Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

Mario Nh 04.05.2010 18:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 893097)
A mial przyjsc profesjonalizm...

Niedoczekanie za Bogusława Cupiała. Wdzięczność i szacunek za te wszystkie lata mistrzowskie pozostanie, resztę lepiej przemilczeć.

spartan 04.05.2010 18:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 893097)
A mial przyjsc profesjonalizm...

Cupiał nie ma do niego numeru telefonu.... Niezatapialny mu wykasował.

Dean 04.05.2010 19:51

Almeria prowadzi z Villarrealem do przerwy 3:0 i dwie brameczki Kalu Uche :D

już jest 3:2 ;)

tomasz_19 04.05.2010 20:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 893100)
Niedoczekanie za Bogusława Cupiała. Wdzięczność i szacunek za te wszystkie lata mistrzowskie pozostanie, resztę lepiej przemilczeć.

teraz pozostaje się tylko do Maryi zawsze dziewicy modlić, żeby nie było gorzej...

pan Dudi 04.05.2010 20:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 893185)
teraz pozostaje się tylko do Maryi zawsze dziewicy modlić, żeby nie było gorzej...

Niestety, wszystkim, którzy trzeźwo patrzą na to, co od lat dzieje się w klubie to pozostaje. A naiwniakom pozostaje wiara w to, że każdy kolejny absurdalny ruch Cupiała będzie ostatnim i potem będzie już pięknie- fachowo i z pomysłem.

bartfine 04.05.2010 21:12

A ja chciałbym jednego, żeby nigdy wiecej skWK nie przeszkodziło klubowi w polityce transferowej,gdyby nie oni to mielibyśmy przynajmniej o kilkanascie goli więcej i tytuł Mistrzowski dawno zapewniony i Skorże na ławce.(Frankowski,własnie zobaczyłem jak strzela gola a jakże by inaczej lechi, i to nie farfocla tylko takiego jak nasi juz prawie nie umią:))
forza Jaga.

pan Dudi 04.05.2010 21:15

Po treści posta wnoszę, że masz max 15 lat, a jeśli masz więcej, to wstydź się za to, jak przelewasz myśli na "papier". Ja bym jednak chciał, żeby klub liczył się ze zdaniem kibiców prowadząc swoją politykę. Chciałbym też, żeby godność klubu dla kibiców była ważniejsza niż brameczki i piłkarze.

bartfine 04.05.2010 21:22

przykro mi mam juz więcej lat,ale nie zgodze sie z toba,mam do tego prawo,Frankowski przez wielu jest pozytywnie postrzegany a grupa skwk czyli jakieś 300 osób tego nie zmieni mogą tylko zastraszac ale rozumni ludzie wiedza że tak nie jest jak to oni opowiadaja:) (z pisownia zawsze miałem problem sory:)

SpoXsteR 04.05.2010 21:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bartfine (Post 893214)
Frankowski przez wielu jest pozytywnie postrzegany a grupa skwk czyli jakieś 300 osób tego nie zmieni

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bartfine (Post 893206)
A ja chciałbym jednego, żeby nigdy wiecej skWK nie przeszkodziło klubowi w polityce transferowej,gdyby nie oni to mielibyśmy przynajmniej o kilkanascie goli więcej

jak widzisz zmienila :lol:..

lepiej zachowac zasady i byc w 2 lidze, niz ........... i miec kilkanascie goli wiecej i pewne MP

fan01 04.05.2010 21:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dean (Post 893167)
Almeria prowadzi z Villarrealem do przerwy 3:0 i dwie brameczki Kalu Uche :D

już jest 3:2 ;)

też miałem o tym pisać, bo Uchego mam w głębokim poważaniu, ale może ktoś przypomnieć jak to dokładnie wygladalo z tym transferem z Wisły do nich? Przy nastepnym transferze mamy dostac jakas czesc kwoty, ktora zaplaci kupujacy? Bedzie tego przynajmniej 10% i szansa na realna kase, czy jakies grosze na wódke i zakąski?

bartfine 04.05.2010 21:28

nie zamierzam sie sprzeczać na ten temat to moje zdanie i mam do tego prawo,ale fakt jest taki że dzisiaj wszyscy by siecieszyli z majstra ale dla niektórych to nie jest ważne,uff takie polskie piekiełko:)

szprotson 05.05.2010 16:04

Leszczak 1 bramka w sparingu Górnika

http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing7389.html

Syn Kangura z 1984 05.05.2010 16:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bartfine (Post 893223)
nie zamierzam sie sprzeczać na ten temat to moje zdanie i mam do tego prawo,ale fakt jest taki że dzisiaj wszyscy by siecieszyli z majstra ale dla niektórych to nie jest ważne,uff takie polskie piekiełko:)

Mamy nie cieszyć się z mistrza bo z wiadomych powodów nie chcemy Frankowskiego w Wiśle?? Yyyy... :shock:

element 05.05.2010 16:29

Gdyby był Frankowski to mielibyśmy mistrza zapewnionego na 10 kolejek przed końcem. Chyba to chciał przelać.
Tylko kto by mu dogrywał piłki skoro Łobodziński jest bez szybkości, strzału i z jednym zwodem.
Paweł bez uderzenia z dystansu, przyjęcia piłki i dryblingu, dodatkowo nieustannie macha rękami na kolegów chcąc przy okazji zabić muchy.
Boguski bez przyjęcia piłki i uderzenia z dystansu, któremu drybling czasem wyjdzie jak się mu uda opanować piłkę.
Małecki z dryblingiem, ale totalnie bez dośrodkowania i strzału z dystansu. Który też lubi rzucać pod nosem epitet o grze kolegi. Przy dobrych wiatrach zdarza mu się machnąć ręką.
Sobol, Diaz czy Jirsak bez dryblingu, ale czasem uda im się rzucić dobrą prostopadłą piłkę, jednak pierwsza cecha uniemożliwia im zgubienia krycia aby wykonać to podanie bądź oddać strzał, który Ci piłkarze mają całkiem, całkiem.

bridgeburner 05.05.2010 16:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fan01 (Post 893222)
też miałem o tym pisać, bo Uchego mam w głębokim poważaniu, ale może ktoś przypomnieć jak to dokładnie wygladalo z tym transferem z Wisły do nich? Przy nastepnym transferze mamy dostac jakas czesc kwoty, ktora zaplaci kupujacy? Bedzie tego przynajmniej 10% i szansa na realna kase, czy jakies grosze na wódke i zakąski?

Nie dostaniemy nic bo kończy mu sie kontrakt po tym sezonie i odejdzie za darmo
a miało być( takie informacje były podawane przez różne media) 25 % od nastepnego transferu

HEDu 05.05.2010 18:36

czyli wychodzi że w Jadze maja lepszych pomocnikow niz u nas bo Frankowi asystują. Grosik, Bruno, Jezierski, Lato, Grzyb, Burkhardt. Wczesniej Reich. Defensywny Hermes. Kogo bysmy z nich chcieli? Przeciez nikogo... wszyscy starzy, bez dynamiki, wolni...

hehe...

a i jeszcze jedno. Franek w Jadze nie jest kimś tylko od strzelania, ma chyba 5 asyst, rozgrywa piłke w środku i na bokach.

tofik 05.05.2010 20:29

Ta drużyna niby taka zajebista jest ? Wg mnie typowy średniak z przeciętnymi grajkami.

bartfine 05.05.2010 21:49

zdania podzielone jak zwykle:) franka juz zostawie to moje zdanie,teraz sie zastanawiam jak podejdą nasze gwiazdy do meczu z legią bo cos mi sie wydaje że tym razem (z nozem przy gardle) wisła pokaze na co ją stac.Przecierz to ostanie co moga przegrać a przegrali juz wszystko(a nawet więcej-arka,cracovia) więc tym razem według mnie dupy nie dadzą:)

i leszek bedzie musiał jeszcze przynajmniej rok poczekać:))

w0lno. 08.05.2010 20:19

Szkoda mi Niedzielana... Nie życzy się nikomu źle, ale niech ktoś Cionkowi pora..... kości w następnym spotkaniu!
http://www.weszlo.com/news/4928

tofik 08.05.2010 20:40

Wg zeszło Skorża od nowego sezonu na 100% w Legii. Zajebiście.

JrQ- 08.05.2010 20:43

Wg mnie Legia będzie bardzo mocna w przyszłym sezonie.
Pół zespołu odejdzie, zastąpią ich na pewno lepsi gracze.

A co do Maćka, to takie jest życie szkoleniowca, raz tu, raz tam.
Życzę mu wszystkiego najlepszego i drugiego miejsca za rok :D

grzesiek632 08.05.2010 21:21

Jean Paulista strzelił dziś gola na cyprze. Maciek Żurawki też strzelił.

I ciekawostka.. strzelił takze gola dla Omonii piłkarz zwany Leandro.. ten co kiedyś był do Wisły przymierzany.

emjot 08.05.2010 21:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 895132)
Wg zeszło Skorża od nowego sezonu na 100% w Legii. Zajebiście.

sam czy z Kazimierskim i Terizzottim? :lol:

Silvestro 09.05.2010 17:55

Bramka Jaśka po podaniu Kosy , który zagrał cały mecz . Apoel wygrał z Apollonem 3:2

http://www.youtube.com/watch?v=3U-Qw...layer_embedded

kosaTS 10.05.2010 10:14

http://wisla-online.pl/news/skorza-z...rem-legii-1071

Marcinnno 10.05.2010 10:50

Przejdzie do Legii , minie mit '' Bohatera <hahahaha>'' Skorży. Chyba niektóre portale nie wiedzą co oznacza słowo Bohater : )

szczebrzeszcz 10.05.2010 11:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kosaTS (Post 895742)

Cytat:

Wiadomo, iż Maciej Skorża ma na utrzymaniu rodzinę i są takie momenty w życiu, że trzeba rzucić sentymenty na bok i podjąć trudną decyzję w życiu, jaką na pewno było postanowienie o pracy w Legii Warszawa, w klubie, z którym Wisła Kraków, co roku rywalizuje o Mistrzostwo Polski.
wtf?
co za tekst

pan Dudi 10.05.2010 11:46

Pisany pewnie przez człowieka, który uważał Skorżę za Wiślaka itp. :lol:

A to, że pójdzie do Legii było przecież oczywiste w momencie, kiedy go zwolniono z Wisły.

AYALA 10.05.2010 11:55

Skorży w Legii nie będzie łatwo o sukcesy dopóki będzie konflikt na lini ITI-Kibice.Pozatym pamiętam jak Smuda przechodził jesienią 1999 roku jako najlepszy trener z Wisły do Legii z którą mistrza nie zdobył.

WISŁAZWE 10.05.2010 12:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emjot (Post 895163)
sam czy z Kazimierskim i Terizzottim? :lol:

Kazimierski pracuje w kadrze więc nie pójdzie do Legii ale na pewno Janasa weźmie ze sobą.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl