Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Aktualni pracownicy Wisły Kraków: prezes, marketing... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7417)

domin_czyzyny 06.05.2014 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1360071)
Prze skur.......z bednarza...zresztą żadna nowość...

czy po czymś takim nie powinna być jutro dymisja tego **&^%%#%#$ ?

63.5 Kg 06.05.2014 18:05

Ale to jest w ogole komedia w której się przewija:

1.Niezauwazenie przesylki z biletami
2.Wybieranie który kibic może jechać na mecz
3.Zwracanie się do Lesnego żeby to On im nie pozwolil wejść....
4.Kombinacje,kombinacje.....

Jest mi smutno ze dozylem czasów ze taki buc rzadzi w MOIM klubie....

radek2323 06.05.2014 18:21

Dla dobra Wisły Bednarz musi odejść!!!!!

palikot 06.05.2014 18:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1360012)
Pyrrusowe zwycięstwo

jak to mówią: Lepiej godnie w IV lidze niż się szmacić pod dyktat $$$ w Ekstraklasie
Szacunek 100%.
Leśnior jest wzorem na to jaki można mieć kontakt z kibicami w szczególności po tym co zdarzyło się w ich meczu z (J).

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1360059)
A ta lysa kur.... dalej bawi się w wielkiego Pana...
Nie zawsze popierałem SKWK często byłem przeciwny ale jestem w stanie to na spokojnie uwierzyć ze ten kut.... mogl tak kombinować z biletami...

Prze ........

Czy SKWK musi być wszędzie wplątane? To jest Wojna Bednarz vs wszyscy kibice a nie Bednarz vs SKWK!!
Zrozumcie to w końcu!

CMSNero 06.05.2014 19:01

ja nie wiem co z Cupialem , ale chyba nie do konca dobrze skoro ta kur... bednarz dalej jest w klubie

63.5 Kg 06.05.2014 19:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1360079)
jak to mówią: Lepiej godnie w IV lidze niż się szmacić pod dyktat $$$ w Ekstraklasie
Szacunek 100%.
Leśnior jest wzorem na to jaki można mieć kontakt z kibicami w szczególności po tym co zdarzyło się w ich meczu z (J).

Czy SKWK musi być wszędzie wplątane? To jest Wojna Bednarz vs wszyscy kibice a nie Bednarz vs SKWK!!
Zrozumcie to w końcu!

Ale to my się chyba nie rozumiemy:>
Ja to wszystko rozumiem itd....
Tylko napisałem swój pogląd w stosunku do SKWK które podalo te informacje...
Ja rozumiem ze to jest wojna wszystkich ...może po prostu się zle wyraziłem albo się nie zrozumieliśmy...

SharksiK 06.05.2014 21:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafkur (Post 1360051)
Od początku pisałem, że firmowanie czegokolwiek osobą Miśka jest strzałem w kolano. Każdy myślący mógł się domyślić jaki będzie najazd w mediach na TS w związku z taką sytuacją. Powtórzę się : można to było zrobić na kogokolwiek, psa sąsiada czy ki ch... wie kogo tylko nie jego - ale nie, ważniejsze było pokazać kto tu rządzi.
Moim zdaniem długofalowo wielki błąd. Nie oceniam tu samego Miśka czy pomysłu na siłownię. Oceniam tylko klimat jaki wytworzył się wokół TS'u. Nawet największa kasa od Miśka czy tych którzy za nim stoją nie zrekompensuje strat (docelowo) finansowych które będą konsekwencją czarnego PR'u.

Weż przestań pieprzyć jakieś bzdury o czarnym PR. Kogo to obchodzi? No poważnie pytam, kogo to obchodzi, co sie w naszym klubie dzieje?

My nie jesteśmy Real tylko Wisła. Nikogo poza Krakowem i okolicami nie interesuje co w klubie się dzieje a tym bardziej nie ma to wpływu na przyszłe nasze losy.

Kto ma byc na Wiśle to bedzie i żadna prasowa rewelacja tego nie zmieni. Po.......ą jak zwykle, znajda nowy temat i zaczną .......ić o czym innym, tak było i jest.
Ostatnie kilkanaście lat to istna sinusoida wartości medialnej klubu, ale czy to się na coś przełożyło? Nie.

Tak na marginesie,śmiesznie brzmi ta twoja obawa o PR...a sam trzymasz stronę szkodnika bednarza. Gość wizerunkowo jest zerem. Mało tego, jest konfliktowy, krętacz i namacalnie nieudolny w swojej pracy.
Z takim człowiekiem jakiekolwiek próby rozwoju skończą się na samym hucznym pomyśle...więc lepiej już teraz zamienić go na psa sąsiadki.

huberix 06.05.2014 21:22

Leśnodorski jest wzorem prezesa, jeśli chodzi o miłość do swojego klubu. Nie cierpię faceta, ale widać że się na rzeczy zna i zależy mu na klubie.
Teraz mnie naprawdę bednarz wku***. Jeśli tu są jeszcze jacyś fajni łysego, pierwszy rzucę kamień.
Co teraz kraj, ludzie mogą sobie pomyśleć o Wiśle ? Po takich cyrkach nawet gówno wybiórcze nie wybroni łysej pały. Cupiał - WAKE UP.

IncognitoTSW 06.05.2014 21:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez huberix (Post 1360092)
Leśnodorski jest wzorem prezesa, jeśli chodzi o miłość do swojego klubu..

Bednarz też kocha swój klub. Szkopuł w tym, że to ten sam klub, który kocha Leśniodorski.

Chorynatrzykolory 06.05.2014 22:00

Bednarz to zwykły frajer strzela już przed pierwszym gwizdkiem samobója Wiśle,pozbawia jej wsparcia na trybunach,ciekawe czy w ogóle klub się do tego odniesie oprócz tej żenującej pozbawionej prawdy informacji na głównej,gruba z nami w chvja leci

IncognitoTSW 06.05.2014 22:06

Od dawna wiadomo, że to sabotażysta.

El'kabat 06.05.2014 23:10

Jak taki śmiec i krawaciarz zajebany może być prezesem Wisły KRAKÓW. Z tymi biletami to kolejny dowód na to,że nie ma sensu się kopać z koniem...

bonawentura 07.05.2014 00:15

Proste, że Bednarz powiedział, że nikt nie wchodzi - jakiekolwiek odpalenie racy to olbrzymie koszty dla klubu, a przy obecnym zadłużeniu każda złotówka wyrzucona w błoto to samobójstwo. Nie zachowujcie się jak dzieci w piaskownicy, że Wam zabrali zabawki, tylko zacznijcie wreszcie myśleć. Ponad 10 milionów złotych zadłużenia nadal jest potężną sumą, a jeszcze trzeba płacić na bieżące wydatki.

adam_09 07.05.2014 01:56

szkoda słów...

To może nie załączajmy na mecz też lamp bo prąd kosztuje. No i wynajmijmy stadion na 90 minut meczu + 15 minut 20 m2 na konferencje prasową żeby wstydu nie było.

Co za mózg.

Kocur 07.05.2014 05:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bonawentura (Post 1360108)
Proste, że Bednarz powiedział, że nikt nie wchodzi - jakiekolwiek odpalenie racy to olbrzymie koszty dla klubu, a przy obecnym zadłużeniu każda złotówka wyrzucona w błoto to samobójstwo. Nie zachowujcie się jak dzieci w piaskownicy, że Wam zabrali zabawki, tylko zacznijcie wreszcie myśleć. Ponad 10 milionów złotych zadłużenia nadal jest potężną sumą, a jeszcze trzeba płacić na bieżące wydatki.

jakie k.urwa race ? co to ma wspólnego w ogóle z biletami. niech ktoś spuści wodę po tym śmieciu i kolejnym sabotażyście.

Gwiaździsty 07.05.2014 06:58

Kolejne krętactwa łysego oszusta. Każdy kolejny tydzień przynosi nowe fakty pokazujące jak ten szmaciarz niszczy klub. W sprawie biletów ten pajac dał się złapać na haczyk, bo wiadomo, że i tak by nikt nie pojechał, chyba, ze z nim do loży VIP. Dla łamistrajków jedyny mecz wyjazdowy to ten tramwajem na R22. Nie było ich w Lubinie, nie było by ich w Warszawie. To tylko pokazuje jakim durniem jest Bednarz. A jego tłumaczenia o nie zauważeniu przesyłki z biletami to do kabaretu się nadają :). Po tym co pokazuje Bednarz można śmiało stwierdzić , ze nadaje sie do polityki i to do partii, która walkę z "kibolami" uczyniła swoim głównym programem wyborczym. Jestem pewny, ze w wyborach do Sejmu w 2015 r. Bednarz pojawi się na jej listach.

Lechista69 07.05.2014 08:37

Jak ktoś nie czytał to polecam :O

http://wiadomosci.onet.pl/biala-gwiazda-miska/c9n6q

swoją drogą nie wiedziałem gdzie to wkleić

MatMario 07.05.2014 09:02

Prawdę to glaca mówi jak się pomyli.

Białoński idziesz po zakaz :D

Lechista69 07.05.2014 09:22

http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ie,nId,1421208

spowiedź bednarza

tropik 07.05.2014 09:31

Współczucia że musicie znosić tego kretyna.
My daliśmy radę to i Wy musicie wytrwać i go przeczekać. Powodzenia, nie ma Wisły bez jej kibiców i strasznie żałuję że nie będzie Was na Ł3.
W takim razie mam nadzieję że do zobaczenia w przyszłym sezonie.

domin_czyzyny 07.05.2014 09:36

Cytat:

jak ktoś wyżej napisał że jeśli znajdzie się &^*%*, który poprze Bednarza to wtedy rzuci pierwszy kamieniem. Ja z całą stanowczościa mówię, że byłbym drugi i do tego rzuciłbym dwa razy, gdybym za pierwszym rzutem nie załatwił sprawy...Pisze oczywiście w sensie metaforycznym, gdyby jakiś mod lub inny forumowicz tego nie zrozumiał...

Lechista69 07.05.2014 09:43

Proszę cię.. to może jeszcze maczeta mu w plecy? Rozumiem że emocje i bezsilność bo tak naprawdę na niewiele pojedynczy kibic ma wpływ ale bez takich podjazdów.. jeśli jest tak jak bednarz w wywiadzie opowiadał to z całą pewnością można stwierdzić że robi to z aprobatą Cupiała.. nie ma opcji żeby składał takie deklaracje że kibice wyklęci mają do końca swoich dni unikać Wisły o ile nie rozmawiał z najwyższym..

domin_czyzyny 07.05.2014 09:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lechista69 (Post 1360129)
Proszę cię.. to może jeszcze maczeta mu w plecy? Rozumiem że emocje i bezsilność bo tak naprawdę na niewiele pojedynczy kibic ma wpływ ale bez takich podjazdów.. jeśli jest tak jak bednarz w wywiadzie opowiadał to z całą pewnością można stwierdzić że robi to z aprobatą Cupiała.. nie ma opcji żeby składał takie deklaracje że kibice wyklęci mają do końca swoich dni unikać Wisły o ile nie rozmawiał z najwyższym..

my tu rozmawiamy o sprawach, które są najważniejsze dla wielu osób. Ważne i to nie ze względu na 90 minut meczu, 5 liter, czy fajne bramki. Jeśli ktoś broni takiego kogoś to zasługuje na naszą pogardę. Nas kibiców, ludzi którzy chodzą na mecze, jeżdzą na wyjazdy, kochają swój klub i zrobią dla niego wszystko.

mazo 07.05.2014 09:49

Ludzie chodźcie na Wisłę dla Bednarza? To tak jakby na złość ojcu, który was bije dom podpalić. Ja czekam na to żeby wreszcie obydwie strony poszły po rozum do głowy bo jak nie to Wisła w następnym sezonie zbankrutuje

domin_czyzyny 07.05.2014 09:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mazo (Post 1360131)
Ludzie chodźcie na Wisłę dla Bednarza? To tak jakby na złość ojcu, który was bije dom podpalić. Ja czekam na to żeby wreszcie obydwie strony poszły po rozum do głowy bo jak nie to Wisła w następnym sezonie zbankrutuje

zbankrutuje Wisła Kraków S.A. TS WISŁA KRAKÓW odrodzi sie na popiołach tej spółki, którą rządzą ludzie pokroju Rogali, Kapki czy Bednarza...Cupiał coraz bardziej zbliża sie do pozycji jaką ma Pan O. z Bydgoszczy. Jeszcze chwilka, już bliziutko a i Pan z Myślenic zostanie podobnie nazwany, jeśli czegoś nie zrobi.

Jeśli Cupiał szybko nie zareaguje, to zakończy żywot tej spółki. Pan Cupiał zwinie manatki, a my rozpoczniemy marsz odrodzenia.

Lechista69 07.05.2014 09:59

Gdzie Osuchowi do Cupiała ? Samo takie myślenie jest grzechem bo Cupiał naprawdę wiele dał temu miastu.. całe pokolenia rosły w miłości do Wisły i tu też jest zasługa Cupiała.. nie wiem czemu Cupiałowi zależy tak na odcięciu się od Skwk ale to już musi być sprawa osobista.. nie wierzę że Cupiał dałby zielone światło na rezygnację z 8000 kibiców co mecz tylko dla walki bednarza z wiatrakami/kibicami..

Pablo84 07.05.2014 10:01

Cytat:

Skąd ci się wzielo 10 mln? Przecież wg rewelacji np krakowskiej (tfu) jest tych milonów ok 200.

Tak na spokojnie... Jak myślicie, Cupiał nie wie o tym, co robi Bednarz z naszym klubem?

domin_czyzyny 07.05.2014 10:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lechista69 (Post 1360133)
Gdzie Osuchowi do Cupiała ? Samo takie myślenie jest grzechem bo Cupiał naprawdę wiele dał temu miastu.. całe pokolenia rosły w miłości do Wisły i tu też jest zasługa Cupiała.. nie wiem czemu Cupiałowi zależy tak na odcięciu się od Skwk ale to już musi być sprawa osobista.. nie wierzę że Cupiał dałby zielone światło na rezygnację z 8000 kibiców co mecz tylko dla walki bednarza z wiatrakami/kibicami..

jeśli szybko nie zareaguje i nie wywali znienawidzonych ludzi, to skonczy jak On. Zresztą mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna...

Życzę Cupiałowi, aby zapisał się tylko chwalebnie w historii Wisły. A nie tym, że oprócz wielu sukcesów jakie dał temu miastu i Wiśle, zapisze się także jako grabaż piłki na Wiśle.

Viper 07.05.2014 10:05

Cytat:

Jeśli Cupiał szybko nie zareaguje, to zakończy żywot tej spółki. Pan Cupiał zwinie manatki, a my rozpoczniemy marsz odrodzenia.
Ciekawe gdzie wtedy ta odrodzona Wisła będzie grać? :P Myślisz, że Misiek i Krakbet sfinansują grę w ekstraklasie?

domin_czyzyny 07.05.2014 10:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Viper (Post 1360137)
Ciekawe gdzie wtedy ta odrodzona Wisła będzie grać? :P Myślisz, że Misiek i Krakbet sfinansują grę w ekstraklasie?

na początku, na te ligi co będziemy grać kibice sfinansują, a z biegiem czasu przyjdą i sponsorzy. Tak jak to się stało w Gdańsku czy Szczecinie.

Oczywiście, wolałbym aby do tego nie doszło. Ale to już nie zależy od kibiców.

Griszka30KR 07.05.2014 10:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1360132)
TS WISŁA KRAKÓW odrodzi sie na popiołach tej spółki.

Człowieku ,Ty nie wiesz co piszesz...W IV lidze z prezesem Miśkiem.

palikot 07.05.2014 10:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1360132)
zbankrutuje Wisła Kraków S.A. TS WISŁA KRAKÓW odrodzi sie na popiołach tej spółki, którą rządzą ludzie pokroju Rogali, Kapki czy Bednarza...Cupiał coraz bardziej zbliża sie do pozycji jaką ma Pan O. z Bydgoszczy. Jeszcze chwilka, już bliziutko a i Pan z Myślenic zostanie podobnie nazwany, jeśli czegoś nie zrobi.

Tobie chyba coś się poprzestawiało pod makówką...

Po pierwsze pan z Myślenic jak go nazwałeś nie robi nic w klubie, bo ma inne poważne problemy, które są ważniejsze niż klub. Od tego zależy też sprawa naszej sekcji piłkarskiej S.A więc warto, żeby skupił się na sprawach jakie ma a są poważne.
Po drugie Podejrzewam, że puki co określanie stanowiska Cupiała w tej sprawie jest dosyć pochopne, ze względu właśnie na sprawy jakie ma i przez to, wydaje mi się, że raczej wszystkim w klubie się nie interesuje.
Po trzecie Cupiał nie po to siedzi tu 15 lat, żeby zakończył żywot spółki w stylu jakiegoś ciecia Osucha! Weź się puknij w czoło! Cupiał to kibic Wisły gość z klasą prawdziwy boss! To, że ma problemy prawne i cierpimy na tym równie my, trzeba przyjąć na klatę i cierpliwie czekać a nie płakać jak bahory!! Jeśli nie będzie wstanie prowadzić już spółki, to odda ją komuś i na pewno do 4 ligi jej nie spuści! Przestańcie płakać jak bahory, potem dziwicie się, czemu tyle lasek na C chodzi przez co doping gorszy, ale jak się dziwić, skoro wygląda na to, że mają WIĘCEJ JAJ niż wy - płaczki forumowe?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lechista69 (Post 1360133)

wcale nie zależy, mi się wydaje, że nie jest wnikliwy, raczej obserwuje z daleka. On nie jest zaślepiony i tak głupi jak łysy. Widzi co się dzieje. Myślę, że kwestia czasu, jak Bednarz wyleci a kibice wrócą na stadion.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mazo (Post 1360131)

Czemu ty stawiasz znak równości, przed kłamcą a kibicami Wisły? Nie stawiaj mnie na równości z Jacusiem, bo mnie to obraża! To po pierwsze
Po drugie jak mamy iść po rozum do głowy? Lojalke podpisywać? A co to PRL? Nie po to ludzie walczyli o pewne wartości, żeby jakiś łysy komuch mówił nam żebyśmy do końca swoich dni na mecze nie przychodzili i wybierał sobie kto może na wyjazd pojechać... Weź się zastanów!
Mecze meczami, ale Wisła jest w sercu a nie na krzesełku lub u księgowej p. Cupiała z całym szacunkiem. Honor i zasady na pierwszym miejscu!

Kociewiak 07.05.2014 10:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 1360134)

Tak na spokojnie... Jak myślicie, Cupiał nie wie o tym, co robi Bednarz z naszym klubem?

Wie pewnie tyle co mu łysy uj nakłamie.
Źle, bardzo źle to wygląda. Człowiek który piłkarską Wisłę wyciągnął z tyłka dał kilka Mistrzostw, mógł zbudować potęgę na silnych fundamentach teraz tą Wisłę może zniszczyć (niszczy ją właściwie jego poddany).

Viper 07.05.2014 10:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1360138)
na początku, na te ligi co będziemy grać kibice sfinansują, a z biegiem czasu przyjdą i sponsorzy. Tak jak to się stało w Gdańsku czy Szczecinie..

Po pierwsze gdzie wisła będzie grać? Przypominam że stadion nie należy do TS ale do miasta a jego zarządcą jest Zarząd Infrastruktury Sportowej, zorganizowanie jednego meczy to koszt 200 tys złotych minimum. Kibice na to uzbierają?. Wisła grająca w innym miejscu niż przy Reymonta to nie jest Wisła.

Po drugie, żadna poważna firma nie będzie sponsorować klubu w którym prezesem jest Misiek. Pół biedy jakby po wyjściu z więzienie nie miał nic za uszami. Jednak on właśnie dostał nowy wyrok.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1360138)
Oczywiście, wolałbym aby do tego nie doszło. Ale to już nie zależy od kibiców.

Jak najbardziej zależy to również od kibiców.

mtk 07.05.2014 10:45

Cytat:

Po pierwsze gdzie wisła będzie grać? Przypominam że stadion nie należy do TS ale do miasta a jego zarządcą jest Zarząd Infrastruktury Sportowej, zorganizowanie jednego meczy to koszt 200 tys złotych minimum. Kibice na to uzbierają?. Wisła grająca w innym miejscu niż przy Reymonta to nie jest Wisła.Po drugie, żadna poważna firma nie będzie sponsorować klubu w którym prezesem jest Misiek.
Po pierwsze: Wisła z dużej litery.
Po drugie: Wisła grająca za Cupiała w Sosnowcu i Nowej Hucie to nie Wisła? Może dla takich jak ty.
Po trzecie: jaka poważna firma poza Telefoniką sponsoruje Wisłę łysego buca, który ściąga sponsorów od dwóch lat i jakoś ich nie widać.

Pablo84 07.05.2014 10:45

Wisła z miastem może np podpisać umowę "barterową" na obniżenie kosztów wynajmu stadionu lub podpisać pseudo umowę sponsorską do momentu znalezienia innego sponsora. Można też przecież wynająć 2 trybuny. W tym momencie bardzo ważne było by wsparcie kibiców Wisly- czyli chodzenie na mecze- wtedy byśmy się przekonali ilu tak naprawdę nas jest.

Kto wam powiedział, że osoba po któej tak jedziecie, chciała by w ogóle być prezesem? A wy co, myślciie, że tych co oglądacie w tv podczas obrad sejmu są świeci? Oni ....a kradną po setki milonów złotych naszych wspólnych pieniędzy, zatrudniają swoich , którzy zgarniają drugie tyle,a podniecanie się gościem, który za błędy młodości prawnie odpokutował Nie chce być niczyim adwokatem, ale prośbę mam ogromną, zamiast czytać te szmatławce ruszcie czasami swoją głową i wyciągajcie racjonalne wnioski.

Lukasz 07.05.2014 10:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palikot (Post 1360140)
Czemu ty stawiasz znak równości, przed kłamcą a kibicami Wisły? Nie stawiaj mnie na równości z Jacusiem, bo mnie to obraża! To po pierwsze
Po drugie jak mamy iść po rozum do głowy? Lojalke podpisywać? A co to PRL?

Za kilka meczy argument będzie nieaktualny. Cytując za Interią:

Cytat:

dlatego te karty nadal są zablokowane do końca sezonu
Jeden problem z głowy.

Pablo84 07.05.2014 10:50

Dla dobra Wisły, miejmy nadzieję, że nie tylko to będzie do końca sezonu.

Viper 07.05.2014 10:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mtk (Post 1360143)
Po pierwsze: Wisła z dużej litery.
Po drugie: Wisła grająca za Cupiała w Sosnowcu i Nowej Hucie to nie Wisła? Może dla takich jak ty.
Po trzecie: jaka poważna firma poza Telefoniką sponsoruje Wisłę łysego buca, który ściąga sponsorów od dwóch lat i jakoś ich nie widać.

Wisłe zawsze piszę z dużej litery chyba że shift nie zaskoczy :P

Po drugie gra w sosnowcu była wymuszona budową nowego stadionu.

Akurat na stadionie jest obecnie wielu reklamodawców. To, że żaden z nich nie rzuca dużych pieniędzy wynika z wielu przyczyn.

palikot 07.05.2014 11:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1360145)
Za kilka meczy argument będzie nieaktualny. Cytując za Interią:

Jeden problem z głowy.

To za kilka meczy zaczniemy się zastanawiać nad "rozumem". Póki co nie mamy wyjścia...
Oczywiście zakładając najgorszy scenariusz, że ten osobnik tutaj jeszcze będzie... bo jeśli odejdzie to wiadomo, że nie trzeba iść po rozum, tylko poprostu wypełnić trybuny i jechać z dopingiem ile bozia pary dała.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:21.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl