![]() |
Cytat:
|
Smiech na sali, Glowacki znowu kontuzjowany. A nie tak dawno sie ktos ze mna klocil, jak powiedzialem, ze na takim zawodniku kadry nie mozna oprzec.
|
jak dla mnie ta asysta Pawła to fart, a nie zamierzone zagranie:)
|
nie pier... Widac ze Paweł chcial tak zagrac...
|
Tutaj mozna zobaczyc pierwsze 13 minut meczu:
http://www.youtube.com/watch?v=2NM7UyDMLvY Glowacki spoznil sie przy pierwszej bramce, ok, ale on mial tez kilku dobrych interwencji! Szkoda mi go, po pierwszych meczach w Trabzonie niezle mu szlo i byl chwalony przez kibicow. Piotr i Pawel Brozek zagrali rowniez niezle w tym meczu, mieli kilka fajnych akcji. |
Macie jakiś skrót całego spotkania?
Co do Głowackiego tu pisałem już dawno, że nie ma sensu mówić o tym zawodniku w kontekście kadry. |
Głowa ma papiery niesamowite na granie, niestety oprócz tych papierów trzeba mieć też zdrowie. Niestety Arek niczym ze szkła jak Nowak z Bełchatowa. W kontekście kadry podzielam zdanie innowiercy powyżej.
Co do Brożków, na plus na pewno Paweł bo cały mecz zagrał i dograł asystę, co do Piotrka, zmieniony i ciekawe czy wyjdzie w następnym meczu w podstawowej 11. Swoją drogą ciekawe jak tam traktują puchar, czy to mniejsza mobilizacja czy jednak podchodzą poważnie do tych rozgrywek. |
Cytat:
|
Beskistas zajmuje odległe miejsce w lidze więc skupiają się na pucharze. Brożkowie dostali szanse bo grali rezerwami.
|
Brożek idelanie nadaje się na takiego chłopa co dogra właśnie w taki sposób jak zrobił to w ostatnim meczu. Gorzej jak jemu będą dogrywać a on będzie musiał strzelać:)
|
Cytat:
|
Co do Glowy, to po tym jak Jego kariera "rozwija" sie w Trabzonie to uwazam ze Jego sprzedaz to bylo jednak bardzo dobre posuniecie. On faktycznie zaczyna byc jak Nowak z Belchatowa czy wczesniej Bak Jacek. Otworzysz lodowke i juz jest chory a jak dotkniesz mocniej to kontuzja. Nie zycze mu zle i mam nadzieje ze karta sie mu jednak odmieni ale poki co tak to wyglada dla mnie...
|
Pewnych rzeczy się nie przeskoczy, a na pewno nie oszuka się organizmu. Arek zawsze z kontuzjami się borykał mimo niezaprzeczalnie bardzo dużego jak na polskie warunki talentu. Szkoda, bo ma umiejętności by kopać w takim Trabzonsporze z powodzeniem kilka sezonów.
|
|
"Kamil Kosowski w tarapatach"
Jak podaje Futbol news - zaległości Apollonu Limassol w stosunku do Kamila Kosowskiego sięgają czterech miesięcy. Piłkarz wylądował w rezerwach, a klub nie chce zgodzić się na rozwiązanie kontraktu. Do tego wściekli są na niego kibice. Dlatego zawodnik zdecydował się wystosować list otwarty do mediów. - W związku z ostatnimi wydarzeniami, które miały miejsce między mną a działaczami Apollonu, jak również telefonicznymi groźbami, chciałbym przedstawić, jak naprawdę wszystko wyglądało, by udziałowcy klubu poznali prawdę - pisze były reprezentant Polski. - 14 stycznia otrzymałem pismo, informujące mnie, że zostaję przesunięty do drużyny U-21. Wynikało to z tego, że dwa dni wcześniej miałem nieoficjalną propozycję znacznej obniżki zarobków. Została ona przeze mnie odrzucona, ponieważ klub w dalszym ciągu ma wobec mnie poważne zaległości. Nie miałem szans z nikim o tym porozmawiać, wielu rzeczy dowiadywałem się z mediów - nie ukrywa Kosowski. Polski piłkarz deklaruje, że jest gotów na negocjacje. - Najpierw jednak musimy ustalić, co ze spłatą długu klubu wobec mnie, który sięga czterech miesięcy - podkreśla zawodnik. Ma również inne pretensje do klubu. - Komentarze działaczy na łamach prasy powodują złość kibiców w stosunku do mnie. Takie nieprawdziwe wypowiedzi są niedopuszczalne. Przez 15 lat mojej kariery nie miałem problemów z fanami drużyn, w których grałem. Podobnie moje stosunki z kolegami z drużyny oraz trenerem układały się znakomicie - przyznaje Kosowski. |
|
Cytat:
|
Cytat:
Można liczyć na Pawełka że dokręci drugą część po "daj kamienia" |
Rozmowa z Pawłem Brożkiem :) http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...bb1b08d7,1,3,4
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja nigdy nie byłem wielkim fanem Kosy, ale nie wiem, czy by się nam nie przydał. Przydałby?
|
Cytat:
Przypomnijmy sobie jak ciągnął zespół za Skorży. I niech nikt mi nie wmówi, że jest stary, więc beznadziejny. Wtedy też, gdy wracał, była taka gadanina, a że za stary, a że się nie sprawdził gdzieśtam. Wg mnie by się przydał. Na pewno duuuuuużo bardziej niż Łobo, Jirsak i Kowalski razem wzięci :rotfl: |
Kosowski przydałby się Wiśle mentalnie. Kiedy grał w Wiśle za czasów Skorży nie przypominam sobie machania łapami i wydzierania ryja na partnerów. Kiedy odszedł od razu się to stało widoczne. A te legendy, że u niego na grillu skład na mecz był ustalany to już w ogóle :D
|
Arek Głowacki we wczorajszym meczu z Fenerbahce Stambuł został ukarany czerwoną kartka.
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W Turcji naśmiewają się z...Pawła Brożka. Jakoś kibice się do niego zniechęcili, nawet im nic złego nie zrobił. Sprawa nawet została nagłośniona w mediach. Kibice Trabzonsporu byli przeciwni sprowadzeniu braci do miasta znad Bosforu. Nawet powstał filmik "upamiętniający" popisy strzeleckie Pawła.
http://www.youtube.com/watch?v=-7n7EZk5Kf0&feature=fvst |
Cytat:
|
10 styczeń 2011, nie wydaje mi się, że to data sprzed 5 lat, ale rozumiem Cię - nie każdy przecież posiada kalendarz gregoriański. Druga sprawa jest taka, że nieważne kto zrobił ten filmik, ważne jak kibice Trabzonu odnoszą się do "naszego" Brozia.
|
Cytat:
6 kwiecień 2007 |
Wybacz, ale polacy nie bawią się w języku tureckim i nie piszą 30 innych komentarzy po turecku określających słabą grę Pawła Brożka. Wytykanie błędów to na www.plotek.pl.
|
Skoro jestes obeznany w temacie to moze bys nam kilka komentarzy przetlumaczyl? Pewnie nie tylko ja jestem ciekaw co tam Turcy wypisuja.
|
Cytat:
(Bosfor - cieśnina łącząca Morze Czarne z Morzem Marmara - nad tą cieśniną leży Stambuł Trabzon - miasto nad Morzem Czarnym - niedaleko Gruzji i Armenii) Rozumiem, że kibice Trabzonsporu nie chcieli Brożków w Galatasaray :lol: |
Cytat:
|
Swoją drogą, większość tutaj była bliska samobójstwa, kiedy dowiedzieliśmy się, że Brożek odchodzi. A gdyby do nas przychodził napastnik za 2 mln euro z takim filmikiem na youtubie i do tego jeszcze z 4 golami z gry w "tragicznej" (zwracam uwagę na cudzysłów) polskiej lidze to chyba bylibyśmy świadkami pierwszego zabójstwa dyrektora sportowego w Polsce. :)
|
no i co z tego, że jakieś tam pół mózgi nie chcą Brożka, ale że od razu wszyscy kibice?
u nas też na forum są idioci, co wyśmiewają się z Meliksona, a to nie znaczy, że ten jest cienki |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl