![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Oraz dwa wspaniałe mecze z chyba Płockiem i Lubinem. |
Z Płockiem był ostatni mecz Ramireza.
Natomiast rok wcześniej za Sobola drżeliśmy u siebie w derbach (1-1) oraz dostaliśmy w czapę od spadającego Ruchu. |
Zwycięstwo w Kauflandzie to raczej splot korzystnych okoliczności, niż efekt geniuszu Sobola:
- drużyna "odetchnęła" po zwolnieniu Kiko - z Płockiem grali ewidentnie przeciwko niemu. - duża motywacja takich graczy jak Głowacki, Brożek i Wasilewski - pierwszej dwójki już w Krakowie nie ma. - najlepszy mecz Imaza w sezonie + Carlitos - pierwszy obniżył loty, drugiego nie będzie - sporo farta, bo do gola na 0-1 parchy miały dużą przewagę i nic nie wskazywało na to, że cokolwiek nam się uda. Szanuje bardzo Sobola, ale nie ma żadnych przesłanek, że ogarnąłby prowadzenie drużyny w perspektywie całego sezonu, przygotowań, taktyki tip. Oczywiście można spróbować, jak nie będzie innych opcji, ale wątpie by został naszym Zidane'm. |
Spoko Sobol dał by rade ma doświadczenie z boiska i chce się ciągle uczyć. I nie lubi przegrywac
|
Cytat:
Znamy tylko jednego który lubi remisowac. |
Mnie przekonał #CarrilloOut
|
Z takim argumentem chyba nie mamy szans polemizowac.Carillo pakuj mandzur.
|
Cytat:
|
Carillo out ? W takim tempie to niedługo będziemy mieć na utrzymaniu cała 11 trenerów .....
|
Zaufajmy zarządowi a my po Karnety
|
Kikuś się dogadał z klubem i rozwiązał kontrakt
https://twitter.com/enkikos/status/1...234813953?s=19 |
Jednak ma jeszcze resztki honoru szkoda,że nie od razu....
|
Bo znalazł sobie inną robotę. Gdyby nie ona to by dalej ciągnął kasę. Proste.
|
Dobrze dla nas.
|
Każdy by ciągnął kasę. Kontrakt miał podpisany, zwolnili go z głupa żeby zatrudnić innego głupa. Pomimo całego szamba ostatnich miesięcy, nie był ten Kiko taki tragiczny.
|
@dziki
Pokaż mi dobrych trenerów którzy wolą przez rok ciągnąć kasę niż podjąć pracę w innym klubie. Ramirez po prostu był za słaby, aby sobie znaleźć dobry klub. Piłkarze wielokrotnie rozwiązują wcześniej kontrakty chcąc grać gdzie indziej. I tak, rezygnują często z uposażenia. Kiko miał armię piłkarzy, przy choćby sytuacji którą mamy teraz. A gówno osiągnął z tą drużyną, tak obiektywnie. |
Zamiana Carillo za Kiko była błędem ale tylko dlatego, bo tego drugiego w ogóle nie powinno u nas być...
To gdzie teraz będzie można oglądać tego nadtrenera? |
Cytat:
|
Kiko >>> Carillo
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
TIR Ty już na stałe powinieneś sobie zostawić ten avatar z Ramirezem, jako symbolizacje Twojego leitmotivu :)
|
Cytat:
W lepszych warunkach finansowych projekt. Carrillo mógłby się udać. Według mnie widać było jakikolwiek progres w grze zespołu, czego nie pamiętam za Ramireza. Dlatego nie rozumiem dlaczego Czerepach zawsze podkreśla wyższość Kiko nad Carrillem. Wdłuższej perspektywie Carrillo mógł nam dać dużo. Na dłuższą metę problemem mogłyby się okazać jego umiejętności zarządzania szatnia i ludźmi - napięcia między zespołem, sztabem i samym trenerem były po prostu widoczne. |
bo ja oceniam sytuacje holistycznie , a nie tylko przez pryzmat zarówno jednego z aspektów jakim jest warsztat taktyczny który BYĆ MOŻE Carillo miał lepszy
btw napisze ktoś w końcu w jakim klubie zakotwiczył nasz hiszpański probierz z terragony ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl