![]() |
http://stadionwroclaw.pl/pl/imprezy/...s/items/2.html
Radze się pośpieszyć, biletów nie zostało już dużo. |
Walka Szpili
http://www.youtube.com/watch?v=XAn_BJuq6n4 |
Szacunek dla Szpili, ma charakter, poniżej link do wypowiedzi po walce:
http://www.youtube.com/watch?v=rlnF5lc2yA8 Szpilka zadaje kłam teoriom, że wszyscy bokserzy nie potrafią sklecić 2 zdań. Brawo Szpila ! |
Na stronie tvp jest napisane, że w sobote o 22.50 będzie transmisja boksu z Hamburga, czy to może być walka Kliczko z Heyem ? Czas i miejsce się zgadza, ale aż mi się nie chce wierzyć, że publiczna wykupiła transmisje tej walki...
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie, Mateusz Rzadkosz występujący pod naszymi barwami, jest naszym kibicem? W sensie chodzi na Wisłe? Bo z tego co słyszałem chłopak z Gliwic pochodzi.
|
http://www.youtube.com/watch?v=oiy8t...mbedded#at=190
mam nadzieje że Kliczko porządnie zleje tego pajaca Haye |
Cytat:
zaje***ta akcja z napisaną 50-tką na dłoni Kliczko :D |
A ja tam mam nadzieje, że Hayek wygra. Strasznie nie podoba mi sie boks w wykonaniu Kliczki.
|
Zapraszam na Historię Wisły....Można poczytać o wielu dobrych bokserach,którzy reprezentowali Białą Gwiazdę..
|
Cytat:
|
To prawda, w sobotę oglądamy galę z Hamburga. Liczę, że tym razem walka będzie ciekawa, bo aż czuć tę nienawiść między nimi.
Donki, to prawda, że boks Kliczków to głównie punktowanie lewym prostym i klincze, nudny styl i to bardzo. Ale Haye też nie porywa niczym specjalnym i pewnie przegra, choć wolałbym mimo wszystko jego zwycięstwo. Tym bardziej, że nie widać na horyzoncie nikogo kto mógłby braci pokonać (może Helenius ale to melodia przyszłości póki co) |
Cytat:
|
brylant17 - czy ja napisałem, że Hayek wygra ? Ja tylko chciałbym aby wygrał ;)
A w boksie wszystko jest mozliwe, wiec zobaczymy jak to bedzie. |
Cytat:
Też jestem za Hayem bo z braci wole starszego:) |
Cytat:
On pochodzi z gór ale mieszka w Krakowie. Trenuje normalnie na Wiśle. Z tego co się orientuje to on nie chodzi na mecze piłkarskie. |
Jutro wielkie wydarzenie jeżeli chodzi o wage ciężką którego nie było już od dobru paru lat czyli walka Kliczko vs Haye. Szczerze jestem za Hayem bo lubie tego typa na przekór większości, lubie jego pewność i to że powiedzmy dzięki niemu te konferencje i inne sprawy nie są bezpłciowe jak to ma miejsce i będzie miało przed walką Adamek Kliczko. Także Haye jedziesz z tym nudnym człowiekiem, niech szczeny poopadają:P.
|
ktos pokazuje ta walke w PL ?
kiedys Canal+ mial prawa do walk Kliczkow ale nie widze tego w programie |
Cytat:
|
Kliczko mu mordke sklepie że aż miło , cwaniaczek Haye mocny w gębie , zobaczymy czy po walce będzie taki wygadany.
|
Na TVP HD idzie wczesniej gala bo od 20.20 chyba.
|
Cytat:
Kibicowanie Haye'owi to tak jakby trzymać kciuki za Amicę czy parchy. Nawet Adamek w wywiadzie kilka dni temu powiedział że czarny za bardzo krzyczy i robi za dużo szumu zamiast się skupić na walce |
Cytat:
A Adamek to żadna wyrocznia w HW póki co |
Perfekcyjne porównanie Alego do Haye'a :rotfl:
Ten drugi zwłaszcza dużo osiągnął - między innymi pierwsze miejsce w sprincie po ringu podczas walki z Walujewem :D |
Porównanie może lekko nietrafne - co do umiejętności ale Alemu to też się gęba nie zamykała;)
Dla mnie to w ogóle taki teatrzyk z 2 stron, by podkręcić śrubę i sprzedać tą walkę jak najlepiej.Oby sama walka nie była napompowanym balonem który pęknie z hukiem.A komu kibicuje?Mam tu dylemat.Z jednej strony marzy mi się by ktoś w końcu tych Kliczków sklepał, z drugiej ten Haye wygląda na takiego co za bardzo wczuł się w rolę - taki medialny pajac a nie mam przekonania że za tym idzie poziom jak u Alego(to tak delikatnie ujmując;) - bardziej chodzi mi o to czy on w ogóle będzie w stanie jakkolwiek Kliczce zagrozić).Szczególnie że ta jego ostatnia walka to wyglądała na gruby wał Niech będzie tak że Kliczko skopie go po ryju ale porządnie a nasz Adamek wygra z drugim bratem;)Choć niestety wszystko wskazuje na to że obaj bracia będą nadal rządzić. |
Ja bym tak szybko Haye'a nie skreślał. Wład moim zdaniem ma słabą szczenę czego nie widać ze słabymi zawodnikami, których obija za kasę. Ja obstawiam przewrotnie wygraną na punty Włada, ale z jego liczeniem w czasie walki.
|
Cytat:
|
A ktos w ogole zwraca uwage na to, co mowia bokserzy? Mnie to kompletnie nie interesuja, bo jedni maja cos z glowa lub maja ja pusta, a inni robia to pod publiczke. Jesli chodzi o umiejetnosci czysto bokserskie, to Kliczko powinien szybko rozprawic sie z Hayem. Obaj to przecietniacy, ale David to taki bardziej klaun i "showman"...niewiele poza tym ;).
|
Bez przesady, być może aktualny poziom ciężkiej nie jest zbyt wysoki ale nazywanie ich przeciętniakami to przesada. Prawda jest taka że aktualnie tylko Haye ma szanse wygrać z którymś z Kliczków. Adamkowi nie daje zbyt dużych szans bo ma za słaby cios, a na punkty nie wygra. Haye ma zajebisty balans, szybkość i mocne uderzenie ale czy to wystarczy?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja tam trzymam kciuki za angola. Mam nadzieje, że wygra bo to pozwoli mi patrzeć z nadzieją na jesień... :)
|
Cytat:
I napisał to ktoś kto ma "berło" w podpisie - "ić stond" najlepiej. Zrozumienia u Ciebie brakuje od podstaw - twierdząc że szum medialny określa wartość zawodnika. Poczytaj sobie o walkach Haye'a - z kim walczył, jak wygrywał, jak był punktowany. A potem wróć na forum - albo nie wracaj |
Cytat:
Jaką wartość? Wrócę do początku i Ci wytłumaczę to może zrozumiesz jakimś cudem. Nie można przekreślać zawodnika tylko dlatego, że robi dużo szumu wokół walki bo niejeden już robił szum i wygrywał a często też właśnie dlatego wygrywał, że zrobił szum. Haye podpuszcza Władimira i to skutecznie bo ten już dał się ponieść nerwom wdając się w awanturę na konferencji prasowej i zszedł do poziomu Haye'a rysując tę 50-tkę na dłoni. Nie jest już taki spokojny, siedzi w nim złość a to może być szansa Anglika. Pisałem o poziomie sportowym i wartości zawodnika? Nie, nie pisałem - więc nie doczytuj sobie tego co chcesz doczytać. W przeciwieństwie do Ciebie to ja o walkach Haye'a nie czytam jak wygrywał i jak był punktowany ale je po prostu oglądam i dobrze wiem jak się prezentował choć z tego co widzę, konsekwentnie nie ma to nic wspólnego z tematem medialnego szumu, który poruszamy. A jak brak Ci argumentów to bardzo mi już przykro z tego powodu. |
Nie odpowiadaj komuś, kto i tak nie załapuje słowa pisanego.
|
Prawda jest taka że Adamek zostanie mistrzem świata,dziś w to nikt z was nie wierzy a we wrześniu będziecie wychwalać Tomka
Co do dzisiejszej walki,stawiam na Kliczkę,Haye mocny w gębie ,pytanie tylko czy tym razem Haye nie zrobi wszystkiego by wygrać bo jak przegra to zostanie zlinczowany przez cały bokserski świat Przewiduje do 9 rund i nokaut w wykonaniu Kliczki |
Kliczko wygra na punkty, ew nokaut w końcowych rundach. Haye to dobry bokser ale lepszy krzykacz, najmocniejszy w wywiadach i na konferencjach prasowych.
|
Cytat:
|
Czyzby Haye nie do konca wierzyl w swoja sile i umiejetnosci? :rotfl:
http://sport.onet.pl/boks/haye-przed...wiadomosc.html |
Haye to jakis pseudo kozak ,zobaczymy czy po walce tez bedzie tak rozmowny :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl