![]() |
Ja mam do Mauro szacunek za te 8 lat. Może w ostatnim czasie daleko mu do idealnej formy, ale nie gra też jakoś tragicznie. Przez wiele lat był naszym najlepszym defensywnym pomocnikiem.
|
No niestety, z tym to u nas jest od jakiegoś czasu wiocha kompletna.
|
Cytat:
Dostanie zdiecie w ramce z podpisami, kwiaty i upominek i tyle na koniec sezonu czy po ostatnim meczu o to moze byc spokojny A jezeli to On chce zostac w tym klubie to niech przedstawi swoja oferte a klub mu napewno odpowie. Ale niech pamieta ze 250 tys euro to juz tylko raczej gdzies na biliskim wschodzie dostanie a nie w Europie. |
Cytat:
Było - nie było, trochę tu pograł, więc to chyba minimum przyzwoitości. |
nie wiecie o której będzie informacja na temat żółtej kartki Marcelo?
|
Dziś miała komisja Ekstraklasy to rozpatrzyć
|
Cytat:
A może sam nie zachowywał się w stosunku do pracodawcy w porządku i teraz Wisła mu się odpłaca?:> |
Wcześniej Skorża nie miał za wiele do gadania w kwestii kontraktów. Teraz jest menedżerem i od zimowego okienka będzie decydował kogo chce w zespole zostawić, a kogo pożegna.
Natomiast powinien poinformować Cantoro, czy znajduje się ów pan w planach na nowy sezon, czy powinien szukać sobie nowego klubu. Takie trzymanie pilkarza w niepewności do ostatniego dnia nic chyba Wiśle nie da. |
Przecież Mauro, Skorża i my wszyscy dobrze wiemy, że to ostatnie dni Cantoro w Wiśle więc o co całe halo.
Tak było z Baszczyńskim i Zieńczukiem i nikt im dobitnie nie musiał tłumaczyć, żeby sobie poszukali innego klubu. A że Cantoro nie chce stąd wyjeżdżać ze względu na synów to inna sprawa. |
Bo to taka typowa polska organizacja, nikt nic nie wie.
|
pytanie z innej beczki: jak z językiem angielskim radzą sobie Polacy z Wisły ?? np bracia Brożkowie, Małecki Garguła czy Boguski oraz Jirsak ??
|
Taka mnie myśl naszła.....
Gdyby naszym zawodnikom chciało sie tak jak koszykarkom.... Deklaracje o przywiązaniu kopaczy do Wisły wydają się śmieszne.... Ilu z nich odwiedza nasza halę, gdy koszykarki graja w Eurolidze? Był ktoś z nich na siatkówce? Ja pamiętam Wisłę "z przed" Telefoniki...na koszu,siatce z reguły było pół drużyny piłkarskiej, chciało im się, Wisła coś dla nich znaczyła. Zawiązywały się "sportowe małżeństwa", a za tym więź z Klubem. Na ostatnich meczach koszykarek, zauważyłem jednego piłkarza.....byłego zresztą Bogdana Zająca. A gdzie reszta mająca "Białą Gwiazdę w sercu" ???? |
wiem wiem Jirsak to Czech ale też chciałem żeby tam sie znalazł...
|
Cytat:
|
haaa Marcelo może zagrać z Ruchem:)
|
NO i super :) Nie spodziewłem sie takiej decyzji
|
|
Jak dla mnie to fakt oczywisty i komisja by sie sama skomromitowała gdyby uznała ze tam gdzies byl faul na kartke Marcelo.
W Anglii nikt by nawet takiego faulu nie zauwazyl ,kartki wogole byc nie powinno. Bo to wlasnie doprowadza do tego ze potem rodzą sie tacy padacze,symulanci ktorzy niszczą tą gre .Futbol to gra fair,ale ostra i wszytkich symulantow itd karac do bólu. |
Cytat:
Faaajnie xD |
Tak patrze na statystyki Kirma po pierwszej rundzie: 3 bramki + 3 asysty. Nie jest to może jakaś rewelacja ale jak na pierwszą rundę w nowym zespole/kraju to nie jest chyba najgorzej. Ciekaw jestem który z lewych pomocników w lidze ma po pierwszej rundzie lepsze statystyki?
|
Oglądał ktoś wczorajszy mecz Piasta? Jak tam wyglądał Kowalski na tle Lecha i w pojedynkach z Lewandowskim, Peszko?
Dobrze, że wróci już za tydzień. Na pewno jest lepszy od naszego sprintera Jopa. |
Kowalski jest mlody i perspektywiczny , a od Jopa wyglada lepiej juz teraz ( nie chodzi tylko o aparycje ) .Na pewno bylby teraz dla Wisly wzmocnieniem , a nie oslabieniem na swojej pozycji.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak to napisałem w którymś z tematów dobrze że użytkownicy tego forum nie są trenerami itd.
Przyznać się który chciał najlepszego zawodnika meczu wysłać na ten weekend do młodej...? |
Cytat:
ja dalej jestem za tym. |
Tym bardziej się cieszę;)
|
chyba tak zobacz jego fotki raczej prywatne niż fanclub :D zaraz się posypią znajomi :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl