![]() |
Gdzie w Nowej Hucie przyjmuje lekarz, który ma uprawnienia aby wpisać wyniki badań z sanepidu do książeczki? I ile to może kosztować ?
|
Dobry humor:)
|
LUUUUDZIE BŁAGAM O POMOC ( post #16513)
|
Jak najlepiej (najszybciej) dostać się z głównego dworca PKP na ulicę Mickiewicza 30 (AGH)? Chyba to nie jest daleko?
Edit: dziękuję ślicznie |
na nogach maks 15 minut przez Rynek
|
Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa przejścia przez granice w Obwodzie Kalingrackim i czy opłaca się tam fatygować ( w wakacje wybieram się na festiwal do Węgorzewa i zastanawiam się czy nie przedłużyć sobie pobytu o jeden dzień)?
Z góry dzięki za info |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie, ważne!
Otóż zakupiłem kasetę adapter mp3 do radia kasetowego w samochodzie. Radio Traffic 4000 i myślałem, że obsługa tego jest prosta i zapewne jest, tylko wziąłem sobie akurat kasetę, gdzie nie ma instrukcji tylko napis o adapterze. Dokładnie to VIVANCO Car CD Adapter. Niby podłączyć kabelek od mp3 do kasety, wkładam i nic. Wie ktoś może jak to poprawnie zrobić, żeby grało? Może ktoś ma i wie jak zrobić należycie, bo ja chyba zbyt głupi jestem... Za sensowne odpowiedzi, serdeczne Lok zapłać. ;) |
Ma ktoś może terminarz ligi austriackiej 2008/09 ?
|
Ma ktoś jakieś informacje na temat sezonowego autokaru z Krakowa do Łeby?
Godziny odjazdu, czas jazdy, cena biletu? (Google nie pomagają ;P). |
Cytat:
!!WAŻNE!! Autobusy tych relacji nie zawsze zatrzymują się w Kamienicy, a czasem zatrzymują się tylko na przystanku, który jest w rynku. To gdzie masz wysiąść powienieneś się dowiedzieć od ludzi do których jedziesz, a to czy dany autobus zatrzymuje się w Kamienicy - od Pani w okienku na dworcu lub z rozkładu jazdy :-) Edit: z przesiadką to byle czym do nowego targu i tam na dworcu rozkminiać co i jak. |
http://i29.tinypic.com/r10juh.jpg
na allegro natknąłem się na taki szalik co to znaczy" kategorie C"?? |
Mam takie może dziwne pytanie. Czy ktoś wie jak pozbyć się pnia? Ostał mi się taki po wycięciu orzecha i nie wiem jak się go pozbyć. Pień ma około metra średnicy.
|
Mam trzy pytania.
1. Jakiej wielkości jest największa możliwa litera którą można zamówić na wprasowanie w Fanatyku lub w tym sklepiku w Tesco na Kaplenace? 2. Ile to kosztuje? 3. Znów ten nieszczęsny FM. Tym razem już nie chodzi o gre. Po wyłączeniu gry rozdzielczość na pulpicie pozostała taka w jakiej jest gra. W ustawieniach ekranu wszystko jest po staremu. Wyłączyłem kompa i wyłączyłem raz jeszcze, nadal to samo. Może problem w tym, że podczas gry FM mi się zaciął i wyłączałem go poprzez "alt+ctr+del"? |
Cytat:
Słyszałem kiedyś coś takiego, że pień trzeba posypać sola i zakopać. Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale może warto spróbować :D |
Próbowałem już środków chemicznych o wiele silniejszych od soli i nic :/
|
http://www.ultima.pl/Xbox_360_Premiu...gratis_/i5547/ opłaca się? Tylko proszę o w miarę szybką odpowiedź jakiegoś znawcy tematu:D
|
Mógłby ktoś mi polecić jakiś odtwarzacz DVD w przedziale cenowym 200-250zł?
|
Mam trzy pytania.
1. Jakiej wielkości jest największa możliwa litera którą można zamówić na wprasowanie w Fanatyku lub w tym sklepiku w Tesco na Kaplenace? 2. Ile to kosztuje? 3. Znów ten nieszczęsny FM. Tym razem już nie chodzi o gre. Po wyłączeniu gry rozdzielczość na pulpicie pozostała taka w jakiej jest gra. W ustawieniach ekranu wszystko jest po staremu. Wyłączyłem kompa i wyłączyłem raz jeszcze, nadal to samo. Może problem w tym, że podczas gry FM mi się zaciął i wyłączałem go poprzez "alt+ctr+del"? |
Lupo:
AD. 3 - Nic na to nie poradzisz, oprócz zmiany ustawiania rozdzielczości we właściwościach pulpitu, i tak, to jest wina "ctrl+alt+del". |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie zamierzam przerabiać, kupiłem przerobioną PS2 funkiel nówkę, a i tak na oryginałach śmigam. Wychodzę z założenia, że lepiej kupić 2-3 tytuły miesięcznie niż po 20 piratów. I tak we wszystko grać nie będę.
HDMI nie jest mi potrzebne. Chyba się skuszę, bo oferta ciekawa:) pozdro |
W jakich sezonach Wisła bedzie grała na Śląskim Stadionie?
|
mam nadziej że szybko wybudują nową trybune C i tylko następny sezon
|
Sprzedają jeszcze w fanatyku Wiślacki napój energetyczny ? Pił to ktoś ? Dobre?
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Czym dojechac z Dworca Głównego pod Tesco na Kapelance? I ile sie gdzies jedzie?
|
Cytat:
|
Ma ktoś najnowsze gg (7.7 bodaj)? Jak tak to czy da się zmienić jakoś to, aby emotki nie zamienialo mi w tym oknie co pisze tylko dopiero w oknie rozmowy?
|
Mam problem z kompem. Zalągł mi się jakiś syf. Internetowy mks_virznajduje jakieś trojany, usuwa, a po kilku minutach znowu są. Poza tymco jakiś czas zamiast paska zadań pojawia się czarne pole, znikawszystko z pulpitu, a w lewym górnym rogu pojawia się okienko"Ustawienia spersonalizowane" i jakiś fragment wpisu w rejestrze.Skanowałam rejestr EasyCleanerem, ale po usunięciu zbędnych wpisówdalej to samo. Poza tym strasznie się przycina net. Mam pytanie, czymożna kompa jeszcze uratować, czy muszę zrobić formata, czego robić misię bardzo nie chce :P
|
Cytat:
|
Ktoś wie, jak wygląda sprawa z przemeldowaniem - jakie dokumenty potrzebuje -akt własności mieszkania, książeczka ze spółdzielni???
|
mam pytanie: jaką literką w bbcodes przekresla się wyraz?
|
Taki Avatar a'la south park można zrobić gdzieś czy nie? ;) czy znalezione w necie już gotowe? jeśli można to gdzie?
|
http://www.discretos.net/go-1143-fab...outh-park.html pozdrawiam :)
|
Cytat:
Cytat:
tak na powaznie to albo sprobuj go podkopac i porabac, albo jak masz taka mozliwosc sprobuj go troche nadpalic, przy okazji kielbachy upieczesz... pozdrawiam |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl