![]() |
Cytat:
WIdać pieniądze szczęścia nie dają :lol: więc muszę być cholernie szczęśliwy, bo nie jestem nadziany i nie mam takich znajomości ;) A skąd Ty takowe znasz? :P |
Cytat:
A wiesz co mnie przeraża na dyskotekach? Że faceci lecą na te laski. Temat jest prosty. Gość myśli, że łatwo i za darmo sobie porucha, zarucha, zwał jak zwał, a kiedy się okazuje, że taka blachara mądrzejsza od niego i go wykantowała, to ma potem pretensje, że dziewczyny be. A że dziś faceci lecą na łatwiznę, to i łatwizna się nie kryje. Kinga już powiedziała Filipowi, że wie? :P Pio,, Proszę Fervex. Na zdrowie :). Ala,, Dla Ciebie kawałek tiramisu (mascarpone ma 80% tłuszczu, ale kogo to obchodzi ;)) |
Osiedle ^^ ale też nadziany nie jestem wiec na mnie takie nie lecą :) gra ktoś w cs'a ze mną ?!
Ta powiedziała i teraz Filip jest z Edyta i jedzie z nią tam gdzie miał jechać z Kingą a Kinga jedzie z Arturem tam żeby coś wykombinować im xD |
Cytat:
|
Cytat:
Trza się leczyć przed jutrem :P |
A ja nic nie dostałem :P potrzebuje Ibuprom bo mnie troszkę ząbki bolą a do dentysty nie pójdę bo się ich boję :<
|
Ala,, Strasznie to drogie po prostu :P.
Pio, co jest JUTRO? Abdul,, Przyjmowałam zamówienia to cicho siedziałeś. Masz szczęście, że Ibuprom akurat mam. Proszę :). Ale idź jednak do tego dentysty jutro :). |
Ibuprom ch*ja daje, ja juz jednego na glowe wypilem i nic do dentysty marsz:D
|
Nie idę do dentysty jeszcze na jednym mam nie skończone kanałowe od roku nie chodzę bo się ich boje idę jak już mnie tak boli ze wysiadam :)
Tiramisu jak przyszedłem to Cie już nie było ;< |
Cytat:
|
Abdul, jesteś za młody na utratę zęba, a tak to się w końcu skończy. Przecież teraz u dentysty nic nie boli (chyba, że Ci rwie zdrową ósemkę na żywca :/, ale przeżyłam i to, więc bierz przykład :P).
Na ból zęba jeszcze podobno ocet jest dobry (moczy się watę w occie i przykłada w bolące miejsce). |
Cytat:
|
Cytat:
Jak ja kocham Osiołka :D. Taka sama maruda jak ja :D. http://i39.tinypic.com/14vp5kg.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja uprawiam kobinacje norweska :>
skaczac sobie elegancko co weekend na naszym K 12 (ktora chyba w polowie stopniala) musze pozniej biegac na nartach ( a zazwyczaj bez :D) na sama gore ... wiec nie mowcie ze nikt nie uprawia kombinacji :rotfl: :rotfl: |
Cytat:
Myślisz, że pisałem to z przyjemnością? Oj nie, uwierz umierającemu człowiekowi :D |
Cytat:
|
Najpierw zboczuch, teraz hipochondryk. A ja się zastanawiałem za co lubię luźny :lol:
|
Szau Ni_Ma gdzie jest Ni_Ma?!!!
|
phi
prawdziwy mężczyzna choruje tylko na ebolę. tylko, w przeciwieństwie do innych, prawdziwy mężczyzna potrafi ją pokonać! |
Cytat:
|
co myslicie o temacie na ustna mature z polskiego: kibic mediach...?
|
Jeśli nauczyciele w średnich szkołach są tacy jak kilka lat temu to nie polecam :].
|
Cytat:
|
nie chcę się chwalić, ale ostanio mi się udało w święta.
choć troszkę mnie dalej trzyma :D |
Tiramisu - tzn?
Ala1955 - zawsze jest ten 1% |
Cytat:
w dodatku trudno ci będzie znaleźć literaturę podmiotu i przedmiotu |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl