![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Almeria prowadzi z Villarrealem do przerwy 3:0 i dwie brameczki Kalu Uche :D
już jest 3:2 ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Niestety, wszystkim, którzy trzeźwo patrzą na to, co od lat dzieje się w klubie to pozostaje. A naiwniakom pozostaje wiara w to, że każdy kolejny absurdalny ruch Cupiała będzie ostatnim i potem będzie już pięknie- fachowo i z pomysłem. |
A ja chciałbym jednego, żeby nigdy wiecej skWK nie przeszkodziło klubowi w polityce transferowej,gdyby nie oni to mielibyśmy przynajmniej o kilkanascie goli więcej i tytuł Mistrzowski dawno zapewniony i Skorże na ławce.(Frankowski,własnie zobaczyłem jak strzela gola a jakże by inaczej lechi, i to nie farfocla tylko takiego jak nasi juz prawie nie umią:))
forza Jaga. |
Po treści posta wnoszę, że masz max 15 lat, a jeśli masz więcej, to wstydź się za to, jak przelewasz myśli na "papier". Ja bym jednak chciał, żeby klub liczył się ze zdaniem kibiców prowadząc swoją politykę. Chciałbym też, żeby godność klubu dla kibiców była ważniejsza niż brameczki i piłkarze.
|
przykro mi mam juz więcej lat,ale nie zgodze sie z toba,mam do tego prawo,Frankowski przez wielu jest pozytywnie postrzegany a grupa skwk czyli jakieś 300 osób tego nie zmieni mogą tylko zastraszac ale rozumni ludzie wiedza że tak nie jest jak to oni opowiadaja:) (z pisownia zawsze miałem problem sory:)
|
Cytat:
Cytat:
lepiej zachowac zasady i byc w 2 lidze, niz ........... i miec kilkanascie goli wiecej i pewne MP |
Cytat:
|
nie zamierzam sie sprzeczać na ten temat to moje zdanie i mam do tego prawo,ale fakt jest taki że dzisiaj wszyscy by siecieszyli z majstra ale dla niektórych to nie jest ważne,uff takie polskie piekiełko:)
|
|
Cytat:
|
Gdyby był Frankowski to mielibyśmy mistrza zapewnionego na 10 kolejek przed końcem. Chyba to chciał przelać.
Tylko kto by mu dogrywał piłki skoro Łobodziński jest bez szybkości, strzału i z jednym zwodem. Paweł bez uderzenia z dystansu, przyjęcia piłki i dryblingu, dodatkowo nieustannie macha rękami na kolegów chcąc przy okazji zabić muchy. Boguski bez przyjęcia piłki i uderzenia z dystansu, któremu drybling czasem wyjdzie jak się mu uda opanować piłkę. Małecki z dryblingiem, ale totalnie bez dośrodkowania i strzału z dystansu. Który też lubi rzucać pod nosem epitet o grze kolegi. Przy dobrych wiatrach zdarza mu się machnąć ręką. Sobol, Diaz czy Jirsak bez dryblingu, ale czasem uda im się rzucić dobrą prostopadłą piłkę, jednak pierwsza cecha uniemożliwia im zgubienia krycia aby wykonać to podanie bądź oddać strzał, który Ci piłkarze mają całkiem, całkiem. |
Cytat:
a miało być( takie informacje były podawane przez różne media) 25 % od nastepnego transferu |
czyli wychodzi że w Jadze maja lepszych pomocnikow niz u nas bo Frankowi asystują. Grosik, Bruno, Jezierski, Lato, Grzyb, Burkhardt. Wczesniej Reich. Defensywny Hermes. Kogo bysmy z nich chcieli? Przeciez nikogo... wszyscy starzy, bez dynamiki, wolni...
hehe... a i jeszcze jedno. Franek w Jadze nie jest kimś tylko od strzelania, ma chyba 5 asyst, rozgrywa piłke w środku i na bokach. |
Ta drużyna niby taka zajebista jest ? Wg mnie typowy średniak z przeciętnymi grajkami.
|
zdania podzielone jak zwykle:) franka juz zostawie to moje zdanie,teraz sie zastanawiam jak podejdą nasze gwiazdy do meczu z legią bo cos mi sie wydaje że tym razem (z nozem przy gardle) wisła pokaze na co ją stac.Przecierz to ostanie co moga przegrać a przegrali juz wszystko(a nawet więcej-arka,cracovia) więc tym razem według mnie dupy nie dadzą:)
i leszek bedzie musiał jeszcze przynajmniej rok poczekać:)) |
Szkoda mi Niedzielana... Nie życzy się nikomu źle, ale niech ktoś Cionkowi pora..... kości w następnym spotkaniu!
http://www.weszlo.com/news/4928 |
Wg zeszło Skorża od nowego sezonu na 100% w Legii. Zajebiście.
|
Wg mnie Legia będzie bardzo mocna w przyszłym sezonie.
Pół zespołu odejdzie, zastąpią ich na pewno lepsi gracze. A co do Maćka, to takie jest życie szkoleniowca, raz tu, raz tam. Życzę mu wszystkiego najlepszego i drugiego miejsca za rok :D |
Jean Paulista strzelił dziś gola na cyprze. Maciek Żurawki też strzelił.
I ciekawostka.. strzelił takze gola dla Omonii piłkarz zwany Leandro.. ten co kiedyś był do Wisły przymierzany. |
Cytat:
|
Bramka Jaśka po podaniu Kosy , który zagrał cały mecz . Apoel wygrał z Apollonem 3:2
http://www.youtube.com/watch?v=3U-Qw...layer_embedded |
|
Przejdzie do Legii , minie mit '' Bohatera <hahahaha>'' Skorży. Chyba niektóre portale nie wiedzą co oznacza słowo Bohater : )
|
Cytat:
Cytat:
co za tekst |
Pisany pewnie przez człowieka, który uważał Skorżę za Wiślaka itp. :lol:
A to, że pójdzie do Legii było przecież oczywiste w momencie, kiedy go zwolniono z Wisły. |
Skorży w Legii nie będzie łatwo o sukcesy dopóki będzie konflikt na lini ITI-Kibice.Pozatym pamiętam jak Smuda przechodził jesienią 1999 roku jako najlepszy trener z Wisły do Legii z którą mistrza nie zdobył.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl