Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Boks na świecie (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5159)

Kawus 26.06.2011 13:13

http://stadionwroclaw.pl/pl/imprezy/...s/items/2.html

Radze się pośpieszyć, biletów nie zostało już dużo.

skowron 26.06.2011 14:45

Walka Szpili
http://www.youtube.com/watch?v=XAn_BJuq6n4

tomo 26.06.2011 15:42

Szacunek dla Szpili, ma charakter, poniżej link do wypowiedzi po walce:

http://www.youtube.com/watch?v=rlnF5lc2yA8

Szpilka zadaje kłam teoriom, że wszyscy bokserzy nie potrafią sklecić 2 zdań. Brawo Szpila !

przemo 27.06.2011 13:56

Na stronie tvp jest napisane, że w sobote o 22.50 będzie transmisja boksu z Hamburga, czy to może być walka Kliczko z Heyem ? Czas i miejsce się zgadza, ale aż mi się nie chce wierzyć, że publiczna wykupiła transmisje tej walki...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Donki (Post 1117333)
Zgadza sie, TVP bedzie transmitowac walke Kliczko z Hayem.

No to jestem w szoku :shock:

Donki 27.06.2011 14:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez przemo (Post 1117325)
Na stronie tvp jest napisane, że w sobote o 22.50 będzie transmisja boksu z Hamburga, czy to może być walka Kliczko z Heyem ? Czas i miejsce się zgadza, ale aż mi się nie chce wierzyć, że publiczna wykupiła transmisje tej walki...

Zgadza sie, TVP bedzie transmitowac walke Kliczko z Hayem.

Kamell 27.06.2011 20:47

Mam pytanie, Mateusz Rzadkosz występujący pod naszymi barwami, jest naszym kibicem? W sensie chodzi na Wisłe? Bo z tego co słyszałem chłopak z Gliwic pochodzi.

qchar90 27.06.2011 20:47

http://www.youtube.com/watch?v=oiy8t...mbedded#at=190

mam nadzieje że Kliczko porządnie zleje tego pajaca Haye

przemo 27.06.2011 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez qchar90 (Post 1117556)
http://www.youtube.com/watch?v=oiy8t...mbedded#at=190

mam nadzieje że Kliczko porządnie zleje tego pajaca Haye

Też mam taką nadzieję, obojetnie czy walka bedzie trwała 1 czy 12 rund chciałbym żeby końcowy wynik był jeden - znokautowany Haye... Strasznie nie lubię tego jak się wypowiada o przeciwnikach. Tym bardziej, że w wadze ciężkiej poza "dziwną" wygraną z Wałujewem nie osiągnął nic, w przeciwieństwie do Kliczki jednego czy drugiego...

zaje***ta akcja z napisaną 50-tką na dłoni Kliczko :D

Donki 27.06.2011 21:24

A ja tam mam nadzieje, że Hayek wygra. Strasznie nie podoba mi sie boks w wykonaniu Kliczki.

ajasz 27.06.2011 21:24

Zapraszam na Historię Wisły....Można poczytać o wielu dobrych bokserach,którzy reprezentowali Białą Gwiazdę..

Billy 27.06.2011 21:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Donki (Post 1117580)
A ja tam mam nadzieje, że Hayek wygra. Strasznie nie podoba mi sie boks w wykonaniu Kliczki.

Ja za to mam nadzieję, że Kliczko zamknie mordę w końcu temu pajacowi.

IncognitoTSW 27.06.2011 21:28

To prawda, w sobotę oglądamy galę z Hamburga. Liczę, że tym razem walka będzie ciekawa, bo aż czuć tę nienawiść między nimi.

Donki, to prawda, że boks Kliczków to głównie punktowanie lewym prostym i klincze, nudny styl i to bardzo. Ale Haye też nie porywa niczym specjalnym i pewnie przegra, choć wolałbym mimo wszystko jego zwycięstwo.
Tym bardziej, że nie widać na horyzoncie nikogo kto mógłby braci pokonać (może Helenius ale to melodia przyszłości póki co)

brylant17 27.06.2011 22:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Donki (Post 1117580)

Taaa dobry żart. Doktor żelazna pięść pośle mu gonga i pójdzie spać coś czuję, że Kliczko będzie sobie na spokojnie walczył tak jak z Sosonowskim i go odpowiednio pożegna w 8-10 rundzie :D Haye za dużo szczeka i po co mu to?

Donki 27.06.2011 22:23

brylant17 - czy ja napisałem, że Hayek wygra ? Ja tylko chciałbym aby wygrał ;)
A w boksie wszystko jest mozliwe, wiec zobaczymy jak to bedzie.

Sivas 27.06.2011 22:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1117610)
Taaa dobry żart. Doktor żelazna pięść pośle mu gonga i pójdzie spać coś czuję, że Kliczko będzie sobie na spokojnie walczył tak jak z Sosonowskim i go odpowiednio pożegna w 8-10 rundzie :D Haye za dużo szczeka i po co mu to?

chyba Ci się "Kliczki" pomyliły...

Też jestem za Hayem bo z braci wole starszego:)

robert995 27.06.2011 23:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamell (Post 1117555)
Mam pytanie, Mateusz Rzadkosz występujący pod naszymi barwami, jest naszym kibicem? W sensie chodzi na Wisłe? Bo z tego co słyszałem chłopak z Gliwic pochodzi.

chodzi na Wisłę w sensie na treningi bokserskie czy na mecze piłkarskie?
On pochodzi z gór ale mieszka w Krakowie. Trenuje normalnie na Wiśle. Z tego co się orientuje to on nie chodzi na mecze piłkarskie.

Kamell 01.07.2011 15:25

Jutro wielkie wydarzenie jeżeli chodzi o wage ciężką którego nie było już od dobru paru lat czyli walka Kliczko vs Haye. Szczerze jestem za Hayem bo lubie tego typa na przekór większości, lubie jego pewność i to że powiedzmy dzięki niemu te konferencje i inne sprawy nie są bezpłciowe jak to ma miejsce i będzie miało przed walką Adamek Kliczko. Także Haye jedziesz z tym nudnym człowiekiem, niech szczeny poopadają:P.

dynek.pl 01.07.2011 15:37

ktos pokazuje ta walke w PL ?
kiedys Canal+ mial prawa do walk Kliczkow ale nie widze tego w programie

leszekm_ 01.07.2011 15:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1119685)
ktos pokazuje ta walke w PL ?
kiedys Canal+ mial prawa do walk Kliczkow ale nie widze tego w programie

Będzie na jedynce od 22:45! Publiczna wreszcie się postarała.

Teqcontroller 01.07.2011 15:47

Kliczko mu mordke sklepie że aż miło , cwaniaczek Haye mocny w gębie , zobaczymy czy po walce będzie taki wygadany.

eMAGieIKa 01.07.2011 21:35

Na TVP HD idzie wczesniej gala bo od 20.20 chyba.

Kocur 01.07.2011 22:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sivas (Post 1117616)
chyba Ci się "Kliczki" pomyliły...

Też jestem za Hayem bo z braci wole starszego:)

Kibicowanie Haye'owi to tak jakby trzymać kciuki za Amicę czy parchy.

Nawet Adamek w wywiadzie kilka dni temu powiedział że czarny za bardzo krzyczy i robi za dużo szumu zamiast się skupić na walce

IncognitoTSW 01.07.2011 23:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1119910)
Kibicowanie Haye'owi to tak jakby trzymać kciuki za Amicę czy parchy.

Gówno prawda, Haye dużo krzyczy ale i co z tego? Dużo krzyczał swego czasu Muhammad Ali (Haye to jednak nie ten poziom) i co, źle że krzyczał?

A Adamek to żadna wyrocznia w HW póki co

Kocur 02.07.2011 00:16

Perfekcyjne porównanie Alego do Haye'a :rotfl:

Ten drugi zwłaszcza dużo osiągnął - między innymi pierwsze miejsce w sprincie po ringu podczas walki z Walujewem :D

1q2 02.07.2011 00:36

Porównanie może lekko nietrafne - co do umiejętności ale Alemu to też się gęba nie zamykała;)
Dla mnie to w ogóle taki teatrzyk z 2 stron, by podkręcić śrubę i sprzedać tą walkę jak najlepiej.Oby sama walka nie była napompowanym balonem który pęknie z hukiem.A komu kibicuje?Mam tu dylemat.Z jednej strony marzy mi się by ktoś w końcu tych Kliczków sklepał, z drugiej ten Haye wygląda na takiego co za bardzo wczuł się w rolę - taki medialny pajac a nie mam przekonania że za tym idzie poziom jak u Alego(to tak delikatnie ujmując;) - bardziej chodzi mi o to czy on w ogóle będzie w stanie jakkolwiek Kliczce zagrozić).Szczególnie że ta jego ostatnia walka to wyglądała na gruby wał
Niech będzie tak że Kliczko skopie go po ryju ale porządnie a nasz Adamek wygra z drugim bratem;)Choć niestety wszystko wskazuje na to że obaj bracia będą nadal rządzić.

emj10 02.07.2011 00:46

Ja bym tak szybko Haye'a nie skreślał. Wład moim zdaniem ma słabą szczenę czego nie widać ze słabymi zawodnikami, których obija za kasę. Ja obstawiam przewrotnie wygraną na punty Włada, ale z jego liczeniem w czasie walki.

Teqcontroller 02.07.2011 00:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leszekm_ (Post 1119688)
Będzie na jedynce od 22:45! Publiczna wreszcie się postarała.

Ciekawe kto będzie komentował :-P Przyzwyczaiłem się do komentatorów co komentują walki Adamka za oceanem.

For_FuN_ 02.07.2011 00:48

A ktos w ogole zwraca uwage na to, co mowia bokserzy? Mnie to kompletnie nie interesuja, bo jedni maja cos z glowa lub maja ja pusta, a inni robia to pod publiczke. Jesli chodzi o umiejetnosci czysto bokserskie, to Kliczko powinien szybko rozprawic sie z Hayem. Obaj to przecietniacy, ale David to taki bardziej klaun i "showman"...niewiele poza tym ;).

Kamell 02.07.2011 01:04

Bez przesady, być może aktualny poziom ciężkiej nie jest zbyt wysoki ale nazywanie ich przeciętniakami to przesada. Prawda jest taka że aktualnie tylko Haye ma szanse wygrać z którymś z Kliczków. Adamkowi nie daje zbyt dużych szans bo ma za słaby cios, a na punkty nie wygra. Haye ma zajebisty balans, szybkość i mocne uderzenie ale czy to wystarczy?

mitmichael 02.07.2011 01:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamell (Post 1119966)
Bez przesady, być może aktualny poziom ciężkiej nie jest zbyt wysoki ale nazywanie ich przeciętniakami to przesada. Prawda jest taka że aktualnie tylko Haye ma szanse wygrać z którymś z Kliczków. Adamkowi nie daje zbyt dużych szans bo ma za słaby cios, a na punkty nie wygra. Haye ma zajebisty balans, szybkość i mocne uderzenie ale czy to wystarczy?

Ale nie wygra - za bardzo cwaniakuje dlatego przegra.

IncognitoTSW 02.07.2011 07:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1119949)
Perfekcyjne porównanie Alego do Haye'a :rotfl:

Ten drugi zwłaszcza dużo osiągnął - między innymi pierwsze miejsce w sprincie po ringu podczas walki z Walujewem :D

Przecież Ci zaznaczyłem, że nie o poziom mi chodzi a o gadanie i medialny szum. Z takim czytaniem ze zrozumieniem to lepiej wróć do podstawówki.

bondTSW 02.07.2011 08:17

Ja tam trzymam kciuki za angola. Mam nadzieje, że wygra bo to pozwoli mi patrzeć z nadzieją na jesień... :)

Kocur 02.07.2011 08:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 1119985)
Przecież Ci zaznaczyłem, że nie o poziom mi chodzi a o gadanie i medialny szum. Z takim czytaniem ze zrozumieniem to lepiej wróć do podstawówki.

I napisał to ktoś kto ma "berło" w podpisie - "ić stond" najlepiej.

Zrozumienia u Ciebie brakuje od podstaw - twierdząc że szum medialny określa wartość zawodnika.
Poczytaj sobie o walkach Haye'a - z kim walczył, jak wygrywał, jak był punktowany.

A potem wróć na forum - albo nie wracaj

IncognitoTSW 02.07.2011 09:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1119990)
I napisał to ktoś kto ma "berło" w podpisie - "ić stond" najlepiej.

Zrozumienia u Ciebie brakuje od podstaw - twierdząc że szum medialny określa wartość zawodnika.
Poczytaj sobie o walkach Haye'a - z kim walczył, jak wygrywał, jak był punktowany.

A potem wróć na forum - albo nie wracaj

Ja pier.. załamać się można czytając takie posty.
Jaką wartość? Wrócę do początku i Ci wytłumaczę to może zrozumiesz jakimś cudem. Nie można przekreślać zawodnika tylko dlatego, że robi dużo szumu wokół walki bo niejeden już robił szum i wygrywał a często też właśnie dlatego wygrywał, że zrobił szum. Haye podpuszcza Władimira i to skutecznie bo ten już dał się ponieść nerwom wdając się w awanturę na konferencji prasowej i zszedł do poziomu Haye'a rysując tę 50-tkę na dłoni. Nie jest już taki spokojny, siedzi w nim złość a to może być szansa Anglika. Pisałem o poziomie sportowym i wartości zawodnika? Nie, nie pisałem - więc nie doczytuj sobie tego co chcesz doczytać.

W przeciwieństwie do Ciebie to ja o walkach Haye'a nie czytam jak wygrywał i jak był punktowany ale je po prostu oglądam i dobrze wiem jak się prezentował choć z tego co widzę, konsekwentnie nie ma to nic wspólnego z tematem medialnego szumu, który poruszamy.
A jak brak Ci argumentów to bardzo mi już przykro z tego powodu.

felipe 02.07.2011 10:02

Nie odpowiadaj komuś, kto i tak nie załapuje słowa pisanego.

TymonPRO 02.07.2011 10:06

Prawda jest taka że Adamek zostanie mistrzem świata,dziś w to nikt z was nie wierzy a we wrześniu będziecie wychwalać Tomka

Co do dzisiejszej walki,stawiam na Kliczkę,Haye mocny w gębie ,pytanie tylko czy tym razem Haye nie zrobi wszystkiego by wygrać bo jak przegra to zostanie zlinczowany przez cały bokserski świat

Przewiduje do 9 rund i nokaut w wykonaniu Kliczki

Lewy'88 02.07.2011 10:59

Kliczko wygra na punkty, ew nokaut w końcowych rundach. Haye to dobry bokser ale lepszy krzykacz, najmocniejszy w wywiadach i na konferencjach prasowych.

Semper Fidelis 1985 02.07.2011 18:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lewy'88 (Post 1120041)
Kliczko wygra na punkty, ew nokaut w końcowych rundach

Kliczko go znokautuje szybciej (obstawiam 3-4 runda), walka zapowiada się zajebiście

mitmichael 02.07.2011 18:44

Czyzby Haye nie do konca wierzyl w swoja sile i umiejetnosci? :rotfl:
http://sport.onet.pl/boks/haye-przed...wiadomosc.html

Wojtas 02.07.2011 19:02

Haye to jakis pseudo kozak ,zobaczymy czy po walce tez bedzie tak rozmowny :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl