Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Kowalski 27.03.2010 13:18

Ludzie jak rany czy długo jeszcze będziecie międlić ten temat? I jeszcze kolega z Warszawy daje nam dobre rady w tej kwestii...No naprawdę..

rafkur 27.03.2010 13:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez blackluk (Post 877076)
Ludzie opamiętajcie się to ze wy jesteście fanatykami to nie znaczy ze każdy piłkarz będzie się ciął za Wisłę, dla wielu z nich to jest tylko praca nic więcej.

Tylko co byś powiedział jakbyś poszedł do dentysty a on by ci zarzucił dziurę cementem albo żeby już było hardcorowo poszedłbyś do średniej klasy ( z ambicjami na exclusiv) domu publicznego a pani by miała biało-brązowe majty? :rotfl:

Mamy prawo wymagać , nie powinniśmy obrażać ( jak z Pawełkiem) ale wymagać tak!

WioReXXX 27.03.2010 13:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez blackluk (Post 877076)
Pisze tu kolega o Bośni czy do Turcji no ale na Miłość Boską nie porównuj nas Polaków do tych narodów. Znaczy ze oni szydzą wyzywają to my też musimy? .

Nie, kolego, nie o to mi chodziło. Zupełnie.
Chodzi mi np o ewentualne puchary albo większe imprezy reprezentacyjne. Jeden przykład fanatycznej publiczności, z którą Wiślacy nie dali sobie rady już mieliśmy. Panathinaikos. Tyle.

Coach 27.03.2010 13:55

A co, byłeś i widziałeś ?

qchar90 27.03.2010 13:59

http://www.weszlo.com/news/4737
dobre podsumowanie opieki zdrowotnej w naszym klubie :D

QBAS 27.03.2010 14:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez qchar90 (Post 877106)
http://www.weszlo.com/news/4737
dobre podsumowanie opieki zdrowotnej w naszym klubie :D

K**** Panowie, jak możecie takie szmatławce czytać. Później się dziwicie, że te redaktorzyny mówią wszędzie, że im liczba odwiedzin cały czas rośnie..

kubanczyk 27.03.2010 14:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 876746)
Identyczny poziom jak bluzgające dziadki od nas. Upodlić, zgnoić, wyzwać. Gdyby Pawełek chciał, mógłby go za to pozwać.

ale mnie chlopie rozwalil. pozwac? za co? w ktorym momencie Kowalczyk go obrazil? to juz bardziej pod paragraf podchodzi Pawelek za fucka w miejscu publicznym skierowny do ludzi.

pozwac...hahahaha

FraMat 27.03.2010 14:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 877050)
Nie głaskajcie tak swoich piłkarzy, bo to wychodzi tylko na złe. Widać to z doświadczenia po Legii. Olewali grę przez kilka spotkań, a gdy naszła nagonka i szydera na nich, to w Gdańsku zapieprzali aż miło.

bo na trybunach w Gdańsku kibice dopingowali w trakcie meczu zamiast ograniczac się do szyderstw i najeżdżania na ITI?

rafkur 27.03.2010 14:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez QBAS (Post 877111)
K**** Panowie, jak możecie takie szmatławce czytać. Później się dziwicie, że te redaktorzyny mówią wszędzie, że im liczba odwiedzin cały czas rośnie..

Może i szmatławce ale stwierdzenie że u nas opieka medyczna nie istnieje raczej ciężko do kategorii pierd..... zaklasyfikować. Mało jest przykładów tego że zamiast stawiać na nogi doprowadzają do ruiny zawodników? Nie znam ani jednego przykładu piłkarza który po kontuzji wrócił do chociażby 80% stanu z przed kontuzji. Odwrotnych przykładów chyba nie trzeba przytaczać. Smutne to co tam napisali ale niestety prawdziwe.... Niedzielan, Dawidowski jak tylko trafili gdzie indziej zaczęli grać i to dobrze grać , zapierd... na boisku. Głosy z tego forum w stylu Dawidowski to szmata bo od nas ciągnął kasę a w Lechii gra świadczą tylko o głupocie tych którzy je wypowiadają. Nikt mi nie powie, że Dawidowski z premedytacją stracił najlepsze lata do uprawiania sportu bo mu się nie chciało.Taa a potem poszedł do Lechii która o nic nie gra ( bo obiektywnie tak jest - jeżeli już to o utrzymanie) i nagle mu się zachciało. Myślę że mu się chciało - każdy normalny chce grać w lepszym klubie o wyższe cele za większą kasę. Po prostu ktoś w Lechii nim się profesjonalnie zajął i postawił go na nogi. Przykład Garguły - jakieś pierd.... o igle - ok, błąd w sztuce lekarskiej bezdyskusyjny ale nie przeszkadzający w grze ( przyznano to na ostatnich "oględzinach" Garguły). Problemem Garguły ( i wielu innych ) jest "super- profesjonalny" sztab medyczny w naszym klubie. Nie wiem, może się mylę - może akurat u nas trafiają się najbardziej ekstremalne przypadki medyczne? Jakoś w to jednak wątpię.

ToTylkoJa 27.03.2010 15:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 877115)
bo na trybunach w Gdańsku kibice dopingowali w trakcie meczu zamiast ograniczac się do szyderstw i najeżdżania na ITI?

W Bytomiu, Chorzowie, Białymstoku, Gliwicach itp też był doping i jakoś człapali sobie po boisku. Zero ambicji i woli walki. Jak widać trzeba było dopiero na nich bata, by w końcu zaczeli walczyć na murawie. Nie lubie pisać, co by było gdyby, ale jeśli nie było by na nich tej nagonki ze strony kibiców i weszło, to oni spotkanie w Gdańsku wg mnie by przegrali. Przy stanie 2-0 dla Lechii po prostu bali się, co może ich czekac po kolejnym fatalnym meczu. I zaczeli walczyć.

U Was w Krakowie jest doping, nie ma obrażania właściciela- możesz z ręka na sercu powiedzieć, że Wasi pikarze zostawiają na boisku 100% ambicji, woli walki?

W Polsce piłkarz się przyzwyczaił do pewnego schematu- ja jestem od gry (nieważne jakiej, czy dobrej czy złej) a kibic jest od dopingowania. Czy jakiś piłkarz Legii pomógł kibicom w tym, aby doping powrócił? Więc czego oni od nas oczekują? Fani pojechali za nimi ponad tysiąc kilometrów na mecz z FK Moskwa, a Ci po meczu nawet do nich nie podeszli, mimo iż kibice chcieli przybić z nimi piątki (po fatalnym meczu). Oni szydzą z nas takimi zachowaniami i grą na boisku bez woli walki i ambicji. I dodatkowo biorą za to grubą kasę.

QBAS 27.03.2010 15:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafkur (Post 877120)
Może i szmatławce ale stwierdzenie że u nas opieka medyczna nie istnieje raczej ciężko do kategorii pierd..... zaklasyfikować. Mało jest przykładów tego że zamiast stawiać na nogi doprowadzają do ruiny zawodników? Nie znam ani jednego przykładu piłkarza który po kontuzji wrócił do chociażby 80% stanu z przed kontuzji. Odwrotnych przykładów chyba nie trzeba przytaczać. Smutne to co tam napisali ale niestety prawdziwe.... Niedzielan, Dawidowski jak tylko trafili gdzie indziej zaczęli grać i to dobrze grać , zapierd... na boisku. Głosy z tego forum w stylu Dawidowski to szmata bo od nas ciągnął kasę a w Lechii gra świadczą tylko o głupocie tych którzy je wypowiadają. Nikt mi nie powie, że Dawidowski z premedytacją stracił najlepsze lata do uprawiania sportu bo mu się nie chciało.Taa a potem poszedł do Lechii która o nic nie gra ( bo obiektywnie tak jest - jeżeli już to o utrzymanie) i nagle mu się zachciało. Myślę że mu się chciało - każdy normalny chce grać w lepszym klubie o wyższe cele za większą kasę. Po prostu ktoś w Lechii nim się profesjonalnie zajął i postawił go na nogi. Przykład Garguły - jakieś pierd.... o igle - ok, błąd w sztuce lekarskiej bezdyskusyjny ale nie przeszkadzający w grze ( przyznano to na ostatnich "oględzinach" Garguły). Problemem Garguły ( i wielu innych ) jest "super- profesjonalny" sztab medyczny w naszym klubie. Nie wiem, może się mylę - może akurat u nas trafiają się najbardziej ekstremalne przypadki medyczne? Jakoś w to jednak wątpię.

Opiekę medyczną mamy w klubie do dupy. I nie tylko opiekę, tak samo jest z działem marketingu i kilkoma innymi pionami, w tym ze sportowym. Ktoś wie jak się ma kwestia boisk treningowych? Ktoś o tym myśli? Ktoś coś załatwia? Kiedy będziemy mogli trenować przez cały rok w niezłych warunkach? Kiedy będziemy mogli poważnie myśleć, że z naszej wiślackiej młodzieży będziemy mieli pożytek w pierwszym zespole?

Wszystko to prawda i wg mnie nie trzeba cytować zeszło.com :)

rafkur 27.03.2010 15:30

O ile mamy tragiczny sztab medyczny to np dział marketingu nie istnieje praktycznie zupełnie, grajkowie koszą kaskę jak złoto a nie ma na wypłaty dla sprzątaczek - zaj.. profesjonalnie mamy w klubie )))

cfa 27.03.2010 17:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafkur (Post 877139)
O ile mamy tragiczny sztab medyczny to np dział marketingu nie istnieje praktycznie zupełnie, grajkowie koszą kaskę jak złoto a nie ma na wypłaty dla sprzątaczek - zaj.. profesjonalnie mamy w klubie )))

Chyba w Futbol Magazyn czytałem, że któryś z czołowych polskich klubów poszukiwał specjalistę od marketingu oferując 5 tys. złotych miesięcznie. I wcale bym się nie zdziwił gdyby to chodziło o Wisłę.

FraMat 27.03.2010 17:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 877128)

U Was w Krakowie jest doping, nie ma obrażania właściciela- możesz z ręka na sercu powiedzieć, że Wasi pikarze zostawiają na boisku 100% ambicji, woli walki?

doping?
gdzie?
w Sosnowcu przez całą rundę?
Na SS bez kibiców?

__Cobra__ 27.03.2010 21:58

Mnie nahbardziej ucieszył "najemnik" Issa jego radość po zdobytej bramce .... RADOSC!!! po zdobytej bramce jego gra w piłke cieszy. Nie dziwie sie ze trener go wystawia ...

eMTe 27.03.2010 22:08

Według TransferMarkt w czerwcu 2010 kończą się kontrakty Burlidze i Mączyńskiemu. Czy to prawda?

nesta 27.03.2010 22:09

Po tym meczu tylko jedno: przedluzac kontrakt z Ba jak tylko szybko mozna.

Żmijka 27.03.2010 23:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez eMTe (Post 877492)
Według TransferMarkt w czerwcu 2010 kończą się kontrakty Burlidze i Mączyńskiemu. Czy to prawda?

Burliga nie wiem, Mączyńskimu owszem. I chce odejść, żeby grać.

tomo 28.03.2010 02:50

Wcale się nie dziwię Mączyńskiemu, dzisiaj zagrał niestety kilka minut. Spokojnie powinno mu dać się wykazać w takich właśnie meczach, gdzie wchodzi się na podmęczonego rywala i zapierdal* żeby wpadła bramka. Niestety u nas inna polityka kadrowa. A kolejnego Grzeska Patera "dorobimy" się za 20 lat.

Sopranos 28.03.2010 14:00

Wiadomo coś może na temat stanu zdrowia Garguły? Wiem, że razem z Singlarem wznowili ponad tydzień temu treningi indywidualne, ale coś słyszałem jakiś czas temu, że Garguła miał jechać do Niemiec na konsultację i wtedy miał zostać określony przybliżony termin jego powrotu do treningów z normalnym obciążeniem.

Belzebub 29.03.2010 13:23

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ski__1_2_.html

Nie wiem czy mi sie tylko wydaje,ale...
Spojrzenie Boguskiego na Małeckiego zaraz po zdobyciu bramki takie jakies dziwne(spiety Boguski) dopiero jak Małecki go "przytulil" to Bogus sie wyluzował..
Mały ma za duzy wpływ na tych wszystkich spokojniejszych(Jirsak,Boguski,Kirm),nie wiem oni sie go chyba boją...

SpoXsteR 29.03.2010 13:37

eee. czy ja wiem... czesto widzialem takie zachowanie po bramce.. gol ...biegnie, wielka radosc .. po chwili stoi na przeciw kolegi i taka mina jakby bylo to czyms normalnym bez zadnego usmieszka.. i piatka

Fuks 29.03.2010 13:42

tez sie nad tą miną Boguskiego zastanawiałem, wyglada jakby sie bał ze mu Mały przyp*** :D

Proud 29.03.2010 13:43

Już nie przesadzajmy z tym wpływem Małego. Ostatnio się poprawił bardzo i tą swoją agresję okazuje w dobry sposób. Gra z zębem i się stara.

Belzebub 29.03.2010 13:45

W skrócie meczu,jest ujecie z troche innej kamery:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...rot_meczu.html

Mozliwe w sumie.,ze jest tak jak mowisz.Wiem o jaki typ "zachowania Ci chodzi"ale Bogus dopiero co dwa kroki przebiega cieszac sie i nagle staje..patrzac na Małego tak jakos dziwnie..

SpoXsteR 29.03.2010 13:48

Na głównej przeciez jest foto na ktorym normalnie sie usmiecha do Malego
http://i41.tinypic.com/dc4yu9.jpg

nie doszukiwałbym się czegoś dziwnego.. czasem jak wspomnialem zawodnik tak stoi nieruchomo na przeciw partnera nie okazujac zadnych emocji, a w srodku az wrze..

nie bedziemy 10 stron glowkowac czy mu sie w oczy patrzy czy nie .. bez jaj :rotfl: bylo co bylo, oni wiedza najlepiej

Belzebub 29.03.2010 13:52

Moim zdaniem zdjecie, nie oddaje do konca tego co sie tam "działo"..
Na zdjeciu widac ze Boguski sie do niego usmiecha,a juz w filmiku widac ze ten usmiech kieruje gdzies dalej jakby unikając spojrzenia Małemu w oczy, po czym "oburzony" Małecki,ze Bogus sie nie chce z nim cieszyć,cos macha łapkami, i Bogus wtedy staje zdezorientowany..ja widze to bardziej tak..

Krzysiek 29.03.2010 13:59

a ja widzę to tak, że Małecki biegnąc do Boguskiego krzyczał do niego 'To ja miałem strzelać ku*wa, zajebie Ci w szatni"

Litości Belzebub, nie szukaj dziury w całym...

wolfy 29.03.2010 14:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Belzebub (Post 878180)
Moim zdaniem zdjecie, nie oddaje do konca tego co sie tam "działo"..
Na zdjeciu widac ze Boguski sie do niego usmiecha,a juz w filmiku widac ze ten usmiech kieruje gdzies dalej jakby unikając spojrzenia Małemu w oczy, po czym "oburzony" Małecki,ze Bogus sie nie chce z nim cieszyć,cos macha łapkami, i Bogus wtedy staje zdezorientowany..ja widze to bardziej tak..

A ja mam dla Ciebie radę - znajdź sobie dziewczynę, kup akwarium albo kota - cokolwiek. Skoro masz czas żeby na podstawie niespełna dwuminutowego filmiku wydłubać tak absurdalną analizę - możesz go wykorzystać o wiele lepiej. Na pewno.

To co, nie można się było po meczu przypiąć do Pawełka, to wracamy do Małeckiego?

:rotfl:

BRTS39 29.03.2010 15:17

Dajcie spokój,że Boguski jest spokojny to nie znaczy że bedzie sie bał od razu Małego. Widziliście kiedys tego typu cieszynke Henry ego?

rafkur 29.03.2010 16:05

Ale teorie spiskowe się tu pojawiają . Za Małego kiedyś miałem bana bo że tak powiem kwestionowałem jego intelekt ))) Aktualnie moim zdaniem trochę ochłonął ( niestety ma to chyba ścisły związek z jego formą - oby forma wróciła a fochy nie !).

felipe 29.03.2010 16:19

Belzebub niszczysz :lol:

WiślakMyślenice 29.03.2010 16:36

Belzebub, nie wiem co wy tam na dole palicie ale to mocne jest...

spirit 30.03.2010 13:33

http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri..._zajec//36134/

"Uwaga, nadchodzę !"
:D

ardianek 30.03.2010 14:00

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...bronie_rosnie/

a Garguła? Cleber?

brylant17 30.03.2010 14:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ardianek (Post 878596)

2 tygodnie jeszcze :P

Marcin_fan 30.03.2010 14:29

Garguła i Cleber mieli jakos w tym tygodniu zacząć treningi z 1 zespołem... dlaczego tak sie nie dzieje ??

michu-k 30.03.2010 14:32

W niedzielę w Galerii Kazimierz spotkałem Clebera. Porozmawialiśmy chwilę, powiedział że do treningów wraca jutro (w poniedziałek).

Marcin_fan 30.03.2010 14:55

ale jutro jest środa... :| Ps juz jasne.. pytales go w niedziele i jutro czli w poniedziałek miał wrócic do treningów.... ale staraj sie pisac starannie i zrozumiale

qchar90 30.03.2010 15:08

Słowak, który najpierw zmagał się z kontuzją kolana a później mięśnia prawej nogi, powinien ćwiczyć z całą drużyną od najbliższego poniedziałku. Tego też dnia odbędą się konsultacje medyczne Garguły. Jeśli wypadną one pozytywnie, to już od połowy tygodnia "Guła" także dołączy do pozostałych kolegów.

Jeśli zaś chodzi o Clebera, to lekarze i sztab trenerski wciąż czekają aż całkowicie zrosną się żebra Brazylijczyka. Według wstępnych prognoz na początku przyszłego tygodnia Brazylijczyk może być gotowy do normalnych treningów.

by. wislakrakow.com 27 marca 2010
czyli Garguła wedlug tego artykulu moze jutro badz pojutrze dolaczyc do kolegow jesli przejdzie dobrze badania.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl