![]() |
Kto może niech buduje stadion, po 9 września wzrosną zyski, ale też koszta jego budowy.
Ja na przykład buduje teraz obiekt na 42 500 miejsc :) |
Kolejny sezon za nami, czas na małe podsumowanie. Jak dla mnie to był jeden z dziwniejszych sezonów, mogę powiedzieć że był bardzo udany z jednym małym zgrzytem...spadłem z 4 ligi hehe no ale 4 liga to nie przelewki i kazda głupia strata punktów niestety tak się kończy. Emocji miałem co nie miara bo mój los ważył się do ostatniej kolejki, niestety porażka 2-1, zwycięstwo konkurenta w walce o utrzymanie i po robocie.
We wszystkich innych elementach sezon uważam za bardzo udany:D Siła zespołu wzrosła o 4 punkty, udało mi się przeprowadzić trzy udane transfery do klubu, wartość zespołu wzrosła o 60 mln. Pojawiło się też kilku ciekawych juniorów, być może nie będą grali pierwszych skrzypiec ale napewno solidnie zasilą klubową kasę. Sezon kończe z 11 mln na koncie, bez żadnych długów, z młodą ekipą...teraz czekam co przydzieli mi los w 5 lidzie i zabieram sie do walki o powrót do 4 ligi:-) |
Zobaczcie jaką mam ciekawa sytuacje.
Liga 7 .442 moj TS Wisła i Fc TRINIDIAD. Mamy tyle samo punktow taki sam stosunek bramek i tylko dzieki temu na ten moment jestem 3 . Gosciu okstatnio zremisowal z 1 druzyna ktora nigdy nie przegrala ani nie zremisowala . Mysle czy bym mogl jakos zmobilizowac Fc Hejs w ostatnim meczu niczym Abramowicz :D |
można próbować ale pewnego poziomu sie nie przeskoczy na siłe
PS: Zagram Spara moj klub ZICH!((3 |
Stworzylem Puchar Zjednoczony, zaplacilem za wszystko, wiec kto chce zagrac to niech napisze, a ja mu wysle zaproszenie ;)
|
Ostatnie co sponsoruje ! LIGA ZJEDNOCZONA ZA DARMO !!
Liga na 4 zespoly (nie bierze swiezosci), kto chce zagrac niech pisze. |
Kolega założył puchar zjednoczony "Puchar Miasta Królów" na 64 zespoły. Puchar jest otwarty. Zapisy do piątku do godzin popołudniowych na zwykłych zasadach (150 euro, nie zabiera świeżości). Jedyne ograniczenia to siła <= 39. Jeśli ktoś ma ochotę zagrać to może się zapisać :-)
|
Cytat:
|
"Puchar Miasta Królów", o którym pisałam 2 posty wyżej został - z powodu źle założonego filtra - anulowany i założony ponownie :-). Koniec zapisów 13.II. 2010 o godz. 22.16 a rozpoczęcie rozgrywek 16.II.2010. Jeśli ktoś nie mógł się poprzednio zapisać a chciałby zagrać to obecnie nie ma przeszkód :-).
|
Cytat:
|
Jeśli jest osoba chętna na objęcie drużyny to proszę priv.
|
Apropo tego Pucharu Zjednoczonego...jestem chętny jeśli jest jeszcze wolne miejsce...mój nick w GU to: jaarrek
Pozdro |
Lepiej sobie w hattricka zagrajcie :p
|
Gra w to jeszcze ktoś? :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl