![]() |
No , no jak na pierwszy sezon to skład baardzo dobry. Panowie potrzebuje jakieś ciekawej drużyny , żebym odzyskał radość z gry :D pomożecie ?
E: Tak czy siak skład dobry :) |
Santana, Munatri i Diaby dołączyli później.
|
Później czyli w którym sezonie?
|
W drugim, po wygranej LE. Teraz walczę z HSV w I rundzie. :)
|
ChG ilu masz zawodników na retainie?
|
Cytat:
|
Witam, mam pytanie
czy jak ściągnę facepackii i logopacki i zainstaluje je w ciągu trwającego sezonu to czy będzie wszystko dobrze działać ? pozdrawiam i czekam na odp |
PatRIOTS, tak wszystko będzie działało poprawnie.
|
a jak ściągne dodatkowe ligi (np 2 ligę polską) ?
|
Wiecie może panowie i panie, co jest przyczyną bardzo zmiennych wyników mojejj drużyny? Wszystkie sparingi kończyłem strzelając przynajmniej 4 gole, II runda LE to 6:1 i 1:0 z Ujpest Budapeszt, II Runda to 2:0 i 3:0 z Derry City, przyszło do Ligi i 1:2 ze Śląskiem i 0:0 z Górnikiem. Nawet sobie nie potrafią stworzyć dogodnych okazji, a tyle bram ładowałem i wydawało mi się, że moja taktyka jest dobra. Czy trzeba coś zmieniać, czy poczekać, może odpali?
|
To zależy od rozmowy motywacyjnej i od ustawienia (ofensywne, defensywne itd.).
Też miałem taki problem, wygrałem 3:1 z At. Madryt a kolejny mecz ze Śląskiem przegrałem 2:3... :) Po pierwsze musisz sobie ściągnąć dobrego asystenta - ja osobiście mam Tomasza Wałdocha, ale na forum padło nazwisko Okaj, podobno świetny asystent. Po drugie tak jak napisałem wcześniej musisz dobrze dobrać taktykę przed meczem z danym przeciwnikiem (od tego masz zebrania przedmeczowe) oraz dobrze zmotywować kopaczy, to jest w 50% klucz do sukcesu. |
Może dlatego, że to... Śląsk. Z nimi zawsze gra mi się tak, jakbym grał z Barcą, czy Realem. Pamiętam taki sezon, wychodzę sobie z grupy LM Wisełką, piłkarze naprawdę wysokiej marki. Przychodzi mecz z braćmi z Wrocławia. Po 30 minutach dostawałem czwórkę, wszystko strzelił Sotirović x_X (w dodatku u siebie :) ).To było trochę dziwne, bo taką samą taktyką potrafiłem 7 dni wcześniej roznieść Koniczynki na ich stadionie 7:2...
@Zieniu Jesteś pewien, że to nie newgen? |
Ja polecam zawodnika UCHE UDEZE !!!!!!!! Gość jest zajeb**** Po 1,5 sezonu sprzedałem go za 9,5 mln !! Do Genoy z Włoch ! Jest obu nożny i jest snajperem sprowadziłem go za darmo jak miał 17 lat ! Wielki talent!
|
Ja zawsze przed meczem ze słabszym rywalem daje opcje "oczekuje zwycięstwa" i generalnie wychodze na tym dobrze :)
|
Cytat:
Wybrane ligi: Anglia (od Coca-Cola), Francja (L1), Niemcy (Bundesliga), Grecja (Superliga), Włochy (Serie B), Holandia (Eredivisie), Polska (1 liga), Portugalia (Sagres), Rosja (Ekstraklasa), Hiszpania (Adelante), Argentyna (Ekstraklasa), Brazylia (1 liga) Tylko tyle... |
Od zmiany asystenta i po lekkiej zmianie sztabu szkoleniowego też już nie mam problemu ze słabszymi drużynami.
Macie jakieś dobrych trenerów bramkarzy? Bo przydałby mi się jak lepszy od tych co w Wiśle są. :) |
ja swego czasu mialem w Wisle Mlynarczyka, bardzo dobry trener:)
|
Cytat:
|
Właśnie ściągam go z wolnego transferu, przetrzymam go do końca kariery i zrobię tak jak mi powiedziałeś. :)
|
KacpiTSW co do trenerów bramkarzy Dowhań i F.Barthez ewentualnie Poom albo legenda Valencii Canizares ta propo podajcie dobrych skautów i fizjoterapeutów bo Totenham Sevilla, OL,Lazio,Celtic "rozbroilii"moją sieć skautingu i a teraz "rozbrajają" mi sztab medyczny i wszystko mi sie sypie w sztabie a i jak poprawić atmosfere wśród zawodników kilka sparingów po rząd ze słabszymi czy karać buntowników finansowo i rozwiązując kontrakty??
|
Kacpi, pokaż taksę :D
Ja póki co wracam do FM-a 2006, jak grałem kilka lat temu to doszedłem do roku 2019 i finałów LM i UEFA, tak jakoś z sentymentu chciałbym to powtórzyć ;) |
Cytat:
Uploaded with ImageShack.us Z tym, że Sobis i Marquinhos grają w pierwszym składzie. Brożka i Lewandowskiego wpuściłem na jeden mecz, żeby sobie pokopali. W następnym sezonie sprzedaje Marquinhosa i Brożka lub Lewandowskiego - za nich przychodzi Neymar i Macheda. |
KacpiTSW pokaż jeszcze sztab szkoleniowy jak możesz i powiedz jakiej taktyki używasz w Europejskich Pucharach
|
jesli masz Muntariego w sezonie 2011 to musiales cos w reputacjii namieszc:P ja raz sie tak bawilem, ze robilem wszystko zeby lige europejska wygrac i w drugim sezonie tacy pilkarze jak Muntari nie chca przyjsc do Wisly:P reputacja zespolu po nawet takiej wygranej nie pozwoli na sciagniecie takiego zawodnika:P
|
Macie panowie jakiegoś dobrego asystenta? Wałdoch niestety odrzuca ofertę kontraktu, a obawiam się, że te wszystkie wyniki to faktycznie sprawa motywacji. Ewentualnie, jakby ktoś chciał się podzielić może jakąś dobrą taktyką..
|
zapowiedź FM 2011 ---->http://www.centrumfm.org/index.php
|
Cytat:
Już Ci wrzucam. Dodam jeszcze, że używam reżimów treningowych ściągniętych z CMREV. e: http://img651.imageshack.us/img651/1150/taksa.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytat:
Nic nie mieszałem, Munatri, Diaby oraz Santana dołączyli do mnie po wygraniu LE. |
Cytat:
|
Ja z kolei mam pytanie do znawców FMa - co oznacza gdy zawodnik jest zaznaczony kolorem zielonym?
Zaznaczenie to jest identyczne jak chociażby podczas wypożyczenia (wówczas oczywiście zawodnik jest oznaczony na niebiesko). |
Na zielono jest zaznaczony zawodnik, który przebywa na testach.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl