![]() |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Brożek geniusz :D
|
Kto psioczyl na Jirsaka ?!
|
JIIIIRSAAAAK I BROOOOŻŻŻŻEEEEKK!!!
Gdzie te płaczki, co byli niezadowoleni z Tomka już przed meczem! Na oceny czeka się do zakończenia spotkania. |
goooooooooooooooooooooool!!!!!
|
Brozio + Jirsak, chce ich widzieć częściej :)
|
To już wiemy czemu Maaskant wystawił Jirsaka :)
|
goooooooool!!!!!!!! :) :) JAZDA JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA!!!
|
Brawo Brozek !!!
|
Ja przyznam, że byłe zdziwiony kiedy zobaczyłem go w pierwszej 11. Teraz tylko nie stracić bramki w głupi sposób o co u nas w tym sezonie nie trudno.
|
Co ten sędzia robi? ....
|
Cytat:
Cytat:
|
Kurde gdzie ten faul? Gola nie było, ale później kto wie... ehh
|
Ciśniemy szmaciarzy a nie :D
|
Brożek bez formy jest lepszy niż cały Lewandowski, a Smuda wystawi go pewnie na lewym skrzydle, a Brożek musi być na środku !
|
kto podał Brożkowi? - JIRSAK- malkontenci narzekali po co w składzie
|
MÓWIŁEM WAM !!!! NIE OCENIAJCIE JIRSAKA PRZED MECZEM TYLKO PO MECZU i co teraz ?
|
Bez podniety, bo nie zasłużyliśmy na tę bramkę. Jednak teraz myślę, że spokojnie się to skończy 2-0 po kontrze.
|
Tak stronniczego sędziowania dawno nie widziałem... wieśniaki z Warszawy cały czas kopią i zahaczają, błazen Komorowski - na szczęście - cudem nie trafił wyżej w nogi Kirma, Astiz i Borysiuk faule taktyczne w środku pola, Kucharczyk strzela po gwizdku - to przecież 4 żółte kartki, w tym 3 dla zawodników defensywnych. KPINA!
|
dla mnie bardzo dobrze gra Osman Chavez
|
Oooo The Prodigy na stadionie leci haha
|
Cytat:
Nie żebym był jakimś przeciwnikiem Jirsaka, ale wykaż się konsekwencją i sam poczekaj do końca. Co do meczu to całkiem fajnie się to ogląda, momentami chaos ale przynajmniej widać jak pomocnicy wychodzą po piłki, a z tym u nas zawsze ciężko. |
Ma ktoś foto oprawy?
|
Czekam na komentarze forumowych ekspertów dotyczące techniki Brozia...KOMOROWSKI J...Y BRUTAL, nogi Kirmowi chciał połamać, DYSKWALIFIKACJA to jedyne na co zasługuje.
|
gol Brozia cudo...
|
Cytat:
|
Brawo Jirsak , brawo Paweł Brożęk , brawo Wisło !!
niepokoi bardzo niezdecydowana , słaba postawa Bunozy , no i tak trochę nie jestem spokojny , że nasz zespół utrzyma to prowadzenie... Ale poczekajmy. Niezły początek , słaba połowa i dość dobra końcowa część pierwszej połowy. Niepokoi również zbyt często tracona piłka. Trzeba te elementy poprawić teraz i od początku narzucić własne tempo bo Legia pewnie się rzuci na nas. |
Chaveza beda jeszcze ludzie! Licze jeszcze na Gule ze cos pokaze dzisiaj! Sobolewski rozgrywa dzisiaj bardzo dobre zawody. Druga polowka bedzie ciezka ale wierze w naszych! JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!!!!
|
Powiem tak 1 połowa nawet w naszym wykonaniu dobra grają piłką widać po nich że chcą i są pewniejsi no ale są wyjątki Bunoza Tragedia Małecki robi dużo szumu a ch*ja z tego jest za dużo klepy przed własnym polem karnym , powinni grac częściej z 1 piłki to jest klucz do sukcesu.
Utrzymać ten wynik lub strzelić kolejne bramki. |
Narazie sie nie cieszcie. Przegramy zremisujemy. To moje zaklęcia. Co bylo napisane na oprawie?
|
oby utrzymać wynik, albo coś dorzucić. JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
Fenomenalny doping!!! Dobra gra,ale Bunoza katastrofa w obronie,Chavez w kratkę :raz super ,a raz za wolny
|
Ale strasznie nie kontrolowanie upadł Broziu.
|
Cytat:
Komentarz Mielcarskiego i Smokowskiego dotyczący Komorowskiego w meczu z Jagą: " kompromiacja komisji", ciekawe jak będzie po dzisiejszym meczu..pewnie kolejna kompromitacja.. |
póki co jak dla mnie do zmiany Małecki. Nic nie wnosi do drużyny. Dawać Nordina albo Riosa, trzeba poszanować piłkę.
|
Cytat:
Borysiuk - akcja przed bramką - traci piłkę i fauluje Gargułę;nie ma kartki, bo odgwizdany przywilej korzyści Komorowski - szkoda słów. I kto tu czyta relację? |
Dawno się tak nie cieszyłem na meczu Wisełki :D ! Zaciesz :D! Brożek światowa klasa !
|
jeszcze jedna akcja sędziego z pierwszych minut jak Astiz walna noga Sobola w klatkę sędzia puścił grę a później nawet nie upomniał Astiza...
|
Hm może ja inny mecz oglądam ale z tego co widziałem to Bunoza odzyskał najwiecej piłek z wszystkich piłkarzy na boisku. Robi błędy, nie gra wybitnie, ale tragedii też nie. Bez przesady.
|
Oczywiście .......ona komisja nie usankcjonuje faulu Komorowskiego na Kirmie... Bo i po co przecież.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl