![]() |
Cytat:
|
Witam
miał może ktoś styczność z firmą oferującą chałupnictwo (składanie opakowań płyt CD) o nazwie Gramex? potrzebuje informacji czy to przypadkiem nie oszuści jakich na gumtree pełno piszą że firma znajduje sie w Głogowie ale nic takiego nie znalazłem z góry dzięki za pomoc |
Poszukuję pośredników kredytowych. 514 167 628
Pozdrawiam |
Witam,
jak wygląda sytuacja z pracą/praktykami w Wiśle? Nie orientuje się ktoś? Nie chodzi mi o posady kasjera etc. Widziałem kiedyś ofertę na praktyki w dziale marketingu, gdzie jeszcze można by się zaczepić? z góry dzięki za odpowiedź :) |
Ma Ktoś może jakies informacje na temat sytuacji pracy za granica np Niemcy Holandia Hiszpania itp przy zbiorach owoców/warzyw ?? bardzo pilne ... lub byłby ktos w stanie taka prace załatwic ?
|
Już powoli zastanawiam sie nad pracą w wakacje. Co myślicie o pracy na stacji benzynowej ? Ma ktoś jakies doświadczenie, spostrzeżenia ? Bede wdzięczny za każdą wskazówke, porade..
|
Ma ktos moze jakas opcje pracy jako kierowca, magazynier itd. Interesuja mnie ranki lub nocki.
|
zastanawiam się nad wyjazdem do pracy za granice...
tylko który kierunek najlepiej obrać?? jaki zawód?? (jako kto mogę dużo zarobić?) gdzie jest zapotrzebowanie?? przeczytałem masę stron związanych z tym i wszędzie inaczej piszą... proszą o info kogoś kto była, jest, albo ma pojęcie... |
Planujesz wyjechać przez biuro czy sam?
Dużo zarobić czyli jaka kwotę masz na myśli? |
Może ma ktoś opcję pracy jako magazynier,ulotki,wykładanie towaru itd? Lub właśnie praktyki w Wiśle? :) Z góry dziękuje za odpowiedź :)
|
jak by ktos slyszal cos o jakiejś pracy w chrakterze kierowcy to bylbym wdzieczny za info..
|
Cytat:
|
Nie ma ktoś na oku pracy porannej? Studiuje dzienie ale codziennie do miedzy 13-16 mam czas moze ktoś by coś polecil? Widział cos albo u siebie było by miejsce?
|
halliburton rozmowa kwalifikacyjna
Witam,
W środę zostałem zaproszony na pierwszy etap, rozmowy kwalifikacyjnej do firmy halliburton, http://www.halliburton.com/. Może ktoś z Wiślackiej braci był już w tej firmie na takiej rozmowie lub miał styczność z tą firmą. Bardzo proszę o informacje czego się można na takiej rozmowie spodziewać. Pozdrawiam ! |
Pracował ktoś w Makro przy Rondzie Ofiar Katynia albo na Zakopiańskiej ? Potrzebuje opinie o pracy - jakie wynagrodzenie, jaka atmosfera pracy, jak przebiegała rozmowa kwalifikacyjna, itd.Najlepiej na priv
|
Kolega robił 3x w tygodniu jakos od 4 rano do 11.00 i miał 540 na rękę ale zrezygnował bo się nie wysypiał.
|
Cytat:
|
właśnie słyszałem że na Zakopiance w makro straszna rotacja ... z tym konfidenctwem to mnie zmartwiłeś, ale to już chyba typowe w dzisiejszych czasach, wyścig szczurów
|
Mam pytanie mam umowę zlecenie na czas nie określony.Chciałbym wziąć coś na raty jak to jest? Mam jakieś szanse?
|
Tak ( 10 znaków )
|
Witam, jak by ktoś miał problemy ze znalezieniem pracy to polecam kreatywnosc.eu
Pozdro |
Witam, szukam ludzi do współpracy którzy chcą dorobić parę złotych lub naprawdę zarobić niezłe pieniądze. Praca oparta na marketingu wielopoziomowym. Wiek i wykształcenie bez znaczenia. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv lub gg 472395 ( pisac bez względu na status)
|
Jeśli ktoś pracował bądź pracuje w salonie forda proszę o kontakt na PW.
Dziękuje :) |
Szukam pracy na czwartek, piątek, sobote macie coś moze? W te dni moge pracowac
|
Jeśli ktoś by słyszał o pracy na magazynie lub co kolwiek wykładanie towaru itp to proszę o pw robie aktualnie wozek widlowy
|
Cytat:
Pracę w Makro sobie lepiej odpuść. Ja akurat pracowałem jako merchandiser i układałem towary dla konkretnej firmy. Ale ze współpracownikami relacje mi się nie układały, zresztą tak jak wyżej napisałem. |
Wakacje się zaczęły więc pasuje coś zarobić. Nie szuka ktoś pracownika albo nie zna kogoś kto szuka? Nie musi to być jakaś super płatna praca, ale chciałbym robić coś ambitniejszego od rozdawania ulotek (chociaż za 8-9zł/h bym nie pogardził). W razie czego priv.
Czas mam do końca września, ale jak ktoś ma coś nawet na tydzień albo dwa to można dać znać. |
poszukuję informacji na temat zarobków w urzędzie marszałkowkim woj. małopolskiego i urzędzie miasta krakowa. dane które udaje mi się wyszperać w necie są +/- sprzed 5 lat więc nie traktuję je za wiarygodne. Chodzi mi o przeciętne wynagrodzenie jakie proponuje się ew świeżo upieczonemu mgr który ma zrobione studia w tym kierunku i "doświadzenie" w postaci sensownego stażu/praktyki.
Czy ktoś tu wie coś więcej? |
Cytat:
Na początek na pewno dostałbyś tyle ile ja. |
A czy orientujesz się czy w urzędzie marszałkowskim mogłoby być cokolwiek lepiej?
|
Niestety nie mam takich informacji. Może ktoś się wypowie w tym temacie.
|
Ma ktoś może jakieś informacje o pracy za granicą np. ma magazynie, przy owocach i innych tego typu pracach nie wymagających większych kwalifikacji?
Bo szukam jakiejś pracy za granicą na wakacje i jakby ktoś coś słyszał, czy jechał i miał miejsce to proszę o info ;) Może akurat tu uda się coś znalezc ;) |
Urząd Marszałkowski - z tych trzech "największych" Urzędów (Marszałkowski, Wojewódzki, Miasta) płaci podobno najlepiej. Ale szczegółów nie znam.
Urząd Miasta - na ich BIPie przy naborach odkąd pamiętam podają wielkość wynagrodzenia zasadniczego. Można popatrzeć. Zawsze jakiś konkret. Świeżo upieczony absolwent musi niestety brać dolne widełki. |
znacie jakieś ciekawe firmy, miejsca, gdzie możnaby się było bez problemu dostać na praktykę do działu marketingu?
|
a w Wiśle próbowales?
|
Nie wiem czy to dobre miejsce do nauki...
|
Cytat:
napisałem do nich maila, póki co bez odpowiedzi. :) Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
macie jeszcze jakieś inne pomysły, gdyby z Wisłą się nie udało? |
A właśnie może przydałby się ktoś komu wreszcie zależy na tym co się dzieje w tym klubie.. Na pewno nie miałby za dużo do gadania ale może jakiś punk widzenia kibola.. :>
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl