![]() |
Totez ja sobie postanowilem, ze kiedys wroce jeszcze raz do Lost i wlasnie od niedawna ogladam wszystkie odcinki od poczatku, oczywiscie to juz nie to samo ale i tak ponownie mnie wciaglo:). po tylu latach tez wszystkiego sie juz nie pamieta.
|
No ja to nawet nie wiem... pogubiłem sie na Lost... zapomniałem już który odcinek obejrzałem którego sezonu hehe
To samo Prison Break... Narobili tego taśmowo. Co polecicie? Bo wypadłem z obiegu seriali. Jedynie co oglądam to Walking Dead ale przy jednym serialu to długo trzeba czekać na kolejny odcinek. |
Ja polecam serial 'Spartacus Vengeance'- trzyma poziom dwóch poprzednich sezonów. Niedługo premiera piątego odcinka Vengeance, akcja świetnie się rozkręca- dużo walki, przemocy, zabijania, ale również ładnych, gołych bab.
|
poleci ktos cos lepszego niz House?
nie zdziwie sie jak nie |
A dla mnie House to kiepski serial. Może na początku mi sie podobał...
Poźniej już tylko rutyna, ramówka itp. Po 5 odcinkach wiedziałem w której minucie co się będzie dziać. Nie chodzi mi o fabułę odcinak ale o wstęp, rozwinięcie i zakonczenie. Np. było troche o chorobie, przychodziła ta i ta minuta... nagle już wiedzą na co koleś chory itp. Ryłem z tego jak to zauważyłem i beke miałem w następnym odc. bo pasowało idealnie z zegarkiem w ręku. |
Bardzo dobry jest Breaking Bad, do tej pory ukazały się 4 sezony
http://www.filmweb.pl/serial/Breaking+Bad-2008-430668 Nauczyciel chemii dowiaduje się że ma raka i najprawdopodobniej zostało mu niewiele czasu. W domu ma ciężarną żonę (wpadka) i chorego na porażenie mózgowe nastoletniego syna. Aby zapewnić im byt po swojej śmierci postanawia rozkręcić metaamfetaminowy biznes. |
Cytat:
|
Być może, ale do tej pory mi to tak nie przeszkadzało, a w House'ie jakoś bardzo. Do tego stopnia że nie myślałem o filmie tylko o tym heheh
Takie to było... ja wiem.... sztuczne. |
Ja szczerze po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii na temat Twin Peaksa, postanowiłem sobie załączyć, w sumie jestem przy końcu ogólnie czym dalej tym gorzej. Pierwszy sezon kapitalny, drugi tez niezły ale stracił trochę jak dla mnie. Jak ktoś nie oglądał to polecam mimo wszystko:)
|
A poleci ktoś jakiś serial, sitcom, najlepiej brytyjski cośw stylu IT Crowd? niekoniecznie o informatykach ale o podobnym rodzaju humoru?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Od siebię mogę polecić: - Dextera - chyba każdy kojarzy. - Grę o tron - najbardziej wciągający serial jaki kiedykolwiek oglądałem - Zakazane imperium - jeżeli ktoś lubi klimaty mafii w latach 20. ubiegłego wieku - Breaking Bad - moim zdaniem słabszy niż dexter ale jak ktoś ma więcej czasu to można się skusić |
Cytat:
Zakazane imperium - obejrzałem oby dwa sezony ( w sumie 24 odcinki ) i mogę polecić z pełną odpowiedzialnością ten serial. Żadna chała zza oceanu, tylko z wielkim rozmachem nakręcona produkcja. I nie jest to typowy serial, gdzie w każdym odcinku do siebie strzelają, pościgi, haracze i morderstwa na zlecenie. To jakby ' Rodzina Soprano ' Ale w latach `20. Czyli codzienne życie w mafii. www.serialeonline.pl A Wy jakie linki zapodacie do filmów i serialów w sieci ? |
Nie wiem czemu ludzie zachwycają się LOSTem. Pierwsze 2, w ostateczności 3 sezony dobre, 4 i 5 sezon kaszana totalna, dopiero II połowa 6 sezonu wraca do poziomu pierwszych sezonow oraz banalny final. Porownujac ten serial do Dextera, Breaking Bad, Boardwalk Empire, to niesety Lost wychodzi słabiutko...
|
kwestia gustu
mi tam sie lost podobał do pierwszego cofnięcia w czasie a za Dexterem jakos super nie przepadam, daje mu 3 na 5. Gra o Tron nawet spoko. Szukam czegoś a`la Mentalista, ktoś cos poleci ? i seriale online tylko na iitv |
Cytat:
Mam długą przerwę i nic nie oglądałem oprócz Walking dead na bieżąco. Zgadzam się z przedmówcą, odnośnie Lost, po wycieczce w czasie... przestałem to uważnie oglądać, później było jeszcze puszczane w AXN ale nawet nie wiem na którym odcinku urwałem oglądanie. Przekombinowali. |
Ile odcinków na breaking bad ?
Spodobał mi się, zrobiłem maraton :) |
Cytat:
No ma klimat, nie powiem. Tu masz odpowiedź na swoje pytanie http://epguides.com/BreakingBad/ |
Dzięki, troche mnie zdziwiło że sezon ma tylko 7 odcinków i myślałem że mi brakuje.
Jade już 2 sezon. Bardziej mnie zaciekawił niż Homeland, który obejrze ale po skonczeniu Breaking Bad. |
-Brakeout Kings.
-The Leverage ;) Troche w klimacie mentalisty. Pierwsze zwlaszcza polecam :) |
5 seriali ktore aktualnie ogladam:
-The River -Alcatraz -Touch (dopiero pirewszy odcinek ale zapowiada sie calkiem calkiem) -The Firm -Brakeout Kings. (2 sezon) |
Ja po mało kończe 4-ty sezon Breaking Bad. Więc po mału trzeba się rozejrzeć za czymś innym, ale Breaking Bad świetny. Wie ktoś może czy będzie dalej i ew. kiedy ?
|
The killing rusza 1 kwietnia jak rozumiem a co tych lepszych seriali leci teraz albo ruszy za chwile, ktoś coś poleci
|
jakaś inna strona do oglądania filmów i seriali w sieci, oprócz serialeonline.pl ?
|
http://iitv.info/ i czasami też oglądam na http://www.kinomaniak.tv/
|
Cytat:
|
Sons of Anarchy - godne uwagi :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Homeland tu polecany dobrym serialem jest |
Lemoniadowy a oglądnąłeś cały 1 sezon Homeland?
Ja zacząłem "the firm" i jak na razie serial mi sie podoba. |
Cytat:
Walking dead dla tych co lubią zombiaki :D |
Cytat:
skończyłem drugi sezon Walking Dead szalu nie ma ale jak na taka tematykę :) to dalej niezły dobre 2 ostatnie odcinki, choc nie lubię "naiwności" co jest dość częste w takich serialach, fajny klimat serialu |
no co wy że nie zawiedliście sie końcówka homeland
|
Cytat:
zobaczę "The Firm" |
Jeżeli ktoś lubi serial How I met your mother to ciekawa informacja dla niego. Josh Radnor, odtwórca roly Teda Mosby'ego będzie jednym z jurorów na tegorocznej edycji festiwalu OFF Camera w Krakowie, który odbędzie się w dniach 13 - 22 kwietnia.
|
Skończyłem BREAKING BAD - wszystkie 4 sezony. Jak dla mnie bomba.
Wziąłem sie teraz za Homeland ale zmuszam się i chyba nie dam rady tego obejrzeć. 3 odcinki jakoś przebrnąłem ale chyba odpuszczę. Alcatraz póki co pykłem pół odcinka ale chyba mnie nie zaciekawi. Przejrze jeszcze raz poprzednie posty, chyba skusze sie na game of thrones lub zakazane imperium... |
ZAKAZANE IMPERIUM serdecznie polecam!
Zaczynam Grę o Tron, trochę zaczyna nudzić serial, zobaczymy... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl