![]() |
Cytat:
|
Cytat:
I żeby nie było - ja go nie bronię. Ja piętnuję chamstwo. P.S. A szczęsny za fucka w tamtych czasach miałby połamane nogi :) |
Ludzie, Tomo miedzy innymi,... to znaczy, ze Ty za wieksze pieniadze pozwolilbys bez slowa deptac swoja godnosc osobista?? Jesli tak, no to ja w tym momencie przestaje sie oburzac, ze obrazasz zawodnika mojego klubu a zaczynam wspolczuc.. - jakie Ty wartosci wyniosles z domu rodzinnego??
|
Ludzie opanujscie sie tutaj bo to nie forum młodych tipsiar tylko kibciow Wisly !!
tez nieraz jak nie mialem biletu na D to kupowalem na E czy na A i tam w h*j dziadkow ,wujkow i nnych madrali nie robacych i nic innego jak krytyka czy wysmiewanie sie z pilkarzy.Slynna "lozy szydercow" ,nie znacie tego? i powiem tak ze po 5 muntach sluchania tego jaki to Brozek buc bo zle pilke przyjal musialem isc na inna strone sektora bo mnie krew zalewala jak sie slyszalo jak plują na wlasnych pilkarzy takich kibicow to bym na druga strone blon z marszu wy****lil i nawet sie nie pytal i dzis powiem ze jakbym byl Pawlekiem to bym zrobil taki sam gest w kierunkow bucow a nie kibicow ,bo moge wczuc sie role Pawelka. i tu nie Pawelek sie osmiesza ,tylko wlasnie takie k****wy co mienia sie kibicami a potrafia tlyko bluzgac na pilkarzy ,i marudzic bo im oprawa zaslania. won z takim kibicami,jakos na D nikt sie z Pawelka nie smieje a on sam powiedzial ze tylko z tego sektora kibicow szanuje. ja tez |
Pawełek jest po prostu bardzo wylewny. I ma wyjebane na takich kibiców, co szydzą ze swojej drużyny.
|
Cytat:
|
Cytat:
a ja szanuje wszystkich piłkarzy Wisły poza Pawełkiem - dla mnie i nie tylko dla mnie jest ŻAŁOSNYM grajkiem o słabej psychice i płaczącej osobowości który kozaczy środkowym palcem. PS: stoje na sektorze D - tam wszyscy kochają wafelka - żart sezonu ;) pozdrawiam |
haha świetnie. zatem po co Wisełce stadion skoro wystarczyła by jedna trybuna dla prawdziwych kibiców. chyba ktoś tu zaczyna popadać w śmieszność.
zgadzam się z tym iż należy szanować naszych piłkarzy ale to powinno działać w obie strony a nie tak, że grajek sobie wybiera i uzurpuje prawo do mówienia która trybuna jest fajna a która be. co do szydzenia pamiętam dobrze taki mecz z 2003 roku Wisła - Legia, nieszczęście chciało kontuzjowany jest nasz bramkarz wchodzi w jego miejsce Piekutowski. no i co się dzieje? sektor c. a tam szyderka oklaski a później wielkie zdziwienie bo Adaś zagrał świetny mecz i zamknął wszystkim usta. niech każdy lubi sobie kogo chce ale dla mnie Pawełek powinien wylądować na ławce. pozdrawiam. |
Najbardziej podoba mi się tekst
...:::Tomo:::... napisał(a):http://www.wislakrakow.com/forum/ima...s/viewpost.gif Marny prowokatorze. Ja mu płacę pensję tak jak i reszta kibiców, oczywiście nie mówię że mogę mu nawrzucać od "****ów" i tym podobne. Płacąc za bilet wymagam, więc on powinien wyciągnąc wnioski z tego a nie brnąć sobie w swojej teorii że go media i ludzie zaszczuli dla niego jest przecież tak wygodniej. Mógł zdusić to w sobie i wtedy pokazać klasę że ma na to wyjebane a tak pokazał swoją słomę rzucając fakiem do całej trybuny. Idz i pogłaszcz Pawełka i powiedz mu "Mario nic się nie stało graj tak dalej". Powtarzam: Pawełek przychodząc do Wisły wiedział na co się decyduje i wiedział jakie są oczekiwania wobec niego. Każdy inny kopacz zagryza zęby i zapierdala. Jak dostał goździka i pończochy na dzień kobiet to też mógł przecież rzucić fakiem no bo w końcu to też obraza majestatu wielkiego bramkarza. Jakby miał JAJA to by zlał ten temat i starał się wypaść jak najlepiej w następnym meczu. A tak co wyszło ? wszyscy widzą. K.....a gościu ogarnij się - chyba, że nazywasz sie Bogusław C. - wówczas, jest to zgodne z rzeczywistością. A Tobie życzę w pracy szefa, który jak raz coś spieprzysz, to przy każdej okazji będzie się na Tobie wyżywał wydzierająć się : "Ty skur.... jeb.... szmato pier.... wypier... itd" NIeważne, że akurat w tym przypadku s.......ił to ktoś inny. W meczu pucharowym Pawełek nie zawalił żadnej z puszczonych bramek, więc wydzieranie sie na niego za błędy z innych meczów - to właśnie taki działanie. A kibice którym zależy na dobru klubu - dzisiaj Pawełek jest piłkarzem Wisły, i jeżeli oczywistym jest że zasługuje na krytykę, to wyzywanie piłkarza Wisły z trybun jest chyba działaniem przeciwko swojemu ponoć ukochanemu klubowi, nieprawdaż ??? |
Cytat:
No Żmijka, ale co ja Ci takiego robie, że jesteś uczulona na moje pisanie? Ja też nie jestem za bluzganiem na stadionie na swoich bez powodu, ale tak jest w piłce nożnej i nic na to nie poradzisz. o jakie osobiste wycieczki chodzi bo nie bardzo rozumiem? |
No nie da się tego tematu zakończyć :)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wyzwiska nie są na miejscu, owszem. Pawełek nie wytrzymał ciśnienia a powinien mieć na to wyjebane i zlać to po całości i skupić się na grze bo po to tam w tej bramce stoi. Cytat:
Kojarze kiedyś wybryk takiego piłkarza jak Mario Basler, grał wtedy w Bayernie albo Werderze Brema. Kopnął swojego podawacza piłek bo ten coś do niego krzyknął czy za wolno piłkę do rzutu rożnego podał, nie pamiętam dokładnie bo dawno to było. Co z nim zrobili ? drakońska kara finansowa i kop w dupę z klubu w najbliższym okienku transferowym. Jutro mecz w Bytomiu więc życzę Mariuszowi żeby się podniósł i zagrał na 110% swoich możliwości. |
Cytat:
Ja się nie przypierdalam do tego ile zarabia, powiem więcej niech zarabia dwa razy więcej! Ale on jest do grania a nie fuckowania publiczności, właśnie po to ma tą kasę żeby to co się dzieje obok po nim spływało. A on tego nie robi! Kasa piłkarzy nie brzydzi mnie w najmniejszym stopniu, nie mam do tego nic, ale każdą pracę można oceniać i to staram się robić. Jeśli mamy brać nie przygotowanych, nie radzących sobie z presją i innymi związanymi z tym zawodem ludzi, to nie płaćmy im profesjonalnych kontraków. Do Pawełka miałem stostunek umiarkowany, daleki od najeżdżania na niego, wyzywania, raczej smutku i przygnębienia. Pierwsze zachowanie spoko. Może się zdażyć, jest presja, jest reakcja. Ale teraz nie widzę dla niego nawet ćwierć wytłumaczenia. A co do Wojewódzkiego to świetny przykład podałeś, idealny na potwierdzenie tego że należy wymagać PROFESJONALIZMU. Gdyby on nie był taki w tym co robi to sam sobie odpowiedz co by było, albo ja ci powiem. Nie było by go w ogóle! A my mamy Pawełka, który na brak profesjonalizmu sobie pozwala a jest cały czas. Taka właśnie różnica. Ogólnie patrząc na sytuację mamy tak: PZPN- czy muszę pisać coś o tej instytucji? Działacze, prezesi, -Wojciechowski, Cupiał, Kapka, Rogala, Serwotka.... itd. Sędziowie- ci też zaczeli dostawać kontrakty zawodowe, a jak za.......ą na robocie, "to przecież człowiek", błędy się zdarzają. Trenerzy- Bobo Kaczmarek, Janek Urban, Wodwczyk, Engel. Piłkarze- Pączek, Trałka, Dawidowski, Grzelak, Pawełek Dziennikarze, całe gazety, portale, - ps, wyborcza, tvn. Kibice- to jest chyba najlepsze ze wszystkiego co z piłką w Polsce związane. Skończmy z podwórkowością tego wszystkiego, bo patrząc na dzisiejszych "polskich piłkarzy" mam wrażenie że to grupa słabo wyedukowanych amatorów, którzy z profesjonalizmem mają tylko wspólne kontrakty. Grupa ludzi która znalazła sobie fajne miejsce, do koszenia sporej kasy, z przeświadczeniem że nie można od nich za dużo wymagać, jak się uda to ok, jak nie to też się za dużo nie stało. Ogólnie PRL'owski tu mi wisizm podszyty wygodnym życiem z dobrą gotówką. A nie o to chodzi. |
No wlasnie my mamy Pawelka. Bramkarza naszego klubu ktory od niepamietnych czasow jest lzony tutaj na tym forum i bardzo czesto na stadionie. NIewazne ze jest profesjonalista. Nawet w profesjonaliscie cos w koncu musi peknac szczegolnie gdy w szyderczy sposob jest wysmiewany PUBLICZNIE na stadionie, za pomoca oklaskow gdy lapie pilke. Fuck do kibicow byl tylko i wylacznie EFEKTEM zachowania bandy idiotow ktorzy to zrobili.
I przestan mi .......ic MatMario o jakims profesjonalizmie bo to tutaj nie ma nic do rzeczy. Chcesz wybielic kibicow i oczernic Mariusza zapominajac o tym KTO jest wlasciwa przyczyna tego Fucka. |
Cytat:
Tak jest w piłce nożne? A to ciekawe ... wiele stadionów w PL i Europie odwidziałam i jakoś nie spotkałam się z nagminnym szydzeniem, bluzganiem i obrażaniem własnego zawodnika za to, że piłkę krzywo kopnął. Są przypadki, gdzie kogoś ludzie gnębią, ale za to że przeszedł z nie tego klubu co trzeba/powiedział coś w wywiadzie/ect. Jak to niszczenie własnych graczy za słabą formę/małe umiejętności jest takie powrzechne to podaj mi proszę 5 przykładów z PL. Zawodnik-klub-zachowanie kibiców. Może rzeczywiście weszła nowa "moda" i się nie zorientowałam ... A co do wycieczek to wybacz, ale czymże innym była Twoja żałosna uwaga dot. "oczek"? Bo raczej niczym innym jak słabą wrzutą. |
Cytat:
Gdyby nie nasze zainteresowanie to wszytko nie miałoby sensu. Oczywiście nie wnikając w sferę buków, bo mecze bez kibiców z ich udziałem dla każdej ze stron jest opłacalna:). No ale mówiąc o zdrowo rynkowym podjesciu do sprawy, kibic jest klientem. I się o niego zwyczajnie dba. Właściciele klubów powinni o tym bardziej myśleć,bo dojdzie do tego,że mierni kopacze zaczną obrażać ludzi, i aby oglądnąć mecz trzeba będzie siedzieć cicho,bo a nuż wrażliwy się poczuje urazony. Z drugiej strony to,że komuś polecą z jakąś K***ą nie znaczy,że ten ktoś ma od razu tak reagować. Fuck, nie trafia bezpośrednio do autora bluzgu,ale i tez do innych nie mających nic z faktem wspólnego. Mogę i powinnienem się tym faktem poczuć urazony. Czyż nie.? Odnosze poza tym wrażenie,że wszyscy chcą modelować naszą ligę na wzór zachodni,zapominając o jednym. Nigdy u nas nie będzie dochodowy interes klient - klub. Bo jeśli do tego ma się to sprowadzić,to nie wiem czy kogoś stać na to,aby zbudowac tak ciekawy i dobrze grający zespół,aby co tydzień mieć wypełniony stadion po brzegi. Do tego dobry catering itd. Dużo o tym mówią,a prawda i realia są takie,że na mecze będą w dalszym ciągu chodzić Ci co chodzili jak stadiony były rozwalone a infrastruktura to było pretensjonalne do końca nie zrozumiełe słowo. Przyjdzie ojciec z dzieciem,wynudzi się jak mops,patrząc na tą miernotę snująca się po boisku, i więcej nie przyjdzie. Ale przyjdą Ci co na grę patrzą z przymrużonym okiem, dla których jest to swego rodzaju rytuał,iść na mecz. Tydzień w tydzień,mecz w mecz. Jak jest sukces to się cieszą,jak go nie ma to też nic złego się nie stało. Na dobre i na złe. Dlatego poprzez takie zachowanie jak Pawełek odwala,po raz któryś uważam,że grupa"tatusiów"raczej prędko nie zagości na naszym stadionie,jesli takie jaja będa często się powtarzać. Już na starcie się zastanowi "tatus",nic nie graja, ludzi obrażają. Pójde se do sklepu. Dlatego klub powinien pomysleć co zrobić aby nie zawężać sobie grupy klientów. |
Weźcie już skończcie to gadanie bo od 3 dni w kółko to samo i na dodatek w różnych tematach :garfield:
|
Śmieszy mnie ten Pawełek ludzie go obrażają bo głupoty w wywiadach gada ...słaby jest i na dodatek odpowiedzieć umie tylko fuckiem w stronę kibiców... on w ogóle nie patrzy na siebie krytycznie .... uważa się za świetnego golkipera..
Będę się śmiał jak przedłuża z nim kontrakt :D ....wtedy można będzie się zapytać ile będzie jeszcze dziwnych interwencji a później gestów wobec kibiców . Gdybym miał tyle kasy co Cupiał wyskrobał bym trochę grosza na lepszego bramkarza... |
Cytat:
Czy to że ktoś taki obraża cię, daje ci jako nie aniomowej osobie prawo do zachowania na ich pozimie? Chyba jednak nie do końca. To tak jak ten dziadek i Kaczyński. Dziadek mu wrzucał, ten powiedział spieprzaj dziadu? Kto wyszedł na tego co sie nie umie zachować? Jak najbardziej w temacie Pawełek i profesjonalizm to tutaj nc do sibei nie pasuje. |
Cytat:
mam wrażenie, że ktoś tu jest megalomanem ....... NIe czepiałbym się, gdybyś napisał, płacę za mecz, płacę Wiśle ..... itd, ale z Twoich słów wynika, że ty TY opłacasz mu kontrakt :rotfl: :rotfl: :rotfl: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam, Bez odbioru |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie |
http://www.weszlo.com/blog/2
Wojtek Kowalczyk na swoim blogu m.in o Mariuszu Pawełku : Cytat:
|
Kowalczyk wrócił do nałogu? Bo brzmi jakby nie pisał tego na trzeźwo...
|
Cytat:
Serio, są pewne granice. |
Kowalczyk to cham i szkoda w ogole czytac te jego brednie..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kowalczyk to prostak jakch mało po tym swiecie chodzi ,wiec po co wogole przejmowac sie bełkotem tego alkoholika.
najsmiejsznejszy jest w Polacie podaczas Ligi Mistrzow kiedy udaje eksperta od Ligi Hiszpanskiej :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kowalczyk od początku pisze na Weszło w takim klimacie. Jak pisze o Iwańskim to mu większość brawo bije a jak napisał o naszym Pawełku to od razu cham i prostak? A może tak zawsze stosujmy ta samą miarkę ?
Pawełek niestety jest jaki jest, mógłby być dobrym bramkarzem , może nawet bardzo dobrym ale z róznych powodów nim nie jest. Pokazywanie fucka burakom gwiżdżącym na niego stawia go w jednym szeregu z nimi - i tyle! Nigdy na niego nie gwizdałem chociaż musiałem cierpieć oglądając jego wyczyny bo uważam że trzeba być nieźle ograniczonym żeby dodatkowo dołować własnego bramkarza ale nie bedę też pisał że jest świetny ani usprawiedliwiał jego zachowania. No ale w sumie czego oczekiwać od większości. Sytuacja z przed roku albo dwóch: wyjeżdżam z parkingu od strony hali po meczu, usiłuję włączyć się do ruchu - jest to oczywiście prawie niemożliwe. Jedzie samochód, w środku kibice (?) Wisły, w każdym razie w koszulkach, kapeluszach klubowych, pytam gestami czy mnie wpuszczą i co widzę? Ano uśmiech na ogorzałych wiejskich twarzach ( rejestracje bodajże wadowickie - nie generalizuję że wszyscy w Wadowicach i okolicach tacy są ale ja niestety akurat na takich trafiłem) i piękny sterczący środkowy palec skierowany w moją stronę. Zadałem sobie wtedy pytanie: jeżeli takim buractwem popisali się w stosunku do innego kibica tej samej drużyny to ile wstydu musieli narobić innym kibicom Wisły na dalszym etapie swojej podróży? Być może teraz któryś tłumaczy zachowanie Pawełka. Coż takie czasy - można być prostakiem i dorobić ideologię , że ktoś był bee to ja też mogę. Siedzę w zdezelowanym kadecie czy innym escorcie i jestem panem świata - żałosne. |
rafkur Święte słowa niektórzy tu piszą jak by święci byli, przecież to też normalny chłopak i po prostu nie wytrzymał napięcia. Doskonale zdaje sobie sprawę z tego ze popełnia błędy jednak woli przybrać pozę i udaje ze wszystko jest ok. Nie zmienia to faktu ze wszystko to kotłuje sie w nim i w pewnych momentach eksploduje. Naganne było to zachowanie jednak popatrzcie na siebie zanim zaczniecie kogoś mieszać z błotem. Wielokrotnie na meczu spotkałem tyle buractwa, chamstwa i drobnomieszczaństwa ze to co zrobił Pawełek jest niczym w tym jak nasi niektórzy kibice reprezentują Wisłę na i poza stadionem.
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Może by się tak paru forumowiczów wybrało na mecze chociażby do Bośni czy do Turcji. Tam dopiero publika obraża, demoluje, rozprasza i wszystko naraz. A Pawełek się przejmuje paroma wyzwiskami podchmielonych kibiców? Śmieszne, naprawdę śmieszne. A potem wielkie zdziwienie, że kolejny zdolny gracz wyjechał i przepadł zagranicą. Że znowu pokonują nas jacyś Estończycy czy Gruzini. Czy wy nie widzicie tego, że kto przyjedzie z bardziej rozwiniętych piłkarsko krajów do nas jest po porostu zdziwiony postawą polskich piłkarzy? Komornicki, Lesiak, Petrescu, wymieniać można naprawdę długo. Ale my dalej mówmy cholera jasna (oj naprawdę się teraz zdenerwowałem) "biedny Mariuszku, ojojoj, no zdarza się, zdarza, to była silna piłka, podkręcona" czy inne tego typu usprawiedliwienia. Gość gra w Wiśle 4 lata i jego dobre mecze można policzyć na palcach jednej ręki. Chwilowo część forumowiczów miała świetne podłoże słabej gry Pawełka- Jacek Kazimierski. A Jacuś odszedł a Pawełek, jak grał, tak gra. A co do wpisu Wojtka Kowalczyka- proszę mi pokazać zdanie kiedy on nie pwoiedział prawdy? Nie chce mi się, ale jestem bardzo ciekaw co pisali ci, co teraz bronią Mariuszka po jego błedach przez które traciliśmy bramki, punkty i 2 gole z Levadią. |
Nie głaskajcie tak swoich piłkarzy, bo to wychodzi tylko na złe. Widać to z doświadczenia po Legii. Olewali grę przez kilka spotkań, a gdy naszła nagonka i szydera na nich, to w Gdańsku zapieprzali aż miło. Nie widziałem tak biegających i walczących piłkarzy z eLką już ładnych kilka lat. 90 minuta, a tu pressing na bramkarzu Lechii. W Turcji, Grecji, Serbii olewanie spotkań tak jak to robia u nas nie było by do pomyslenia. Kibice by 'zjedli' zawodników, gdyby oni lecieli w takiego wała jak u nas. Hiszpania, Niemcy, Włochy to samo, jak piłkarzom nie idzie, to po prostu na nich gwiżdzą i tyle. Nie wiem co to za moda w Polsce naszła, że nie mozna na piłkarza który gra w moim klubie nic złego powiedzieć. On reprezentuje mój klub, więc wymagam od niego walki, ambicji. Jesli spełnia te kryteria, to nie grozi mu żadna szydera. Ale jesli on olewa swoja pracę, to czemu go nie skrytykować? W końcu bierzę ładną kasę za to co robi.
Co do Kowala. Prosty z niego chłopak. Mówi i pisze to, co myśli. Lepiej, gdyby słodził piłkarzykom? Ktoś tu zarzucił Kowalowi, że w studiu LM powtarza wypowiedzi po Borku. Jak powtarza? Zazwyczaj to on pierwszy się z nich wypowiada, gdy chodzi o kluby hiszpańskie. I jak dla mnie mówi całkiem sensownie. Jego wypowiedzi same w sobie też nie są złe. Facet się nie jąką, nie ma w jego mowie 'yyy' 'yyy'. Zdania są układane poprawnie. Może ma lekkie problemy z dykcją, ale przywalanie się dla samego przywalania jest głupie. Poza tym to co cenię w Kowalu to równe traktowanie wszystkich. Jak ktoś zasługuje na ochrzan, to go dostaje (nie ważne czy jest z Legii, Wisły czy Lecha). Jak ktoś zasługuje na pochwałę, to ją również otrzymuje. I tyle. Nie faworyzuje nikogo, a przecież jako zadeklarowany Legionista mógłby nie jeździć tak po jej piłkarzach (a właśnie po nich jedzie najbardziej) i podbijam prosbe kolegi wyżej (WioReXXX)- prosze pokazać jakąś nieprawdę, którą napisał Kowal np na weszło lub powiedział w jakimś programie. |
Nie ma co już roztrząsać postawy Pawełka gdyż w najbliższym meczu zamiast zareagować pozytywnie jak Iwański wczoraj, nie wytrzyma presji jak Grzelak :lol:
|
Co do Kowalczyka to TTJ ma rację - prosty chłop to i wali prosto z mostu ale moim zdaniem do rzeczy. Na pewno ma prawo do oceny zawodników bo sam grał i to całkiem nieźle mu wychodziło. Wlewa(ł) - być może , to akurat nie przynosi mu chwały ale tym bardziej świadczy o aktualnych kopaczach. Nagrzmocony Kowal był lepszy niż trzeźwy Iwański, Lewandowski czy Brożek. Dodatkowo faktycznie chłop jest obiektywny, tak samo jedzie po swojej Legii jak i po naszej Wiśle czy innych. Za to akurat go szanuje .
Co do zagłaskiwania też się zgadzam. Jak kolejny raz słyszę na naszych stadionach "nic się nie stało" to mam ochotę puścić pawia. Przeważnie się k..... stało. Takie euforyczne wyznania to mogliśmy sobie śpiewać jak Wisła dostawała w....... od Realu albo innych Lazio ale jak drużyna x z czołówki tabeli remisuje albo przegrywa z nie przymierzając Odrą Wodzisław to niestety nie ma miejsca na takie poparcie. Dla mnie "nic się nie stało" jest na miejscu kiedy drużyna przegrywa po zajebistej walce albo w bardzo nieszczęśliwych okolicznościach, niestety aktualnie nasza ligowa czołówka przeważnie przegrywa po przedrepanym meczu. Ok ostatnio trochę się zmienia ale bardzo powoli i na ogół po jednym wygranym ( fuksem ) meczu wszystko wraca do normy. To jest mentalność przeciętniaka na którą nie powinno być miejsca. Przykład z wczorajszego meczu Lechii ( akurat na braci padło ale przykład świeży): wynik 2:3, 89 min, doliczone 3 i ludzie śpiewają " nic się nie stało" - w tym konkretnym przypadku można tak było zaśpiewać po SKOŃCZONYM meczu ( bo faktycznie potencjał obu drużyn jest jednak inny) ale nie qrwa w 89 min. 4 min przed końcem jest tylko miejsce na "jazda z k.... " albo "grać na całego.. " i tyle - powtarzając się: kwestia mentalności ! |
Cytat:
|
Kto tu mówi o głaskaniu? Potępiam ten wybryk, jednak nie miał o aż takiej skali żeby człowieka zmieszać z błotem. Pisze tu kolega o Bośni czy do Turcji no ale na Miłość Boską nie porównuj nas Polaków do tych narodów. Znaczy ze oni szydzą wyzywają to my też musimy? Każdy wie ze Pawełek jest kiepskim bramkarzem i ze ma słaba psychikę jednak na chwile obecna nie mami lepszego, a w ten sposób on staje się jeszcze słabszy. Po wtórze jeszcze raz ile każdy z was razy w swoim życiu pokazał komuś środkowy palec? Na pewno przynajmniej raz i co teraz mamy was wyzywać od skur...., i innych takich. Ludzie opamiętajcie się to ze wy jesteście fanatykami to nie znaczy ze każdy piłkarz będzie się ciął za Wisłę, dla wielu z nich to jest tylko praca nic więcej.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl