![]() |
Dlatego właśnie przegrywamy w pucharach. Jak takie cioty w lidze są do ogrania. Poziom żaden z obydwu stron. Lepsza drużyna by nam tu wlepiła jak to zrobił Karabach. Coś czuję, że jak się ta drużyna nie ogarnie, to może nie być podium.
|
Cytat:
Dokładnie, skoro taki Rado mógł to czemu nie ? |
Ci co narzekają dlaczego nie gra Rios, chyba nie podróżowali nigdy. Ciekawy jestem ilu z Was by było gotowych do gry po kilkugodzinnym locie samolotem.
Co do samego meczu. Dramat. |
przeciez Boguski nie potrafi sie pozbierac po tej kontuzji ktora odniosl w meczu z Legia, nie potrafi przyjac pilki, niech sobie usiadze na lawce
Rios niech wejdzie za niego! Piotrek Brozek na tego czlowieka patrzec nie moge |
Bunoza nas uratowal w 93 min przed strata bramki.
|
Ale wstyd, znowu będą się śmiać ze mnie w pracy!!!!!!!!!!!!!!
|
mam nadzieje że wszyscy sobie uświadomili że Boguski póki co to ME max!!
|
Boguski > DNO , Żurawski > Nie wiem po co wchodził wogóle na boisko ... , defensywa DNO .
|
Cytat:
Z czego? Ze Twoja druzyna wygrala? |
na razie dziadostwo. Jedno szczęście, że udało się dowieźć zwycięstwo, ale jak najszybciej trenera , który się za nich weźmie.
Boguś "mistrz" dzisiaj. Mario - dzięki. |
Nie mogę tego pojąć że chłop zarabiający tyle pieniędzy nie potrafi przyjąć piłki której trampkarze lub dzieci z podwórkowego boiska by przyjęły mowa oczywiście o Boguskim...
|
Jak równy z równym z arką. Brawo za przygotowanie drużyny panie henryku. Fantastycznie gramy piłką. Bosko
|
Ważne 3 punkty! Tylko to.
Styl i gra słaba, a gra obronna bardzo słaba. Pawełek - najlepszy - wygrał nam mecz! Małecki - dobry mecz Kirm - pierwsza połowa dobra, druga trochę gorzej To najlepsi gracze w tym słabym meczu Pozytyw? Nie zgubiliśmy punktów na starcie. Tylko tyle i aż tyle:) |
Zenujacy spektakl, po ktorym trudno kogokolwiek wyroznic... Nie ma obrony, nie ma pomocy(to Arka prowadzila gre), nie ma ataku. Potrzeba dobrych pilkarzy.
|
Z Rafała na pewno dobry chłopak jest
ale jego obecność na boisku to jest jawny sabotaż nie pamietam, żeby nawet Łobo tak kaleczył |
Dobrze, że są 3 punkty. Mam nadzieje, ze z biegiem czasu przyjdzie zgranie i jakoś ta gra będzie wyglądać. Teraz oby Kulawik nie potracił punktów, potem przyjdzie nowy trener i oby to wszystko poukładał...
|
Kowalski, Bunoza, Rado pozytywne zaskoczenie :) muszą zachować spokój a będzie good
|
Cytat:
|
pierwszy mecz ligowy a co poniektorzy to juz wystawiaja druzynie jaka pozycje zajmie. Troche bez sensu wg mnie. Mysle ze jakby zamiast Boguskiego wszedl Rios to zaliczylbym udany debiut konczac z dwma bramkami minimum. I bije sie w piers za to co mowilem o Rado. Widac chlopak nie bal sie gry, oby tak dalej:)
|
Spokojnie. Jesteśmy 2 punkty bliżej do mistrzostwa niż Lech :)
Co do meczu.. Fakt, Pawełek uratował nam dziś 3 punkty. |
dlaczego Małecki wykonuje wolne,rożne?przeciez on nie potrafi pilki dograc, wali takiego baloniki
|
Mecz żenujący, poziom napastników wstyd, hańba, żenada, skandal jak dla mnie to nie można nic powiedzieć pozytywnego o tym meczu. Nasi to gwiazdeczki i tyle!! A trener to ja nie wiem co pan Kulawik K*rwa robił przez ostatnie 3 tygodnie jak daje zagrac Super Bogusiowi co piłki nie umie przyjąć, nie umie uderzyć nic nie umie. Decyzje Małego kiedy strzelać kiedy podawać nie do komentarza, a temat Mały jaki wykonawca stałych fragmentów gry to jakaś epicka porażka niech wreszcie przyjdzie trener który mu tego ZABRONI. A jeszcze jedno trenerowi gratuluje zmian tylko o jednej można powiedzieć że niczego nie zepsuła bo wszedł Wilk za już wykończonego Kirma dzięki któremu dziś wygraliśmy i to jedyne z czego się można cieszyć. PODKREŚLĘ TO BYŁ DRAMAT !!!!!!
PS. A i jeszcze jedno mimo wielu niepewnych interwencji dziś w Wiśle PAWEŁEK MVP |
Cytat:
|
Coście się uczepili Boguskiego. A nie widzicie co Kowalski wyprawia w obronie? Dno kompletne. B klasa. Wychowanek wielokrotnego Mistrza Polski nie potrafi się poruszać po boisku. A ma rozegrane pewnie kilka spotkań w Ekstr. Takich środkowych obrońców można dostać na kilogramy w sklepie mięsnym.
|
Po co był nam okres przygotowawczy?
Bahr nie wiem co robi w tym klubie jeszcze... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Według mnie Bunoza się powoli w naszej lidze ogrywa. Owszem, popełnia błędy ale jest wysoki i wygrywa pojedynki główkowe. W meczu dobre wrażenie zrobił na mnie Pawełek, Małecki i trochę Cikos. Ale Boguski to faktycznie narazie nadaje się tylko do ME
|
Spoko , Oni się będą zgrywać ze sobą nie wiadomo ile , a ten Bunoza czy jak mu tam , to nie widzę go ... , Pawełek o dziwo zagrał dobry mecz ... coż ważne 3 Pkt w świetle Lecha , zobaczymy jak jutro Elka pojedzie ...
|
Wynik nie jest zły. Mamy 3 punkty. Ale taką grą ligi nie podbijemy i nie oczarujemy. Najlepsi zawodnicy meczu to Pawełek, Kirm i Małecki. Walczyli z poświęceniem. Obrona prezentuje się bardzo słabo, tak jak i cały zespół. Oni muszą dostać się pod rękę dobrego trenera, który ich zgra i nauczy, że na boisku walczą i wspierają swojego kolegę. Brak Riosa to pewnie rezultat zmęczenia po podróży. Mam nadzieję, że trener Kulawik ( lub nowy, jeśli się pojawi ) wypróbują Andresa, szczególnie patrząc jak w dzisiejszym meczu zagrał "joker" Boguski.
|
Cytat:
|
Dla mnie przerażające jest to, że taki trener jak pan Kulawik zajmuje się naszą młodzieżą...
Mam nadzieję, że wraz z budową prawdziwego sztabu szkoleniowego ktoś się tym panem zajmie. |
Cytat:
|
Zestawienie składu interesujące i trochę eksperymentalne,ale najważniejsze ze są 3 punkty...dobrze,że Małecki coś gra...
|
1-10
Pawełek 9 Diaz 5 Bunoza 6 Kowalski 6 Cikosz 7 Kirm 7 Sobolewski 8 Rado 7 Małecki 8 Piotr Brożek 6 Paweł Brożek 5 Boguski 1 Żurawski 3 Wilk za krótko |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
3 pkt cieszą ale mecz strasznie słaby w naszym wykonaniu. Mam nadzieje że Kulawik nie jest ślepy i widział co wyprawiał Boguski i już nie zagra
|
Boguski znowu kolejny fatalny mecz.. tak myślę że gra dla Wisły zaczyna go przerastać.. ja bym go wypożyczył gdieś na pół roku/rok, jak tam dalej grałby padake to się podziękuje.. bo wiadomo że możliwości ma, tylko coś ostatnio się "zawiesił".
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl