![]() |
Cytat:
|
Cytat:
O tym mowisz, ze nieswiadomie zjesz jablko z robakiem ale jak o robaku wiesz to go ominiesz, wyplujesz czy wogole zarobaczonego jablka nie tkniesz? Jakby ktos sobie tego nie tlumaczyl, i czy tego sobie zyczy czy nie, pojscie dzis na stadion bedzie oznaczalo wsparcie dla Bednarza. Bez zaglebiana sie w jego ocene, to przypadkowy przechodzien, ktory teraz jest a za chwile go nie bedzie. Dla niego Wisla poza swoja posada nic nie znaczy, a pozwala sobie pomiatac Wislakami niejednokrotnie od kilku pokolen (i z nadzieja na przyszle, jak Bog da). Przykre bedzie jesli wybierzecie te opcje. |
...nie prześladował bo wśród 6000 kibiców na C mogło być paru w cywilu wywiadowców, a teraz będą operacyjni i nikt palcem nie kiwnie w sytuacji opisanej lub innej sprowokowanej...
a co do rac... race były swoistą odpowiedzią samego życia, na fakt że SKWK umyło ręcę przed derbami bo klub chciał by to Stowarzyszenie było porządkowym, zatrzymującym, doprowadzającym a na koniec musiałoby jeszcze płacić karę za wybryk czy to zorganizowany czy pojedyńczy... a tak swoją drogą jeszce 15 lat temu gdy ktoś wrzucił racę z dawnej XI do wozu strażackiego to była wielka beka, nawet kumple biednego kierowcy strażaka mieli uśmiech na gębie bo trzeba mieć farta/niefarta by z góry trybumy wstrzelić się uchylone do połowy okno stara, a dziś pewnie stadion by zamknęli... ...i jeszcze jedna dygresja ten sam łysy na stadionie Wisły (jakieś 15 lat temu) przeszmuglował race w trzpieniu flagi podczas prezentacji przed meczem (każdy zawodnik ległej miał wówczas flagę z ukrytą pirotechniką) i legioniści zrobili efektowne racowisko, które dogasało na murawie... |
i jeszcze o odpowiedzialności zbiorowej..
na Parmie stałem jakieś 10 rzędów za Miśkiem o nożu dowiedziałem po meczu w tramwaju wg. bednarzowego pseudoprawnika powinienem końcówkę lat 90-tych spędzić w więzieniu... a niedudolność prawa, państwa i policji można łatwo zdiagnozować... po zbiorowym karaniu... ps. nie popieram rzucania rac a swoim w telefonie sam mam paru mundurowych kumpli i wódkę z nimi piję (ale o przywilejach służb mundurowych nie rozmawiamy bo mnie krew zalewa, a oni nie mają argumentów) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
TYLE W TEMACIE RAC. Dziękuję i dobranoc prezesikowi i tym od łubu dubu. |
jak widać jacek ostro walczy na każdym froncie o każdego kibica..., na tym forum lepiej niech sobie odpuści i rzuci siły na inne miejsca w internecie... może tam będzie miał większą skuteczność.
|
Cytat:
Skoro na przykład jestem studentem, to jestem studentem i na .... drążysz ten temat. Przed studiami chodziłem na Wisłę i po studiach też będę chodził na Wisłę. Zaczynasz szufladkować ludzi, jak najgorsze ścierwa z TVN czy GW. Nie idź tą drogą. Wisła to MY. JA, powtarzam, STUDENT również nie zgadzam się z polityką Bednarza i zostaję dzisiaj przed telewizorem podobnie, jak kilku moich znajomych pomimo tego, że karnety mamy wykupione. I teraz najważniejsze pytanie, bo chyba czegoś nie rozumiem... Kim według Ciebie powinien być kumaty koleś z sektora C ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A nie jeden ultras z racą jest mniejszym debilem niż ten, który tak o nim mówi. |
Cytat:
Po drugie chyba nie każdy na C się tym zajmuje tylko jakiś promil obecnych, ogarniajacych doping. |
Framat błagam, skończ pier*dolić.
Cytat:
Nie "coś" mu się nie powiedzie, tylko jak słupki wpływów zaczną spadać. A do tego potrzebna jest jak największa skala bojkotu. Cała akcja przemyślana? NIE. Nie ma całej akcji przemyślanej. Ani SKWK. Obi strony wiedzą, że gra idzie o FREKWENCJĘ, co później przeradza się na wpływy z meczów. Tylko na to będzie patrzył Cupiał. Nie, czy będzie fanatyczny doping, oprawy, race, kary, zakazy. Polecą słupki w dół przez czas konfliktu- poleci Bednarz. Utrzymają się lub wzrosną- "poleci" SKWK. SKWK naraża się na wyeliminowanie? Grają na zasadzie wszystko, albo nic. Wchodząc w układy z Bednarzem i pokornie mu ulegając, nie ugrają nic. Nic nie tracą, mogą tylko ZYSKAĆ. NIKT nie wygra stosując odpowiedzialność zbiorową. Zwłaszcza w przypadku, gdzie 99% jest karany za nic. A z marginesem nie potrafią sobie poradzić. BO NIE CHCĄ! Bo temat zastępczy, bo nikt nie debatuje o tym, że Brożek w katastrofalnej formie, że Klarić wyrasta na nowego Fabianka, bo skoro Pablo w takiej dyspozycji ma niezagrożone miejsce w 1 składzie, to coś tutaj jest nie tak. Bo tak łatwo pokazać, że cokolwiek się "robi". Dopier*dolić kibicowi, kibolowi- jeden ch*uj. Podzielić kibiców. To już nawet nie chodzi o złotówkę z biletów na cele prowiślackie. SKWK zbierałoby i zebrałoby podczas meczów do puchy na to, czy tamto. Wrzucającym na SKWK przypominam jedno- tych rac nie wystrzeliwało 400 osób. Prawie (wyłączając sprawców) 400 osobom BEZPRAWNIE zostało odebrane prawo do obejrzenia meczu swojego ukochanego klubu. Wcześniej takie prawo zostało odebrane prawie 6 TYSIĄCOM kibiców/fanatyków/ultrasów. Walczymy o nasze prawa. Ani komisja ligi, ani wojewoda nie wydawali zakazów stadionowych dla całej trybuny. |
Cytat:
te wypowiedzi ludzi "dobrej woli, chodzącej na Wisłę" w ogóle są jakieś dupy wzięte: Cytat:
Czyli nie przejmuje się, ale bardzo go martwi, tyle że nie wie o co chodzi :lol:. No wypisz wymaluj retoryka Gówna. Mam podejrzenie graniczące z pewnością, że ww. osoby w ogóle nie wypowiadały się tak w tej kwestii albo ich wypowiedzi są wyrwane z kontekstu. Ot front walki z " wstrętymi" kibolami level pro. |
Cytat:
To nie jest kwestia światopoglądów, tylko Twojej ułomności intelektualnej. Jeżeli to co mówisz jest sprzeczne z polskim prawem (domniemanie niewinności, nie ma prawnego przymusu denuncjacji - jest moralny obowiązek, tylko niekaralny w sprawach karnych, z wyłączenie najbliższej rodziny etc.*) i zdrowym rozsądkiem, to trudno zasłaniać się poglądami. Ujmę to jeszcze prościej - bredzisz. Od dbania o bezpieczeństwo na trybunach jest ochrona, są stewardzi, jest monitoring, jest policja. Oni mają odpowiednie uprawnienia, zwykły kibic na trybunie - nie. To, że uroiłeś sobie inaczej oznacza tylko, że jesteś zwykłym internetowym ludzikiem, który nie ma zielonego pojęcia o życiu. Podobają Ci się działania Łysego? Ok. Ale nie dorabiaj do nich jakichś dzikich teorii, które wywołują u normalnych ludzi zgrzytanie zębów. ________________________________ *) mogłem trochę zamieszać, nie jestem prawnikiem. |
Dzisiejszy mecz z Zawiszą i tak się odbędzie.
Choćby dwie strony (zwolennicy bojkotu i przeciwnicy bojkotu, zwolennicy Bednarza i jego poczynań i przeciwnicy Bednarza i jego poczynań) przekrzykiwali sie jeszcze przez setki stron tematu. Frekwencja... bedzie. Pewnie mniejsza, bo trudno naraz zastąpić tyle osób majacych z Bednarzem na pienku, ale jacyś kibice (nie klienci) na meczu będą. SKWK skorzysta zaraz, żeby napisać, że bez nich mecz to już nie to samo. I będzie miało rację. Klub w osobie Bednarza napisze, że bez SKWK jest inaczej, kto wie, może nawet lepiej. I też będzie miał rację. Jutro (gdzie tam... dziś wieczorem) powstaną nowe strony tego tematu, na których jedni będą szydzili z drugich i ... wzajemnie. Bednarz nie ustąpi. SKWK nie ustąpi. Czy wy naprawde sądzicie, że w sytuacji takiego napięcia ktoś będzie patrzył na słupki frekwencji? Że dla Cupiała to najważniejsze? Bednarz powiedział (między wierszami) w wywiadzie w Orange, że jest to walką z częścią kibiców robiących kosztem Wisły interesy. Myslicie, że powiedział tak bez poparcia Cupiała? Oznacza to, że najprawdopodobniej sytuacja nie rozejdzie się po kościach. |
Cytat:
Nawet jeśli rozdaje bilety za free, to i tak z takich kibiców przychodów wielkich nie będzie. |
W dzisiejszym DP jest jasno napisane że Bednarz ma poparcie Cupiała w tym co robi.
|
moze Bednarz wykiwal SKWK, moze zachował sie jaka buc, moze tak, moze nie...toi SKWK bedac na wygranej pozycji obrocilo wszystko przeciw sobie w imie czego ? w imie kasy na szczytne cele ? chyba SKWK ma problem z ludzmi, z kadrą z odpowiednim ukierunkowaniem działań, na własną prośbe zostało wyrzucone ze swojego domu (stadion)...pieprze wszystko i wszystkich ide na mecz bo gar moja druzyna lepiej lub gorzej ale zawsze tj. druzyna Wisły Kraków a SKWK to tylko stowarzyszenie jej kibiców...ja nie potrzebuje zeby klub sie ze mna układał w zaden sposob, reguły sa czytelne i nie czuje sie w zaden sposob szykanowany ani ograniczany...zreszta kazdy z was ma telefon komorkowy - wiec jesli tylko chcą wiedzą o Was wszsytko - i po co sie frustrowac nie lepiej ogladnąć mecz Wisly ? i jest taka zasada od wiekow sprawdzalna - swiat nie znosi próżni - SKWK powinno to sobie wziasc do serca ;)
|
Cytat:
|
Ja jestem pewien, że dziś oprócz wzajemnego opluwania, obie strony odbębnią sukces.
Bednarz - no bo przecież ileś tych ludzi (w tym ja) na ten stadion idzie, no i SKWK, bo uda się pewnie zejść poniżej tych 10 tys., a tak to, razem ze wspaniałym C, byłoby zapewne koło 12-13... ;] WISŁA! |
Cytat:
Każdy ma się z czego cieszyć... naprawdę... Cieszmy się wszyscy, bo ta wojna jest dla dobra Wisły. Cytat:
Bez kibiców wielkiego klubu nikt nie zbuduje. Bez SKWK i kibców zza bramki to nie będzie to samo i Bednarz jest tego świadom i mimo, że pare bitewek wygrał, wojny nie ma żadnych szans wygrać. Sorry wystarczy, że dzisiaj Wisła zagra słabo(odpukać) Cytat:
A co mają powiedzieć? Że nie ma? :lol: |
Tylko że dokładnie tak będzie...
|
NA trybunach tylko milicja....
|
21-03-2014 godz. 20:30.
Piękne Waterloo łysego. |
No to już można ogłosić sukces bojkotu. Kiełbasiarze nie dopisali wbrew napinaniu się na forach.
|
Serce pęka jak się patrzy na trybuny. Smutne to wszystko ale mam nadzieję na szybkie zmiany w tej materi
|
Cytat:
|
Gdzie sie podziewają ci Ojcowie co tak sie napinali, ze przyprowadza żony i cale rodziny na mecze od keidy zabraknie tych strasznych ludzi z sektora C Jakby tak spisać kazdego co takie rzeczy wygadywał i wypisywal gdzie sie da to powinno byc ok 20k ludzi dzisiaj a nie z 8
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl