![]() |
Do sprzedania 4 bilety na Poznań, tel. 506160450, gg: 799871
|
Cytat:
|
z powodu choroby odsprzedam bilet na lecha za 40 zeta
nieaktualne!!! |
Witam!!! Mam podobny problem z biletem do Poznania. Mam bilet ale nie ma mnie na liście. Proszę o info czy będę mogła wejść?
|
napisz i zapytaj sie pod naszewyjazdy@kibice wisly.pl
|
no tak zrobię ale nie wiem czy o tej porze ktoś jeszcze odpowie mi na meila?
|
też czekam
|
Panowie podobno spokojnie wejdziecie, ale lepiej się dowiedzieć na 1906%
|
Jak coś więcej będziecie wiedzieć na temat biletów do Poznania proszę o info nr gg3109096
|
nie wiem jak w Poznaniu, ale w Łodzi sprawdzali dane z biletu z danymi z dowodu/legitymacji... jak się zgadzało to wpuszczali :)
|
tylko że na biletach na Lecha nie ma danych osobowych. a w Łodzi sprawdzali dane z list, a nie sam bilet.
|
Cytat:
i co masz jakies info? |
Cytat:
|
Wszedzie tak jst ze nie spawdzaja bietów tylko listy. problem w tym czy istnieje realna szansa by wejsc na stadion kiedy nie ma cie na liscie?
|
Nigdy w ciemno nie jechałem, więc nie wiem. Wydaje mi się, że to zależy też indywidualnie od organizatora, bo znam takich, którzy na miejscu kupowali bilety kilka lat temu, przez co na liście nie mogli być obecni.
|
no wiec własnie mam podobny problem. teraz mamy wolny bilet wiec nie wiem co robic?
|
Cytat:
a co z lista? nikt nie umie mi odpowiedziec czy uda mi sie wejsc na stadion? |
Cytat:
|
obsrało was dzień przed meczem wszystkich czy co??
|
To po co wy kupiliscie te bilety, skoro je sprzedajecie??
|
usłyszeli, że trzeba o 3 jechać to im się odechciało... szkoda gadać...
|
Ciekawe z jaką przebitką sprzedają te bilety ...
|
mam do sprzedania 1 bilet na mecz z Lechem. kontakt na priv.
cena: 85zł (czyli normalnie, bez przebitki :> ) sprzedaje ponieważ kolega nie może jechać (praca) To nie jest masowa wyprzedaż (w moim przypadku), po prostu jeśli ktos z jakiegos powodu nie może jechać a ma bilet to po co ma go trzymać? Chyba lepiej że napisze że jest do sprzedaży? Jeśli tych biletów nikt nie kupi to wtedy bedzie nas 1500 |
Z tego 2100 osób się nam 1500 zrobi chyba.
|
Po C.H.U.J.A kupujecie te bilety, skoro teraz masowa wyprzedaz ?!
|
Nie sprzedacie tych biletów, bo zmiana danych osobowych była do wtorku.A po co komu bilet jak nawet do pociągu go nie wpuszczą.
|
SPRZEDAM JEDEN BILET NA LECHA
cena : 40zł kom.516 035 922 gg 9611089 priv |
no z tym ze do pociagu nie wpuszcza to zes wymyslil
|
ta.. jeden praca.. drugi ciotka... trzeci urodziny kota..
przecież wiadomo bylo kiedy bedzie mecz więc nie rozumiem po kiego grzyba kupujecie bilety jak nie wiecie czy pojedziecie?? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl