![]() |
Panowie widzę że wielu zaczęło jechać po Pawłowskim a on dopiero rozegrał 2 (słownieL: DWA) mecze! Jak już go wzięliśmy jako trenera to dać mu popracować! Ja wiem że ma on sposób bycia trochę podobny do Kubusia Puchatka ale czy jest trenerem nadającym się do Wisły lub nie pokażą wyniki, niech na razie popracuję bo należy mu się kredyt zaufania. Sam nie byłem zadowolony z faktu że go zatrudniono ale musi mieć szansę i czas żeby pokazać że się myliliśmy.
PS. jeśli się nie sprawdzi to proponuję zamiast niego powiesić Smudę który go podobno polecał.. |
Rozumowanie Tadeusza Pawłowskiego: "Rozmawiałem z Alanem Urygą i powiedziałem mu, że nadal mam do niego pełne zaufanie" a potwierdzajac sciagam do srodka Wolskiego i Brleka majac w obwodzie Maczynskiego :D
|
Z takim rozumowaniem Pawłowski będzie szukać nowej drużyny szybciej, niż mu się wydaje, no chyba, że tym zaufaniem będzie darzyć Alana siedzącego na ławce/w rezerwach.
|
Cytat:
Mam nadzieję, że szybko Mąka wróci i będziemy mieć środek pomocy z prawdziwego zdarzenia. |
Moim zdaniem, środek pola należy oprzeć na Mączyńskim. Gość ma świetny przegląd pola, dobry w odbiorze, jest łącznikiem między obroną a atakiem i ma strzał z dystansu. Także tego, albo Brlek albo Wolski, bo Rafa i Denis to się nie nadają, nie mówiąc o Cywce.
|
Skoro mamy Mąkę, Wolskiego i Brleka - dajmy im grać razem. Konkretnego skrzydłowego mamy tylko jednego ( BALA), znajdzie się miejsce dla dwóch napastników...
|
tyle zeby sie nie potwórzył casus Stilic, Chrapek, Guła
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Do dnia spadku z ekstraklasy? Cytat:
|
Jeśli nie wygramy, to Pawłowski jest do wyjebania.
Na dzień dzisiejszy gramy obok Śląska i Górnika Z. największą padakę. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Musze powiedziec ze dzisiaj wychodzi chyba najmocniejszy dostepny sklad.
Nareszcie 4-5-1 bo grajac 2 srodkowych pomocnikow nie istnielismy zarowno ze Slaskiem jak i Leczna. Jesli srodek obrony nie spartoli to powinno byc dobrze. E: Ale ze Uryga kapitanem? |
Gramy dużo gorzej teraz niż jak trenerem był Moskal... Za Kazka była gra dobra, nie było skuteczności i wyników a teraz nic nie ma. Mogli dać szansę Moskalowi przynajmniej do końca sezonu, może coś więcej osiągnąłby z nowymi nabytkami niż Dziadzio Tadzio
|
Wypierdalaj z tego klubu!!!!!!!
|
Podziękujcie Cupiałowi i Kapce, wszystko to pokłosie idiotycznych decyzji..
|
Pawłowski przygotowywał ich od grudnia i ....i nic zero wypracowanych schematów zero gry zero czegokolwiek jak go Cupial jutro nie zwolni to spadniemy....
|
Tadek zostawił Slaska na 15 miejscu i teraz Wisle też doprowadził na to miejsce. Mam nadzieje, ze misja zakończona.
|
Spieszmy się poznawać trenerów tak szybko odchodzą ...
|
Tadziu pakuj się bo jesteś zerem trenerskim!!!!
|
Skandal ....a.
|
Temu panu już dziękujemy !!!! Wypierdalaj !!!
|
Gadałem z kolegą, który gra w rezerwach Wisły obecnie, ale czasem uczestniczy w treningach 1 drużyny. Stwierdził, że u Pawłowskiego te treningi są na poziomie juniorskim. Żadnych schematów itp...
Także z tej mąki chleba nie będzie. |
1 Załącznik(ów)
|
cosik trenerzyna wspominał o pucharach chyba miał na myśli lody w pucharkach i pi.du wylądował ...
|
Pawłowski nie jest potrzebny do odbudowania Wolskiego więc żegnamy trenera
|
Cytat:
Kolega bardzo by się zdziwił, gdyby wiedział, kto stoi za pojawieniem się Pawłowskiego w Wiśle... |
Mam nadzieję, że jutro będzie można zmienić nazwę tego tematu na: "Tadeusz Pawłowski byłym trenerem Wisły Kraków"
|
Tadzio, uśmiechnij się przecież będzie lepiej!
|
pawłowski Wypierdalaj :-/
|
Dunin-Suligostowski i Pawłowski out, jeden za gadanie, ze ten marny trener ma u nich pełne poparcie a ten drugi za to pieprzenie o tym jak oni zamierzaja wygrac wszystkie mecze w tej rundzie od poczatku do konca. Kpina z kibicow to jest, nic wiecej
|
Miej honor i podaj się do dymisji już dzisiaj pseudo trener!!! 0 taktyki dzida do przodu i jazda!!!
|
Witam. Pisze tutaj gdyz ogladałem 3mecz Wisły w tym sezonie i dochodzę do następujących wniosków.
Jesteśmy jedynym zespołem w Ekstraklasie który nie ma taktyki... Nasz mam nadzieję że nie długo trener nie wie na czym polega nowoczesna piłka. Jedyne czego nauczyli się przez miesiąc to nawet nie dokładnie posyłać piłkę do przodu pomijając środek pola. Po co wprowadzą tylu ofensywnych graczy(Brożek , Boguski Drzazga ) jak piłki przez nich nie przechodzą ok.przechodzą ponad ich głowami grane na Zdenka. Zero stylu zero taktyki zero myślenia i zero zmian. Robi zmiany jak już jest za późno. Rozumiem zespół był składany przez 2miesiące i nie jest zgrany ale to co grają jest katastrofą i hańbą. Zatrudnić trenera który nigdy w życiu nic nie osiągnął jest kompromitacją dla klubu . Myślę też że za sprawą tego trenera niektórzy piłkarze cofnęli się w rozwoju. Bo o przygotowaniu kondycyjnym nie wspomnę. Liczę że do poniedziałku w klubie zostanie przedstawiony nowy trener!!! spokojnej nocy |
Pawłowski straci pracę
|
Info swoje?
|
Tadek wypierdalaj w podskokach!
|
Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana.
|
Co jeszcze trzeba żeby wywalić tego amatora?? Ratujcie klub bo to jest tragedia mając takich zawodników na boisku nie funkcjonuje nic!, to jest najgorszy trener w historii Wisły i chyba ligi!
|
Panie Cupiał działaj Pan!
|
Grubas śpi drugi mecz z rzędu na ławce trenerskiej
Od 60 minuty nie istniejemy w środka a ten stoi i sie usmiecha |
Pawłowski leśny dziad przysypiający przy linii wystawiając żenująco slabego Maleckiego dowiódł , że nie ma żadnego pomysłu na grę . Inna sprawa że wprowadzony Boguski był równiez żenujący . Cupiał powinien osobiście poprosić Moskala o pwrót przy nim gra przynajmniej jakoś wyglądała teraz bida i nędza .
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl