![]() |
Cytat:
W jego wieku zawodnik już powinien być gotowy do gry w pierwszym składzie, albo grać w innym klubie. Ogrywać to powinien się Cebanu, bo z niego może coś jeszcze być. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jest dobry ale czy będzie lepszy od Franka to nie wiem. A Franek przecież w Europie też nic nie zwojował. |
Cytat:
-byc za darmo -chciec niewiele zarabiac -zgodzic sie na tzw 'kontrakt motywacyjny' |
http://www.sports.pl/ekstraklasa/art...?Artykul=34140 tutaj mam link to tego chlopaka z Francji...moze cos z niego bedzie ;)
Co do Malkowskiego ( http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ki/profil.html ) to nie wiem czemu niektorzy porownuja go do trensferu Matusiaka. Wiadomo nie od dzis, ze bramkarz z doswiadczeniem(i jeszcze lepiej jak ma doswiadzczenie w ligach zagranicznych) jest bardzo wazny dla mlodszych bramkarzy. Jezeli patrzy sie na nasz sklad, to Pawelek, Juszczyk czy Cebanu to, jak na wiek bramkarski, mlodzi zawodnicy. Malkowski gral w Holandi, gral w Szkocji i jednak tego doswiadczenia troche nazbieral. Watpie zeby chcial jakies wygorowanie pieniadze a chlopaki mieli by sie od kogo uczyc...naprawde zastanowil bym sie nad tym transferem! Pozdro! |
Cytat:
Olbrzymim błędem było niesprowadzenie Lewandowskiego, który stworzyłby z Brożkiem niezaprzeczalnie najlepszy atak ekstraklasy. Dwóch młodych zawodników z ambicjami i talentem - szkoda koker - rada, nie sugeruj się tym całym transfermarketem |
Mario a masz jakies inne zrodlo? niestety ale w niemczech to sie podniecaja ta strona jak nie wiadomo co...(a fakt faktem nie zawsze co pisza jest tez prawda) chcialem tu tylko pokazac ze Malek za granica gral, nic wiecej :) ale dobra nastepnym razem odpusze sobie linki ;)
|
Transfermarkt cieszy się popularnością w Niemczech to fakt, ale jest to ich rodzima strona i we własnym kraju posiadają olbrzymią wiedzę na temat Bundesligi. O polskiej piłce mało wiedzą np. zawyżając ceny rynkowe piłkarzy, nieodpowiednio wpisując datę końca kontraktu czy umieszczając w składach piłkarzy, którzy są tylko przymierzani do klubów.
Co do Małkowskiego to może i masz rację, gdyż myślałem, że jest grubo po 30, a bramkarz z doświadczeniem w tym wieku przydałby się. Co innego Szamotulski |
Dawidowski po podpisaniu aneksu do umowy zarabia mocno średnio, a to i tak dlatego, że ostatnio często wchodzi na boisko, kiedyś (aneks podpisano tej zimy jeśli się nie mylę) owszem zarabiał dużo, ale to i tak nie było ponad 220 tys ojro.
|
Kolego to było 280tys euro ;) i bez żadnych aneksów
Poza tym w jaki sposób mógł być dołączony nowy aneks do umowy skoro Dawidowski nie przedłużał kontraktu, a bez tego na pewno by nie zgodził się na zmniejszenie wynagrodzenia. Wisła chce jak najszybciej pozbyć się tego grajka (czemu się nie dziwię) i o przedłużeniu kontraktu nie ma mowy. Mówiło się, że Mauro zarabia 250tys euro a kontuzjowany wiecznie Dawidowski 280tys euro |
czyli ten Pinto ma dzisiaj zagrac ze Slaskiem ?
|
Cytat:
|
A jakim cudem ma niby grać w oficjalnym meczu jak nie jest zawodnikiem Wisły ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A w ogóle jest on w krakowie bo nie było oficjalego info bo na treningu nie był...
|
Cytat:
a i nie musza to byc Polacy... |
Cytat:
13.3.1. zawodników klubu, nie zgłoszonych do rozgrywek ligowych o mistrzostwo Polski, 13.3.2. polskich zawodników testowanych - występujących w rozgrywkach Pucharu Ekstraklasy wyłącznie w fazie grupowej – za pisemną zgodą macierzystych klubów. Źródło : http://www.pzpn.pl Czasem warto sięgnąć do źródeł miast bezmyślnie powtarzać rzeczy zasłyszane. |
Cytat:
Jak jeszcze raz zobaczę tutaj wasze własne pomysły transferowe, to posypią się bany. Macie od tego temat "Gdybym był Bednarzem" i tam możecie sobie rozważać, czy warto zatrudnić Gargułę, czy może lepiej Szamotulskiego. |
wg. DP Pinto zmył się
Wisła nie zgodziła się na podpisanie umowy bez testów Menago Pinto nie zgodził się na testy |
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiem co popalasz ale zmień dilera :D |
Pinto nie zagra w Wiśle.
Wydaje mi się że ten cały Pintek widząc że Marcelo kupiliśmy bez testów pewnie chciał tak samo. Ale się pomylił. Nie wie co traci :D |
No to mozna powiedziec ,ze juz chyba oficjalnie zakonczylo sie wzmacnianie Wisly w tym okresie :>
Pozostaje modlenie sie o brak kontuzji Pawełka i Brożka i przebudzenie sie Lobodzinskiego i Zienczuka :-/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zmienię dilera jeśli pokażesz mi info, że Dawidowski zarabiał mniej niż 200tys euro. Jak już napisał wolfy Dawidowski niedawno dostał aneks i zarabia 160tys euro, więc nie sądzę żeby zaledwie o kilkanaście tysięcy obniżyli wartość wynagrodzenia |
a ja jestem ciekaw czy tym napastnikiem który miał byc testowany jest moze ktos inny niz pinto...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl