![]() |
pfff. co ta Jaga gra, nikt obliczyc lotu pilki nie umie a potem trafic. podan dokladnych prawie zero. nikt nie rozgrywa, tylko sie bronią ale nieudolnie. Ja nie wiem ze oni w skladzie tylko dobrego Franka maja a reszta to...
|
Masakra jeżeli PZPN nie weźmie się za polską piłkę i nie zrobi reformy nasze zespoły będą odpadać już I rudzie co roku
|
Franek skończy karierę to się skończy piłka w Białymstoku i tyle.
|
Moze sie myle ale polska druzyna chyba nigdy jeszcze nie odpadla na tak wczesnym etapie rozgrywek ?
takze Jaga walczy o miejsce w historii :) |
Już przestańcie mówić o tej "sztucznej murawie" i "męczącej podróży", piłkarze Jagielloni zarabiają jak profesjonalni piłkarze średniego europejskiego klubu więc chyba można od nich wymagać choć odrobiny zaangażowania.
Do jasnej cholery, to mają być zawodowcy? Kilka godzin w samolocie i już nie mają siły żeby ograć jakiś kazachskich pasterzy? No bez jajec... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To nic, miłościwie panują Donek będzie obarczał całkiem niezłą i tak jak na poziom jaki prezentują kopacze, frekwencje kibolami. Bach bach, smutne. |
To, co zrobili piłkarze Jagi w pierwszej połowie to tragikur**komedia po prostu! Granie na 0:0 w Kazachstanie to samobójstwo i teraz szczerze wątpię, że się z tego stanu podniosą, bo Kazachowie nie dość że dalej będą słać te dzidy do przodu, to jeszcze się zamurują. Nie spodziewałem się po Jadze takiego antyfutbolu, a Maycon to jakaś porażka totalna, jak napastnik nie wykorzystuje takich sytuacji to powinien zmienić zawód.
|
Huraaaaaaaaraa Jaga odpadnie, jeszcze tylko Legia i Śląsk i polska piłka osiągnie dno, hurrraaaaaaaaaa. Zero pkt do rankingów, kolejny wstyd na całą Europę huraaaaaaa. Wisła będzie hegemonem, będzie najlepsza w najgorszej lidze świata huraaaaaaaaaaaaaa. Nikt oprócz nas nie będzie się promował i reklamował polskiej marki. Nikt nie będzie nam odjeżdżał sportowo i finansowo huraaaaaaaa.
Wielkie marzenie większości na forum powoli się realizuje. Polski ekipy przegrywają, cieszmy się! To przecież forum Wisły nie polskiej ligi ( takie tłumaczenie dostałem przy banie):rotfl::D:-D:):-/:evil: ...Żal |
Dobra, starczy strzelić bramkę i będzie awans!
Optymizm to mentalność zwycięzców, więc trzeba myśleć optymistycznie! :D Cytat:
|
Cytat:
no ale skoro o profesjonalizmie danej drużyny świadczy to czy jedzie autokarem czy śmigłowcem to pogratulować. |
Założe sie, że my też mielibyśmy problemy z Irtyszem tam u nich w Kazachstanie. Bronią się większością zespołu, więc trzeba by było ładnie rozgrywać akcje, a jak wiemy nasza druzyna ma z tym problemy, do tego niepewna obrona i problemy gotowe...
|
Czyżby kolejna kompromitacja polskich klubów w pucharach...
Oby nie. |
|
Cytat:
P.S LATO "Polska piłka idzie w dobrą stronę; |
Jeszcze nie róbmy dramatu. Franek wchodzi i Burhart, coś wcisną.
|
heh Bury wejdzie zeby wykopać pare piłek za stadion, a przecież wynik niekorzystny. Probierz WTF?
|
hahaha, gdzie my jesteśmy??? Polska piłka to dno i wodorosty, a już coś puka od dołu!! Ale Stan będzie miał teraz wymówkę co do ściągania polskich piłkarzy!! Myślę, że poza Wisłą (mam nadzieję) reszta skończy w sierpniu europejskie puchary!!! Kpina! 40 milionowy kraj i nie ma kto kopać piłkę, bo Ci to się po czołach kopią!!!:/
|
Cytat:
Ale watpie ze tym razem upal pomoze akurat druzynie z miasta gdzie czesciej wystepuje -30 stopni niz +30... Ale ogolnie polskim klubom idzie trudniej z klubami ze wschodu niz z zachodu wiec to nie do konca pokazuje slabosc polskiej pilki tylko to ze latwiej jest grac z kontry z Manchesterem City niz grac z broniacymi sie Kazachami/Azerami itd... |
co robi ten Seratlić na boisku !? do zmiany od razu... popatrzmy się jak Kazachowie się ruszają, oni praktycznie cały czas w biegu nie ustępują ! A Jaga ? stoi i WTF ?
|
Mówisz masz, wchodzi Franek.
|
Cytat:
Cytat:
|
To co gra Jagiellonia to parodia. Wstyd i chanba!
My przynajmniej z Levadia gralismy jak rowny z rownym:rotfl: |
Cytat:
|
Rozpaczliwa walka Jagiellonii podkreśla tylko że w Europejskich Pucharach powinniśmy bać się każdego. Mam nadzieję że nie będziemy musieli tego oglądać w meczu z Skonto.
|
Bury juz szaleje :lol:
Jak mowi dynek.pl - To juz nie jest tak naprawde kompromitacja, to po prostu kontynuacja chwalebnej tradycji odpadania z pucharow w chwili, gdy druzyny na poziomie dopiero przygotowuja sie do rozgrywek pucharowych :D |
z tą gra Jaga nie strzeli bramki
|
Cytat:
|
To tylko dlatego że w naszej śmisznej lidze wyniki połowy meczow są znane przed pierwszym gwizdkiem, a nasi ligowcy są rozliczani z przekonującego symulowania gry.
Później jak przychodzi grać, a nie symulować to biedni nie pamiętją jak to się robiło. To co wyprawia reprezentant Plizga to jakieś nieporozumienie. Oni za niego zapłacili? Widzieliście ostatnie podanie do Franka? Przecież on chyba kasę wziął. |
3-2 dla Jagi i hattrick Franek. Info od zbymaka :)
|
Dopóki publika będzie gwizdać, że przeciwnik nie wybija 'gdy nasz leży' (symuluje) i dopóki nie przestanie bić prawo gdy 'nasz wróci na boisko' (po symulowaniu) dopóty nic się nie zmieni.
|
Cionkowi to najlepiej wychodzi polowanie na nogi przeciwnika, ale w piłkę to już nie trafi...
|
Taki własnie jest poziom Polskiej piłki nożnej. Brak dobrych trenerów, co za tym idzie zawodników a takze bazy szkoleniowej. I wyniki sa jakie są. Do tego należy dodać polskie " jakos to będzie' i zero ambicji i walki na boisku i mamy kompromitacje co roku. a zarabiac to każdy by chciał nie wiadomo ile.
Jak dobrze ze my mamy zagranicznego trenera i zawodnikow. Przynajmniej ambcjii walki nie zabraknie |
Cytat:
Przypominam ze Lech wygral z Baku po 11 seriach karnych a potem byl obiawieniem LE... to nie jest przypadek. |
Dawac tego Klesheva do Wisly. Potrzebujemy silnego napastnika:D
|
ja pier...
|
Cytat:
Plizga......!!!!!!! |
Plizga ty cip....
|
ja .......e... :/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl