![]() |
Cytat:
Jak po tej rundzie kwalifikacji nadal będziemy mieli przynajmniej trzy, to można będzie mówić o zmianie. Tak naprawdę realnie szanse mają dwie - Amica, bo po odpadnięciu z el. LM przechodzą do LE, oraz my, bo mamy przeciwnika z którym możemy powalczyć. |
Na "froncie"Betfair aktualnie tak ludzie oceniają szansę polskich drużyn(poprzez swoje pieniądze):Wisła-85%,Aris-69%,Austria-77%.Mecz Wisły na razie słabo jest obstawiany.
|
Cytat:
Gdy wczoraj sprawdzałem kursy na Jagę to większość firm widziała w Polakach lekkiego faworyta pierwszego meczu. |
Cytat:
Azerów w Krakowie musimy rozj***ć jak gnój po polu żeby w baku sobie swoją spokojną piłkę grać |
jova,chodzi o pierwsze spotkanie,i dotyczy to tylko betfair,czyli giełdy zakładów.Jest to lepszy wyznacznik nastrojów wśród graczy,bo to aktualny wolumen obrotów euro na każda drużynę.
|
hahahahah Brawo Ruch!!! :)
|
Ruch 1:0
piekna bramka |
Oby wytrzymali niebiescy. I oby nasza Wisła tak szybko strzeliła. ;)
widząc gre Ruchu, a Austrii szykuje się jakoś 1:3, 1:4. NIESTETY |
Ruch ma wielka szanse pokonac Austrie Wieden bo druzyna jest przebudowywana. Jezeli zagraja tak jak rozpoczeli przeciwnik im nie zaszkodzi. Niech wieczorem nasi tak zaczna to bedzie im sie lepiej grało :)
EDIT: 1 bład i juz remis. |
No i Roland Linz wyrównał :/
Szkoda, bo Austria będzie miała ułatwione zadanie u siebie. |
szybko wyrównali...
|
no szału raczej na Ruchu nie będzie
|
to sie nazywa napastnik..
|
i już po wszystkim
|
1:1
W tym momencie jest juz po dwumeczu, koniec ogladania. |
po 10 minutach mozna zakonczyć rywalizację?:)
|
Ruch tą bramke to na swoja zgube strzelil bo tylko wkurzyli Austriakow.
|
W przypadku takej pary - tak.
|
Noi po gwiazdkach z Chorzowa... cena za Sobiecha i i Sadloka teraz pojdzie w doł... bo chyba prezes nie będzie dalej twierdził że są warci 6 mln czy więcej...Co do meczu to widać różnice na dzień dobry... Ruch nawet połowy nie może przejść...dramat...
|
Nie przesadzajcie. Przy odpowiedniej dozie szczęścia Ruch może przejść Austriaków.
|
Sadlok jest beznadziejny. Bramka ruchu przepiękna :)
|
15 minuta pierwszego meczu a wy zachowujecie się jakby w drugiej połowie rewanżowego meczu Austria prowadziła co najmniej dwoma bramkami (w dwumeczu).
|
Jak Siroki Brijeg potrafił zremisować w Wiedniu to Ruch też na to stać.
Mimo, że Austriacy mają przewage to widać, że to już nie ta sama drużyna co kiedyś. |
Ruch w sumie nie gra zle, Austria slaba.
|
Czy ten mecz leci na jakimś ogólnodostepnym kanale? :P
I czy np. jakaś austriacka stacja na Cyfrze go transmituje? |
Nie ma tego kanału na HB.
Tak na przyszłość.Jeśli szukacie jakichś transmisji w zagranicznych TV to: www.liveonsat.pl Ale Ruch miał dwie sytuacje O_O No i mamy 1:2 :( Zemściło się... |
Jeśli ktoś miał nadzieję że Ruch nawiąże walkę w Austrią to chyba ją stracił już. Gołym okiem widać różnicę klas ...Piłkarze Ruchu poruszają się jak dzieci we mgle... bez koncepcji na grę bez polotu bez pomysłu . Dopiero jest 1:2 ,a pewnie będzie więcej...
|
Cytat:
Ale ja mam Astrę też... :> Mów która stacja, prędko. :-) Szkoda Chorzowian. Może skończą lepiej... |
Cytat:
|
Przecież to było do przewidzenia :)
Może być większe lanie, a za tydzień mecz z rezerwami Austrii. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dalej sadzicie ze Ruch przejdzie dalej? Ja juz po straconej bramce bylem pewien ze jest po frytkach.
|
A ktoś sądził że Ruch może przejść dalej?
Ja bym chciał żeby chociaż zremisowali 1 mecz. |
Cytat:
http://iraqgoals.net/10554-ruch-chor...ria-wien-.html No niestety Ruch zaczał dobrze ale potem stracona bramka a potem to juz kazdy widzial. Moze trener ich zmotywuje i inaczej zagraja w 2 polowie. |
Cytat:
Nie, Austria nie gra źle. Próbuje grać w piłkę, zawodnicy wychodzą na pozycję, mają przyzwoitą grę jeden na jeden, kreatywną pomoc. Ruch wygląda przy nich bardzo słabo. Ma gorszą organizację gry, strzelił bramkę z dupy a nie po ładnej akcji, co gorsza ma nawet gorzej wypracowane stałe fragmenty gry i wygląda na słabiej przygotowanego kondycyjnie. I nie piszę tego żeby chorzowianom dopiec, zastanawia mnie tylko przepaść jaka już dzieli polską piłkę klubową od austriackiej. No idzie się pociąć. A tu ktoś pisze że Austria słaba. Tak, w europie słaba. Prawie odpadła w poprzedniej rundzie, pewnie nie wejdzie do fazy grupowej Ligi Europejskiej. Ale Ruch to przy niej w pierwszej połowie dno i trzy metry mułu. Cytat:
|
oglądałem Ruch na jakieś Austryjackiej telewizji, puścili na chwile Rapid, a tam ligowy koszmar powrocil ;<
http://i26.tinypic.com/2qwpvzk.jpg |
http://www.ustream.tv/channel-popup/...--austria-wien
Tu jest fajny obraz i po polsku Cytat:
|
Nawet oglądając gre Ruchu pod kątem gry Sadloka i Sobiecha to chyba dobrze że do Wisły nie trafili za tak wygórowane pieniądze...Sobiech sobie kompletnie nie radzi w ataku a Sadlok popełnia gafy w obronie...Ich forma utrzymuje sie od meczu z Hiszpanami tak więc niech siedzą w Ruchu i marnują się dalej. A co do gry Ruch gra chaotyczny footbal , większego zgrania i ofensywnych akcji nie ma wszystko raczej z przypadku...
|
Tak to jest jak do pucharow awansuja kluby ktore fuksem mialy runde zycia. Ilez to takich jednosezonowcow juz bylo? Nic z tych batow dobrego nigdy nie wyniklo. Liga sie cofa, remisy z Maltą, porazki z gruzinami i estonczykami. Kiedys z takimi sobie radzilismy i wykladalismy sie na lepszych firmach. Ja w przeciwienstwie do was nie widze zadnego progresu naszej ligi, pomijam stadiony tyle ze stadiony nie graja.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl