![]() |
Maciej Żurawski: "Jesteśmy bandą nieodpowiedzialnych ludzi i to tyle."
|
ładnie Żuraw określił ... banda nieodpowiedzialnych...nie piłkarze
|
slyszeliscie zurawia ?
|
Cytat:
Flamengisto. Nie wszystko jest popsute, jest m. in. liga do uratowania - wstawianie młodego zawodnika + 2 razy jego zmiana po 1 połowie to skaza na psychice i nauka "jak się przegrywa". Sama ambicja to za mało i zrozumcie to wszyscy wreszcie... Kupujemy wreszcie bramkarza ale nadal wstawiamy "bombę zegarową" za plecami nędznych obrońców. Brawo Żuraw!! |
Ale zuraw pojechal :D
i dobrze :) |
Ruch nie ma pieniędzy, ale ma jaja. I to wystarczy. I tu świetna podsumowująca wypowiedź Żurawia.
|
Wiemy że mamy tytuł "Frajerów Europy" od kilku lat i zaciekle go bronimy, ale dzisiaj Ruch wydarł nam tytuł frajerów naszej ligi. Takich ogórków jak my powinni ogolić przynajmniej z 5-0. Kulawik w nastepnym meczu jesli nie daj Bóg będzie jeszcze trenerem, powinien zostać ubezwłasnowolniony. Nigdy więcej Nawałki i Kulawika na ławce Wisły, że wspomnę tylko o naszych wiślackich trenerach.
|
Brawo zuraw
|
Cytat:
Tak to mówią na pocieszenie trampkarzą. Na podstawie ostatnich 2 meczy można ocenić że ulokujemy się na miejscu 8-10, obym się mylił. |
Cytat:
"Banda nieodpowiedzialnych ludzi" Brawo Żurawski ;) |
Mam nadzieje,ze to dno i w przyszlymw tygodniu los zacznie sie odwracać-nowy trener itd.coz pozostało poza nadzieją...
|
Tak Maciek. Jesteście bandą.
|
Cytat:
|
Bravo dla Żurawia!!!!!
|
Masakra !!!!!!!!!!!!!!!!
|
Żuraw wrócił niedawno, ale dobrze podsumował, banda chuja.
|
Żuraw - jedyny człowiek z resztkami honoru w tej bandzie.
|
DObrze Zuraw powiedzial po meczu . brawo
|
cytat Maciej Zurawski po meczu
''jestesmy banda nieodpowiedzialnych ludzi i tyle'' Kowalski chyba nawet na mloda ekstraklase niezasluguje. Najlepszy zawodnik Cleber tyle tylko ze konczy kariere. To jest cos niepowaznego. |
http://www.youtube.com/watch?v=Chhp-...layer_embedded
Zmienić parę szczegółów i komentarz po meczu jak znalazł. |
Zuraw powiedzial wkoncu prawde !!! cos tam jest mocno na rzeczy!!!
|
Brawo Żuraw...
|
Mam nadzieje,ze to dno i w przyszlymw tygodniu los zacznie sie odwracać-nowy trener itd.coz pozostało poza nadzieją...
|
Żuraw wielki szacun za pomeczowa wypowiedź.
|
Ech...z taką grą to my będziemy walczyć o utrzymanie w tym sezonie. Gołym okiem widać że im się nie chce biegać , nie mówiąc już o rozegraniu piłki. TU jest potrzebny mega wstrząs bo inaczej źle się skończy ten sezon dla nas.
|
Słyszeliście co powiedział Żurawski? I to powiedział ten na którym gra Wisły powinna byc oparta, ten który był jednym z najsłabszych na boisku. Sory ale Maciek powinieneś chyba zając się menadzerką albo trenerką. Na uprawianie tego sportu jestes chyba już za słaby.
|
ŻURAW - SZACUNEK za to co powiedziales
|
Emeryt Cleber walczył, reszta dno do którego zdążyłem się już przyzwyczaić.
|
tylko tyle w tym temacie http://www.youtube.com/watch?v=Chhp-DTf-oQ
|
Maciek Żurawski dla Canal Plus powiedział, że są bandą nieodpowiedzialnych ludzi dobrze usłyszałem ?
|
niestety nie mamy druzyny , nie mamy trenera. bedzie ciezko w tym sezonie o czolowe pozycje , mam nadzieje ze sie myle ale jak nie przyjdzie dobry trener i nie zrobi czystki w zespole to ch*j z tego bedzie.
ale pamietajcie: Dumni po zwycięstwie. Wierni po porażce. TYLKO WISŁA! |
Zuraw ma grać. Od podsumowania są kibice. Maciek - bez formy jestes.
|
CZego można było oczekiwać??Pawełek jak zawsze swój poziom a reszta dno,oprócz biegającego za 5 Sobola,Clebera za 2 i Rado.Nowi w Wiśle bez komentarza bo szkoda słów.A i Kulawikowi też dziękuję za młody skład-Pepem Guardiolą to on nigdy nie będzie nawet w 1%,jak usiłował porównywać Laskowski.
|
Ja bym jednak wolał, by Żuraw wypowiadał się jak lider, a przynajmniej piłkarz nie dołujący całego zespołu. Atmosfera w szatni musi być fatalna, a wypowiedź Maćka jej nie poprawi. Wręcz przeciwnie.
Wypowiedź pod publiczkę, ale bardzo niedobra dla klubu i drużyny. |
"Jesteśmy bandą nieodpowiedzialnych ludzi a nie piłkarzami" mega wypowiedz %-)
|
Cytat:
płakać się chce poprostu i tyle w temacie. |
Słowa Żurawia prawdziwe. Zastanawia mnie co tam się dzieje w szatni, bo jego słowa znaczą, że jest coś bardzo nie tak.
|
"Jesteśmy bandą nieodpowiedzialnych ludzi a nie piłkarzami" mega wypowiedz %-)
|
Wielka trójka ligi zawodzi niesamowicie. Wisła w......., Legia w......., Lech słaby jak barszcz. Te trzy kluby nie pokazują w ogóle, że zasługują na miano czołowych w Polsce.
|
Żurawski powinien jeszcze powiedzieć: "brawa dla Chorzowa".
Ale powiedział to, co powinien. I dlatego szacunek. Cóż, jedyny pozytywny aspekt tego meczu, to wypowiedź Maćka. To o czymś świadczy. Możecie mi powiedzieć, jak to jest możliwe, że w ataku uczestniczy 7 piłkarzy, a nikt się nie pokazuje? Nowy trener ma istną stajnię Augiasza to posprzątania, bo w zespole nie ma ani ładu, ani składu. Pozostaje mieć nadzieję w Chavezie, który dobrze zrozumie się z Cleberem. Dla mnie negatywnie pokazał się Cikos, w pewnym momencie kompletnie obok spotkania. Myślami był gdzie indziej. Może rozpamiętywał bramkę? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl