![]() |
|
sa jeszcze studenckie ?
|
Ile zeszlo wogole biletów ??
|
Jakby ktoś byłzainteresowany, to wymienię bilet na D(narożnik) na G.
Priv, ewentualna wymiana przed meczem. |
Cytat:
|
Sprzedam bilet na G
Chętni pisać na priv |
Witam,
Sprzedam bilet na G, proszę o kontakt pod numer 533881906. Cena oczywiście 20 zł. |
Gdzie można zmienić dane osobowe dotyczące wyjazdu do Poznania.?
|
pytanie: czy jutro można będzie kupić bilet na widzew ?
|
Cytat:
BILETY NA MECZ Z WIDZEWEM - SPRZEDAŻ 25-26 października – sprzedaż we wszystkich kasach - 25 października: 11:00 do 20:00 - 26 października: 11:00 do zakończenia I połowy meczu. W godzinach 14:00-14:30 nastąpi przerwa spowodowana koniecznością przełączenia systemu sprzedaży biletów na tryb meczowy. |
Witam
Kupie bilet do Paznania w zamian mam również wejsciowke na G na Legie Priv |
Mam wolne 2 karnety na mecz z widzewem na sektor E cena 15 zł za osobę kontakt na pw
Nie aktualne |
w jakich cenach sa bilety na jutrzejszy Puchar Polski?
bo nie widze zadnych info na stronach |
Cytat:
proszę. |
Wiem, że to jest nieopłacalne, ale czy są jeszcze sprzedawane abonamenty na tą rundę? Sytuacja mnie przymusza ;/
|
Cytat:
|
Próbuje cały czas i numer nie odpowiada .. ale będe próbował. Dzieki :)
|
Cytat:
naszewyjazdy@ kibice wisly .pl (adrs e-mail oczywiście razem) I napisać za kogo jedziesz i nr PESEL |
Kupię bilet do Poznania
|
Kiedy najpóźniej można wejść na stadion? Wpuszczają jeszcze w 2. połowie? Mam ważną rzecz do załatwienia jutro i na R22 mogłabym być dopiero po 21.
|
Cytat:
|
ja mam takie pytanie, jak myslicie, od kiedy mniej wiecej bedzie prowadzona sprzedaz biletow na Legie?
|
Cytat:
od soboty 6 listopada |
Cytat:
|
Kupię bilet do Poznania. Jeśli ktoś będzie chciał sprzedać, to priv.
|
Witam, kupię jutro abonament na sektor G?
|
|
jak jest z wejściem na Lecha na nie swój bilet? można jeszcze zmienić dane? jeśli można to do kiedy
|
do przedwczoraj
|
jak idzie sprzedaz abonamentow? wybieram sie w srode a nie wiem czy zakupie na G a nie chce jechac 150 kom na marne :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl