![]() |
Donkiemu widocznie chodziło o karty kibica pre-paid, a one się różnią od naszych bo kibice co je mają mogą płacić tą kartę i ją zasilać gotówką, a my mamy zwykłe KK z danymi i zdjęciem ale co do spełnienia wymogów nasze też są ok więc nie ma co siać paniki =]
|
jest juz jakis termin od kiedy bilety na skonto w obieg pojdą?
|
Wiadomo czy od tego sezonu będzie wprowadzona możliwość kupna biletu przez internet?
|
Cytat:
Ale przynajmniej na sektorach E nie ma problemu by po wejściu na stadion zająć zupełnie inne miejsce... |
Pytanie do bywalców sektora E, chciałbym zabrać na mecz starszą osobę po 70-ce, jaki sektor możecie doradzić dla takiej osoby? Chodzę na młyn więc zwyczaje sektora E są mi obce
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przypominam od dziś sprzedawane są bilety na rewanż Wisła Kraków - Skonto Ryga
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...e_skonto_ryga/ |
40 minut stania po bilety ale nie narzekam. Jutro już pewnie będzie mniejsza kolejka.
|
Cytat:
edit: no to nieźle , może być dużo ludzi ;) |
Cytat:
ok 12 było chyba 8 otwartych kas . |
Cytat:
|
Cytat:
|
obiło mi sie coś o uszy że karnetowicze mają zarezerwowane bilety na LM. Moje pytanko co jak karnetowicz nie zakupi biletu na LM??
|
Cytat:
|
Czy aby kupić bilet trzeba mieć wyrobioną kartę kibica?
|
Nie, nie trzeba. Aczkolwiek ułatwia kupno biletu. 10zł, opłaca się wyrobić.
|
Cytat:
Jakbyś się troszkę wysilił i przeczytał poprzednią stronę tematu to byś wiedział... powinien Ci na złość nikt nie odpowiedzieć ale, że to twój pierwszy post więc.... nie, nie trzeba mieć wyrobionej KK wystarczy podać numer pesel i kupujemy "papierowy" bilet ;) |
Ja mam za to inne pytanie- działa Wam strona bilety.wisla.krakow.pl / www.bilety.wisla.krakow.pl? Wyrabiałem właśnie dzisiaj kartę kibica przy R22 i muszę ją potwierdzić, a za cholerę nie wbije na tą stronę ;/
|
jak to potwierdzić? Zrobili już ta stronę?
|
Nie zrobili strony. Potwierdzać niby będzie trzeba tylko wtedy, jak uruchomią stronę i będziemy chcieli kupić bilet przez internet. Więc narazie nic potwierdzać nie trzeba.
|
orientuje sie ktoś może ile zostało biletów na C ? będę po bilety jutro koło 18 i nie wiem czy jest szansa kupić na C
|
Skoro nie ma informacji na głównej, że bilety na C się skończyły to znaczy że nadal są dostępne ;] najlepiej śledzić uważnie główną ;] A poza tym, na naszym stadionie istnieją inne sektory, nawet w takiej samej cenie ;] Lub blisko C, na przykład narożnik ;]
|
Ja dziś kupiłem na C4. Jak jechałem kolo 11 kolejka była od drzwi wejściowych mniej więcej do ogrodzenia parku Jordana, a jak przyjechałem o 14 to już w ogóle spokojnie było - 3 osoby były przede mną. Myślę, że powinny być ok. 18. Śledź oficjalną, coś powinni napisać co i jak z biletami.
|
Myśle, że z biletami nie będzie problemu. ja dzisiaj byłem ok 17. Kolejka na ok 5 minut. Kupiłem w sumie 5 biletów na C2, nie wydaje mi się żeby się kończyły.
|
To widzę, że cały czas ruch jest. Ja też byłem jakoś koło 16 i było chyba 7 kas i 6 osób. Miejmy nadzieję, że pójdzie z 12-15k karnetów.
|
Na pewno jeszcze będą potem bilety na C bo FC nie wykorzystają wszystkich.
|
Warto pamiętać, że jutro ostatni dzień dla karnetowców, którzy swoje miejsce mają zarezerwowane.
|
Cytat:
Wytłumaczmy, żeby było jaśniej jakby ktoś nie zrozumiał - chodzi oczywiście o mecz rewanżowy Wisła - Skonto, a nie o przedłużenie karnetu. |
Z tymi biletami to nie ma pospiechu ja byłem po 18 i bez kłopotu zero kolejek przy 4 kasach po jednej osobie bilety sie tak szybko nie sprzedają po pierwsze wakacje po drugie miejsca jest na prawie 25 tyś więc nikt sie nie spieszy i tych najtańszych jest prawie dwa razy tyle co w tamtym sezonie wiec spoko
|
Cytat:
|
Ja w srodę stałem 2 godz , pewnie dlatego ze ludzie kupowali bilety na Skonto .
|
A miała być do piątku rezerwacja dla posiadaczy karnetów. Niestety nic takiego nie było.
|
Dostane jeszcze bilet na C ? jest sens jechac? i kiedy bedzie mozna przez neta kupowac ?wkurza mnie takie latanie kolejki itp
|
Cytat:
Cytat:
Wznowiłeś karnet we środę 13 lipca, nie masz rezerwacji miejsca. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wczoraj zagadałem miła :) (eeehhhh...) pania w okienku o karte kibica, że tylko z nia jest kłopot bo nie mozna kupic na nią bilety jak sie jej nie ma fizycznie w ręku. Dowiedziałem się, że na lige juz wszyscy bedą musieli mieć KK. Ciekawe czy to prawda bo jeżeli tak to szkoda, że klub nie informuje o tym juz teraz.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl