![]() |
brak słów....
|
I znowu dostalismy w cipe od Amici...
Wina lezy tylko i wylacznie po stronie trenera ktory jest zenujaco slaby... Maaskant wypierdalaj. Dzieki za Bana.. |
Najgorsze jest to, że nie tworzymy sobie żadnych sytuacji. Ciężko będzie strzelić gola na remis...
|
Po co 3 obrońców z Chavezem na czele wyszło do Peszki na bok? Sam Cikos 2 chłopów nie pokryje.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A Legła przegrywa... 0:1 Chociarz tyle...
|
Górnik prowadzi w stolycy, tak off
|
Cytat:
Niestety, ale nic nie gramy. Mało składnych akcji, głównie się bronimy i możemy się cieszyć, że tylko 1:2 i że nadal gramy w 10. |
Wiecie kim jest dobrze prezentujący się piłkarz naszej drużyny dla naszego zarządu? Ja wam powiem---> Money czyli sprzedać. Przecież głupi kibic i tak przyjdzie mimo że dostajemy w dupę w prestiżowych meczach. Kupi się kilku ziemniaków i jakoś to będzie a tymczasem będą rozwieszać plakaty wr22acamy i prezes z trenerem będą mówić jak bardzo potrzebują kibiców. Szlak mnie jasny trafia.
|
Zmiany potrzebne,Rios za Małego niech wejdzie
Piotr Brożek wchodzi ?? |
zmiany k....a gdzie ktos do pomocy Brożkowi,gdzie Rios gdzie Żurawski,
|
Cytat:
I jak długo będziemy pocieszać się niepowodzeniami innych? |
Tymczasem Górnik prowadzi z Legią.
|
Kiedy ostatni raz wygraliśmy z Lechem?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Takie mecze dobrze uświadamiają, że nie ma sensu się z tym składem drewna męczyc tylko rozgonić. Rok w rok nie potrafia wygrac z pomyslałby kto równymi sobie drużynami typu Lech, Legia. Jedyne 2 mecze ktore nam mowia o sile druzyny i zazwyczaj nie istniejemy.
|
Cytat:
@ Kryniu Skutkiem tego będzie 8-10 tys na stadionie. Kwieciste mowy i ładne skądinad plakaty z Małym czy Sobolem nie zastąpią emocjonujących i wygranych meczów. Ew. wygrana z Amiką byłaby nadzieją na przełamanie, porażka czy nawet remis potwierdza, że jesteśmy tylko i wyłącznie średniakiem |
zawsze znajdzie sie kretyn, ktory uwaza sie za zajebistego fachowca
|
Joker wchodzi ,Żuraw kto jak nie on
|
brawo
pfff dobry wystarczy bo wstyd |
ja juz dziekuje
|
Wszystkie transfery last minute. Powoli musimy się przestawić na pozycję środka tabeli. Nie wierzę w ciągłego życiowego pecha
|
O dziwo nasza obrona dziś nie gra tego co zawsze :-)
Dobry mecz, Lech jest do ugryzienia, choć będę się cieszył z remisu... |
i to by było na tyle...
|
Ihaaa! wapno...
|
Jestem ciekaw pomyslu MAaskanta na ten mecz ?
|
karn yz dupy!!!!!!!! .......e to
|
Hah myślałem że Pawełek przewróci się zanim Stilić zacznie brać rozbieg :D
|
....a mac czemu amika się musiała przełamać w tym meczu ...;/
|
karny się należał niestety:( lipa i tyle... i jaki Zurawski;/ Rios kierwa
|
Wilk jak junior. Chłopak musi się jeszcze sporo uczyć! Pogrążył nas głupio faulując - Tchibamba był tyłem do bramki i nie stwarzał zagrożenia.
|
szkoda... ehhh szkoda
|
Kiedy ostatni raz wygraliśmy z Amicą ?
|
identyczny przebieg ma rownolegly mecz w Katowicach.
:/ Mączynski wlasnie na 3:1 ech.... |
DRAMAT. 3:1?! Płakać się chce.
|
Cytat:
|
Wstyd. Wszyscy ogrywaja Amice a my nie potrafimy :(
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl