![]() |
Nieaktualne
|
Cytat:
|
potrzebuje bilet dla młodszego kuzyna... czy przed meczem będą sprzedawane te bilety do 16 lat? i czy potrzebna jest jakas legitymacja albo coś?
|
Cytat:
a że zapytam ile lat ma kuzyn?? Bo do 12 roku życia wchodzą za darmo. |
mam bilet na sektor E czy ktos sie wymieni za bilet na D?? bardzo wazne pisac na priv
|
Cytat:
|
no to niech próbuje kupić bilet za 10zł ;)
|
Cytat:
Cytat:
legitkę pewnie potrzeba choć ja czasami sam kupowałem ten bilet nie pokazując nic, a nie mam 16 lat ;) |
sorki za głupie pytanie. Gdzie mogę kupić dzisiaj bilet na mecz?? (w której kasie)
|
we wszystkich mozesz sprubowac
|
a kasy są otwarte na 2 godziny przed meczem ??
|
Tak 10 znaków
|
tak
1234567 |
Od jutra nie od dziś startuje sprzedaż biletów na rewanżową potyczkę z Tottenhamem.
Podana przez spikera informacja o sprzedaży wejściówek już dziś - jest błędna. Sprzedaż od wtorku będzie miała miejsce w godzinach 11-18. źródło: skwkpl |
dla potwierdzenia:
http://wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4517 |
ja pi*****e 1000 razy to samo..;/ poczytaj wyzej.. chyba logiczne ze 1 karnet to jedeen bilet..
|
Dzis byłem po bilet i ludzie się przewijają. Więc mimo tak złej godziny może będzie komplecik:D
|
Pytanie:
sprzedaż biletów dla posiadaczy karnetów na rewanżowy mecz z Tottenhamem trwa do 23 września. Czy zakup biletu z karnetem po tej dacie również będzie po niższej, zniżkowej cenie, czy tej normalnej? |
Potem już nie można kupić ze zniżką. To jest przedsprzedaż, nie kupisz, kupujesz normalnie.
|
Obiecalem kolezance, ze zalatwie jej bilet od kogos kto ma karnet zeby bylo po znizkowej cenie?
jest ktos chetny? pisac na priv |
Hm wie ktoś co z biletami na Wisła : Arka ? Bo ten mecz jest w tym tygodniu już...więc chyba lepiej wcześniej mieć...a nie ma na razie chyba nigdzie info...ale moze coś przeoczyłem ?
|
Spokojnie będą w kasach bilety przed meczem nawet na pięć minut przed meczem kupisz bilet
|
Wolna sprzedaz biletow od czwartku. Pytalem dzis w WŚ.
|
A orientuje się ktoś jak to jest na sektorze B? Powiedziałem komuś, że spokojnie kupi przed meczem na ten sektor i mam nadzieje, że się nie myliłem. Mowa oczywiście o meczu z Arką. Z góry dzięki
|
Usłyszane:
Dziś poszło na Totenham tyle biletów co przez cały zaszły tydzień :) Czyli raczej dobrze bilety ida. I utarg dzisiejszy koło 17:30 był liczony w kwotach 270-300 tys czyli około 3200 biletów:) Czyli prawie każdy karnetowicz kupił bilet |
Cytat:
|
Mam wolny drugi karnet mogę udostępnić za free bo i tak kolega nie może przyjechać .
Wejście oczywiście na mecz z Arką |
Cytat:
|
Byłem dziś po bilet godz. 15, 3 osoby po bilet przede mną
|
Mam pytanko odnośnie biletów za 10zł do 16 lat. Jak wygląda ich sprzedaż? Ile godzin przed meczem się je kupuje? I czy trzeba być z opiekunem prawnym?
|
Wazne zebys mial legitymacje ktora to potwierdza, opiekunem moze byc pierwsza lepsza osoba :P Na lechu gosc przy kolowrocie przydymil ze nie ma legitymacji to nie wpusci i elo. Jednak watpie zebys dostal bilety po dyszce bo podobno koniki w dniu meczu wykupuja cala pule :/
|
A ile godzin przed meczem sprzedają?
|
Cytat:
2 godziny przed meczem są te bilety ale tylko wtedy gdy nie zostaną wyprzedane bilety w zwykłej sprzedaży.Nie trzeba z żadnym opiekunem być. |
Jeśli by ktoś miał trzy bilety na Totenham do odsprzedania to chętnie kupię. Pisać na priv.
|
wie ktoś po ile są bilety na mecz z totenhamem z klubu kibica ?? będziejakaś zniżka ??
|
Nieaktualne.
|
Siemanko, mecz z totenhamem bedzie wysprzedany czy bedzie mozna jeszcze przed meczem kupic jakies bilety? i jaka cena w dniu meczu . pozdrawiam
|
bilet na mlyn oczywiscie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl