Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [10. Kolejka] Wisła Kraków - Lechia Gdańsk 23 października sobota godz. 18:15 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7667)

wolfy 24.10.2010 14:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 998268)
A teraz pytanie gdzię aktywnie zawodnik ze spalonego wziął udział w akcji?

Obejrzyj skrót, to się dowiesz. Spalony powinien być odgwizdany: Bunoza nie cofnął się poza linię spalonego, wziął udział w akcji absorbując bramkarza i obrońcę - naprawdę nie ma sensu się kłócić. Jakby Bunoza stał jak kołek - tak jak zazwyczaj robi w naszym polu karnym, wtedy spalonego by nie było. Brał udział w akcji - spalony jest. Nie wiem, czego tu nie rozumiecie?

crazykaro 24.10.2010 14:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 998297)
Obejrzyj skrót, to się dowiesz. Spalony powinien być odgwizdany: Bunoza nie cofnął się poza linię spalonego, wziął udział w akcji absorbując bramkarza i obrońcę - naprawdę nie ma sensu się kłócić. Jakby Bunoza stał jak kołek - tak jak zazwyczaj robi w naszym polu karnym, wtedy spalonego by nie było. Brał udział w akcji - spalony jest. Nie wiem, czego tu nie rozumiecie?

Poskoczył ale piłki nie dotknął, tak samo jak obrońca. Komentator też jest zdziwiony dlaczego sędzia sie zastanawiał nad spalonym.

wolfy 24.10.2010 14:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 998305)
Poskoczył ale piłki nie dotknął, tak samo jak obrońca. Komentator też jest zdziwiony dlaczego sędzia sie zastanawiał nad spalonym.

Co z tego, że nie dotknął?! Przepisy nie mówią nic o "dotknięciu", chodzi o "branie udziału w akcji". Bramkarz, obrońcy nie wiedzą czy jest spalony, dla nich to jeden więcej cel do krycia/jedno więcej zagrożenie. To chyba logiczne, nie?

Spalony ewidentny, choć może nie - oczywisty.

PhantomRanger 24.10.2010 14:43

Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Choć może ta wygrana sprawi, że zaczną grać. Nie ma się co jednak napalać, że teraz każdego pojedziemy.

TSWojtas 24.10.2010 14:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 998296)
jeśli to jest to dla ciebie głos rozsądku i twierdzisz że Pawełek puscił szmatę bo nie było pośród trzech Lechistów 1 obrońcy Wisły to gratuluje podejścia. Pawełek ostatnio jest jednym z najlepszych (jeśli nie najlepszym) zawodnikiem Wisły. A jeśli się nie zgadzasz to podaj kontrpropozycję

Pawełek najlepszy !! dobry żart - opowiem jutro w pracy:)

PS: jednak dopalacze są nadal dostępne na rynku;)

serek.c2 24.10.2010 14:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 998296)
jeśli to jest to dla ciebie głos rozsądku i twierdzisz że Pawełek puscił szmatę bo nie było pośród trzech Lechistów 1 obrońcy Wisły to gratuluje podejścia. Pawełek ostatnio jest jednym z najlepszych (jeśli nie najlepszym) zawodnikiem Wisły. A jeśli się nie zgadzasz to podaj kontrpropozycję

Kolego - nie cytujesz mnie, jednak odnosi się ta wypowiedź do mojego posta - pozwól więc, że się wypowiem.

Mariusz zagrał jak na swoje możliwości dobry mecz, co nie zmienia faktu, że puścił kolejnego babola. Próbował łapać piłkę, nie utrzymał jej w rękach i jest to jego duży błąd. Nie oceniamy tu zachowania obrony tylko jego interwencję - a ta była taka, do jakiej nas Mariusz przyzwyczaił (coś w stylu puszczonej przez niego bramki w pamiętnym meczu z Amiką przegranym przez nas 1-4). Beznadziejne ustawienie obrony do interwencji Mariusza nie ma nic do rzeczy - gdyby byli lepiej ustawieni mogliby uchronić zespół od utraty bramki (naprawiając błąd właśnie Pawełka) bądź nie dopuścić w ogóle do strzału. Jeśli jednak obrońcy zawalili i pozwolili strzał oddać rolą bramkarza jest strzał obronić (a taki strzał jak wczoraj powinien obronić bezwzględnia).

Czy Mariusz jest najlepszym piłkarzem Wisły ostatnio? Rzeczywiście, wyróżniał się - tylko na takim bezrybiu...

Mario swoją pozycję w światku piłkarskim wyrobił już dawno - jest co najwyżej średnim bramkarzem z tendencją do wpuszczania "śmiesznych" bramek. Wolę kogoś solidniejszego a Mariusz niech szyka szczęścia za granicą (ponoć oferty ma).

mic 24.10.2010 15:10

A malkontenci znowu swoje :lol:

Fugiel 24.10.2010 15:16

Mam pytanie .. kiedy ostatnio Wisła w meczu ligowym strzeliła 5 bramek? ktos kojarzy?

Awe 24.10.2010 15:23

Zachowajmy resztki obiektywizmu z obydwu stron :)
Karny dla Lechii ewidentny tak jak i dla Wisły. Bramka Sobolewskiego ze spalonego.

spinna 24.10.2010 15:32

Pomeczowy dwugłos trenerski:
http://kiks.tv/2010/10/maaskant-caly...bardzo-dobrze/

manian 24.10.2010 15:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fugiel (Post 998349)
Mam pytanie .. kiedy ostatnio Wisła w meczu ligowym strzeliła 5 bramek? ktos kojarzy?

Chyba jeszcze za czasów orange ekstraklasy czyli 2-3 lata temu, nie jestem pewny ale chyba łks albo widzew.

szprotson 24.10.2010 15:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez manian (Post 998391)
Chyba jeszcze za czasów orange ekstraklasy czyli 2-3 lata temu, nie jestem pewny ale chyba łks albo widzew.

Z eŁKSą strzeliliśmy 5 i chyba z Widzewem też tylko z 9 lat temu

63.5 Kg 24.10.2010 15:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fugiel (Post 998349)

W 2008 z Łks-em u siebie,wygrywajac 5-2

mic 24.10.2010 15:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Awe (Post 998361)
Zachowajmy resztki obiektywizmu z obydwu stron :)
Karny dla Lechii ewidentny tak jak i dla Wisły. Bramka Sobolewskiego ze spalonego.

To wytlumacz mi jakim cudem spalony jest, skoro na rowni z Kapsa byl jeszcze obronca Lechii ?

-
Rzeczywscie, byl spalony. Patrzylem tylko na sytuacje od strzalu Sobola

dj_ibutti 24.10.2010 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 998335)
Kolego - nie cytujesz mnie, jednak odnosi się ta wypowiedź do mojego posta - pozwól więc, że się wypowiem.

Mariusz zagrał jak na swoje możliwości dobry mecz, co nie zmienia faktu, że puścił kolejnego babola. Próbował łapać piłkę, nie utrzymał jej w rękach i jest to jego duży błąd. Nie oceniamy tu zachowania obrony tylko jego interwencję - a ta była taka, do jakiej nas Mariusz przyzwyczaił (coś w stylu puszczonej przez niego bramki w pamiętnym meczu z Amiką przegranym przez nas 1-4). Beznadziejne ustawienie obrony do interwencji Mariusza nie ma nic do rzeczy - gdyby byli lepiej ustawieni mogliby uchronić zespół od utraty bramki (naprawiając błąd właśnie Pawełka) bądź nie dopuścić w ogóle do strzału. Jeśli jednak obrońcy zawalili i pozwolili strzał oddać rolą bramkarza jest strzał obronić (a taki strzał jak wczoraj powinien obronić bezwzględnia).

Czy Mariusz jest najlepszym piłkarzem Wisły ostatnio? Rzeczywiście, wyróżniał się - tylko na takim bezrybiu...

Mario swoją pozycję w światku piłkarskim wyrobił już dawno - jest co najwyżej średnim bramkarzem z tendencją do wpuszczania "śmiesznych" bramek. Wolę kogoś solidniejszego a Mariusz niech szyka szczęścia za granicą (ponoć oferty ma).

Czy tylko ja dostrzegam różnicę pomiędzy "babol", a "błąd"? Podpowiem - babol, to bardzo duży błąd. Czy takim był błąd Pawełka? Nie. Był zasłonięty, obronił trudny strzał. Jego winą jest to, że próbował tą piłkę łapać, zamiast wybić nad bramkę. Pomimo to, mógł spodziewać się asekuracji ze strony obrońców, a nie 3 zawodników Lechii na 5 metrze. Tak?

Poza tym, nie wiem czy pamiętasz, ale minutę przed tą akcją Pawełek zarobił takiego strzała od Lechisty, że połowa forum by na noszach schodziła.

Filippo123321 24.10.2010 16:03

mic, przeczytaj poprzednie posty 0_o

Pawełek jak najbardziej daje rade w tym sezonie.

DarekK_11 24.10.2010 16:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 998407)
To wytlumacz mi jakim cudem spalony jest, skoro na rowni z Kapsa byl jeszcze obronca Lechii ?

Na spalonym wcześniej był Bunoza i uniemożliwił złapanie piłki Kapsie. Kapsa ją wybił wprost pod nogi Sobola, a potem padła bramka. Akcja powinna być przerwana zanim Sobol w ogóle dostał piłkę.

serek.c2 24.10.2010 16:46

dj_ibutti

Tak - Pawełęk zrobił normalnego babola, ta interwencja była bardzo zła. Powtarzam raz jeszcze - nie interesuje mnie jak była ustawiona obrona (bo o czym tu dyskutować, jak jest każdy widzi). Chyba nie powiesz mi, że Mariusz broniąc strzał zdołał pomyśleć "spróbuję piłkę złapać, jak mi wypadnie to przecież mam asekurację" :)
Żeby nie było, że tylko narzekam kolejny raz to napiszę - Pawełek zagrał wczoraj dobry mecz. Raz nawet zachował się wręcz fantastycznie (pierwsza połowa, strzał bodajże francuskiego Lechisty).

Nie zgadzam się natomiast ze stwierdzeniami, że w tym sezonie daje radę, że zmazał plamy z poprzenich lat czy że wreszcie zasługuje na nowy kontrakt. W tej rundzie Mariusz popełnił już jak na 10 kolejek zbyt dużo błędów (że nie wspomnę lat poprzednich) - to nie bramkarz na miarę Wisły.

Awe 24.10.2010 17:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 998407)

Niestety bramki nie powinno być, gdyż w momencie wykonywania wolnego Bunoza był na spalonym, a potem przeszkadzał Kapsie. Potem już przy strzale było wszystko w porządku, ale w ogóle nie powinno do niego dojść.

serek.c2 24.10.2010 17:03

Skończmy już te dyskusje o karnych, spalonych... Pierwszej bramki dla Lechii by nie było gdyby sędzia nie odgwizdał urojonego faulu - można się tak bez końca wymieniać przykładami.

crazykaro 24.10.2010 17:26

A propo gdybyań to gdyby sędziowie sie w końcówce tamtego sezonu się nie zmówili to byśmy mieli mistrza:p Natomiast liczy sieto że Lech przegrał i na tym można skończyć wątek :D

licoo 24.10.2010 17:48

http://www.youtube.com/watch?v=ju_YNmAwxmk

Pierwszy raz widzę żeby za granicą puszczali mecz polskiej ekstraklasy. Ktoś coś więcej wie na ten temat?

crazykaro 24.10.2010 17:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez licoo (Post 998471)

Pierwszy raz widzę żeby za granicą puszczali mecz polskiej ekstraklasy. Ktoś coś więcej wie na ten temat?

Już widziałem transmisje internetowe w angielskim języku

timmdorf 24.10.2010 18:02

Galeria z meczu http://www.waszapilka.pl/galleries,566,0

JrQ- 24.10.2010 19:52

Cytat:

sa u niektorych bukow, dla klientow z zagranicy, w PL nie mozna u buka e-klasy ogladac

pcpc 24.10.2010 20:50

Powiem tak bo zaczynacie mnie wkurzać
1.Pawełek ma potencjał na dobrego bramkarza
a)na dobre wyszło rostanie z Kaźmierskim bo widac ze Mario zaczoł robic w konicu postępy ale złego trenowania i nawyków nie poprawi sie z dnia na dzieni
b)Jovanovic wzmógł w konicu dla Mariusza Konkurencje jak by to był jeszcze lepszy bramkarz od niego daje głowe Pawełek broni jeszcze lepiej
c)co do meczu nie zawalił tej drugiej bramki bo tam gdzie wybił powinien byc prawy obrońca,ewntualnie defensywny pomocnik

2.Bunoza jest to gracz z perspektywą
a)jest młody mało który obronica w jego wieku nie popełnia błedów
b)brak partnera od którego by się uczył tak jak marcleo od głowy i clebera w dobrej formie
c)rotacja w defensywie tez nie działa korzystnie na młodego gracza
d)dajcie mu czas jak marcelo

3.Cikos jest lepszy od Branco w ofensywie ale gorzej juz w defensywie
4.Kirm w konicu odpalił zawsze wiedzialem ze beda z niego ludzie
5.Łobodziniskiemu tez dał bym szanse jest rywalizacja w pomocy a to pozytyw
6.Brak napastnika obecny brożek to 25% dawnego pawła niestety czas na zmiane
7.Buhari na konicówki i nic wiecej na razie
8.Garguła zaczyna wreszcie łapać ryrm za 5 meczy bedzie grał jak w bełchatowie

Co do trenera niech zostanie jak najdłuzej bo druzyne buduje sie 3 lata a nie w rok za 3 lata bedziemy grali w LM jak go nie zwolnia nasi kopacze musza zrozumiec ze bez trenigów mocnych nie ma sukcesów

W PP jak bedzie dobry wynik wpuścił bym kogoś z młodej ekstraklas moze trafi sie drugi Franek,Kuba,Szymkowiak,Głowacki

Sam jestem trenerem w Okregówce i wiem co mówie Zima to Obrońca i napastnik piorytet

spinna 24.10.2010 22:40

Galeria zdjęć via KIKS.tv:
http://kiks.tv/2010/10/galeria-wisla...lechia-gdansk/

petred 24.10.2010 23:02

Cytat:

Z tego co słyszałem to ekstraklasa chce sprzedać prawa do pokazywania polskiej ligi jakiejś angielskiej stacji (chyba SKY). Przez pierwszy rok angole mają nic nie płacić i sprawdzić czy będzie zapotrzebowanie . Wiadomo że oferta jest skierowana głównie do polaków których jest tu mnóstwo ,ale to raczej nie wypali bo każdy kto żyje na wyspach i lubi polską piłkę to ma zazwyczaj c+.

wyar 25.10.2010 00:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez petred (Post 998644)
Z tego co słyszałem to ekstraklasa chce sprzedać prawa do pokazywania polskiej ligi jakiejś angielskiej stacji (chyba SKY). Przez pierwszy rok angole mają nic nie płacić i sprawdzić czy będzie zapotrzebowanie . Wiadomo że oferta jest skierowana głównie do polaków których jest tu mnóstwo ,ale to raczej nie wypali bo każdy kto żyje na wyspach i lubi polską piłkę to ma zazwyczaj c+.

Albo sopcast :lol:

Wojtas 25.10.2010 00:15

Ten wynik moze byc zajebiscie ,mylący bo takiej roznicy na boisku napewno nie bylo.

Przyjmujac ze mielsmy bardzo duzo szczescia i bardzo slaba obrone mozna szybko o tym zwyciestwie zapomniec i bron boze nie wysnowac zadnych super optymistycznych wnioskow .

jest masa do poprawienia ,a obrona to niestety nieporozumenie z Bunozą ,ktory sie poprostu do Wisly nie nadaje.

coraz lepiej wyglada ofensywa ,i tu Maaskant ma duze pole manewru ,co z tego skoro defensywa lezy i jest za duza dysproporcja .Jest nad czym myslec.

s1mone 25.10.2010 00:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 998437)
dj_ibutti

Tak - Pawełęk zrobił normalnego babola, ta interwencja była bardzo zła. Powtarzam raz jeszcze - nie interesuje mnie jak była ustawiona obrona (bo o czym tu dyskutować, jak jest każdy widzi). Chyba nie powiesz mi, że Mariusz broniąc strzał zdołał pomyśleć "spróbuję piłkę złapać, jak mi wypadnie to przecież mam asekurację" :)

Ty grałeś kiedyś na bramce?

On wcale nie próbował jej łapać, tylko ją wybić, piąstkuje się tylko wtedy jak się ma pewność, że piłka jest w zasięgu i jak ma się czas na reakcję - Pawełek tego czasu nie miał. Krótka piłka - strzał, odruch, obrona. Zauważ, że jak bramkarze piąstkują piłkę to z reguły to robią przy soczystych strzałach z dalszej odległości, gdy widzą tor lotu piłki i wiedzą, że raczej jej nie utrzymają.

Wybił trochę przed siebie, nie do boku, okej - mógł się zachować trochę lepiej, ale to nie był jakiś balon albo strzał w środek bramki tylko mocno bita piłka z bliska w bok bramki, przy takim uderzeniu wystarczą milimetry na rękawicach a piłka poszłaby do boku albo na róg, wystarczyłoby, żeby się nie rzucił tak 'głęboko' i piłka poleciałaby o wiele dalej. Pisanie o takiej interwencji jako o babolu jest śmieszne i wyjątkowo złośliwe. Ja rozumiem, że Pawełek Ci wadzi, bo zajebał nam parę ładnych bramek w poprzednich sezonach, ale takie szukanie na siłę powodu aby się do niego dopierdzielić jest żałosne. Tak samo niektórzy pisali o poprzednim meczu z Górnikiem, gdzie Pawełek puścił bramkę w krótki róg to posuwano się do absurdu w stwierdzeniach typu : "Znowu przegraliśmy przez Pawełka":D Wiadomo, że w większości sytuacji łatwiej się broni strzały po krótkim rogu i taka bramka bramkarzowi żadnej chwały nie przynosi - ale też nie ma co przesadzać. Gdzie nie spojrzysz, Casillas, Van Der Sar, Buffon - oni też puszczali, puszczają i będą puszczać od czasu do czasu bramki po krótkim rogu. Mit krótkiego rogu bierze się stąd, że większość trenerów bramkarskich uczula golkiperów, że bronienie krótkiego rogu to Twój obowiązek, a jak strzał będzie po długim to i tak nie będzie Twoja wina. Tylko to jest tak naprawdę taka stara polska myśl szkoleniowa, bardzo często mylna, łatwa do przejrzenia i równie często łamana zarówno w A klasach, okręgówkach jak i Realu Madryt. Jak widać w Wiśle również.

Fakt jest taki, że Pawełek nie jest ani Buffonem ani Edvinem ani Ikerem. I o ile jest ŚWIETNY (i podkreślę jeszcze raz - ŚWIETNY) w grze na przedpolu, przewidywaniu sytuacji i przechwytywaniu piłek prostopadłych, to jeśli chodzi o grę na linii jest po prostu czasem słaby, czasem przeciętny, czasem niezły, a czasem dobry - wszystko zależy od formy. A gołym okiem widać, że Mariusz jest teraz w bardzo dobrej dyspozycji.

/bramkarz, 5 lat stażu ;>

Mar85 25.10.2010 05:48

Cieszą mnie w końcu obiektywne komentarze na temat gry obronnej, Bunoza w następnym meczu na ławkę bo przy szybkim Peszku już widzę co będzie wyprawiał. To samo dotyczy Chaveza strasznie wolny. Problem w tym że nie ma kim ich zastąpić?

glutusmaximus 25.10.2010 07:51

Przyznaję bez bicia że po raz pierwszy w tym sezonie obejrzałem mecz na żywo i przez 30 min. byłem wstrząśnięty tym co widziałem. Jeszcze NIGDY nie widziałem tak słabej gry w naszym wykonaniu. A już kilkanaście lat oglądam i kibicuje. Po 30 min. gra w końcu zaczęła przypominać piłkę nożną. Z przyjemnością napiszę o co najmniej dobrej grze Pawła Brożka, tym bardziej że wielokrotnie go krytykowałem. W końcu pokazał że mu się chce i jest z drużyną, bo że potrafi to wszyscy wiedzą. Najlepszy wg. mnie znowu Łukasz G. Takiego gracza nam było potrzeba. Oczywiście piękna i skuteczna w końcu gra Kirma. A na minus: Marokańczyk najsłabszy na boisku.Niestety powinien tam grać ktoś inny. ( Rios, Łobodziński). I najgorsza z możliwych para stoperów. Jedyna zaleta Chaveza to że jest silny, Bunoza nie ma żadnych zalet. Obaj tragiczni technicznie, taktycznie zero, nieprzygotowani kompletnie do gry na naszym poziomie. Zero wyprowadzenia piłki itd. Gdyby nie łut szczęścia to do przerwy byłoby 2 lub 3 dla Lechii. Tylko dzięki temu że ich napastnicy dwa razy pośliznęli się mijając stoperów nie straciliśmy kolejnych bramek, a bardzo dokładnie widziałem że bunoza już był nawinięty i mogło być sam na sam. Reasumując, bez konkretnych stoperów nic w tym sezonie nie osiągniemy i to powinien być cel transferowy nr1 w zimie.

farben 25.10.2010 09:24

Kirm: Chcieliśmy bardziej niż Lechia

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...chia,id,t.html

Semper Fidelis 1985 25.10.2010 09:33

Ogólnie zajebisty mecz, świetna atmosfera na trybunach, gdyby nie sędzia to by Wisełka dostała w dupe ... Dragan juz pewnie zostanie w obronie, ale to dobrze, bo na skrzydle szału nie robi, a w obronie niebo lepszy od Brozia, znowu fajnie zagrał Guła, a kebab? tak jak pisałem... lepiej niech już nie gra...
Pozdro dla Braci z Gdańska!
Tylko Gdańska Lechia BKS!!

djk 25.10.2010 09:58

Atmosfera na trybunach była super:) a co do gry Naszych to pozostawia ona wiele do życzenia, mieliśmy w pierwszej połowie więcej szczęścia niż rozumu:) ale i tak jestem zadowolony bo liczy się tak długo wyczekiwane zwycięstwo:) wierzę że teraz pozostanie już tylko marsz w górę tabeli:)

nero 25.10.2010 10:02

Jak ściągnąć bramki: Zjeżdżamy na dół strony. Po prawej klikamy "Pobieranie plików" następnie przepisujemy kod. Czekamy parę sekund, i klikamy na Wolne pobieranie. Które nie jest takie wolne :-)

Feniks1983 25.10.2010 10:05

Sam mecz z gatunku science-fiction. Mnostwo bledow sedziego (wiekszosc na niekorzysc Lechii), Nasza obrona to wogole jakies UFO (chociaz w drugiej polowie ktos ponoc Ja widzial ;)), Lechia laskawa dla Nas bardzo, az dziwne to bylo ze po 20 minutach nie bylo wyniko 0-3. Wogole pierwsza polowa w Naszym wykonaniu to tak jakby jacys amatorzy grali z okazji wygrania w jakims konkursie. Druga ciut ciut lepsza. Wynik tak jak wielu mowilo przeslanai calosc tworczosci artystycznej ale mozna jakies promyki nadziei dostrzec. Moze ten mecz faktycznie bedzie przelamaniem?? Najblizsze 3-4 spotkania pokaza gdzie jestesmy na prawde i w jakim kierunku to wszystko zmierza.

Co do tego co kilka postow wczesniej pisal willow ze ponoc po przegranej z Lechia, Maaskant mial poleciec..... Z tego wychodzi ze nie uczymy sie na wlasnych bledach i ze z coraz wieksza niepewnoscia mozna patrzec na zimowe okienko. Dlaczego tak uwazam?? Poniewaz ten fakt moze pokazywac ze zarzad jest zadowolony z swoich "dokonan" w lecie i ze uwazaja ze to Maaskant nie umie tego zespolu "sklecic". Wskazuje to tez na to ze jednak nie mamy zamiaru czerpac z zachodnich wzorcow tylko nadal zostajemy "przy polskim sposobie myslenia", czyli zle idzie??Zawsze trener winny. Mam jednk nadzieje ze to tylko plotki i ze ktos dzialal lub mowil to pod wplywem emocji.

pcpc 25.10.2010 10:59

Boguś powinien dac czas Holendrowi mimo wszystko a jak gracza nie pasuje do do Młodej Ekstraklasy

Jazon 25.10.2010 11:18

Czułem że w końcu zaskoczymy i dobrze, że zrobiliśmy to z czołowym jak na chwilę obecną klubem w Polsce. To ważne biorąc pod uwagę nasz następny mecz. Zawodnicy podbudowani, Kirm w gazie, trzeba więcej uważać w obronie i będzie coraz lepiej:)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:14.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl