![]() |
Wezcie wylaczcie i nie ogladajcie tego meczu bo zal...
Moze trener i znowu w nagrode wezmie jutro na plaze... |
4-0 w plecy i moje podsumowanie: Łobodzinski najwiecej zarabiajacy patałach w zespole, Kowalski - ktory nawet na 3 lige sie nie nadaje, Zurawski ktory sobie w pilke nie trafi i Jirsak, co mu sie trafia 1 dobre podanie na 6 złych.
Tylko mnie nie zabijajcie, ze na takie podsumowanie sobie pozwoliłem. |
Maaskant wpuść Riosa za Żurawia albo inaczej pogadamy! d;
|
Spoko przecież to tylko sparing :) Zlepek darmowego drewna trzyma się mocno gruntu :)
Żenada i tyle,to już nie jest ta Wisła co kiedyś |
O matko ... Czy my coś strzelimy w tym pucharze:/
|
Grubo, tego sie nie spodziewałem, szkoda Kurty :D może Pan Cupiał sypnie jeszcze na jakieś transfery :D przydałby się Maor przydał
|
Ale to juz przegiecie!!! Sparing to sparing ale bez przesady, grają z nami jak z juniorami. Jak długo jeszcze ci (nie wszyscy) nieudacznicy będą nas kompromitować?
|
Heh pewnie Maskant zaczął pomału zwiększać im obciążenia treningowe więc nasi plażowicze zaczynają stosować taktykę AntyPetrescu czyli ależ my to jesteśmy zmęczeni:D:D:D...
Ja to bym chciał żeby teraz przyczepić każdemu naszemu pseudokopaczowi kiełbachę do portek i spuścić wygłodniałe wściekłe psy od razu taki Żurawski przypomniałby sobie co to sprint :D:D:D Trzeba dać naszym WYRAŹNIE do zrozumienia że "NIE MA OPIERD*LANIA SIĘ !!!" EDIT dotyczący bramki: PANOWIE REAL przegrał z BARCĄ 5 do 0 i żyją weźcie się opanujcie wynik wynikiem ale nie można wpadać w skrajności w skrajność bo tak się nie zbuduje niczego... |
Od Kowalskiego lepiej na obronie zagrałbyBoukhari ...
|
Wyłączyłem mecz, jak gra Wisła nie potrafię oglądać spokojnie, a ten mecz nie ma żadnego znaczenia dla piłkarzy (co widać na boisku).
To tylko sparing, wiem ale i tak kibicuję jak wariat przed monitorem ;-) więc skoro zawodnicy się nie przykładają to ja nie oglądam. Liczę, że do ligi podejdą poważniej :D |
żenada i kompromitacja
|
Też mnie dziwi dobór przeciwnika na tym etapie przygotowań powinniśmy grać z amatorami, chociaż może lepiej nie bo jakbyśmy z nimi przegrali to byłby wstyd...zresztą z taką grą to każdy ma szanse na zwycięstwo, wygląda to żałośnie, mam nadzieje że Stan widzi co się dzieje...w lecie trzeba się wyzbyć Branco, Łobo, Kowlaskiego i Żurawia, nic nie wnoszą do gry
|
Cytat:
|
Niech mi jeszcze któryś geniusz ....a napisze, że nie potrzebujemy bocznych obrońców i bramkarza...
|
Nie mam co prawda 15 czy 17 lat ale musze napisać "Co te cipy odpierdalają?"
....a!! Jacyś traktorzyści z mroźnego kraju których trenerem jest gość który 7 lat temu strzelał nam w PUEFA karnego goli nas do 0. To są zawodnicy zarabiający po 50,000 tysięcy złotych na miesiąc, albo i więcej - prze huje! tak wiem "to tylko sparing" Poza tym racja - gdzie jest Rios |
wyłączyłem to gówno bo się tej padaki oglądać nie da... i przestańcie pierd...ć, że to tylko sparing... drużyna jest absolutnie nie przygotowana... biegają, pfuu stoją w miejscu i patrzą jak przeciwnik gra... kur... co to ma być!? jeszcze dłuższa trzeba było sobie przerwę zrobić, mogli równie dobrze przygotowania zacząć... wczoraj wynik i tak pewnie byłby podobny... prowizorka i amatorka pełną gębą!!!
|
Cytat:
|
nadchodzi nowa jakość Basałaja...może uda sie jeszcze sprzedać Małe
ckiego i okienko można uznać za udane |
mnie zastanawia po co pchamy sie na gry z jakimiś już nie chodzi o to czy dużo lepszymi zespołami w sparingach, ale przygotowanymi dużo lepiej. TO przynosi same złe efekty:
- szkalujemy własny wizerunek zagranicą - rozwala to morale zawodników - irytuje nawet najbardziej cierpliwych kibiców - daje pożywkę do kpin ze strony innych ( wiem, olać to ale jednak...) Czemu nie zagrają sobie pierwszych meczów z 5-ligowymi lokalnymi hiszpańskimi drużynami. Tu jeszcze pech, że można na żywo to oglądać. Proszę 4-0. taki wynik nie można zwalić na przygotowania, że sparing, że nowi gracze się nie znają... konsekwencje tego są dużo bardziej przykre niż korzyści z samej gry |
Racja, gramy sparing, nic się przecież nie dzieje... mamy czas...
Chciałbym oglądać tak grającą Wisłę pod koniec przygotowań jak dziś wygląda Valarenga. Przynajmniej z takim zaangażowaniem. |
Mam pytanie do tych co pisali żeby nie płkać, jakie teraz jest usprawiedliwienie dla tych najemników, a może ktoś wie czy my strzelimy jakąś bramkę w tych sparingach? Ahh tak wczasy w hiszpanii, na miejscu Cupiała wysłałbym ich do Myślenic, pokręciliby kabla to by zachciało im się grać jak należy, chociaż dla takiego drewna jak Kowalski żadnego ratunku nie ma!
|
Oby Melikson się nie przestraszył do konca i nie zechciał zostać w Izraelu, po tym co Nasi pokazują...
|
Cytat:
EDIT: OOOO PRAWIE :D |
Można wszystko wybaczyć ale takiego lenistwa, próżności dawno nie było. To się w głowie nie mieści!
Za co oni pieniądze biorą. Z tego wynika że mają nas kibiców w 4 literach. |
Ajj Mały obok bramy...
|
Małecki - jedyny piłkarz po stronie Wisły na boisku?
|
Kowalskiego to nie wiem jak opisac ? Mistrz drugiego planu ?
|
Ja rozumiem, że to jest sparing, ja rozumiem, że to początek okresu przygotowawczego, ale to jest... tragedia.
Cała obrona zagrała dzisiaj tragicznie. Nie mamy ani pół napastnika. Łobodziński to totalny patałach i pokraka. I żadne usprawiedliwienie, że my dopiero zaczęliśmy przygotowania... Przecież Norwegowie o ile wiem też dopiero zaczęli przygotowania. Brakuje nam lewego obrońcy, prawego obrońcy, bramkarza, środkowego pomocnika, napastnika! Takie coś fatalnie wróży przed pucharami. Boje się kolejnego o klepu w pucharach... Co by zrobiła z nami Kopenhaga? Rozjechała by nas z osiem do jaja. Panowie to jest tragedia! |
[QUOTE=sergio;1044107 Z tego wynika że mają nas kibiców w 4 literach.[/QUOTE]
Tak, bo pojechało nas tam 5 tysięcy, i teraz bedziemy wracać tyle km w takich nastrojach :foch: |
o ku!@# oni ledwo biegają po boisku oby to się gorzej nie skończyło
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba mi wykradłeś myśli. Jeszcze bym dodal geniusza Branco i po Mistrzostwie Polski :lol::lol::lol::-/:-/:-/ |
zobaczyliśmy nowego Branco :D
|
Cytat:
|
No to zobaczymy lepszego Branco :rotfl::lol:
|
No! W końcu wchodzi Rios, ale za Jirsaka ;/
|
Cytat:
Do kabla już jeden trener ich zabrał :D Zawodnicy wchodzą na halę, a tam same maszyny i tylko paru ludzi, którzy nadzorują ich pracę. |
brawo branco rewelacja...
|
Cytat:
APELUJE DO WSZYSTKICH NIECH NASI ZACZNĄ W KOŃCU TRENOWAĆ POWAŻNIE NIE PISZCIE PIERDÓŁ ŻE TO PRZETRENOWANIE, bo później w lidze jak gramy z Lechem to nasi padają jak kaczki a o pucharach to już nie wspomnę. Po patrzcie na takiego Gigsa na pewno ciężej trenuje niż nasi kopacze razem wzięci. CHCECIE MIEĆ POWAŻNĄ DRUŻYNĘ CZY NIE??? |
Łobo minął rywala<mdleję>
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl