Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Tadeusz Pawłowski - na szczęście już nie jest trenerem Wisły Kraków. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9562)

Mixu 27.02.2016 15:47

Panowie widzę że wielu zaczęło jechać po Pawłowskim a on dopiero rozegrał 2 (słownieL: DWA) mecze! Jak już go wzięliśmy jako trenera to dać mu popracować! Ja wiem że ma on sposób bycia trochę podobny do Kubusia Puchatka ale czy jest trenerem nadającym się do Wisły lub nie pokażą wyniki, niech na razie popracuję bo należy mu się kredyt zaufania. Sam nie byłem zadowolony z faktu że go zatrudniono ale musi mieć szansę i czas żeby pokazać że się myliliśmy.

PS. jeśli się nie sprawdzi to proponuję zamiast niego powiesić Smudę który go podobno polecał..

mitmichael 27.02.2016 15:55

Rozumowanie Tadeusza Pawłowskiego: "Rozmawiałem z Alanem Urygą i powiedziałem mu, że nadal mam do niego pełne zaufanie" a potwierdzajac sciagam do srodka Wolskiego i Brleka majac w obwodzie Maczynskiego :D

Patryko 27.02.2016 16:08

Z takim rozumowaniem Pawłowski będzie szukać nowej drużyny szybciej, niż mu się wydaje, no chyba, że tym zaufaniem będzie darzyć Alana siedzącego na ławce/w rezerwach.

filemon 27.02.2016 16:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1430889)
Rozumowanie Tadeusza Pawłowskiego: "Rozmawiałem z Alanem Urygą i powiedziałem mu, że nadal mam do niego pełne zaufanie" a potwierdzajac sciagam do srodka Wolskiego i Brleka majac w obwodzie Maczynskiego :D

Kaliningradzkim?
Mam nadzieję, że szybko Mąka wróci i będziemy mieć środek pomocy z prawdziwego zdarzenia.

Blaszczu16 27.02.2016 17:16

Moim zdaniem, środek pola należy oprzeć na Mączyńskim. Gość ma świetny przegląd pola, dobry w odbiorze, jest łącznikiem między obroną a atakiem i ma strzał z dystansu. Także tego, albo Brlek albo Wolski, bo Rafa i Denis to się nie nadają, nie mówiąc o Cywce.

BlurgH 27.02.2016 17:45

Skoro mamy Mąkę, Wolskiego i Brleka - dajmy im grać razem. Konkretnego skrzydłowego mamy tylko jednego ( BALA), znajdzie się miejsce dla dwóch napastników...

szprotson 27.02.2016 18:03

tyle zeby sie nie potwórzył casus Stilic, Chrapek, Guła

FraMat 27.02.2016 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mixu (Post 1430886)
Panowie widzę że wielu zaczęło jechać po Pawłowskim a on dopiero rozegrał 2 (słownieL: DWA) mecze!

I w żadnym nie pokazał, że coś z tą drużyną jest w stanie zrobić
Cytat:

Jak już go wzięliśmy jako trenera to dać mu popracować!

To nie przepracował okresu przygotowawczego?
Cytat:

Ja wiem że ma on sposób bycia trochę podobny do Kubusia Puchatka ale czy jest trenerem nadającym się do Wisły lub nie pokażą wyniki, niech na razie popracuję bo należy mu się kredyt zaufania.

Czy po trzecim przerżnietym meczu nadal mu będziesz udzielał kredytu?
Cytat:

Sam nie byłem zadowolony z faktu że go zatrudniono ale musi mieć szansę i czas żeby pokazać że się myliliśmy.

Jak długo?
Do dnia spadku z ekstraklasy?
Cytat:

PS. jeśli się nie sprawdzi to proponuję zamiast niego powiesić Smudę który go podobno polecał..

a co to nam da?

pchelas 27.02.2016 19:05

Jeśli nie wygramy, to Pawłowski jest do wyjebania.
Na dzień dzisiejszy gramy obok Śląska i Górnika Z. największą padakę.

mitmichael 27.02.2016 19:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1430889)

Zmieniam jednak na "Rozmawiałem z Alanem Urygą i powiedziałem mu, że nadal mam do niego pełne zaufanie" a potwierdzajac robie z niego kapitana w meczu z Podbeskidziem :haha:

Mixu 27.02.2016 19:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mixu
Panowie widzę że wielu zaczęło jechać po Pawłowskim a on dopiero rozegrał 2 (słownieL: DWA) mecze!

I w żadnym nie pokazał, że coś z tą drużyną jest w stanie zrobić

To prawda

Cytat:

Cytat:

Jak już go wzięliśmy jako trenera to dać mu popracować!

To nie przepracował okresu przygotowawczego?

Uważasz że to wystarczy? Że po takim okresie można ocenić że trener odcisnął swoje piętno na drużynie i że miał wystarczająco czasu by narzucic kopaczom swoją wizję gry?

Cytat:

Cytat:

Ja wiem że ma on sposób bycia trochę podobny do Kubusia Puchatka ale czy jest trenerem nadającym się do Wisły lub nie pokażą wyniki, niech na razie popracuję bo należy mu się kredyt zaufania

Czy po trzecim przerżnietym meczu nadal mu będziesz udzielał kredytu?

No właśnie to jest dobre pytanie. Z jednej strony pierwsza myśl jakby dzisiaj Wisła przegrała to pożegnać Pawłowskiego, ale czy jest większa szansa że Wisła będzie wygrywać gdy przyjdzie nowy trener z marszu? Czy jednak gdy zostanie Pawłowski? Ja się skłaniam ku drugiej opcji, a więc odpowiedz brzmi TAK, mimo że bym miał ochotę go rozszarpać.

Cytat:

Cytat:

Sam nie byłem zadowolony z faktu że go zatrudniono ale musi mieć szansę i czas żeby pokazać że się myliliśmy.

Jak długo?
Do dnia spadku z ekstraklasy?

Do końca sezonu. A za ewentualna porażkę rozliczyć osoby za to odpowiedzialne. I to jest właśnie problem. Kiedyś jebane Weszlo dobrze pisało czemu cały czas jest wina zrzucana na trenerów a nie na ludzi którzy tych trenerów zatrudniają? Ja wiem że Wisła w tym wypadku to specyficzny klub bo mamy Cupiała i Kapkę ale nie można moim zdaniem brać trenera i zwalniać go po trzech, czterech, pięciu meczach!! Nawet jeśli są to przegrane. Może czas w końcu skończyć z tym śmiesznym nieprofesjonalnym zachowaniem.

Cytat:

Cytat:

a co to nam da?

• Bedzie wesoło
  • Będzie jednego debila mniej
  • Dla dobra polskiej piłki
  • Nie będziemy musieli oglądać jego gęby
itd.

krasny 27.02.2016 19:39

Musze powiedziec ze dzisiaj wychodzi chyba najmocniejszy dostepny sklad.
Nareszcie 4-5-1 bo grajac 2 srodkowych pomocnikow nie istnielismy zarowno ze Slaskiem jak i Leczna.

Jesli srodek obrony nie spartoli to powinno byc dobrze.

E: Ale ze Uryga kapitanem?

Arleton 27.02.2016 22:03

Gramy dużo gorzej teraz niż jak trenerem był Moskal... Za Kazka była gra dobra, nie było skuteczności i wyników a teraz nic nie ma. Mogli dać szansę Moskalowi przynajmniej do końca sezonu, może coś więcej osiągnąłby z nowymi nabytkami niż Dziadzio Tadzio

nesta 27.02.2016 22:20

Wypierdalaj z tego klubu!!!!!!!

Mixu 27.02.2016 22:21

Podziękujcie Cupiałowi i Kapce, wszystko to pokłosie idiotycznych decyzji..

radek2323 27.02.2016 22:21

Pawłowski przygotowywał ich od grudnia i ....i nic zero wypracowanych schematów zero gry zero czegokolwiek jak go Cupial jutro nie zwolni to spadniemy....

dynek.pl 27.02.2016 22:22

Tadek zostawił Slaska na 15 miejscu i teraz Wisle też doprowadził na to miejsce. Mam nadzieje, ze misja zakończona.

kasiarz 27.02.2016 22:23

Spieszmy się poznawać trenerów tak szybko odchodzą ...

Mar85 27.02.2016 22:24

Tadziu pakuj się bo jesteś zerem trenerskim!!!!

7 kotów 27.02.2016 22:24

Skandal ....a.

BoBaSbK 27.02.2016 22:25

Temu panu już dziękujemy !!!! Wypierdalaj !!!

CelticusABG 27.02.2016 22:26

Gadałem z kolegą, który gra w rezerwach Wisły obecnie, ale czasem uczestniczy w treningach 1 drużyny. Stwierdził, że u Pawłowskiego te treningi są na poziomie juniorskim. Żadnych schematów itp...

Także z tej mąki chleba nie będzie.

Dzimi 27.02.2016 22:26

1 Załącznik(ów)
Coś dodam w temacie, moje zdanie:

Załącznik 2003

stempek 27.02.2016 22:26

cosik trenerzyna wspominał o pucharach chyba miał na myśli lody w pucharkach i pi.du wylądował ...

funkykoval 27.02.2016 22:27

Pawłowski nie jest potrzebny do odbudowania Wolskiego więc żegnamy trenera

27.02.2016 22:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mixu (Post 1430930)
Podziękujcie Cupiałowi i Kapce, wszystko to pokłosie idiotycznych decyzji..

Kolega bardzo by się zdziwił, gdyby wiedział, kto stoi za pojawieniem się Pawłowskiego w Wiśle...

christof20 27.02.2016 22:28

Mam nadzieję, że jutro będzie można zmienić nazwę tego tematu na: "Tadeusz Pawłowski byłym trenerem Wisły Kraków"

kolarz90 27.02.2016 22:28

Tadzio, uśmiechnij się przecież będzie lepiej!

jacula 27.02.2016 22:28

pawłowski Wypierdalaj :-/

mitmichael 27.02.2016 22:29

Dunin-Suligostowski i Pawłowski out, jeden za gadanie, ze ten marny trener ma u nich pełne poparcie a ten drugi za to pieprzenie o tym jak oni zamierzaja wygrac wszystkie mecze w tej rundzie od poczatku do konca. Kpina z kibicow to jest, nic wiecej

brylant17 27.02.2016 22:29

Miej honor i podaj się do dymisji już dzisiaj pseudo trener!!! 0 taktyki dzida do przodu i jazda!!!

chopin 27.02.2016 22:31

Witam. Pisze tutaj gdyz ogladałem 3mecz Wisły w tym sezonie i dochodzę do następujących wniosków.
Jesteśmy jedynym zespołem w Ekstraklasie który nie ma taktyki... Nasz mam nadzieję że nie długo trener nie wie na czym polega nowoczesna piłka. Jedyne czego nauczyli się przez miesiąc to nawet nie dokładnie posyłać piłkę do przodu pomijając środek pola. Po co wprowadzą tylu ofensywnych graczy(Brożek , Boguski Drzazga ) jak piłki przez nich nie przechodzą ok.przechodzą ponad ich głowami grane na Zdenka.
Zero stylu zero taktyki zero myślenia i zero zmian. Robi zmiany jak już jest za późno.
Rozumiem zespół był składany przez 2miesiące i nie jest zgrany ale to co grają jest katastrofą i hańbą.
Zatrudnić trenera który nigdy w życiu nic nie osiągnął jest kompromitacją dla klubu . Myślę też że za sprawą tego trenera niektórzy piłkarze cofnęli się w rozwoju. Bo o przygotowaniu kondycyjnym nie wspomnę. Liczę że do poniedziałku w klubie zostanie przedstawiony nowy trener!!! spokojnej nocy

JacobusTSW 27.02.2016 22:31

Pawłowski straci pracę

Ma_niek 27.02.2016 22:32

Info swoje?

Kamson 27.02.2016 22:32

Tadek wypierdalaj w podskokach!

AntyMod 27.02.2016 22:32

Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana.

Mar85 27.02.2016 22:34

Co jeszcze trzeba żeby wywalić tego amatora?? Ratujcie klub bo to jest tragedia mając takich zawodników na boisku nie funkcjonuje nic!, to jest najgorszy trener w historii Wisły i chyba ligi!

Mrsnh 27.02.2016 22:35

Panie Cupiał działaj Pan!

bridgeburner 27.02.2016 22:37

Grubas śpi drugi mecz z rzędu na ławce trenerskiej
Od 60 minuty nie istniejemy w środka a ten stoi i sie usmiecha

elliot_ness 27.02.2016 22:37

Pawłowski leśny dziad przysypiający przy linii wystawiając żenująco slabego Maleckiego dowiódł , że nie ma żadnego pomysłu na grę . Inna sprawa że wprowadzony Boguski był równiez żenujący . Cupiał powinien osobiście poprosić Moskala o pwrót przy nim gra przynajmniej jakoś wyglądała teraz bida i nędza .

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl