![]() |
Cytat:
|
moze Maresca?? co o Nim myslicie przyda sie jako ten z ławki??
|
Mamadou Cessay lub Ahmed Soukouna
|
Co sądzicie, aby zacząć grę BATE Borysów? Wszystko inne mi się już kompletnie znudziło. Może macie jakieś propozycję.
|
Cytat:
Tylko ograniczenie było do 5 obcokrajowców w całej kadrze. |
Białorusini naprawe umią grać :)
|
Sadibou Gueye ;] Znalazłem dość dobrego i perspektywicznego napastnika ;]
|
wypożyczać Federico Machede z Man Utd ;) bardzo dobrze się spisuje na szpicy w Wiśle ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S potrzebuje lewego obrońcy 2 sezon ok 2,5 m zl Ciss nie za specjalnie sobie radzi |
Panowie jestem załamany!! czy wy tez tak macie ze jak zaczynacie gre Wisełka to dostajecie okragle 0 na transfery?? ;/ bo ja dostalem 0 i nawet na pensje nic nie mam jakbym za darmo kogos chcial wziac :(
|
Najwidoczniej ustawiłeś że masz pierwsze okienko nie aktywne dla ciebie. Na zimę już normalnie powinieneś mieć.
|
No wlasnie nie. ustawialem pierwsze okienko aktywne;/
|
LeQ: Ciss jak go zwiesz to taka menda buntownicza :P w pierwszym sezonie mało co, grał kiche więc rzuciłem go na wypozyczenie i tak w 2 sezonie grał w pierwszym składzie.. Valenci :o z Soldado. Po powrocie spokorniał i jest kluczowym napastnikiem razem z Janczykiem. Do tego czesto strzela w rerezentacji.
Rocky55: miałem podobnie. 4 okienka transerowe i za kazdym razem az 200-300k na transfery. Przed 3 sezonem Cupiał rzucił mi 13mln. Także cierpliwość popłaca :) Lewa obrona: China, Razack Traore z Lechii daje rade albo Qentin Fortune :) |
Polecam Manuela Pamica na lewą obronę ;)
|
Czyli sądzicie, że Białoruś może być ?
wajefel, wiesz jakoś liga hiszpańska mi nie odpowiada, może, że grałem dość długo Atletico ? |
K2sprzyk
w PS chodziło mi o LO , Saliou Ciss, nie o Ceesaya |
chyba ze tak :) sprawdze potem u mnie jak sobie ten Ciss radzi. Ale looknij tych co podałem + Luke Pejovicia
|
Cytat:
Metalac - serbski przeciętny klub Bate - również Vitoria Gimaraes - niezły skład mają ;) Burnley - też ciekawie się gra Zilina - coś tak jak Bate - silni u siebie w lidze i cienko na międzynarodówce Vitoria Pilzno - ciężko się gra, ale przyjemnie ;) Wszystkie kluby, którymi ostatnio grałem Swoją drogą gram teraz MU i ciekawa sprawa w LM się zdarzyła: http://i52.tinypic.com/2u5xq9c.jpg Takie wyniki między równymi drużynami to naprawdę rzadkość |
spora niespodzianka mnie spotkała na początku 3 sezonu za kadencji p.Cupiała :
http://i56.tinypic.com/24m9blw.jpg ktoś zaproponuje jakieś ciekawe wydatki na pozycje : LO, SO, SPO, N mam problem bo zwykle wydawałem na zawodników max 200tys e ;p |
Na LO polecam David Addy.
|
|
Zainstalowałem FM 11 u kuzyna i pojawił sie mały problem. Przy próbie odpalenia wywala komunikat:"Wystąpił problem z aplikacją fm.exe i zostanie ona zamknięta".
W Install Logu jest tylko jeden błąd: "com.sigames.InstallAnywhere.WindowsGameExplor er Status: ERROR Additional Notes: ERROR - class com.sigames.InstallAnywhere.WindowsGameExplorer NonfatalInstallException RegisterWithGameExplorer() failed: Failed to add game to Game Explorer" System Windows XP SP3, directx 9.0c; minimalne wymagania sprzętowe spełnia. Pomoże ktoś ?? brylant17 Niestety nadal nic :( Chyba dam spokój i spróbuję mu zainstalowć FM 10. Taki błąd: http://img337.imageshack.us/i/errorea.png/ |
christof20 Wyłącz raportowanie błędów powinno pomóc :)
|
http://i53.tinypic.com/v9lc8.jpg
Moje spotkania z Aston Villą ;D |
Proponuję do Wisełki ale i nie tylko Dragan Bogavac super napadzior jest dostępny z wolnego i przychodzi bez problemu
|
Panowie, gram sobie w FM09 z patchem Przemoo(uaktualnienie składu)
Mam w składzie Polaka, Piotra Kota. Gość ma najlepsze parametry z całej gry. Po prostu masakruje. Wszystko prawie po 20. Kupiłem go za 300tys E z Nieczieczy :D Miał ktoś coś podobnego? To stały element tego FMa? |
Też się spotkałem z tym ale z 2010 również Polak się objawił niesamowity talent a lat zaledwie miał 16 ale to wygenerowany przez koma ;) zawodnik
|
W kazdym FMie sa kluby kopalnie talentow, najbardziej spektakularna byla Gwardia Warszawa w CM01 bodajze gdzie Harasimowicz i Swietochowski byli najlepszymi graczami w calej grze, FM2009 (na patchu Przemoo) Bruk-Bet po ktoryms sezonie byl trzecim najbogatszym klubem w Polsce i generowaly sie w nim super talenty, ale takiego (prze)Kota to jeszcze nie bylo ;)
|
A ja się spytam czy Omar Andrade ndal jest tak dobry jak był w poprzednich fm'ach? tzn.2007 wzwyż?
|
Cytat:
Chciałem pokazać tego gościa, bo niesamowity jest. |
Cytat:
|
Możesz zmienic w ustawieniach żeby gra była w oknie ;)
|
Proud kombinuj bo strasznie jestem ciekawy tego Kota :)
|
W kazdym FMie sa kluby kopalnie talentow, najbardziej spektakularna byla Gwardia Warszawa w CM01 bodajze gdzie Harasimowicz i Swietochowski byli najlepszymi graczami w calej grze, FM2009 (na patchu Przemoo) Bruk-Bet po ktoryms sezonie byl trzecim najbogatszym klubem w Polsce i generowaly sie w nim super talenty, ale takiego (prze)Kota to jeszcze nie bylo ;)
Pamiętam jak dziś Marcina Harasimowicza i bodaj Łukasz Świętochowski prze mega talenty jakim klubem bym nie grał zawsze tą dwójkę brałem:D |
BTW Brozek byl zaraz po nich :)
|
Cytat:
http://i53.tinypic.com/2j2yis5.png ps: dzięki Panowie za rady, jakoś zrzuciłem tego screena. :-) |
Kurde, naprawdę gracz kot. Typowe skrzydło. Mógłbyś wrzucić jeszcze jego statystyki?
|
Ile miał lat jak został wygenerowany?
Prze kot! |
Cytat:
Ale ogólnie gra bardzo równo. Na prawej obronie mam Dario Srne. Gram takim systemem, że boczni obrońcy najczęściej dośrodkowują piłkę w pole karne. Typowa akcja: Kot mija z dwóch gości i wypuszcza Srnę pod linię końcową, ten dośrodkowuje. Srna miał w ostatnim sezonie chyba z 15 goli(większość wolne i karne) i tyle samo asyst. Trochę znudziła mi się gra ManCity. Za dużo kasy, za dobrzy zawodnicy. Wywalczę LM i kończę. http://i54.tinypic.com/2vt6z69.png edit: Mario, kupiłem go w przerwie pierwszego sezonu. Od razu poważna kontuzja. Miał 26, czy 27 lat. Trochę stary jest. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl