![]() |
|
Cytat:
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...zady,10470546/ |
|
|
....JW :d ?
|
JW? Nie zdziwił bym się gdyby to był on i nawet logiczne dlaczego mógł by sie ukrywać za Mereszyńskim i Citką, chociaż z drugiej strony to trochę nie w jego stylu takie ukrywanie.
|
a nawet rozmowa Cupiała z Wojciechowskim mogła wyglądać tak...
- dobra Janusz nie męcz już. Ja ci tą Wisłę opchnę tylko pod warunkiem że nikt się nie dowie że to tobie ją sprzedałem bo by mnie kibice zjedli. - dobra Boguś zrobimy to tak że znajdę jakieś słupy a ja będę działał pod przykrywką - ok tylko nie zrób z niej drugiej Polonii - spokojnie masz przecież gwarancje bankowe |
Niezłe to oświadczenie :D. Krótko mówiąc, to samo co w Koronie... Kopacze za dużo zarabiają(tzn. nie mamy pieniędzy na pensje) i trzeba restrukturyzować zatrudnienie.
A co do samego spotkania z piłkarzami, to agenci naszych kopaczy doskonale wiedzą kim jest Citko i Meresiński. Wniosek można wyciągnąć z tego taki, że kapitał za nim nie idzie, skoro pierwsze co, to zapewniają piłkarzy, że klub jest wypłacalny. Gołodupce czystej wody nam się trafili. edit. Jeżeli taki temat się pojawia, to znaczy że jest problem, to chyba logiczne :D(inaczej się o tym nie rozmawia, bo dlaczego? A tutaj anonimy kupiły klub piłkarski). Nasi kopacze mają agentów, którzy są zorientowani, kto jest kim w polskim futbolu i nie dziwota, że się ludziska martwią. Stwierdzenia od naszych gołodupców, że pieniądze lubią ciszę - nie komentuję ;). |
^^ No tak, skoro zapewnili że o pieniądze piłkarze nie powinni się martwić to znaczy, e gołodupce. Jakby zaś nic na ten temat nie powiedzieli, to co by było? Ahhha! nic nie mówią o pieniądzach, unikają tematu a więc gołodupce :D
|
prawda jest taka że żadnej konferencji nie potrzeba bo co by nie powiedzieli to i tak są to gołodupce
|
Cytat:
|
Wisła Kraków SA @WislaKrakowSA ˇ 5m5 minutes ago
Nawet 5 nowych graczy może wzmocnić Wisłę. Pierwszy transfer już w najbliższych dniach. Celem jest zapewnienie rywalizacji na każdej pozycji Nowa jakość już jest w marketingu :D ? |
Tego jeszcze nie grali żeby na oficjalnej pisali "może wzmocnić wisłe".
Goście nie wiedzą ze oficjalna strona służy do przekazywania faktów, potwierdzonych informacji, a nie plotek domniemań transferowych? |
|
No to czekamy na akcje w stylu:
"Jak polajkujecie 10 000 razy, kupimy obrońcę". |
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym ciężko nazwać plotką informację z pierwszej ręki. Klub po prostu otwarcie przedstawia swoje zamiary. Nie powiem, żeby mi się to nie podobało. Żadne konkrety, ani personalia, nie zostały przecież zdradzone. |
Haha niektórym to nie dogodzisz... "Dlaczego taka cisza, nic nie piszą?! Gołodupce, powiedzieli, że z pieniędzmi nie będzie problemu - kręcą! Gołodupce, nic nie powiedzieli piłkarzom o pieniądzach! ....a, 5 wzmocnień ma być? Jak można o tym oficjalnie pisać? Co, dlaczego oficjalna nic nie pisze, same jakieś banały i oświadczenia?"
lovciam to forum :D |
Cytat:
|
Juz kiedys byla taka "transferowa ofensywa" o ktorej informowano prezac muskuly.
Za jednym zamachem trafily do nas takie kozaki jak Jovanic, Cikos, Bunoza, Paljic czy Rios. O Chavezie z konraktem Rooneya nie wspomne. Opcje sa obecnie dwie: informuja bo juz maja dograne te 5 nazwisk, lub rzucaja plote bo najwazniejszy jest zgielk medialny wokol klubu, a pozniej wzruszajac ramionami najwyzej sie poda, ze transfery sie wysypaly na ostatniej prostej. PS> Murzyn z opowiesci z mchu i paproci Kmiecika to jest dopiero news. Skad ten idiota ciagnie takie historie ? |
Nie wszystkie strony oficjalne tak wyglądają. Są one odzwierciedleniem polityki informacyjnej klubu. Ta prawdopodobnie od tej pory będzie bardziej otwarta dla kibica. Dla mnie ok.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Citko ma chyba prawie 100 grajków w swojej "stajni", może jakis 5, co potrafią prosto kopnąć piłke wybierze.
|
Sobote niech daje
|
|
Co by nie napisać, o Wiśle znów się dużo mówi.
Blisko 500 osób przeglądających ten dział. Fajnie jak przełoży się to na frekwencje w najbliższym meczu. A co do tych transferów... niech idą w jakość. Kolejnego szrotu nie zniosę. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Potencjał w tym klubie, w mieście, w historii i kibicach drzemie ogromny.
Więcej się nie udzielam. Czas zweryfikuje wszystko. :magisterka: |
Co do tego "odkrycia" przez Kmiecika to zobaczył kiedyś w Manchesterze United Evansa w drużynie i powiązał go z tym Nigeryjczykiem i historia o potencjalnej chęci przejęcia udziałów gotowa :-D
|
Cytat:
Byłbym daleki od takich osądów i proponuję poczekać na to co przyniesie czas. |
Cytat:
Zazwyczaj celnie potrafie dostrzec potencjal drzemiacy w osobach ladaujacych przy Reymonta. Pisalem jak sie skonczy przygoda z Okuka, Probiezem, i gdzie sobie mozemy wsadzic Lobodzinskiego. |
Jak sobie Was czytam to już wiem skąd sukces Amber Gold i innych tego typu.
|
Co do dwóch pajaców - zgoda. Rzecz w tym, że w dzisiejszych czasach pajac może być super biznesmenem, menadżerem, bogaczem itp.
Cytat:
|
O Citce pisał Stanowski w swojej książce "Stan Futbolu". W nie najlepszym świetle.
|
Cytat:
|
Mam dziwne wrażenie, że części forumowiczom oberwał się sufit na głowę...
Przyszli nowi właściciele a na forum już rozpętała się g.wno burza... i jazda po nowych właścicielach. Dajmy im szanse i czas. Wszyscy wiemy, że klub był słabo zarządzany i teraz pojawia się szansa poprawy w tym zakresie... Zobaczymy jakich ludzi zaangażują do pracy w klubie itd... i czy np. znajdują sponsora tytularnego... Proponuje wszystkim lód na głowę... Poczekajmy z ocenami... Zobaczmy jak się sytuacja rozwinie... Narazie padła obietnica 5 transferów... i po jej realizacji będziemy mogli wyciągać jakieś wiążące wnioski. Puki co jest na to za wcześnie... |
Gdyby powiedzieli, że nie będzie transferów? Gdyby nic nie powiedzieli? Wam dogodzić ehh. Musieliby chyba zorganizować orgię na boisku i może by to forum było usatysfakcjonowane
|
Jak te transfery będą ze stajni Citki ,to już wiemy o co come on...
Będzie miał na oddanie długów....kosztem Wisły. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl