![]() |
Dzięki bogu,że niedługo wrzesień połowa wróci do szkoły :lol:
|
Nie no, Pełka i ten jego ochrypły pisk radości są pięknie szczere i nie do podrobienia. Życzyłabym sobie, żeby komentował każdy mecz Wisły, ale nie wiem, co na to kibice przeciwników, oglądający mecz. Chociaż, dla nich może być rekompensata w postaci "eksperta": Mielcarskiego lub Węgrzyna, którzy skrycie płaczą po bramkach Wisły i lubią wbić szpilkę lub dwie, lub piętnaście.
|
Akurat Pełkę lubię on jest spoko i potrafi komentować, nie wiem czy pamiętasz go z meczu Fulham-Odense gdzie się cieszył z naszego awansu :)
https://www.youtube.com/watch?v=Po3VxY2M1Os |
Pamiętam. Słychać, że jest to autentyczna radość, a nie "bo polska drużyna, to wypada się cieczyć" :) Bardzo przyjemnie się tego słucha.
|
i kolejny mecz z antywiślackim komentarzem , naprawdde nie da sie nic z tym zrobic ?
ta radość komentatorów po golu wyrównującym , zupełnie jakby kadra się dostała na wielką imprezę po 20 latach przerwy... |
Cytat:
|
K. Węgrzyn ?
|
Ogólnie wszyscy komentatorzy mają obecnie "coś" do Wisły może prócz Baszcza
|
No nie wiem, wszystkich nie kojarzę ale Maćka Murawskiego słucha się z przyjemnością. Gość jest wyważony w osądach. Fajnie się słucha jego komentarzy.
|
Przecież C+ to generalnie cała Legia z niewielkimi wyjątkami. Murawski faktycznie komentuje bez żadnych kompleksów antywiślackich, chociaż portal Stanowskiego go obsobacza, ale na tle Mielcara i Węgrzyna to jednak
4 piętra wyżej..... Spośród komentatorów tylko jeden jest za Wisłą i byłem bardzo zdziwiony o kogo chodzi... |
funkykoval
Zgadzam się z tym co napisałeś. A ten jeden za Wisłą to kto? |
Nie wiem kogo kolega wyżej ma na myśli ale obstawiam Przemysława Pełkę. Oczywiście oprócz byłych Wiślaków (Baszczu, Kosa, kiedys Szymkowiak). Andrzej Twarowski też stara się być obiektywny.
|
Wegrzyn faktycznie irytujący, na siłę czepiający się tego że Wisła ściąga obcokrajowców.
|
Węgrzyn po prostu pieprzy głupoty jak (nomen omen) mały Kaziu
|
Wydaje mi się, że Wolski lub Jagoda
|
Cytat:
|
Oczywiście qrwy z weszlo krytykują transfery Wisły.
|
Akurat Jesús Imaz chwalą także wiesz...
|
To nie można już swojej opinii wygłosić tylko trzeba pisać w samych pozytywach. Wszyscy muszą się zachwycać naszymi transferami.
|
Cytat:
|
Wywiad z Dominikiem Kasztelańcem nt. niedoszłego przejęcia Wisły oraz marketingu
http://weszlo.com/2017/09/03/zostale...kowa-oszustow/ Tutaj screen: https://imgur.com/a/IlF4Y |
Celebryci 21 wieku. Ja pie356le z kim oni wywiady robią...
|
Cytat:
|
Jak jest okazja, żeby napisać coś złego o Wiśle, to Stano na pewno spróbuje ją wykorzystać. Jak widać, żeby tylko trochę swoje kompleksy podleczyć jest w stanie uznać totalnie skompromitowanego faceta, który użyczył swojej twarzy przekręciarzom z Niemiec za interesującą osobę do przeprowadzenia wywiadu. Z resztą, kiedyś zrobił to samo z Mandziarą.
Następny krok Stanowskiego to pewnie będzie rozmowa o wychowywaniu dzieci z panem Kijowskim. |
do tej pory broniłem weszło , gdyż uważałem że to najlepszy portal p piłce bo , "pisza jak jest"
jednak ten wywiad to jakaś farsa, mając chłopa który jest cnojamniej współodpowiedzialny za zaistniałą sytuację , zamiast twardo wyjasnić sytuacje , mamy jakąś szopke ala wywiad Olejnik z TUskiem , albo Lisa z Komorowskim ... wiedze ze wiecej o tym w innym temacie wiec ide tam |
|
Cytat:
nieprzypadkiem założyłem nowy temat, który nie wiedzieć czemu nie znalazł uznania w oczach moderacji , i został tu włączony uważam że dokonania kvrwy wgrzynskiej zasługują na potępienie i taki temat w którym możnaby co mecz wylewać swoje żale do komentatorów by sie przydał po wczoraj uważam że należałoby zrobic akcje mailingową do C+ grożącą bojkotem tych meczy jeśli on (i może mielcar) będą je komentować , a w końcu głównym targetem takiego widowiska sa kibice zainteresowanych drużyn wiec mogłoby to odnieść skutek ! delikatny fauł HOHOHO HEHEHEH |
Oprócz żółci wylewanej na każdym kroku przez Węgrzyna w stronę Wisły zwróciłem uwagę na dwie "perełki" z wczorajszego meczu. Koło 20 minuty zaczął coś mówić o widocznej przewadze w posiadaniu piłki przez gości, po czym wyświetliła się statystyka posiadania - 59-41 na korzyć Wisły. W drugiej połowie jak zaczął mówić, że on i jego ziomki z c+ wiedzą lepiej od Kiko na co stać Brożka, po czym spuentował swoją wypowiedź tym, że skoro Ramirez widzi go na treningach to wie lepiej.
Co oni w tym c+ wciągają? |
Cytat:
|
przeciez Kaziu to maskotka C+ - jak kiedys Witt - to taka moda ze zawsze ktos ma takiego gamonia dla szydy i poprawienia wlasnej pozycji - polsat ma Hajte
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl