![]() |
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=5215 a co do wywalenia tematu to słusznie został wywalony, siejecie panikę jakbyście nic innego do roboty nie mieli |
Cytat:
|
diablo885 dla niektorych moze tak bo 4 miejsce po jesieni to byl dla nich pcozatek kryzysu o ktorym mowia koledzy :)
A o tym 4 miejscu niektore kluby marza wiec nie popadajmy w skrajnosci i teraz przynajmniej sie przekonamy kto tak naprawde jest przy Wisle tyle ... :) |
Na razie nic lepiej nie będzie.
Poprawi się jak w końcu stadion powstanie no i przede wszystkim jak osoby odpowiednie za marketing pójdą w końcu po rozum do głowy. Bilet 15 zł. Inaczej o frekwencji 28-33 tyś można będzie zapomnieć. I nie interesuje mnie po ile mają inni. |
Cytat:
|
spoko, jak dla mnie bilety mogą być nawet po 5 zł- w II lidze.
Płaczecie, że nie ma transferów itp, a pomyśli jeden z drugim skąd na to wziąć kasę? Wiecie ile miesięcznie kosztuje utrzymanie takiego zespołu jak mamy obecnie? Ale nie, lepiej wskazać złoty środek- tanie bilety. Na PP i PE bilety są przecież po 10 zł i co? Ilu z Was chodzi na te mecze? |
Cytat:
Zakład. Co jest przedmiotem? Jak pewien jesteś swojego zdania? |
A weź ty się schowaj! My mamy może jeszcze Panu Bogusławowi .C dawac kasę na transfery?? A po drugie to na mecze pe mamy najlepszą frekwencję w Polsce...
|
Cytat:
Choćbyśmy w jeden dzień sprzedali komplet po cenie dwa razy wyższej to i tak zaryzykuję stwierdzenie, że skończyłoby się tak jak skończyło - testami jakiś wynalazków z Indonezji czy **** wie skąd jeszcze. A kasa pójdzie na poczet spłaty legendarnego długu. Przecież u nas marketing jest sto lat za murzynami. Dodatkowo na karnecie chyba z pięć meczów mniej, a cena niewiele niższa, ile dokładnie nie pamiętam, a szukać tego mi się nie chce. Ciekawym w jaki sposób zwiększył się komfort oglądania widowiska przy Reymonta? |
Po pierwsze 10 000 karnetów razy sredion 200 zł to 2 mln zł. To utrzymanie Mauro i Łobo... Po drugie Ile jest meczów mniej? dokładnie 2. Mecze PE, masz na karnecie za darmo. Karnet masz za 210 na jesienna a teraz 30 zł mniej 180, tyle ze do karnetu doliczono PP z Lechem za 30 zł. Po trzecie marketoing niech się robi jak bedzie stadion. Po czwarte ilosc sponsorów w ciezkich czasach chyba nie siawadczy o zacofaniu marketingu.
|
Prawda jest taka ze jak zarzad wali w chu..ja z kibicami tak i kibice sie zorientowali, ze po co placic za calosc jak miejsca beda na pewno na pojedyncze mecze :o
Oby tylko po trzech kolejkach nie potwierdzily sie ich "przewidywania" :-/ |
Ło ku*** a z kąd wy wiecie że spłacamy ten "legendarny dług" bo watpie zeby bylo jakies oficjalne info... a po 2 jeżeli bysmy splacali taki dlug to Wisła nie moze byc ch** wi jak slaba bo przeciez z czego ten dlug bylby splacany? z przychodów z kiełbasek dla pikników? A po 2 kto ma byc na meczu ten bedzie... Tyle w tym temacie...
|
witam orientuje sie ktos od ktorej do ktorej w sobote jest Wislacki swiat??
|
Cytat:
|
Sa jeszcze karnety na D i czy beda jutro sprzedawane ??
|
Nie ma info że nie ma to są.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ale 28-33 tyś. to więcej kibiców chętnych do kupowania kiełbasek/pamiątek/szalików/koszulek/gadżetów/piwa itepe itede.
jeszcze nigdzie nie ma tak, że więcej kibiców znaczy gorzej lub tak samo. i nie jęczeć że sie karnety słabo sprzedają, bo przed sezonem było jeszcze gorzej/podobnie, dopiero możliwość tańszych biletów na Barce i Beitar zmobilizowała ludzi. |
Nie ma co płakac ze karnetów pójdzie mniej, bo komplety raczej będa ze względu na atrakcyjnośc meczy a jak wiadomo złotówka od biletu wróciła :)
|
Wie ktos czy beda jeszcze karnety w poniedzialek ??
|
Skoro nie ma inforamcji ze nie ma to sa.
|
Dzisiaj kupiłem karnet na trybunę D, więc karnety jeszcze są.
|
wg dzisiejszego Przegladu Sportowego karnetów sprzedano ponad 6 tysięcy. Na mecz z Lechem w kasach będzie ponad 8 tysięcy biletow. Takie informacje podał jakis Falck od nas :)
|
Ja bym poczekał do jutra ew środy i wtedy wszystko będzie jasne ;) Ostatnio jak pamiętam poszło 6900 karnetów...zobaczymy jak będzie tym razem.
|
na jesień sporo ludzi kupiło karnet ze względu na mecz z Barceloną
|
Sam kupowałem karnet w czwartek i jestem ciekaw ile ich wszystkich poszło. Mam nadzieję, że jak najwięcej
|
Nigdzie nie mogę znaleźć info, wiecie może ile karnetów do tej pory poszło?? pytam z ciekawości
|
Będzie wiadomo to oficjalna zamieści info.
Po zakończeniu sprzedaży. Albo i nie. |
Na chwilę obecną poszło mniej niż na rundę jesienną. Info pewne. Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to karnety cały czas są w sprzedaży.
|
Cytat:
To panowie z WŚ bardzo często podają błędne info ! w 1 dniu podobno zeszło tyle że jakiś tam rekord nawet był! Zawsze kłamią że zeszło więcej biletów niż naprawdę nie wiem po co ale... |
Jak użyć karnetu żeby wejść na stadion? Pierwszy raz mam karnet.
|
Cytat:
Pierwsze 3 dni sprzedaży faktycznie zwiastowały rekord- być może nawet sprzedaż wszystkich karnetów. Niestety, im dalej w las, tym ciemniej. Sprzedaż zaczęła siadać z dnia na dzień. Coś mi się wydaje, że to była ostatnia runda, kiedy można było tak tanio kupić karnet, skoro zawsze kupuje je ta sama grupa ludzi (a w tej rundzie nawet mniej). Aż strach pomyśleć, bo jak ktoś w klubie przeanalizuje, popatrzy na poprzednie lata i wpływy z karnetów i biletów, to wywali za karnet cenę o wiele wyższą i znów trzeba będzie płacić po 300 zł za karnet i 40 zł za najtańszy bilet... |
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli chodzi o karnety to przy wznowieniach na D czyli do terminu 02.21 zostało 1000 miejsc na E około 2000 , nie powinno byc żle może sprzedano 8000 ale dziwne że przy promocyjnej cenie dla członków SKWK nic nie ruszyło ponad to . |
Cytat:
Niestety od jakiegoś czasu karnety kupują cały czas ci sami ludzie, większość kibiców woli chodzić na bilety żeby przyjść sobie na Legię, Lecha i derby i ewentualnie jeszcze coś kiedy akurat im się nudzi. Smutne. @kohprzem: na jesieni zeszło ok. 7000. Teraz zeszło mniej. Także 8000 nie ma. |
Cytat:
|
Nie mam na myśli obecnych ale tych którzy chcą się zapisac może warto nagłośnic od czasu do czasu na jakie korzyści z tego tytułu mogą liczyc .
|
Czy jest jeszcze mozliwosc kupienia karnetu na ta runde ?
|
pewnie tak
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl