi mieć karty kibica, żeby dostać bilet.
W huj czasu kupuje się bilet bez karty na sam pesel, pani w okienku nic nigdy nie sapie, tylko ty widocznie masz zawsze jakieś problemy. Kolega CH. ma racje i tego się trzymaj, a pani w okienku widocznie się nie spodobałeś :) |
Cytat:
A mówiłeś, że brat ma wyrobioną KK ale nie masz jej przy sobie? |
Jak masz kartę kibica to nie możesz kupić biletu na pesel.
"3. SEKTOR C TO NIE LOŻA VIP. Przychodząc po wejściówkę i dokonując zakupu na trybunę z gwiazdą NIE WYBIERA SIĘ miejsc tak jak na sektor E13 czy E14. Jak podano nawet w oficjalnym komunikacie klubu - JEST TO SEKTOR NAJZAGORZALSZYCH KIBICÓW KTÓRZY ZAJMUJĄ SIĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE DOPINGIEM . Jeżeli przychodzisz i prosisz o miejsce w rzędzie 15 na C3, dodatkowo koniecznie tuż przy schodach możesz być pewny że nie każdy potraktuje Cie poważnie. Bilety na sektor G są w tej samej cenie - widok jest identyczny a i komfort oglądania o wiele większy. Ułatw życie sobie i innym i przenieś się na tamtą trybunę." SKWK |
Cytat:
|
We wtorek około 16, nie będzie problemu z kupieniem biletów? Jak myślicie?
|
Cytat:
Nie będzie żadnych problemów. |
Mysle ze nawet przed meczem na 30 min beda dostepne bilety na wiekszosc sektorow..
Niestety w moim przekonaniu nie bedzie kompletu,sprzedaz idzie wyjatkowo slabo z racji tego nie ma zadnego info na oficjalnej a jakby nie bylo sprzedaz trwa juz 5 dzien |
Cytat:
|
Jak wygląda sprawa z ulgowymi dla studentów jeśli w październiku przestanę już nim być? Do tej pory nie pokazywałem legitymacji przy wejściu ale wiadomo jak teraz może być.
Do października będę wchodził a potem okaże się, że mnie nie wpuszczą? Jakie jest stanowisko klubu w tej sprawie? |
Zakupiłem już karnet na jesień 2011/2012, jest ktoś w stanie powiedzieć czy mogę zmienić swoje miejsce w obrębie tego samego sektora? Chciałbym siedzieć razem z ziomkami.
|
wierny, prawo do zniżki masz, gdy w momencie ZAKUPU posiadasz dokumenty potwierdzające prawo do zniżki.
|
Cytat:
Całkiem możliwe, że to samo dotyczy karnetów, zadzwoń do strefy i się zapytaj dokładnie. |
Cytat:
|
był ktoś moze dzisiaj lub wczoraj po bilet i zapytał sie kasjerek jak tam stoją bilety i ile ich zostało??
|
Są jeszcze bilety na każdą trybunę kupowałem dzisiaj i bez problemu dostałem na C
|
na D21 już końcówka biletów na mecz ze Skonto ;] byłem kupować tuż przed zamknięciem.. pozdrawiam miłą kasjerkę w blond włosach ;]
|
Panowie jak z kolejkami? czy jak przyjade na 11 to długo będę stał?
|
Można zakupić bilet nie posiadając karty kibica?
|
Cytat:
Po za tym, temat wałkowany już od dawna, na każdej stronie, naprawdę to nie boli przejrzeć temat stronę lub dwie wstecz. |
Kolejki bardzo małe 5 min czekania napewno przed meczem we wtorek koło 17 będzie robić się coraz większa kolejka kto nie ma biletu do kas jak najszybciej trzeba zapełnić stadion
|
Cytat:
|
15 tys to bardzo słabo , widocznie "kibicom" nie spodobał się rywal albo pojechali na wakacje . Jestem sfrustrowany , chciałbym ,żeby na mecze chodziło 30 tys. fanatyków , wtedy w dupie mielibyśmy tych wszystkich "widzów" nawet nie cieszących się z bramki.
|
Witam serdecznie. Jestem kolekcjonerem Biletów z Europejskich Pucharów. Zwracam się do Was z prośbą, jeżeli po meczu WISŁA - SKONTO nie będziecie potrzebowali swojego biletu i mozecie podarować mi go do mojej kolekcji to bedę bardzo wdzięczny. Jeżeli mielibyście więcej sztuk to bardzo również by mi się przydały, gdyż dzieki temu mogę dokonywać wymian z kolekcjonerami z zagranicy zdobywając inne bilety do kolekcji. Jeżeli ktoś wyrazi chęć pomocy to proszę o kontakt, najlepiej na gg: 5824205 Zapraszam również do odwiedzenia mojej strony www.warrior-ustron.com pozdrawiam
|
Mam podobną prośbę jak W-U. Przyjaciel-kolekcjoner poprosił mnie o bilet z jutrzejszego meczu. Gdyby ktoś był mi go skłonny podarować to będę bardzo wdzięczny. Proszę o info na pw. Pozdrawiam
|
Są jeszcze bilety na C? Kumpel dostał wolne w robocie i chciałby jechać.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl