![]() |
Cytat:
Kolo skończ .......ić :rotfl::lol::rotfl: Dam sobie rękę uciąć że do nas nie trafi nie ma po co a po drugie jednego emeryta mamy w składzie Żurawia ;) |
Teqcontroller wiesz od kiedy w sprawach Wisły nie używam słowa "nigdy"?
od czasu ponownego zatrudnienia Kasperczaka w Wiśle rok temu. Bardziej nieprawdopodobnego negatywnie zdarzenia w dziejach Wisły nie pamiętam ;p |
Cytat:
Bo chyba gry Kosy nie pamiętasz. |
Cytat:
Jak już mówiłem Kosowski przydałby się w Wiśle tylko mentalnie, bo to zawodnik, który zawsze miał dużo do powiedzenia w szatni. |
Cytat:
Ściąganie takich zawodników to swego rodzaju alib dla zarządu. Nie ma co wracać znów do zawodników, którzy kiedyś dobrze grali a teraz są wiekowi i od wielu seoznó nic konkretnego nie grali. Tylko trzeba ruszyć pośladki i szukać ewentualnych następców. Młodszych z ambicjami na dorobku. Jeździć, obserwować, testować. |
Cytat:
Żurawski w rundzie jesiennej 07/08 grał w Celticu Glasgow. Równiez minęły trzy lata. Jesteś usatysfakcjonowany tym co pokazuje Zurawski? A ty pamiętasz gre np Dzidka Kapki? |
Cytat:
Pewien piłkarz z klubu niższej ligi jest na testach w klubie e-klasy.Z ambicją i na dorobku,ale macierzysty klub wycenia go na ...500.000 pln!! Rozumiesz o co mi chodzi, jak zobaczyli po "Sobiechu" że można za polskiego w polskiej lidze dostać dużo, to kombinują.To też jest m.in powodem ostatniej migracji różnej maści narodowości na polskie boiska. Wyciągniecie chłopa z III,IV ligi do I to powinno być kilkanaście tysięcy + np. przyszła prowizja do transferu a nie jakies chore kwoty,ktore w ostanich godzinach okienka ,tylko bardzo zdesperowany działacz zapłaci. Górnik Zabrze nabrał młodych zdolnych,troche pieniedzy wydali, i taki np. Tomasz Chałas który był mini gwizdką pierwszej ligi teraz szuka sobie wypozyczenia bo sie w składzie nie złapie. Ile ja bym dał by Nasz klub wychowywał sobie zawodników ..... |
Dziś nie ma co debatować o Kosie - to niestety ta sama równia pochyła co Żuraw.Niektórzy piłkarze starzeją się z godnością....to co się stało z Żurawiem.W życiu bym się nie spodziewał że 33 lata to ten wiek gdzie kompletnie zapomina się jak gra się w piłkę.Brałem poprawkę że to nie będzie tamten Żuraw ale zawodnik który do nas nie tak dawno przyszedł to piłkarska kaleka.Jak fizycznie można było przypuszczać że szału nie będzie, to to co się stało z jego techniką, inteligencja w grze itp....tragedia
Kosa chyba podobnie wygląda więc dajmy sobie spokój i zachowajmy miłe wspomnienia;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Niestety ale pewnych rzeczy w pewnym wieku sie nie przeskoczy, a wyjatki takie jak Franek zdarzaja sie raz na 10 pilkarzy a moze i jeszcze rzadziej. No moze poza Milanem bo tam zawodnik w wieku 34-ech lat to jest mlodzieniaszek :) i w Anglii gdzie jakos starsi pilkarze sie tez dobrze prezentuja. Dlatego tez jestem zdania ze ponowne zatrudnienie Kosowskiego nie byloby dobry ruchem.
|
WD PZPN zajął się sprawami Widzewa i Andrzeja Blachy
Cytat:
90minut.pl |
Pawełek w akcji
http://tr.sevenload.com/videolar/cIC...-Konyasporumuz |
Nasi oldboye zostali mistrzami :) --> http://futbol.org.pl/news,23430.html Trzeba przyznać, że skład wygląda dosyć fajnie :D : Artur Sarnat, Artur Gaweł - Jerzy Kowalik, Dariusz Marzec, Jacek Matyja, Zdzisław Janik, Krzysztof Bukalski, Mirosław Szymkowiak, Grzegorz Pater, Łukasz Gorszkow, Kazimierz Moskal, Janusz Nawrocki, Marcin Jałocha, Kazimierz Węgrzyn, Ryszard Czerwiec, Marek Koźmiński, Marek Motyka.
|
Ja bym podkreślił wszystkich poza Koźmińskim:)
|
|
Cytat:
|
Nie wiem czy to już było,w każdym razie znalazłem filmik ze ślubu Dana Petrescu :)
http://www.youtube.com/watch?v=4eEOl...eature=related |
Cytat:
|
dzisiaj mialem okazje ogladnac dwa meczyki w towarzystwie naszego bylego pilkarza, ktory obecnie gra w ruchu chorzow. Jezeli chlop tak przygotowywuje sie do sezonu- wypil wiecej niz dwa piwa- to juz wiem czemu nigdy w lidze mistrzow nie gralismy;] nie mowie juz o papierosach i innych rzeczach, ktore palil... no ale trzeba bylo jakos uczcic zwyciestwo z dolcanem zabki.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzis to juz chyba Brozki znajda sie w kadrze meczowej? Bo ile można?
|
Cytat:
|
Cytat:
Kirm jako piłkarz IMHO jest lepszy, strzał, szybkość, przegląd pola. Zieniu miał za to bardzo precyzyjne dośrodkowanie, ale Andraż też mu wiele nie ustępuje w tej kwestii. |
Cytat:
A jak ktoś jest kaleką to sobie nawet wśród gwiazd nie poradzi (nie mówię tutaj o Kirmie). |
Brożek, tylko nie wiem który, na ławie w meczu Trabzonu, pewnie Paweł.
|
no Pawel jest podany numer 32
|
Cytat:
Cytat:
|
tu macie link. jest komentarz do meczu. jak wejdzie Pawel to mozna wlaczyc mecz.
http://www.livesports.pl/detail/socc...tail_refresh=1 |
Cytat:
|
dajcie spokój z tym Zieńczukiem. Że niby byl z niego taki najlepszy dogrywający świata? Marek był dużo słabszy od Kosy, a teraz po powrocie do Polski to już równia pochyła....
Miał jeden sezon konia, a tak grał na alibi jak dzisiaj Jirsak, chował się za przeciwnikiem, unikał odpowiedzialności, nie potrafił przedryblować obrońcy na skrzydle i zrobic przewagi. To już Łobo ma lepsze dośrodkowania. Nie twórzmy mitow |
Paweł wszedł przed chwilą zmieniając Gustavo Colmana w 87 minucie. Spotkanie się kończy, póki co Trabzonspor - Antalyaspor 0:0.
|
No to ladnie duzo czasu dzisiaj Pawel od trenera dostał. Ciekawe czy sytuacja poprawi sie w tym sezonie czy przypadkiem nie bedzie załował, ze odszedł.
|
No Paweł niestety nawet piłki nie powąchał przez 7 minut gry...
|
I po meczu, remis się utrzymał. Z jednej strony rozumiem Günesa bo ma w szeregach lepszych zawodników, jednak chcąc mieć realny pożytek z Pawła powinien mu dawać częściej grać może nie od razu całe mecze ale przykładowo drugie połowy.
|
Dariusz Dudka strzelił bramke dla Auxerre :P
|
Raz do roku to i strzelba sama wypali.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl