![]() |
Okazyjnie za 500k jewro odpalimy wam jeszcze Iwańskiego, skoro tak lubicie piłkarzy na potęgę kupować. Arboleda i Iwański, obaj z charakterem, z takimi to tylko po MP i puchary, serio!
|
Cytat:
Ajawen + Łobo to przeciez BFF Cytat:
|
Bez żartów :) Szanujmy się.
|
Urban w Polonii Bytom :shock:
Robi sie coraz bardzej bekowo ... Szatałow ponoć dostał proozycję od sąsiadek ... |
|
Cytat:
Pudło - Ulatowski Trafiony |
Ale Bełchatów przyfarcił....
|
Ten Małkowski to potrafi dośrodkować!
To pokazuję jak Widzew jest słaby na wyjazdach i tak dziwne, że zespół który w poprzedniej kolejce wygrał z liderem 4:1, a teraz nie potrafi poradzić sobie z Bełchatowem, który przegrał ze słabiutką Arką. Takiego sezonu w ekstraklasie nie było już dawno. |
Polska (ekstra)klasa. Tak naprawde kazdy moze z kazdym przegrac, kazdy moze z kazdym wygrac. Decudyje tylko dyspozycja dnia i troche szczescia.
|
Dokładnie. A sam poziom meczu to jakiś dramat :-/
|
Cudownie :lol:
Kazda porazka pejsiatych z Al. Piłsudskiego , a zwłaszcza w takich okolicznosciach niezmiernie mnie cieszy :bravo: |
No to teraz zobaczymy jak się spisze Duma Stolicy :P
|
Duma Stolicy gra w niedziele z Górnikiem :P
To tak w kwestii formalnej. Aczkolwiek mam nadzieje ze smieszna druzynka z Muranowa prowadzona przez Pawła Janasa zremisuje dzisiaj ;) |
Cytat:
|
Filipiak z nerwów podejmuje kuriozalne decyzje.
Dziennikarze już pisali, że chce kupić od Polonii Bytom Szatałowa. Było to o tyle dziwne, że Polonia to główny rywal Pasów w ew. walce o utrzymanie. Przekonanie ich do sprzedaży Szatałowa i wzięcia Urbana musiało sporo kosztować! Pytanie, czy było warto. Szatałow zeszły sezon miał niezły, teraz słabo ale chyba drużyna została osłabiona. Nadal jednak nie wiem, czy jest to dobry szkoleniowiec. |
Alez nudny mecz Jagi i Dyskobolii... Az chce sie wstac i wyjsc z kina.
PS Dla postronnych kibicow takie np spotkanie Wisla - Slask pewnie wywolywalo podobne odczucia... |
Mysle, ze ten mecz jest jednak ciut lepszy od naszego ze Slaskiem :>
|
bardzo słaby mecz, Jagiellonia nic nie pokazuje, tak jak Polonia
|
Cytat:
Na razie widać, że wyłączyliśmy Jagę z akcji ofensywnych. Pewnie skończy się 0:0, ale przyfarcimy jednego gola. |
Na Jage starczy miec ogarnietych obroncow. Nic nie graja, a dziewczyny z Konwiktorskiej nie wiem na co czekaja... Jakis atak...jakis Sobiech skill albo Smolarek move....a nie takie stanie i czekanie ch*** wie na co. Bedzie remisik, bedzie impreza :D
PS: Kanalarze i duma te dwa slowa nie moga stac obok siebie bo wykluczaja sie totalnie :D Niech sie te 5k koszul nocnych mieni kim chce, byle nie przesadzali :D |
Urbana potwierdzili w C+, mówili też o Szatałowie, a Andrzej Zamilski dosadnie wyśmiał całą tą sytuację i trudno się z nim nie zgodzić.
|
Jaga z atakiem pozycyjnym ma problemy, kontry im swietnie wychodza, ale jak juz maja prowadzic gre to jest problem.
Cos czuje ze Jozef szybko sie pozbedzie Smolarka, jak Ebi przychodzil do Poloni to mowilem ze max do zimy utrzyma sie |
Cytat:
|
Frankowski za Kijanskasa, czyli Jaga walczy o 3 punkty. Oby, bo na razie ten mecz jest tak nudny, że mam wrażenie jakbym oglądał spotkanie 2 ekip walczących o utrzymanie. A tam się niby o mistrza biją...
|
źydki zatrudniły ruska, widać poleciał na kasę filipiaka szczur, będzie żałował że mógł walczyć o utrzymanie z Polonią a spadł z mirnotami bez ambicji. Ave TS!
|
Cytat:
http://img156.imageshack.us/img156/5015/groclin.jpg |
Akurat Szatalow to dobry wybor dla Pasow. On lubi takie krzywe akcje :D Lepszego wyjscia z trenerow w Polsce nie mieli.
Jaga w sumie caly czas na wlasnej polowie. Kilka pilek na dobieg i juz jest groznie. Niezla akcja Jagi i spory kociol w polu Polonii. Moze cos byc z tego usypiania i bronienia sie na wlasnej polowie. Wystarczy dobrze bronic i miec szybkiego skrzydlowego plus ogarow w ataku i juz jest ciekawie. Jesli chodzi o szybkosc to Grosik i Manu maja jednak kopyto :) |
Cytat:
A żeby nie rozmywać tematu - wszedł Frankowski i Jagiellonia zaczyna coś grać. Ja trzymam kciuki za remis, bo przy takim wyniku jeżeli ogramy w niedzielę Lecha wyprzedzamy Polonię i redukujemy sratę do Jagi :D |
E tam, to temat ekstraklasa, nie ma co sie napinac, a link z Kobyłka fajny :-P
|
Ok sorry:D
I gol dla Jagi, brawo :) |
"Za pensje pilkarza nie mozna utrzymac rodziny" strzela na 1:0 dla Jagi.
|
Panowie my rozumiemy, że ta strona, to forum jest wspaniałe, ale to nie powód do kłótni.
A Jaga chyba przypieczętuje dziś 3 punkty... |
Franek jest prze dzik.
Jeszcze dziubnął piłę o ziemię a nie kopał jej na siłę. |
Janas out, czas na innego wafla, moze Oleksy? :D
|
To kiedy Janas Leci? Utrzyma się do Grudnia czy już po Wszystkich Świętych nie będzie go w tym tworze?
|
Ciekawe co Josef W. ogłosi w poniedziałek, czy tez już jutro, któż to wie.
|
Sentyment do Franka uleciał wraz ucieczką do Elche, ale mimo wszystko cieszę się, że dziś strzelił gola. Odegrał się Janasowi.
|
Cytat:
|
Jak widać koronacja po 2 kolejce nie wyszła im na dobre, chyba za dużo świętowali. Myślę, że będzie ciekawie Smolarkowi się znów dostanie, z Janasem może być różnie, ale liczę także na kreatywność Józia: zaskocz nas "miszczu" po raz kolejny!
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl